×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честит първи учебен ден!
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ето в какъв лукс живее Доган в сарая в "Бояна"


03 Септември 2024, Вторник, 13:54 ч.
Автор: Флагман.бг

Кучето и пауните на почетния председател са добре, установиха репортери

50 000 лв. наем е плащал годишно почетният председател на ДПС Ахмед Доган, за да обитава имението в "Бояна". Това стана ясно от репортаж на Би Ти Ви. 

Имотът изглежда като хотел или като малка правителствена резиденция. Собственикът му – бившият транспортен министър Данаил Папазов, разреши на трите национални медии да влязат вътре.

"Личните вещи на Доган са непокътнати. Апартаментът му под номер 303 в сградата е заключен. Той го е ползвал срещу наем от 50 000 лева годишно", съобщиха от телевизията. 

Имотът изглежда като хотел или като малка правителствена резиденция. Всички помещения изглеждат богато орнаментирани – има много картини и пластики, има производния на православното и мюсюлманското изкуство.

Кучето на Доган Сара изглежда добре, пауните също са там.

За пръв път журналистически екип влиза в имота, за да го покаже на обществеността. Вижте как изглежда отвътре:

 

 


В категории: Животът


6
Коментара по темата
6.
Хаха
03.09.2024 18:21:39
1
7
а Шиши се шири сам в цял хотел... Купен с нашите пари от КТБ, Булгартабак и много други грабежи !
5.
ДЕЛЯН БИЕ ДОГАН
03.09.2024 17:25:11
1
3
Тайна среща" на Доган и Местан, договарят се за протеста в сряда, партия на вота и обща игра срещу нов проект на Анкара

"Тайна среща" се е провела в понеделник между почетния председател на ДПС Ахмед Доган и лидера на ДОСТ Лютви Местан, заявиха източници от ДПС-"Доган".

Местан отказа среща с Доган в "Росенец" и това е основната причина Почетния да напусне сарая, за да организира "тайната среща" - няма ДАНС, няма НСО, не съвсем..., само MIT.

След срещата на Доган на яхта с шефа на операциите на MIT агентите на Делян Пеевски пропускат още една конспирация на агент "Сава" на ДС, докато за медиите на Боса сладка тема е, че Почетния избягал от "Росенец" на задната седалка на джипа на Рамадан Аталай.

Може и да не сме разкешени медийни глашатаи на ДП, но вече много силно му симпатизираме заради хъса, с който се опитва да привлече вот за 30 депутати, за да състави правителство с "партията" си Бойко Борисов, разкешени бесепари и величави депутати.

Пеевски не биваше да пропуска нито срещата на Доган с шефа на операциите на MIT, нито с Местан, а медиите му надлежно да ги осветят. Анкара заема все по-руска позиция, кандидатства за БРИКС, а това обслужва Почетния за "партията" му с Лютви Местан.

Затова вместо да се кефи на медийните пласменти на разкешените, че Доган бил избягал в Турция с рибарска лодка едва ли не, да попита своите агенти в ДАНС защо са "пропуснати" за инфото за двете срещи.

Доган не е в Турция, не е и в палата на Рамадан Аталай, не и в резиденциите на Николай Вълканов, а в база на една от службите, не е ДАНС, в която е провел срещата с Местан.

Ахмед Доган и Лютви Местан са се договаряли за протеста в сряда, "партия" на вота и обща игра срещу проект на Анкара с нов лидер.

Проруската позиция на Анкара е дала жокер на Доган да убеди Местан да направят тандем срещу общия противник Пеевски.

Бившият председател на ДПС като оперативен актив на MIT нямало как да разиграе картата срещу геостратегическата проруска позиция на Доган.

Въпреки това Местан не е дал твърд отговор на Доган дали ще изкара националистите на протеста в сряда, след като стратегията с "Поход за демокрация" на Почетния се провали.

Лютви Местан обаче заявил, че няма да спира членове и симпатизанти на партията си ДОСТ да подкрепят ДПС-"Доган" на протеста.

Доган и Местан са се договорили за обща позиция срещу партиен проект с наложен от Анкара лидер.

Генерално споразумение за общ фронт срещу Пеевски не е договорено, Местан заявил, че това не е негова война.

Въпреки това връщането на Бахри Юмер, дясната ръка на Лютви Местан, като лидер на ДПС-"Доган" в Джебел е знак, че бившият председател на ДПС прави "партия" с Ахмед Доган.

Протестът в сряда ще покаже дали Местан ще даде рамо на Доган или се възползва от войната му с Пеевски, за да се върне в играта.

"Тайната среща" на Доган и Местан потвърждава тезата, че Почетния прави завой към националистите сред българските турци.

Всъщност той друг ход няма - Пеевски не може да пробие сред националистите, които не приемат заиграването му с помаците.

Ако след "тайната среща" на Доган и Местан обаче няма явен резултат - мощен протест в сряда с щурмоваци националисти, Пеевски едва ли трябва да смята, че ги е намачкал.

Общ фронт на Доган и Местан срещу Пеевски не е договорен, но мрежите им ще са "партия" на изборите - не само в Джебел и Медовец, където бившият председател на партията има силни позиции, но и в Силистра с общата любимка Филиз Хюсменова, и във всички бастиони на старото ДПС - от Кърджали до Омуртаг и Сърница
4.
лъжа
03.09.2024 16:26:34
0
4
нее вярно кучето вие и плаче и пауните са неспокойни
3.
Моментално
03.09.2024 16:09:42
3
7
Да се самосезира прокуратурата,вече меценатът им е в тяхната позиция....Как такова имение за 50К на година...(бил ползвал само 303...ама аз не мога да ползвам 304...щото,щяха да ме изритат като улично куче...Сара и пауните му са за там)..Ама не само дръндареца и гнусните му дерибеи са с такива имоти,които евроатлантиците в Европа постигат с поколения труд...Ами отидете в Родопите да видите именията на местните дерибеи...Уау...не съм виждал такива дворци и палати...в демокрации със 100 годишна история....АКО ИСКАМЕ...ВЕЧЕ ДА СЕ ОТЪРВЕМ ОТ 34 ГОДИШНАТА МАФИЯ....СЕГА Е МОМЕНТА!!! МАГНИТСКИЯ РАЗТЪРСИ КЛОНА!!! И ЗАЕДНО С НЕГО ВСИЧКИ...БАНКЯНСКИЯ,МУРГАВИЯ,ВЕЛЧОВАТА ЗАВЕРА,ЕВТИНИ СПИРТНИ НАПИТКИ,ГЪРБАВИ СЛУГИ МИЛИОНЕРИ(БЕЗ ДА РАБОТЯТ) АТАКИСТИ СЪС СМИСЛЕНИ АТАКИ ЗА ТЯХ....ВСИЧКИ В ПАНГОТО...И ТОТАЛНА ЕКСПРОПРИАЦИЯ В ПОЛЗА НА ДЪРЖАВАТА (СЕГА ТЕРИТОРИЯ)....Ама ми се реве,няма да стане....НЯМА Я ТРЕТАТА ВЛАСТ...И Тя е в КЮПА!!
2.
356
03.09.2024 15:20:26
1
10
Кич кич кич
1.
Дизайна...
03.09.2024 15:15:33
2
12
... абсолютно нищо впечатляващо.
Обаче, на Амет Дръндара и това му е много. Анааа, въй въй, и това му го земаха на ефендилара.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Народопсихология ли е пиенето и друсането преди шофиране на автомобил в България Народопсихология ли е пиенето и друсането преди шофиране на автомобил в България Тенденцията се запазва въпреки строгите наказания - на някои хора просто не им дреме и карат пияни и дрогирани „Хайде да го направим“: 3 причини за спонтанен секс „Хайде да го направим“: 3 причини за спонтанен секс Краткият, непланиран интимен контакт може да ви даде много енергия Причините мъжете да игнорират жените въпреки чувствата си Причините мъжете да игнорират жените въпреки чувствата си Един от вариантите мъжете да игнорират жените, към които отявлено са проявили интерес и са запалили техния е, че крият нещо 5 зодии, които изглежда винаги имат лош късмет 5 зодии, които изглежда винаги имат лош късмет Ето кои са те  Зеленчукова запеканка със специален сос: Бърза вечеря пълна с витамини Зеленчукова запеканка със специален сос: Бърза вечеря пълна с витамини Ето как да я приготвите Не бързайте да се разделяте с тези панталони, остават хит и през есента! Не бързайте да се разделяте с тези панталони, остават хит и през есента! Раираната вещ се превърна във фаворит на модерните дами през топлия сезон „Фрапорт“ отлага затварянето на летище Бургас? „Фрапорт“ отлага затварянето на летище Бургас? В летателната програма за зимните месеци са заложени редовни полети до Лондон Автомобил с мигранти катастрофира при гонка, има ранени Автомобил с мигранти катастрофира при гонка, има ранени Шофьорът не се е подчинил на полицейско разпореждане и е предизвикал ПТП 15 първокласници прекрачиха училищния праг в Росен, получиха подаръци от кмета на Созопол 15 първокласници прекрачиха училищния праг в Росен, получиха подаръци от кмета на Созопол Директорът на ОУ „Христо Ботев“ Станка Коева пък ги захрани с пита и мед, след като припомни, че за 159-ти път се открива учебната година в селото Александър Илиев е новият директор на "Морска администрация" Бургас Александър Илиев е новият директор на "Морска администрация" Бургас Той заменя на поста кап. Живко Петров, който стана зам.-министър 
Защо българите спряха да ходят в Одрин Защо българите спряха да ходят в Одрин Отчитат спад на посетителите от нашата страна, но пък очакват ръст на посещенията през есента Стрелецът по Тръмп написал книга "Свободни сте да убиете Тръмп" Стрелецът по Тръмп написал книга "Свободни сте да убиете Тръмп" Бившият президент е описан като "глупак" и "шут" заради безредиците на Капитолия от 6 януари 2021 година Луд фен се навря под полата й Луд фен се навря под полата й Усмивката падна от лицето на Шакира, когато хвана натрапника в крачка Хиляди украинци в чужбина се отказват от гражданство Хиляди украинци в чужбина се отказват от гражданство Законът насърчава мъжете да се завърнат и да воюват Медведев се усъмни, че Украйна е наела Райън Уесли Рут да убие Тръмп Медведев се усъмни, че Украйна е наела Райън Уесли Рут да убие Тръмп Ето какво каза той Експлозия в центъра на Кьолн Експлозия в центъра на Кьолн Има пострадали Смартфони в клас - какви са правилата в балканските държави Смартфони в клас - какви са правилата в балканските държави ЮНЕСКО препоръча забрана на използването им от учениците в училищата Кой е задържаният за опит за убийство на Тръмп Кой е задържаният за опит за убийство на Тръмп Служители на органите на реда съобщиха, че мъжът, който е насочил пушката и е бил арестуван, е Райън Уесли Раут, 58-годишен, от Хаваите Близо 300 затворници избягаха от нигерийски затвор след наводнения Близо 300 затворници избягаха от нигерийски затвор след наводнения Сред тях има членове на ислямистката милиция Боко Харам 30 ранени при удар по блок в Харков 30 ранени при удар по блок в Харков Сред пострадалите има и деца
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Има ли балон на пазара на имоти или не, за съжаление разбираме, когато се спука Виц на деня Виц на деня Чужденец пристига в България и започва да разпитва местните:
- Тук в дясно ли карате както в повечето държави или в ляво като в Англия?
- Ами, зависи къде е останал асфалт...
Виц на деня Виц на деня 2034г. България връща българските имена...
- Как кръстихте дъщеричката?
- Радка, на баба си Рейчъл...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Сватба без бой - не е сватба! - каза булката и тресна свекървата по муцуната.


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори