×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Православната църква отбелязва Кръстовден
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Защо не арестуват Марк Зъкърбърг?


Защо не арестуват Марк Зъкърбърг?
В сянката на Фейсбук и Мета стоят други фигури, които управляват от задкулисието, Павел Дуров опита да освободи света от тях
28 Август 2024, Сряда, 21:11 ч.
Автор: Александър УРУМОВ

И цензурирал ли е критично съдържание за ковид ваксините във Фейсбук под натиска на Байдън

Целта на живота ми е да бъда свободен и да помогна на други хора да бъдат свободни. Не давам пари за реклама на „Телеграм“, за разлика от други социални мрежи, които плащат милиони. Вече имаме над 900 милиона потребители в „Телеграм“, на ден се присъединяват 2.5 милиона нови потребители – всичко това е сила, с която трябва да се съобразяват. 

Това са част от акцентите в интервюто на Павел Дуров, основател на „Вконтакте“ и „Телеграм“, пред американския журналист Тъкър Карлсън.

Още един акцент: За мен беше обидно да наричат „Вконтакте“ с името „руският Фейсбук“, тъй като имаме иновативни решения и постижения далеч преди „Фейсбук“. Ние предвидихме развитието на социалните мрежи за години напред.

Изкуственият интелект възпроизведе първия разпит на руския милиардер Павел Дуров (ВИДЕО)

И сега най-важното в това интервю на Дуров, излъчено през април:

През 2012 година за първи път получават искане от руските власти, в което се настоява „Вконтакте“ да им предоставя имената на организаторите на антиправителствени протести. Дуров отказва, искането се повтаря отново през годините и Дуров отново отказва.

В крайна сметка натискът на Кремъл принуждава Дуров да продаде своя дял на компанията „Вконтакте“ и да напусне страната, избирайки свободата – личната и на своя бъдещ бизнес.
Опитва се да развие бизнес в САЩ, където обаче е подложен на твърде силен интерес от ФБР. Стига се до опит да бъде вербуран негов ключов инженер, който чрез набор от инструменти с отворен код да предостави скрит достъп до системата на „Телеграм“.

Всичко това го принуждава да напусне и САЩ и накрая да се установи в Дубай, като е любопитен какво крие бъдещето.

Всичко това е важна предистория за изненадите на бъдещето пред Павел Дуров.

Първата изненада на бъдещето се оказа арест на Дуров на 25 август 2024 г. в Париж. Като се има предвид, че през 2021 година той получава френско гражданство по ускорена процедура, може да се стигне до извода, че Павел Дуров се е чувствал сигурен точно във Франция. Неговият арест е извършен с нелепи и неизяснени все още обвинения – иронично тези обвинения са в „отказ да сътрудничи“ за разкриване на престъпления.

Това е само претекст, разбира се – причината е именно отказът да сътрудничи и да предоставя информация на трети страни. Това, което не направиха Кремъл и Белия дом – да арестуват Дуров – това го направи Макрон в услуга на своите задкулисни господари. И то със същите обвинения, с които и Кремъл на Путин, и Белия дом на Байдън притискат Дуров за сътрудничество.

Едва ли би било приятно на Макрон, ако някой притисне Дуров да предоставя информация за личния канал на френския президент в „Телеграм“. Но да се търси базисен морален критерий в политиката е явно плод единствено на наивност.

Как ще продължи тази сага с ареста на собственика на „Телеграм“ – това можем само да предполагаме.

Сигурното е, че причините за арестуването на Павел Дуров показват защо не е арестуван Марк Зъкърбърг. Защото за разлика от руснака, Зъкърбърг е оръдие на Сорос и задкулисието. А доколкото самият Макрон е марионетка на Сорос, може да се предполага кой точно арестува Дуров.

Но да се върнем на Фейсбук. Самият собственик го казва в свое специално обръщение ден преди ареста на своя конкурент – Зъкърбърг признава, че под натиска на Белия дом на Байдън е цензурирал критично съдържание за Ковид-ваксините. Фактът на цензурата не е изненада – лично съм я изпитвал на гърба си с два напълно заличени ФБ-профила в Истанбулската битка през 2018 година. Изненада е самото признание на Зъкърбърг за принудата от Байдън да цензурира съдържание в своята социална мрежа Meta.

Фейсбук призна, че САЩ са оказвали натиск за цензуриране на "неправилно" съдържание за COVID

Интересно е също така какво това момче не признава – защото смазването на всяка критична мисъл срещу ЛГБТ движението на днешното време говори за много по-обширна цензура. Ще видим дали няма да има още признания в близко бъдеще...

Александър Урумов показа в Бургас защо джендър идеологията е „Пътят към Армагедон“

И още по-интересно е напълно лишеното от логическа връзка обещание – в същото това обръщение – Зъкърбърг да не се намесва в предстоящата президентска битка в САЩ, включително и да не финансира нито една от двете страни. Какво общо има едното с другото.

Много интересно.

Особено на фона на 400 милиона долара, които той наля в кампанията на Байдън през 2020 година, буквално в дните преди изборите в ключови окръзи на ключови за крайната развръзка щати.

Зъкърбърг тича пред вятъра – ето това е изводът от признанието на този лукавец. А вятърът може да се окаже ураган – и в този случай неговото име със сигурност е Доналд Тръмп.

Ако това е така, предстои да видим разпадането на цялата отровна медийна мрежа на глобалисткото задкулисие.

През ноември ще видим какво крие бъдещето.  

 


В категории: Бизнес , Политика


Кръстовден е!
Кръстовден е! 14/09/2024, Събота 09:39 0
19
Коментара по темата
19.
ЖИВОТНИ
29.08.2024 09:39:53
1
1
МОЖЕТЕ ДА СИ ЧАТИТЕ В ТЕЛЕГРАМА КГБ НЕ ЧЕТЕ МАЛО УМЩИНИ :) А АС НЕ ПИША ТАМ
18.
ЩОТО Е НИКОЙ
29.08.2024 09:37:46
1
2
ФБ Е НА ЦРУ ТОЯ Е КАТО ДУРАКА ДУРОВ ПАРАВАН ЗА ГОВОРЕЩИТЕ ЖИВОТНИ :) ДА СИ МЕЧТАЕТЕ ЗА ЛАЙ НОКРАЦИЯ И СВОБОДА
17.
Дидимус
29.08.2024 07:00:49
3
3
Дуров е на заплата в кремъл.
Затвор за копелето.
И въобще да не остроумничат руските чехли с тойоти и ножове и други задръстеняшки хуморески.
Всички заможни руснаци са под шапката на хобита путкин и сшедва да бъдат изселени от свободния свят или в затворите а най добре ликвидирани.
Северна корея също е добра дестинация за московската измет.
16.
ьхпьшхзглгзшгзшгзлгзлг
28.08.2024 22:07:08
1
2
ДО. 13................ОЩЕ. ПО. НАТУРАЛНО.........СЪГЛАСЕН
15.
Брикета
28.08.2024 21:37:27
3
4
Забранете азбуката защото я ползват престъпниците за да предават престъпна информация, арестувайте шефа на тойота, в близкия изток бунтовниците изпозлват джипове тойота за шахидмобил или им слагат картечници
14.
Защо не арестуват путлер
28.08.2024 21:20:05
2
6
Това е въпросът
13.
до 4
28.08.2024 20:00:45
2
3
Roth"schild
НЕ значи Червен щит а Roth's child по германченота Дете на Скала
Хазарите прии ЮДАйзма 9век като основен литуал при тях било да отвличат ДЕЦА и да ти принасят в огнени жертвоприношения на Демоните Молох и Баал на висока СКАЛА
Колкота повече деца и младежи принасяли в жертва на демоните толкова по БОГАТИ и властни ставали
РОТСЧИЛД е правилно да се пръизнася ,та Ротсчилд и равините толкова много много човешси жертви принесли та с помоща на Черна Вавилонска Кабалистична магия успяли да придобият огромня власт над БАНКИТЕ,лхвите и да разрушат всечки земни царства и кралсгва и да ги подчинят слагяйки ня върха на властжвата рирамида президенти и премиери МАСОНИ атеисти,левичари комунисти от еврейски произход
и хомосексуалисти
12.
Урумов Александър
28.08.2024 19:36:49
0
5
Заемането на публични длъжности води и до осветяването му като агент на ДС, вербуван на 19-годишна възраст под псевдонима Абел. В тази вербовка привличат най-вече два факта – че псевдонимът е на името на известния руски шпионин Рудолф Абел, арестуван през 50-те години в САЩ и че досието на Урумов е било част от прочистената документация на МВР през 1990
11.
А директорите на фабрики за ножове?
28.08.2024 18:07:48
2
9
Всъщност, защо при поредното убийство с нощ от "поканените" в Европа мигранти, защо не арестуват директора на фабриката за ножове, с които е направено убийството?
Защото обвинението към Павел Дуров за използване на платформата Телеграм от криминални лица има абсолютно същото значение!
Нека да арестуват директорите на всички фабрики за ножове, с които се извършват мигрантските убийства!
10.
292
28.08.2024 17:43:33
2
5
До 8. Дие-Пие Сие-то се разцепи, затова не 6, а 12 магистърски програми ще бъдат открити.
9.
292
28.08.2024 17:41:35
3
5
Защото ако арестуват него, всички шефове медии трябва да го последват. Но в общество, в което правилните, от гледна точка на кратоса новини са задължителни за свеждане до демоса, а неправилните трябва да бъдат заклеймявани като "фалшиви", това няма как да стане.
8.
Ах
28.08.2024 17:31:30
0
9
Къде записват за Оксфорд Бургас за една група кандидат студенти от Каблешково питам ама като не пускате коментарии не могат хората да се запишат голямо хвалене голямо нещо ама не от гражданите ами само от ръководството.
7.
путлер капут
28.08.2024 16:59:01
9
8
4 1ВО ЩЕ СЕ О ТЪРВЕМ НЕ У ТЪРВЕМ ОТ ТЕБ МАМА ТИ ГНИДО УРОДЛИВА ХЛЕБАРКА МРЪСНА ВОНЯЩА ИЛИ ВОНЮЧАЯ НА "ЛЮБИМИЯ ТИ РУСКИ
6.
Копейка
28.08.2024 16:57:45
0
13
Кой е Александър Урумов

Александър Урумов е роден през 1969 г. в Брацигово. Завършва българска филология през 1994 г. в София. Публикува художествена литература от 2009 г. Оттогава поне датира първият му сборник с разкази "Приказки в края на времето", който получава награда за литературен дебют и дава живот на награждавания моноспектакъл "Лалугер". За много хора Урумов е преди всичко писател, а не човек, свързан с политиката.

Член е на Консервативно-екологичната партия та Христо Бисеров още от началото на 90-те, пише вестник "Сега" преди време.

В правителството на Иван Костов той става за първи път говорител на Министерството на отбраната (1997-2001) и повече не напуска сферата на публичните комуникации. Междувременно е активен и в организирането на политически и граждански групи. През януари 2001 той е съучредител на сдружение ЕКИП на Христо Бисеров, което се изгражда предимно от отцепници на СДС, влели се впоследствие в ДПС и част от тях подкрепили Симеон Сакскобургготски.

През 2006 г. Урумов става ръководител на звеното за връзки с обществеността на БНБ. По-късно защитава управителя на банката Иван Искров по време на фалита на КТБ.

Заемането на публични длъжности води и до осветяването му като агент на ДС, вербуван на 19-годишна възраст под псевдонима Абел. В тази вербовка привличат най-вече два факта – че псевдонимът е на името на известния руски шпионин Рудолф Абел, арестуван през 50-те години в САЩ и че досието на Урумов е било част от прочистената документация на МВР през 1990 г.
5.
путкин уродливо джудже
28.08.2024 16:56:21
8
6
АЙДЕ СЯ "ОПИТАЛ ДА ОСВОБОДИ ХАХАА ФЛЕГМИ НЕ НАС ТИЯ ЛОКУМИ ЛЪЖИ ПУТЛЕРСКИ КРЕМЪЛСКА ЛУДНИЦА ПСИХИАТРИЯ ДЕТО И В ДЕТСКАТА ГРАДИНА НЕ ВЯРНАТ..ДА ВЗЕМЕ ДА ОСВОБОДИ ОТ СЕБЕ СИ ТОЯ СУРАК=ГЛУПАК АМА НАВРЕМЕ ГО ПРИБРАХА ПУТЛЕРСКИЛА МАСТИЯ=КОПЕЛДАК
4.
ШЖЗШХСШХСШГШСХШЗШГЗ
28.08.2024 16:49:02
5
7
ДО. 1...........НЯМА. КАК. ДА. СТАНЕ. ТАЗИ. МЕЧТА. НА. ЦЯЛОТО. ПРОГРЕСИВНО. ЧОВЕЧЕСТВО......ЗАЩОТО...... ХИТЛЕР. И. СТАЛИН. СА. ЕВРЕИ.....ВТОРА. ДВАМАТА. СА. ПЪРВИ. БРАДЧЕДИ.....И. ДВАМАТА. СА. НЕЗАКОННИ. СИНОВЕ. НА. ФАМИЛИЯТА. РОТШИЛД......ХИТЛЕР....МАЙКА. АВСТРИЙКА. СЛУГИНЯ. Н. СИНА. НА. РОТШИЛД. ВЪВ. ВИЕНА. И. ТОЗИ. СИН. НА. РОТШИЛД. ВЪВ. ВИЕНА. Е. НЕГОВ. БАЩА........ПОСЛЕ. МАЙКАТА. УМИРА. В. ЛУДНИЦА......СТАЛИН.....МАЙКА. БОГАТА. И. КРАСИВА. КНЯГИНЯ. ГРУЗИНКА....ТЪРГУВАЩА. С. КОНЯК. И. ВИНО. С. ГЕРМАНИЯ. ....ТАМ. СЕ. ЖЕНИ. ЗА. СИНА. НА. РОТШИЛД. В. ГЕРМАНИЯ.......АПРОПО. ДВАМАТА. СЕ. СРЕЩАТ. ЛИЧНО. ПРЕЗ. 1913. ГОДИНА. ВЪВ. ВИЕНА...ПОД. ПАТРОНАЖА. НА. БАЩАТА. РОТШИЛД......ЗА. ДА. УГОВОРЯТ...... 2. СВЕТОВНА. ВОЙНА.....ТОГАВА. ХИТЛЕР. Е. БИЛ. ХУДОЖНИК....СТАЛИН. РЕВОЛЮЦИОНЕР. ЗАД. ГЪРБЪ. СИ. С. 56. УБИЙСТВА....ОБИР. НА. ПОЩА. И. ОБИР. НА. ВЛАК........РАЗБРАЛИ....ЗАЩО. НЕ. МОЙ. СА. УТЪРВЕМ. ОТ. ЧИФУТИТЕ......ЩОТО. ПЛАНИРАТ.......ШМЕКЕРЛЪЦИТЕ. СИ. МНОГО. ГОДИНИ. НАПРЕД.....ЛЕК. ДЕН.....И. НЕ. СА. ПЕЧИ. МНОГО. НА. СЛЪНЦЕ. .....ЧЕ. СЕГА. ПЪК. ЧЕРВЕНИЯ. ЩИТ. ....ПРЪСКА. ВСЕКИ. ДЕН......ХИМТРАЙЛ.........
3.
Мама ви проста
28.08.2024 16:44:52
16
18
Фейсбук има алгоритми с които се засичат престъпления и могат да се ползват като доказателство.
В телеграм може да продадат бъбреците на отвлеченото ви дете без да остане никаква следа от това.
Щом телеграм е любимата мрежа на терористи и престъпници от цял свят, значи има някаква причина.
А вие шибани копейки е крайно време да идете да живеете в утопичната ви Русия. Ето че Путин официално вече ви кани и ви предлага подслон. Действайте, нвщастници!
2.
До 1
28.08.2024 16:40:29
12
16
Глупости. Сталин трябваше да избие всички рашки. А той взе че изби само половината...
1.
Бай....
28.08.2024 16:26:48
13
13
Хитлер трябваше да изтербе всички евреи, а Сталин всички германци !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Поредна катастрофа на АМ „Тракия" – кола е със смачкана предница Поредна катастрофа на АМ „Тракия" – кола е със смачкана предница По трите платна, посока Пловдив има разпилени части, сигнализират пътуващи Пожар гори в местността "Юрта" край Свети Влас Пожар гори в местността "Юрта" край Свети Влас Подпалили са се сухи треви и храсти Кръстовден е! Кръстовден е! Днес се отбелязва началото на есента Румен Гайтански-Вълка ще е кандидат-депутат при Доган Румен Гайтански-Вълка ще е кандидат-депутат при Доган Той е един успешен и доказал се човек, казва Ахмед Доган  за Вълка Фаталният полет на двама от най-опитните ни пилоти е продължил 13 минути, самолетът е бил реновиран в Чехия Фаталният полет на двама от най-опитните ни пилоти е продължил 13 минути, самолетът е бил реновиран в Чехия Извършеният вчера полет е бил генерална репетиция преди планираното за днес международно авиошоу ЦИК получили три нови жалби от ДПС ЦИК получили три нови жалби от ДПС Росица Матева очаква много обжалвания от двамата представляващи ДПС Неприлично предложение за Козирога, а Телецът да започне диета, ако има болки в стомаха! Неприлично предложение за Козирога, а Телецът да започне диета, ако има болки в стомаха! Хороскоп за деня – 14 септември 2024, събота В Свети Влас готвят изложба на бойни кучета, показват най-грациозните Дого Аржентино В Свети Влас готвят изложба на бойни кучета, показват най-грациозните Дого Аржентино Идеята на събитието е да покаже уменията, физическата сила и силния характер на породата Най-важните правила за секс позата 69 Най-важните правила за секс позата 69 Ето кои са те  Жените полудяват по мъже, които правят тези 5 малки неща Жените полудяват по мъже, които правят тези 5 малки неща Забравете за свалянето на звезди и гръмките обещания
Брижит Макрон изигра себе си в сапунката "Емили в Париж" Брижит Макрон изигра себе си в сапунката "Емили в Париж" Съпругата на президента застана пред камерата в собственото си облекло Той е световноизвестен, но го осъдиха на общественополезен труд Той е световноизвестен, но го осъдиха на общественополезен труд Хванат е да шофира пиян Германия отказа да предостави на Украйна ракети с далечен обсег Германия отказа да предостави на Украйна ракети с далечен обсег Руският президент Владимир Путин предупреди, че даването на зелена светлина на Украйна да използва оръжия с голям обсег ще означава, че НАТО е „във война“ с Москва Швеция ще плаща до 30 000 евро на мигранти, които напуснат доброволно страната Швеция ще плаща до 30 000 евро на мигранти, които напуснат доброволно страната Очакванията са мярката да влезе в сила в началото на 2026 г. Тежка катастрофа край Гълъбец, кола е премазана Тежка катастрофа край Гълъбец, кола е премазана Инцидентът е станал преди час Турция готви яка секира, която ще засегне всички Турция готви яка секира, която ще засегне всички Според властите тази мярка има за цел да направи финансовите взаимоотношения между потребителя и продавача по-прозрачни и да оптимизира процедурата по събиране на данъци Изгони мъжа си и ходи сама по плажовете Изгони мъжа си и ходи сама по плажовете От кадрите лъха истинска морска идилия и привидно на блондинката нищо не ѝ липсва, но опитните очи на последователите ѝ нямаше как да не забележат, че съпругът на Мария – Нойзи, не присъства на нито един кадър Най-голямата мъжка кифла във футбола си опъна бръчките Най-голямата мъжка кифла във футбола си опъна бръчките Любимият на Николета Лозанова е супер суетен мъж и да не изостане по-назад от ред други знаменитости в световен мащаб също е прибягнал до тази процедура Виктор Орбан: Германия най-накрая се събуди относно миграцията Виктор Орбан: Германия най-накрая се събуди относно миграцията Охраната на границата се превърна в негативна дума в последно време, защото всеки трябваше да пусне мигрантите – който ги спре, е лошият, каза Орбан Арестуваха майката, изхъврила бебето си в коша Арестуваха майката, изхъврила бебето си в коша От лечебното заведение в Силистра съобщиха, че момченцето е недоносено
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Има ли балон на пазара на имоти или не, за съжаление разбираме, когато се спука Виц на деня Виц на деня Баба казваше:
-Чедо, бягай от мъж със здрави и чисти чорапи. Или е женен или живее с майка си.
Виц на деня Виц на деня Сестра на дете, ударило друго:
- Що си ударила брат ми?
- Каза че съм дебела!
- И какво? Като го удари, да не отслабна?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Мозъкът по принцип не се вижда, но отсъствието му се забелязва.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори