×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честит първи учебен ден!
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Шок за служителите на МВР в Бургаско! Освободиха директора старши комисар Емил Павлов


Шок за служителите на МВР в Бургаско! Освободиха директора старши комисар Емил Павлов
Ст. комисар Павлов остава в системата, резултатите му като директор са високи, очевидно решението е политическо
04 Септември 2024, Сряда, 18:01 ч.
Автор: Светлозария КИДЕРОВА

Разочароващо и демотивиращо е в навечерието на изборите каквато и да е рокада на това високо ниво

Директорът на ОДМВР-Бургас старши комисар Емил Павлов е освободен от високия пост със заповед на новия вътрешен министър Атанас Илков. Това е станало днес около обед. Новината достигна до редакцията на Флагман.бг от колеги на старши комисар Емил Павлов, които са шокирани от случващото се. 

Дирекцията се ръководи професионално и няма никакво напрежение сред личния състав, откакто Павлов пое поста от своя предшественик Калоян Калоянов, в чийто екип екип той бе зам.-директор по оперативната част. 

Ст. комисар Емил Павлов извървя всички стъпала в кариерното си израстване до директор и се ползва с уважението на всички служители от системата на МВР, които го познават лично. 

По непотвърдена информация, днес следобед началникът на Първо РУ-Бургас Владимир Маринов неочаквано е напуснал кабинета си на ул. "Георги Кирков" №15. Казал е, че се налага да замине за столицата по служебни дела. Това се тълкува и като внимателна подсказка, че е възможно дългогодишният служител да поеме поста на ст. комисар Емил Павлов. 

Рокадата ще е демотивираща за РПУ-тата в Бургаска област в навечерието на изборите, ако бъде спуснат парашутист от столицата или някоя друга регионална дирекция, който не познава реалната обстановка. 


 


В категории: Бургас


Флагман.БГ Свалила 13 килограма за 1 година Свалила 13 килограма за 1 година 16/09/2024, Понеделник 14:20 3
България Всички новини
И Петканови изпратиха ученик, 5-годишният Габриел премина прага на школото И Петканови изпратиха ученик, 5-годишният Габриел премина прага на школото Александра Богданска показа как трябва да изглеждат майките на ученици - с костюм, а не голи крака и изскочили силиконови прелести Апартамент в сърцето на Бургас избухна в пламъци Апартамент в сърцето на Бургас избухна в пламъци Пожарникарският екип е реагирал мигновено, пламъците не са нанесли сериозни щети Исмаил Осман: Не аз предадох ДПС, а тези, които днес номинират депутати за друга политическа структура Исмаил Осман: Не аз предадох ДПС, а тези, които днес номинират депутати за друга политическа структура Господа, аз съм в Движението за права и свободи, но вие къде сте?, попита риторично председателят на Общинския съвет в Руен, който и доскоро бе най-обичаният кмет за своите в новата ни история Учебните заведения в Поморие посрещнаха ласкаво общо 3142 деца и младежи Учебните заведения в Поморие посрещнаха ласкаво общо 3142 деца и младежи Нека бъдем до децата си, нека им помагаме, защото бъдещето е в тях, каза кметът Иван Алексиев с пожелания за успешна учебна година Сириец бере душа, намушкан е с нож от сънародник Сириец бере душа, намушкан е с нож от сънародник Борят се за живота на пострадалия Кметът Жельо Вардунски откри учебната година в СУ "Христо Ботев" в Камено, пожела здраве, благополучие и добротворство Кметът Жельо Вардунски откри учебната година в СУ "Христо Ботев" в Камено, пожела здраве, благополучие и добротворство Трупайте знания, не губете устрема и желанието си да научите повече, защото знанието е сила, заяви директорката Румяна Сотирова Извънредно! Тежка катастрофа на АМ „Тракия“ край Карнобат Извънредно! Тежка катастрофа на АМ „Тракия“ край Карнобат Причината е висока скорост и неспазена дистанция Свалила 13 килограма за 1 година Свалила 13 килограма за 1 година Напълно здравословно, без никакви инжекции, каза Мис България Антония Петрова БНБ пуска нова уникална сребърна монета БНБ пуска нова уникална сребърна монета Цената на монетата при пускане в обращение е 150 лева Разбиха кантората на известен адвокат в Бургас… два пъти Разбиха кантората на известен адвокат в Бургас… два пъти В рамките на няколко дена помещението е било атакувано от неизвестни нападатели, причините не са ясни 
Хиляди украинци в чужбина се отказват от гражданство Хиляди украинци в чужбина се отказват от гражданство Законът насърчава мъжете да се завърнат и да воюват Медведев се усъмни, че Украйна е наела Райън Уесли Рут да убие Тръмп Медведев се усъмни, че Украйна е наела Райън Уесли Рут да убие Тръмп Ето какво каза той Експлозия в центъра на Кьолн Експлозия в центъра на Кьолн Има пострадали Смартфони в клас - какви са правилата в балканските държави Смартфони в клас - какви са правилата в балканските държави ЮНЕСКО препоръча забрана на използването им от учениците в училищата Кой е задържаният за опит за убийство на Тръмп Кой е задържаният за опит за убийство на Тръмп Служители на органите на реда съобщиха, че мъжът, който е насочил пушката и е бил арестуван, е Райън Уесли Раут, 58-годишен, от Хаваите Близо 300 затворници избягаха от нигерийски затвор след наводнения Близо 300 затворници избягаха от нигерийски затвор след наводнения Сред тях има членове на ислямистката милиция Боко Харам 30 ранени при удар по блок в Харков 30 ранени при удар по блок в Харков Сред пострадалите има и деца Борис взе 6 жертви в Румъния Борис взе 6 жертви в Румъния Циклонът отне и живота на пожарникар в Австрия Трагедия в Ламанша! 8 загинали при опит да го преминат с лодка Трагедия в Ламанша! 8 загинали при опит да го преминат с лодка 60 авантюристи искали да отидат от Франция във Великобритания с гумен плавателен съд  Нов опит за убийство на Тръмп, нападателят набирал наемници за Украйна за $1200 на месец Нов опит за убийство на Тръмп, нападателят набирал наемници за Украйна за $1200 на месец Заловеният Райън Уесли Рут желаел да се бие на страната на Киев
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Има ли балон на пазара на имоти или не, за съжаление разбираме, когато се спука Виц на деня Виц на деня Чужденец пристига в България и започва да разпитва местните:
- Тук в дясно ли карате както в повечето държави или в ляво като в Англия?
- Ами, зависи къде е останал асфалт...
Виц на деня Виц на деня 2034г. България връща българските имена...
- Как кръстихте дъщеричката?
- Радка, на баба си Рейчъл...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Сватба без бой - не е сватба! - каза булката и тресна свекървата по муцуната.


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори