×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честит първи учебен ден!
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Тези зодии никога не трябва да са във връзка


27 Август 2024, Вторник, 16:20 ч.
Автор: Флагман.бг

Астролозите съветват да избягвате такива отношения, ако не искате да завършат токсично

Астрологията се превърна в неизменна част от живота ни и доста честичко поглеждаме към нея, както в близък, така и в дългосрочен план. 

Прибягваме до хороскоп, когато искаме да разберем какво ни очаква през деня или месеца, как ще се развият нещата в живота ни в професионален план или дори в личен. Едва ли може да кажете с ръка на сърцето, че никога не сте питали човека срещу вас коя зодия е и не сте си правили изводи на база на отговора му. 

Астролозите обаче правят и друг анализ - има двойки зодии, които не си подхождат и връзка между тях би просъществувала много трудно, а по-често завършва бързо и много токсично. Експертите съветват да не влизате в такива отношения, ако искате да запазите психическото си здраве. Кои зодии обаче имат тотална несъвместимост? 

Ще ви разкрием в следващите редове:

Овен - не бива да излизате Козирог. Овните рушат правилата, а Козирозите ги създават. Ще се чувствате постоянно критикувани от Козирога, който винаги се държи както трябва (поне според неговите разбирания). И двамата сте работохолици, което значи, че няма да имате никакво време един за друг.

Телец - не бива да излизате с Водолей. Обичате традициите и правилата, но начинът на живот на Водолея ще ви се стори като на робот. Вие сте много топли и романтични в своята връзка, а Водолеят е по-въздържан и студен. Нещата под завивките могат да бъдат горещи, но едва ли ще постигнете нещо повече.

Близнаци - не бива да излизате със Скорпион. Сексуалната енергия между вас е голяма, но едва ли може да се получи нещо повече от флирт. Скорпионът ще иска от вас огромна отдаденост, още преди да сте се целунали, а вие не обичате да напускате "пазара" толкова лесно и бързо и да се впускате веднага в една връзка.

Рак - не бива да излизате със Стрелец. Стрелецът ще дойде в живота ви като торнадо и ще иска да ви извади от черупката, но вашата нежна душа изисква повече внимание и подход и агресивното поведение само ще ви накара да се паникьосате и отдръпнете. Те често не могат да разберат кога трябва да са сериозни и кога не и това ще предизвиква конфликти.

Лъв - не бива да излизате с Риби. Рибите могат да ви замаят главата на мига със своята романтична душа, но зад емоциите се крие и един много непостоянен нрав, от който можете да очаквате всичко. Няма да знаете как да приемете техните изчезвания и странни избухвания и това със сигурност ще ви натежи в един момент.

Дева - не бива да излизате с Везни. Първите няколко срещи са като чиста магия, но след това започва отлагането, размотаването и всички неща на света, които сякаш изглеждат по-важни от вашата връзка. Везните трудно си правят планове, а това няма да ви хареса изобщо. Те отказват и да прибързват с връзките, което значи, че може да ги чакате доста дълго време...

Везни - не бива да се срещате с Дева. На пръв поглед сте страхотен тандем, защото имате сходни вкусове и разбирания за живота, но в един момент ще започнете да изпитвате някакво напрежение и натиск, защото Девите искат нещата да се случват по техния график и ритъм. Това ще ви натовари психически и може само да ви отблъсне.

Скорпион - не бива да излизате с Близнаци. Може да сте безнадеждно привлечени към тях и да имате голяма химия помежду си, но няма как да ги накарате да ви бъдат верни и само ваши, което е най-ужасното за вас. Несигурността с тях не ви харесва и съвсем скоро сами ще видите, че не може да разчитате на такъв човек.

Стрелец - не бива да излизате с Рак. Те са страхотни "приятелчета", но е най-добре да си останете там - в зоната на приятелското. Раците няма да ви дадат романтиката, която ви е нужна, а дори напротив - нищо чудно да ви откажат от любовта завинаги. Просто не си подхождате и трябва да го приемете.

Козирог - не бива да излизате с Овен. Козирогът обича да дава, а Овенът да получава. Динамиката в силите никак не се изравнява тук и просто няма как да се разберете. Освен ако не си търсите някой, който просто да ви издържа. Трудно ще сте на едно мнение за каквото и да било и е по-добре да не си губите времето.

Водолей - не бива да излизате с Телец. Обожавате романтиката в Телеца и неговата страст, но понякога го намирате за много напрягащ. Не разбирате защо той има нужда да чува думите "Обичам те" постоянно и неговата несигурност ви дразни. Имате и сериозни разминавания във вижданията ви за живота, което съвсем убива връзката.

Риби - не излизайте с Лъв. Първоначално може да сте пленени от обноските и осанката на Лъва, но колкото по-надълбоко навлизате в неговата душевност и темперамент, толкова повече осъзнавате, че двамата просто не сте един за друг. Връзката ви просто ще бъде една ужасна каша, в която по-добре да не се забърквате.


В категории: Хороскоп


Коментари
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Народопсихология ли е пиенето и друсането преди шофиране на автомобил в България Народопсихология ли е пиенето и друсането преди шофиране на автомобил в България Тенденцията се запазва въпреки строгите наказания - на някои хора просто не им дреме и карат пияни и дрогирани „Хайде да го направим“: 3 причини за спонтанен секс „Хайде да го направим“: 3 причини за спонтанен секс Краткият, непланиран интимен контакт може да ви даде много енергия Причините мъжете да игнорират жените въпреки чувствата си Причините мъжете да игнорират жените въпреки чувствата си Един от вариантите мъжете да игнорират жените, към които отявлено са проявили интерес и са запалили техния е, че крият нещо 5 зодии, които изглежда винаги имат лош късмет 5 зодии, които изглежда винаги имат лош късмет Ето кои са те  Зеленчукова запеканка със специален сос: Бърза вечеря пълна с витамини Зеленчукова запеканка със специален сос: Бърза вечеря пълна с витамини Ето как да я приготвите Не бързайте да се разделяте с тези панталони, остават хит и през есента! Не бързайте да се разделяте с тези панталони, остават хит и през есента! Раираната вещ се превърна във фаворит на модерните дами през топлия сезон „Фрапорт“ отлага затварянето на летище Бургас? „Фрапорт“ отлага затварянето на летище Бургас? В летателната програма за зимните месеци са заложени редовни полети до Лондон Автомобил с мигранти катастрофира при гонка, има ранени Автомобил с мигранти катастрофира при гонка, има ранени Шофьорът не се е подчинил на полицейско разпореждане и е предизвикал ПТП 15 първокласници прекрачиха училищния праг в Росен, получиха подаръци от кмета на Созопол 15 първокласници прекрачиха училищния праг в Росен, получиха подаръци от кмета на Созопол Директорът на ОУ „Христо Ботев“ Станка Коева пък ги захрани с пита и мед, след като припомни, че за 159-ти път се открива учебната година в селото Александър Илиев е новият директор на "Морска администрация" Бургас Александър Илиев е новият директор на "Морска администрация" Бургас Той заменя на поста кап. Живко Петров, който стана зам.-министър 
Защо българите спряха да ходят в Одрин Защо българите спряха да ходят в Одрин Отчитат спад на посетителите от нашата страна, но пък очакват ръст на посещенията през есента Стрелецът по Тръмп написал книга "Свободни сте да убиете Тръмп" Стрелецът по Тръмп написал книга "Свободни сте да убиете Тръмп" Бившият президент е описан като "глупак" и "шут" заради безредиците на Капитолия от 6 януари 2021 година Луд фен се навря под полата й Луд фен се навря под полата й Усмивката падна от лицето на Шакира, когато хвана натрапника в крачка Хиляди украинци в чужбина се отказват от гражданство Хиляди украинци в чужбина се отказват от гражданство Законът насърчава мъжете да се завърнат и да воюват Медведев се усъмни, че Украйна е наела Райън Уесли Рут да убие Тръмп Медведев се усъмни, че Украйна е наела Райън Уесли Рут да убие Тръмп Ето какво каза той Експлозия в центъра на Кьолн Експлозия в центъра на Кьолн Има пострадали Смартфони в клас - какви са правилата в балканските държави Смартфони в клас - какви са правилата в балканските държави ЮНЕСКО препоръча забрана на използването им от учениците в училищата Кой е задържаният за опит за убийство на Тръмп Кой е задържаният за опит за убийство на Тръмп Служители на органите на реда съобщиха, че мъжът, който е насочил пушката и е бил арестуван, е Райън Уесли Раут, 58-годишен, от Хаваите Близо 300 затворници избягаха от нигерийски затвор след наводнения Близо 300 затворници избягаха от нигерийски затвор след наводнения Сред тях има членове на ислямистката милиция Боко Харам 30 ранени при удар по блок в Харков 30 ранени при удар по блок в Харков Сред пострадалите има и деца
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Има ли балон на пазара на имоти или не, за съжаление разбираме, когато се спука Виц на деня Виц на деня Чужденец пристига в България и започва да разпитва местните:
- Тук в дясно ли карате както в повечето държави или в ляво като в Англия?
- Ами, зависи къде е останал асфалт...
Виц на деня Виц на деня 2034г. България връща българските имена...
- Как кръстихте дъщеричката?
- Радка, на баба си Рейчъл...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Сватба без бой - не е сватба! - каза булката и тресна свекървата по муцуната.


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори