×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Русия и Беларус в сговор за ядреното оръжие


03 Септември 2024, Вторник, 19:20 ч.
Автор: Флагман

Разписват принципи за използването му и гаранции за сигурността на двете страни

Русия и Беларус ще подпишат споразумение, с което ще си гарантират сигурност при използването на ядреното оръжие, съобщава "Коммерсанть". Това се очаква да стане през декември, съобщи министърът на външните работи на Беларус Максим Риженков.

Споразумението ще влезе в сила в рамките на 25-атата годишнина от подписването на Договора за създаване на съюзната държава между Русия и Беларус. Документът е подписан през 1999 г., така че неговата 25-годишнина тече през настоящата 2024 г.

Според Риженков в споразумението ще са разписани принципите на използване на ядреното оръжие.

Максим Риженков държа реч пред студенти от Академията по управление към президента на Беларус. В нея той отбеляза, че взаимодействието между Минск и Москва е достигнало рекордно ниво, особено между ръководителите на двете държави и правителства.

"Ние планираме да подпишем междудържавно споразумение с Русия за гаранции за сигурността на двете страни, в което ще заложим принципите на използване на ядрени оръжия и конвенционални оръжия, както и други методи за защита на двете страни, които са част от съюзната държава", обясни Риженков.

От "Коммерсанть" припомнят, че Русия и Беларус подписаха Договора за създаването на съюзна държава през 1999 г. С него се предполага обединяването на енергийните, транспортните и митническине системи на двете държави.

През януари Владимир Путин и Александър Лукашенко одобриха 15 документа за развитието на съюзната държава. Те включват решения, които се отнасят до външната политика, сигурността, индустрията, научното и технологичното развитие на двете държави.


В категории: Войната в Украйна


3
Коментара
Отново е влюбен като ученик
Отново е влюбен като ученик 15/09/2024, Неделя 16:41 1
Флагман.БГ Шеф Манчев ги насмете Шеф Манчев ги насмете 15/09/2024, Неделя 16:21 1
Излъга всички
Излъга всички 15/09/2024, Неделя 15:41 6
Флагман.БГ Как разделиха наследството му Как разделиха наследството му 15/09/2024, Неделя 15:20 0
3
Коментара по темата
3.
Селски засилки
04.09.2024 07:11:59
4
1
Научени по седянките в Болярово и Голямл Крушево и родния ви Триполовград,оп Тополовград.
2.
Нищо полезно за човечеството от тая пасмина
03.09.2024 21:44:17
5
5
.
1.
Атом за ватата
03.09.2024 19:53:57
6
4
Редакцията на Флагман ще е третата цел на ядрения арсенал на Путлер, след летището в Долни Богров и детската площадка в кв. Максуда на Варна.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Искат оставката на Антон Коджабашев в щангите Искат оставката на Антон Коджабашев в щангите Не е тайна, че федерацията е в много тежко финансово положение Изхвърлете тези неща от кухнята, носят лош късмет Изхвърлете тези неща от кухнята, носят лош късмет Пет неща в кухнята, които, както казват знаещите хора, привличат бедност и провал Атанас Зафиров: Имаше опит за саботаж. Няколко човека си бяха въобразили, че партията им е бащиния Атанас Зафиров: Имаше опит за саботаж. Няколко човека си бяха въобразили, че партията им е бащиния  Разбира се, че не успяха. Регистрацията ни е факт.  БСП участва в изборите в коалиционен формат с името "БСП – Обединена левица", каза и.ф.председател на БСП Влиза в "Биг Брадър" и целият елит трепери, защото е вип жиголото на властта Влиза в "Биг Брадър" и целият елит трепери, защото е вип жиголото на властта Важен фактор за решението ми да вляза в къщата на „Биг Брадър“ са моите взаимоотношения с политиците, говоря за интимни отношения, които не са едно и две, обяви Дани Масажиста Превърнаха учителите в администратори, дайте им свобода, за да накарат децата ни да мислят Превърнаха учителите в администратори, дайте им свобода, за да накарат децата ни да мислят Като ръководител на голямо училище съм гарантирал на учителите пълната свобода и те вършат неща по своя инициатива, които според тях са правилни, но и интересни за учениците Беше с бабичка от фолка, а сега е с тази 20-годишна мацка Беше с бабичка от фолка, а сега е с тази 20-годишна мацка Любо заряза Ани при първия досег с по-млада жена Отново е влюбен като ученик Отново е влюбен като ученик Остава обаче мистерия коя е половинката на Сашо Диков, но пък и кадърът предизвика внимание С пъстро хоро „Меден рудник“ отбеляза своя празник С пъстро хоро „Меден рудник“ отбеляза своя празник „Меден рудник“ ще продължава да се развива и да става още по добро място за живеене, каза кметът Димитър Николов Шеф Манчев ги насмете Шеф Манчев ги насмете Победител в “Черешката на тортата” няма да има и никой няма да получи приза “Най-добър домакин” Върна се в отбора на блондинките Върна се в отбора на блондинките
Скопие се жалва: Силяновска претърпяла невиждано унижение и срам в София Скопие се жалва: Силяновска претърпяла невиждано унижение и срам в София Била посрещната като представител на клуб Подходящ часовник за всяка зодия Подходящ часовник за всяка зодия Вижте този необичаен хороскоп Излъга всички Излъга всички Дали заради комплекси, дали заради суета, но оттогава блондинката редовно се подлага на какви ли не корекции, за да достигне така желаните стандарти за красота Как разделиха наследството му Как разделиха наследството му Общата сума на наследството, оставено от актьора, се оценява на 300 милиона евро На 78 години е, отново има нова жена На 78 години е, отново има нова жена Понастоящем 78-годишният Банов е женен за четвърти път, като сегашната му съпруга е с цели 22 години по-млада от него, което предизвика доста коментари Не е мижитурка Не е мижитурка Това твърди самата Кичка Бодурова Астролог бие тревога заради опасни вируси Астролог бие тревога заради опасни вируси В дните около 17 септември бъдете внимателни, съветва известният астролог, езотерик, кабалист и писател Николай Радев – Алдебаран Руски генерал: Ами ако ударим с ракети България и Румъния... Руски генерал: Ами ако ударим с ракети България и Румъния... „Ако нашите хипотетични удари по складове за ракети с голям обсег извън Украйна - в Полша, Румъния и България, нямат отрезвяващ ефект върху Запада, тогава, подозирам, Русия ще бъде принудена да удари Германия и САЩ", каза Сергей Липовой Арестуваха шестима за заговор срещу Мадуро Арестуваха шестима за заговор срещу Мадуро Правителството на Венецуела свърза предполагаемия план с испанските и американските разузнавателни служби Стяга сватба Стяга сватба Топ готвачът Гордън Рамзи омъжва дъщеря си  
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Има ли балон на пазара на имоти или не, за съжаление разбираме, когато се спука Виц на деня Виц на деня Баба казваше:
-Чедо, бягай от мъж със здрави и чисти чорапи. Или е женен или живее с майка си.
Виц на деня Виц на деня Сестра на дете, ударило друго:
- Що си ударила брат ми?
- Каза че съм дебела!
- И какво? Като го удари, да не отслабна?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Мозъкът по принцип не се вижда, но отсъствието му се забелязва.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори