×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честит първи учебен ден!
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Българската жена е проста и шавлива, смята Митьо Пищова


01 Септември 2024, Неделя, 11:41 ч.
Автор: Флагман.бг

Да, на жената й трябват пари. Като дадеш, ляга. Колкото повече й даваш, толкова по-често си отворя краката, казва, явно от опит бохемът от Велико Търново 

След куп здравословни перипетии популярният болярин Митьо Пищова, достоен наследник на вечния български любовник Дядо Стефчо от столичния квартал „Надежда”, навърши 69 години. Митьо е роден на 15 август 1955 г. в гробището на село Батак.  Раждането орисало съдбата му в няколко направления – да бъде силно религиозен, честен, добър, щедър, любеобвилен, но и голям курвар – плътски нагон, който нямало как да изкорени, защото бил заложен в кръвта от предците му.

След два брака и два развода Димитър Маринов живее на Слънчака с 9 жени или поне така казва. Всички те били обгрижвани момичета, които получавали непрекъснато щедри подаръци от него.

Митьо по традиция посрещна рождения си ден в Слънчев бряг, в компанията на приятели, манекенки, спортистки, а компанията омете 2 агнета, 4 кашона уиски и още толкова бяло и червено вино.

Пищова е известен и с публичната демонстрация на гордост от познанството с политиците и крими контингента на България. Ял е агнете в компания на Иво Карамански, Димата Руснака, Илия Павлов и други ВИП покойници. В публичните си изяви се обявява и за приятел на бедните и онеправданите.

- Митьо, честити 69 години. Какво си обещахте за Света Бгородица – 15 август, когато имахте рожден ден?

- Обещах си да бъда брутално интелигентен, да съм здрав. За рождения си ден поканих 69 човека. Такава традиция имам, на колкото години ставам, толкова хора каня. Иначе 69 ми е любима поза отскоро. Почивам си, докато я правя. Лижа по-малко, но обичам свирки, защото са много модерни. А аз съм модерен мъж, не чувствам тежестта на годините на гърба си. Живея с 9 жени, всички са ми любовници. Събрах ги преди месец в тристаен апартамент в Слънчев бряг, където ще прекарам цялото лято. Исках да се опознаят, да не се карат. Докато го има Митьо, ще има за всички.

- Простете, но госпожиците не се ли ревнуват?

- От началото се разправяха, ама не беше заради мен. Вече омекнаха, интересуват ги сексът и подаръците, да ги водя по ресторанти, да ядат морска храна, да им давам парички. Всичко останало е без значение. Момичетата спят по три в стая. Аз съм всяка вечер в една от стаите. Не подбирам. Където ме отведе меракът, там заспивам. Важното е да ме галят. Главната любовница на любовниците ми е на 25 години. Избрах я за най-старша жена. Тя наставлява другите. Харесва ми да ги гледам как се гушкат, защото не обичам кавгите. След спор се сдобряват. 25-годишната я наричам Ръководителката, защото тя организира купона и секса. Измисля пози, групира жените. Учи по-малките на ред и дисциплина. Живеем на хотел. Жените ми не ходят на кино, защото не е модерно. Водя ги на дискотека, танцуват, забавляват се, запознават се разни хора. Не им давам да пушат, да се друсат и да пипат райски газ. Ако го направят, ще ги изгоня на мига. Наркоманки грам не ми трябват.

- Каква беше изминалата година за вас в личен и в професионален план?

- Беше скромна година. Правих разни конкурси за красота. Отдадох се на разврат за поредна година, защото това е единственото нещо, което ще ми остане от живота. Обещавам, че и след 69-годишнината си ще бъда развратник. Момичетата, които ме искат, могат да ме намерят на Слънчака. Митьо Пищова ще ги води по ресторанти, ще им купува дрешки и парфюми. На морето ще бъда до 15 септември. После се прибирам във Велико Търново, за да си почина от морското ебане.

- Какво е сексът за вас?

- Живот. Аз като се събудя и веднага мисля за секс. Обичам да ме събуждат със свирки. Цял ден мога да мисля за секс. Като видя хубава жена, не се удържам. Груповият секс е модерен от около 25 години. Преди това не беше. Случваше се хората да правят групов просто за шоуто. Но нещата се промениха. Груповият секс дава повече възможности за удоволствия. Носи ми здраве.

- Участвал ли сте с известни личности в групов секс?

- Ами, че да! За моите 69 години съм наебал доста известни мадами – предимно певици, манекенки и спортистки. Чукам съм ги като магарици.

- Сериозно ли говорите?

- Да, на жената й трябват пари. Като дадеш, ляга. Колкото повече й даваш, толкова по-често си отворя краката. Мисля, че Ванга беше казала, че всяка трета българка е курва. И сигурно е права. Иначе жените нямаше да се продават, но какво щяхме да правим ние, курварите?! Аз без путки не мога. Някъде писаха, че съм имал нещо и с Гала, но това не е вярно. Тя беше студентка във Велико Търново, в Търновския университет. Хубава жена. Забелязах я на Стамболовия мост в града. Като си харесах някоя студентка, веднага я нападах. Карах кабрио – „Порше”, имах и „Хонда” кабрио. Сами скачаха в колата, имаше и такива, които не искаха да ги возя. Качвал съм жени и насила, но нищо не съм им правил. Просто ги возех, кефеха се.

- Според вас кой е българинът, преспал с най-много жени?

- Васил Божков е №1 в ебането, защото е много богат. Аз съм много скромен сравнен с него, но не се оплаквам. В Търново имах заведения, в Арбанаси също. Лепяха ми се жени, не мога да се оплача. Но при Божков са били в пъти повече.

- Останахте ли приятел с някоя от жените, които са били близо до вас?

- За приятелство трудно мога да кажа. Търсят ме за пари, за услуги, за това, че съм любезен, че имам голямо парче. Ако им помогна, лягат и хълцат като магарици. Истински приятелства имам с мъже. Някои са покойници, но аз ги обичам и ще продължа да ги обичам вечно. За жените не бих казал такова нещо. Продават се, предават се една друга, силни били, ама друг път. Цепя ги като дърва за огрев!

- Как сте със здравето? Имахте сърдечни интервенции!

- Добре съм. Изкарах една-две трудни години. Мислех, че ще умра, но оцелях. Спасиха ме младите момичета. Еба само от 19 до 24 годишни, с дупенца като детски барабанчета. Възрастните жени не са за секс. Много претенции имат. С възрастни жени мога само да разговарям и то ако са известни личности, ако работят в банки, ако са адвокати, художници, артисти. Иначе не! Направя ли го, сърцето ще ми отиде на кино. Аз съм си дърт педофил. На 69 съм, но искам младо, да ми мирише на цветя. Хубаво ще е да умра по време на секс, поне с две жени. Това е славна смърт. Може и по време на групов секс. Веднъж правих секс с майка и дъщеря. Бях предимно щерката. Майката гледаше от страни и даваше акъл на порасналото си дете какво да прави. Един вид я обучаваше. Е, направих кеф и на майката. Това обаче беше изключение.

- Как намирате българската жена?

- Българската жена е еблива и проста!

- Проста?!

- Да, защото иска голям хуй и пари. Тя казва, че не се продава, но се вижда, че лесно се купува. А когато купиш една жена, може ли да й имаш доверие?! Може ли да я вкараш в семейството си? Ти ще й платиш, друг ще й плати и пак няма да е доволна. И пак ще говори против мъжете. Долу-горе туй става в България.

- Простете за твърде личния въпрос, но колко време трае половият ви акт?

- Около час. Ако жената е слабичка, с малко дупе и кожа-кадифе, може и повече. Моите мъжки плюсове са два – хубавата храна и щедростта. Освен това съм изключителен добряк. Не им давам банички с боза, а миди, раци, калмари, риби, салати. Пичките ми ядат в скъпи ресторанти. Научени са да се чукат модерно.

- Какво ще рече последното?

- Модерно чукане означава във всички дупки. От дупка на дупка без ревност.

- Вземате ли някакви стимуланти? Все пак на 69 години не е като на 19 или на 29!

- Годините нямат значение. Всичко идва от главата, на мен в главата ми само секс. Вътрешно ми е да правя секс. Стимуланти не вземам, защото си пазя сърцето. Вече има модерни билкови таблетки, два пъти по-добри от виаграта. Ползвам съм и родопското чудо – локум, мурсалски чай и мастика. Всяка сутрин пия мурсалски чай. Праща ми го моя кръстник Върбан от Банско. Ям задължително локум, но не пия мастика, защото мразя алкохола. Аз почнах със секса на 14. Не се удържах. Живеех в село Батак, при баба и дядо. Не можаха да ме удържат и опазят. Дядо ми беше модерен. Лека му пръст, беше спал с всички баби на село. Беше бика на селото ни. Имаме и други курвари в рода ни. На баща ми бащата – дядо ми Димитриус, беше №1. Почина на 101 години. До сто са закачаше с млади момичета. Баща ми също ходеше по млади жени – готвачки, чистачки, нямаше значение, когато му харесваше. Татко беше опасен женкар.

- Женен и разведен сте два пъти. Има ли перспектива за трети брак?

- На мен сексът ми е вроден, даден ми е от Бог. Бракът не ми е вроден. На 69 години се чувствам млад. Баба и дядо бяха гърци, бежанци. Аз съм се метнал на гръцкия род. Надарен и еблив. Скоро направих 4000 бройки – толкова има в секс тефтера на Митьо Пищова. Не мисля да се женя. Така ми е добре. Да имам много жени, да чукам на воля всеки път различни.

- За какво мечтаете?

- Секс, разврат и свирки!

- Животът ви няма ли и други приоритети?

- За мен няма.

- Къде е тогава мястото на божественото в човека?

- В самия човек. Аз съм набожен, роден съм на 15 август, на гробищата в село Батак по залез слънце. Обичам да празнувам рождения си ден, за мен това е събитие. Помагал съм на бедните и ще продължавам да помагам. Почнах модерния секс с момичета от художествената гимнастика и сред такива момичета искам да умра.

- Поддържате ли отношения с първата си съпруга, която е била спортистка и е майка на сина ви Юлиан?

- Да, умерени отношения, модерни. Юлиан прилича на нея. Сериозен мъж е, не иска да се изявява в медиите. Стана на 40 години, но никога не се е женил. Заплеснал се е по една женена с дете, ходят тайно. Момчето ми е много добро, работи, слага климатици. 100 процента е като майка си. След развода ни много страдах, но ми мина. След 4000 жени всичко минава... Не ща да връщам никой в живота си. Искам здраве, купони, голи хора. Простил съм на всички. Дори на тези, които пуснаха слуха, че съм умрял. Баба почина на 99 години, дядо на 101 – падна от черешата. Татко Васил, когото наричаха бай Фиф, се преби в един камаз. По гръцка линия умираме от мозъчен кръвоизлив на стари години. Ще видим при мен как ще е! Душата ме боли само за един човек, когото много обичам, защото безкрайно ми е помагал, а сега ми се сърди. Искам да си простим, да сме отново приятели. Скарани сме, а той ми е и баща, и майка. Това ми тежи, друго не. Казва се Ангел Николов, но аз го наричам Свети Ангел.


В категории: Лайфстайл


17
Коментара
17
Коментара по темата
17.
Ядосана
01.09.2024 18:13:03
0
3
Няма как да намериш истински свястна жена след като ходиш от край време по бардаци. Това показва и колко е твоят умствен и морален багаж. Така че не давай оценки за нещо което не ти е ясно.
16.
Хахахаха
01.09.2024 17:53:27
2
2
Отдавна не се бях смял така на флегманска статия. Митьо е голям образ. Ще е интересно да го видим в Ергенът :D
15.
Българската жена е уникална!
01.09.2024 17:45:14
0
5
Такива като тоя индивид са срам за нацията ни. Него като, че ли не го е раждала българка. Един напразно живян живот? Какво ще остави след себе си?
14.
Хасан
01.09.2024 16:49:16
0
5
Този канап е много просто момче!Преди 15-тина години бабичките в Стария град го направиха на нищо,голям смях беше...иначе е жалка гледка в момента,зел дал...чудя се кой му плаща престоя в комплекса,цяло лято го гледам до Т Маркет..
Жив и здрав да е иначе пистолета!
Беше интересен преди години!
13.
НАПРОТИВ
01.09.2024 15:22:39
0
7
Отношението впечатлява жените байно.....ОТНОШЕНИЕТО.....не мускулите и просташко-селските чалъми,които много бг- ,,мъже,, като теб,проявяват към жените изобщо....
С отношение към тях ,съм имал толкова жени,колко ти дори и не си си мечтал.....
Защото жената,оценява това което правиш за нея,без значение каква е.....
Пък ти си коментирай,каквото си искаш,все тая,като ти е толкова сивото вещество у ,,главата,,......

до 11
12.
Тази
01.09.2024 14:59:04
0
8
Торба с л@йна със сигурност не може да чука, а лъже. Един истински мъж никога не се хвали публично колко жени е опраскал и им пази достойнството.
11.
до 9
01.09.2024 14:49:39
9
6
Колкото и да я обгрижваш, колкото и внимание и уважение да й даваш, ще дойде един момент в който ще ти се изходи на кухата неопитна с жените манерка. Иначе ти си се филмирай на голям изискан джентълмен, всъщност очевидно нямаш никакъв опит и си живееш в измисления свят. И намали романтичните комедийки
10.
Пищова като се изсере
01.09.2024 14:06:01
0
12
Сабахлям и в Янтра се появява нов остров
9.
БЕ ДОНЯКЪДЕ
01.09.2024 13:17:18
2
11
Е прав,щото бг-е жените,са огледален образ на мъжете си,които са почти алкохолици,биячи на жените и децата си в семейството,дрогирани и пияни ,КАТаджиите хващат шофьори-българи зад волана,българина се прави на много отворен и голям ,,разбирач,, а всъщност е пълен цървул и простак,ако може да се нпогледне отстрани.....тогава какви да са жените....??? ...ми простакеси и шавливи като мъжете си...то една жена,като не получава внимание и уважение в семейството,разбира се,че ще го търси при някой,който ще я цени ,такава каквато е,за да се почувства и тя жена,в пълния смисъл на думата....!!!
8.
Ким Чен Ур
01.09.2024 13:16:41
1
19
Защо давате трибуна на тоя мях,доносник на куките или както се хвалеше че бил минцифайка
7.
Burgas
01.09.2024 12:52:03
15
1
Nedeiti sa zaqjda s mito pistova vsicki znaim ce zavijdati coveka e bogat ie notmalno da ima mbogo Jeni plus tova e lars a jibiti tova iskat eval a mite oste dalgi godini da gi slapas nazdrave miskiti vibagi ste gi ima da zavijdat miski i misioci
6.
!
01.09.2024 12:36:43
0
9
Митьо,
"Което си прилича, се привлича!"
5.
Vanesa
01.09.2024 12:33:23
0
28
Вие нормални ли сте журналистите да ни заливате с каква ли не помия?
4.
Хахахха
01.09.2024 12:31:34
0
27
Преди доста години Митю беше гост в едно предаване на Частна телевизия- и там обясняваше какъв бохем е -колко манекенки е разпорил и т/н/- и накрая на финал извади една голяма пачка пари и почна да ги хвърля викайки че така правел с парите---обаче след като завърши предаването операторите забравиха да излючат камерата- и Дебеланкото се беше навел и като прахосмукачка си събираше разпилените банкноти обратни в джобовете))
3.
Vanes
01.09.2024 12:29:52
2
32
Кой си ти Бе гнусен червей да си позволявам да говориш така за Българската Жена?А майка ти тя Българска жена ли е?
Тези които ти,,дават,,трябва да са много, ама много зле и с деменция!
Що не се погледнеш в огледалото гнусливец!!!?
2.
Фекрет Стораро
01.09.2024 12:26:39
1
17
таз ако отиде във Варна на море, ще пита кой е тоя океан
1.
Оххх
01.09.2024 12:21:05
3
34
Защо му давате трибуна на този простак???! Този ако на една жена й е разтворил краката, жената после трябва да ходи на психиатър! Ако действително го е правил, то жените му трябва да са много зле да легнат с подобно мекотело! Религиозен и интелектуален?? Ох, смях!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Народопсихология ли е пиенето и друсането преди шофиране на автомобил в България Народопсихология ли е пиенето и друсането преди шофиране на автомобил в България Тенденцията се запазва въпреки строгите наказания - на някои хора просто не им дреме и карат пияни и дрогирани „Хайде да го направим“: 3 причини за спонтанен секс „Хайде да го направим“: 3 причини за спонтанен секс Краткият, непланиран интимен контакт може да ви даде много енергия Причините мъжете да игнорират жените въпреки чувствата си Причините мъжете да игнорират жените въпреки чувствата си Един от вариантите мъжете да игнорират жените, към които отявлено са проявили интерес и са запалили техния е, че крият нещо 5 зодии, които изглежда винаги имат лош късмет 5 зодии, които изглежда винаги имат лош късмет Ето кои са те  Зеленчукова запеканка със специален сос: Бърза вечеря пълна с витамини Зеленчукова запеканка със специален сос: Бърза вечеря пълна с витамини Ето как да я приготвите Не бързайте да се разделяте с тези панталони, остават хит и през есента! Не бързайте да се разделяте с тези панталони, остават хит и през есента! Раираната вещ се превърна във фаворит на модерните дами през топлия сезон „Фрапорт“ отлага затварянето на летище Бургас? „Фрапорт“ отлага затварянето на летище Бургас? В летателната програма за зимните месеци са заложени редовни полети до Лондон Автомобил с мигранти катастрофира при гонка, има ранени Автомобил с мигранти катастрофира при гонка, има ранени Шофьорът не се е подчинил на полицейско разпореждане и е предизвикал ПТП 15 първокласници прекрачиха училищния праг в Росен, получиха подаръци от кмета на Созопол 15 първокласници прекрачиха училищния праг в Росен, получиха подаръци от кмета на Созопол Директорът на ОУ „Христо Ботев“ Станка Коева пък ги захрани с пита и мед, след като припомни, че за 159-ти път се открива учебната година в селото Александър Илиев е новият директор на "Морска администрация" Бургас Александър Илиев е новият директор на "Морска администрация" Бургас Той заменя на поста кап. Живко Петров, който стана зам.-министър 
Защо българите спряха да ходят в Одрин Защо българите спряха да ходят в Одрин Отчитат спад на посетителите от нашата страна, но пък очакват ръст на посещенията през есента Стрелецът по Тръмп написал книга "Свободни сте да убиете Тръмп" Стрелецът по Тръмп написал книга "Свободни сте да убиете Тръмп" Бившият президент е описан като "глупак" и "шут" заради безредиците на Капитолия от 6 януари 2021 година Луд фен се навря под полата й Луд фен се навря под полата й Усмивката падна от лицето на Шакира, когато хвана натрапника в крачка Хиляди украинци в чужбина се отказват от гражданство Хиляди украинци в чужбина се отказват от гражданство Законът насърчава мъжете да се завърнат и да воюват Медведев се усъмни, че Украйна е наела Райън Уесли Рут да убие Тръмп Медведев се усъмни, че Украйна е наела Райън Уесли Рут да убие Тръмп Ето какво каза той Експлозия в центъра на Кьолн Експлозия в центъра на Кьолн Има пострадали Смартфони в клас - какви са правилата в балканските държави Смартфони в клас - какви са правилата в балканските държави ЮНЕСКО препоръча забрана на използването им от учениците в училищата Кой е задържаният за опит за убийство на Тръмп Кой е задържаният за опит за убийство на Тръмп Служители на органите на реда съобщиха, че мъжът, който е насочил пушката и е бил арестуван, е Райън Уесли Раут, 58-годишен, от Хаваите Близо 300 затворници избягаха от нигерийски затвор след наводнения Близо 300 затворници избягаха от нигерийски затвор след наводнения Сред тях има членове на ислямистката милиция Боко Харам 30 ранени при удар по блок в Харков 30 ранени при удар по блок в Харков Сред пострадалите има и деца
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Има ли балон на пазара на имоти или не, за съжаление разбираме, когато се спука Виц на деня Виц на деня Чужденец пристига в България и започва да разпитва местните:
- Тук в дясно ли карате както в повечето държави или в ляво като в Англия?
- Ами, зависи къде е останал асфалт...
Виц на деня Виц на деня 2034г. България връща българските имена...
- Как кръстихте дъщеричката?
- Радка, на баба си Рейчъл...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Сватба без бой - не е сватба! - каза булката и тресна свекървата по муцуната.


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори