×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честит първи учебен ден!
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Какво мразят мъжете според тяхната зодия


05 Септември 2024, Четвъртък, 20:40 ч.
Автор: Флагман.бг

Мъжете Водолеи имат собствена зона на комфорт и имат абсолютна отвращение към заяждането

Макар и винаги да се търсим едни други, честите неразбирателства между мъжете и жените са нещо съвсем обичайно. Мъжете твърдят, че не познават жените, но можем ли да кажем какво наистина не харесват? Ето какво мразят мъжете според това коя зодия са:

Овен
Овенът не обича да бъде задържан за нищо, така че никога не се преструвайте пред него и никога, никога не го карайте да чака. Този знак е известен с това, че бързо губи търпението.

Овенът не може да понася хора, които се опитват да го задържат. Те са най-агресивните и импулсивни от всички зодии. Мъжът Овен мрази хората, които се оплакват и се самосъжаляват. Ако не искате вашият мъж Овен да се ядоса, не поставяйте пречки по пътя му. 

Телец
Телецът не е човек, който взема глупави решения, ако е притиснат, така че никога не прибързвайте с тях. Този мъж не обича да го пришпорват. Те имат свои собствени представи за времето.

Те имат собственически характер и се обиждат много, когато хората се опитват да грабнат нещо, което им принадлежи. Наистина ще разстроите вашия мъж Телец, ако не му обърнете внимание и не поискате мнението и идеите му. 

Близнаци
Близнаците обичат да общуват, така че никога не го спирайте да ви говори от сърце. Мъжът Близнаци има приятелски характер и обича да общува. За него комуникацията е ключът и това е начинът, по който той може да ви каже точно какво чувства или мисли.

Никога не го прекъсвайте, докато говори. Може да бъде наранен или дори обиден.

Да го помолите да млъкне ще бъде като да му отрежете ръцете. Ако не искате да ви презират, не ги отегчавайте с условия и ограничения. 

Рак
Раците могат да бъдат малко несигурни и да не приемат добре критиката, така че никога не играйте емоционални игри с тях. Ракът мрази неморалните хора, които не уважават семейните ценности. 

Трябва да внимавате стриктно за думите си, когато го критикувате, тъй като мъжете от тази зодия са много сантиментални и дълбоко интуитивни.

Те са интровертни знаци, спокойни и ненавиждат всякакъв вид насилие. Те са много емоционални и чувствителни. Това може да изглежда като „не толкова мъжествена“ черта, но просто бъдете внимателни. Мъжете също се нараняват. В случая на Рака, това е просто двойно. 

Лъв
Лъвовете обичат да бъдат в светлината на прожекторите и са добри лидери, така че никога не ги злепоставяйте пред другите. В случая на мъж Лъв става въпрос и на его.

Може да не го казва открито, но той мрази, когато някой го надмине и открадне неговия дял от вниманието. Така че, останете сдържани и го оставете да остане подчертан.

Оставете Лъвовете да бъдат център на внимание и никога не се изпречвайте на пътя им. Може наистина да се обиди и да ви намрази отвътре, че се опитвате да управлявате неговата доминираща територия, пише az-jenata.bg

Дева
Тъй като са вечни перфекционисти, Девите не обичат да им казват, че грешат, никога не поставят под въпрос техния опит. Девите мразят да са разстроени. Те имат определен начин да направят нещо.

Не бъдете арогантни около Девите, те наистина не могат да понасят прекалено самоуверените хора. Те ще прекарат целия си живот, ако е необходимо, за да докажат, че са прави или не. Просто ги оставете и дори не се опитвайте да показвате, че правят нещо неправилно! 

Везни
Везните не обичат конфронтацията и не обичат да бъдат насилвани, така че никога не бъдете груби с тях. Везните не обичат да правят избори. Така че не ги поставяйте в ситуация, в която изисква от тях да направят избор. Не ги притискайте да избират страни. Ще бъде предизвикателство за тях и те могат да започнат да не ви харесва като човек, защото сте ги накарали да преминат през това.

Критиката, споровете и дисхармонията ги отблъскват най-много. Те мразят арогантните хора и тези, които не могат да се справят с техните очаквания за стандарти. Везните са едни от най-миролюбивите от всички зодиакални знаци, тъй като са много толерантни.

Скорпион
Те имат ниска толерантност към безотговорни и повърхностни хора, така че никога не ги лъжете. Техните способности за „разкриване на мистерии“ са уникални и те вероятно ще разберат истината, колкото и да се опитвате да я скриете.

Бъдете честни с мъжа Скорпион от самото начало, дори и да е трудно, защото след като ви хване в лъжа, той никога повече няма да ви се довери и също така ще загуби всякакво уважение към вас. Със сигурност не бихте искали това от някой, когото обичате. Така че бъдете 100% истински с него.

Стрелец
Никога не можете да принудите мъж Стрелец да прави нещо, така че никога не се опитвайте да го възпирате и ограничавате. Ако той иска да е навън с момчетата, просто му позволете. Никога не можете да принудите мъж Стрелец да направи нещо. Ще го загубите напълно, ако се опитате да го привържете към себе си.

Колкото повече се опитвате да го задържите, толкова по-бързо ще се изплъзне. Не се опитвайте да го обвързвате психически или физически. Просто го оставете да взема решенията си. Да, кажете му за вашите предпочитания, но не му ги натрапвайте. Разбира се, ако не искате той да избухне. 

Козирог
Мъжете Козирог изпитват специална неприязън към фалшивите хора, така че никога не се преструвайте на нещо, което не сте. Те абсолютно ненавиждат небрежните и непродуктивни хора.

Той със сигурност ще разбере, без дори да полага много усилия и ще загуби всякакъв интерес към вас. Просто бъдете честни и истински с него. Той цени реалността пред двуличието. Ако той ви харесва, той ще ви харесва само заради това, което и кой сте наистина. Не е ли това, което всички ние искаме?

Водолей
Мъжете Водолей са изключително независими и следват свои собствени правила, така че никога не се опитвайте да ги промените. Оригиналността е една от най-изявените характеристики на мъжете Водолей. Те са уникални. Те имат собствена зона на комфорт и имат абсолютна отвращение към заяждането. Дори не си помисляйте да го променяте, защото ще се провалите. Той се харесва такъв, какъвто е и ще стане по-добър само ако и когато пожелае.

Риби
Рибите са интуитивни и те ще разберат, когато сте фалшиви, така че никога не се опитвайте да се възползвате от тях.

Мъжете Риби са много чувствителни и емоционални. По-добре проверете сто пъти, преди да си направите шега с тях, защото през повечето време те вероятно ще бъдат наранени от това.

Рибите мразят лъжата и рядко нараняват някого нарочно, така че другите, които правят това, ще избягат от тях. След което ще трябва да преминете през емоционално влакче в увеселителен парк, така че просто избягвайте всичко това от съображения за безопасност.


 


В категории: Лайфстайл


Коментари
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Народопсихология ли е пиенето и друсането преди шофиране на автомобил в България Народопсихология ли е пиенето и друсането преди шофиране на автомобил в България Тенденцията се запазва въпреки строгите наказания - на някои хора просто не им дреме и карат пияни и дрогирани „Хайде да го направим“: 3 причини за спонтанен секс „Хайде да го направим“: 3 причини за спонтанен секс Краткият, непланиран интимен контакт може да ви даде много енергия Причините мъжете да игнорират жените въпреки чувствата си Причините мъжете да игнорират жените въпреки чувствата си Един от вариантите мъжете да игнорират жените, към които отявлено са проявили интерес и са запалили техния е, че крият нещо 5 зодии, които изглежда винаги имат лош късмет 5 зодии, които изглежда винаги имат лош късмет Ето кои са те  Зеленчукова запеканка със специален сос: Бърза вечеря пълна с витамини Зеленчукова запеканка със специален сос: Бърза вечеря пълна с витамини Ето как да я приготвите Не бързайте да се разделяте с тези панталони, остават хит и през есента! Не бързайте да се разделяте с тези панталони, остават хит и през есента! Раираната вещ се превърна във фаворит на модерните дами през топлия сезон „Фрапорт“ отлага затварянето на летище Бургас? „Фрапорт“ отлага затварянето на летище Бургас? В летателната програма за зимните месеци са заложени редовни полети до Лондон Автомобил с мигранти катастрофира при гонка, има ранени Автомобил с мигранти катастрофира при гонка, има ранени Шофьорът не се е подчинил на полицейско разпореждане и е предизвикал ПТП 15 първокласници прекрачиха училищния праг в Росен, получиха подаръци от кмета на Созопол 15 първокласници прекрачиха училищния праг в Росен, получиха подаръци от кмета на Созопол Директорът на ОУ „Христо Ботев“ Станка Коева пък ги захрани с пита и мед, след като припомни, че за 159-ти път се открива учебната година в селото Александър Илиев е новият директор на "Морска администрация" Бургас Александър Илиев е новият директор на "Морска администрация" Бургас Той заменя на поста кап. Живко Петров, който стана зам.-министър 
Защо българите спряха да ходят в Одрин Защо българите спряха да ходят в Одрин Отчитат спад на посетителите от нашата страна, но пък очакват ръст на посещенията през есента Стрелецът по Тръмп написал книга "Свободни сте да убиете Тръмп" Стрелецът по Тръмп написал книга "Свободни сте да убиете Тръмп" Бившият президент е описан като "глупак" и "шут" заради безредиците на Капитолия от 6 януари 2021 година Луд фен се навря под полата й Луд фен се навря под полата й Усмивката падна от лицето на Шакира, когато хвана натрапника в крачка Хиляди украинци в чужбина се отказват от гражданство Хиляди украинци в чужбина се отказват от гражданство Законът насърчава мъжете да се завърнат и да воюват Медведев се усъмни, че Украйна е наела Райън Уесли Рут да убие Тръмп Медведев се усъмни, че Украйна е наела Райън Уесли Рут да убие Тръмп Ето какво каза той Експлозия в центъра на Кьолн Експлозия в центъра на Кьолн Има пострадали Смартфони в клас - какви са правилата в балканските държави Смартфони в клас - какви са правилата в балканските държави ЮНЕСКО препоръча забрана на използването им от учениците в училищата Кой е задържаният за опит за убийство на Тръмп Кой е задържаният за опит за убийство на Тръмп Служители на органите на реда съобщиха, че мъжът, който е насочил пушката и е бил арестуван, е Райън Уесли Раут, 58-годишен, от Хаваите Близо 300 затворници избягаха от нигерийски затвор след наводнения Близо 300 затворници избягаха от нигерийски затвор след наводнения Сред тях има членове на ислямистката милиция Боко Харам 30 ранени при удар по блок в Харков 30 ранени при удар по блок в Харков Сред пострадалите има и деца
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Има ли балон на пазара на имоти или не, за съжаление разбираме, когато се спука Виц на деня Виц на деня Чужденец пристига в България и започва да разпитва местните:
- Тук в дясно ли карате както в повечето държави или в ляво като в Англия?
- Ами, зависи къде е останал асфалт...
Виц на деня Виц на деня 2034г. България връща българските имена...
- Как кръстихте дъщеричката?
- Радка, на баба си Рейчъл...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Сватба без бой - не е сватба! - каза булката и тресна свекървата по муцуната.


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори