×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честит първи учебен ден!
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Димитър Главчев предложи Атанас Илков за вътрешен министър, президентът назначава кабинета


Димитър Главчев предложи Атанас Илков за вътрешен министър, президентът назначава кабинета
Димитър Главчев прави козметични промени в кабинета си, а президентът бе доволен от предложения кабинет
26 Август 2024, Понеделник, 10:01 ч.
Автор: Флагман.бг

Служебното правителство ще положи клетва утре сутринта, изборите ще са на 27 октомври 

Номинираният за служебен премиер Димитър Главчев предложи директорът на ГД "Национална полиция" Атанас Илков за вътрешен министър, което се прие положително от президента Румен Радев и той обяви, че още утре ще издаде указ за назначаването на правителството.

Румен Радев ще насрочи предсрочния парламентарен вот за 27 октомври.

"Благодаря Ви за това, че се вслушахте в призивите и очакванията на обществото за намаляване на политическото напрежение и засилване на гаранциите за провеждане на честни и свободни избори, както е основната задача по конституция на служебното правителството", каза президентът Румен Радев.

Димитър Главчев изпратил имената на министрите в Президентството за съгласуване, Атанас Илков поема МВР?

Както Флагман.бг писа промените са във външно министерство, което ще се оглави от дипломата Иван Кондов, министерството на транспорта - Красимира Стоянова, която заменя Георги Гвоздейков. Д-р Галя Кондева запазва мястото си в Министерството на здравеопазването.

Ето и кабинета на Димитър Главчев:

Министър-председател - Димитър Главчев

Министър на финансите и вицепремиер по европейските въпроси - Людмила Петкова

Министър на вътрешните работи - Атанас Илков

Министър на регионалното развитие и благоустройството - Виолета Коритарова

Министър на труда и социалната политика - Ивайло Иванов

Министър на отбраната - Атанас Запрянов

Министър на външните работи - Иван Кондов

Министър на правосъдието - Мария Павлова

Министър на образованието и науката - Галин Цоков

Министър на здравеопазването - Галя Кондева

Министър на културата - Найден Тодоров

Министър на околната среда и водите - Петър Димитров

Министър на земеделието и храните - Георги Тахов

Министър на транспорта и съобщенията - Красимира Стоянова

Министър на икономиката и индустрията - Петков Николов

Министър на иновациите и растежа - Росен Карадимов

Министър на енергетиката - Владимир Миланов

Министър на електронното управление - Владимир Мундров

Министър на туризма - Евтим Милошев

Министър на младежта и спорта - Георги Глушков


В категории: Животът


13
Коментара по темата
13.
Климбо
27.08.2024 08:12:32
0
0
Кондевица- защо??Щото са семейни френдчета ли?
12.
Иван Николов
26.08.2024 16:54:15
3
5
Как Кирчо Харвърда през Радев взе главата на Калин Стоянов. И после кажете че ПП и Президента не са едно цяло. Не съм фен на ченгетата, още по малко на министъра им, но на кого пречеше той на Кирчо и клоуните от ПП.
11.
До 6
26.08.2024 12:58:09
2
14
Гледай ги колко минуса са нацвъкали полицайчетата които дремят в кабинетите си на пенсийка и заплата и сега треперят да не ги издухат. А другите мешоци дремят по патрулките и дебнат на кой да напишат един фиш за 20лв.,но за този фиш такива клетви ще отнесът ,че до няколко години ги хващат болести и си заминават.
10.
Минчо
26.08.2024 11:44:14
2
11
На кои избори се гласуваше само с машини?
И не се брояха отрязъците?
Кой беше министър?
Тогава ли беше Ала бала с президента?
9.
Ръйш ли
26.08.2024 11:33:33
11
13
Платените тролове на промяната колко прости и малоумни трябва да са да не подкрепят един бургазлия.
Дори и човек на Шиши да е и кво от това. Станете вие министри като сте толкова отворени, но нямате квалификации с курс от Харвард вечерната военна гимназия за бавно развиващи се ПУЦ, там не се изучава Славейков, но да не бъркате Петко и Пенчо Славейкови.
Значи на този Славейков не може веднъж да му викат Петко , а друг път Пенчо!
Кирчо дали прави разлика между двамата? Имаше едни автори Чехов и Толстой и за тях също не чувал нищо Киро Тъпото.
8.
Заключение
26.08.2024 11:30:05
2
11
Някои се питат защо свързват вече бившия вътрешен министър Калин Стоянов с търговията на гласове. Самият Стоянов заяви пред телевизиите, че резултатите от изборите не зависят от МВР. Но данните от изборите ясно показват такава връзка.
...
Данните от изборите, изнесени от ЦИК, позволяват да се проверят секция по секция в цялата страна и да се сравнят с предишни избори. Така се получават интересни разлики в някои секции по време, когато вътрешни министри са били Бойко Рашков, Иван Демерджиев и Калин Стоянов.
7.
Пеевски да почерпи за новия МВР министър
26.08.2024 11:23:23
4
12
Народе,няма промяна
6.
Каиш
26.08.2024 11:07:43
53
19
Кво стана бе полицайчета къде сте ,защо не сте пак пред президенството в обедната почивка да стачкувате .Некадърници, няма го вече дпс министъра ви. Този който се обясняваше пред репортерите пръв ще изчезне сега от мвр.Дремите сега пред телефоните си и цъкате минуси. Вън всички пенсионери от мвр хрантутници.
5.
с. Труд
26.08.2024 10:54:30
12
35
На Мунчо смотаняка му го турнаха до макарите . Цял живот на столово хранене в държавата, по една бака манджа не му стига да се наплюска.
След комедията в кочината на Дондуков 2 ще отиде да си подремне, изморителен ден е бил.
Мистър Кеш, Кирчо Шиндлера и пътя на Копринката пак си подредиха техни протежета да им пазят задниците от минали и бъдещи злоупотреби.
4.
Поп
26.08.2024 10:48:57
18
19
Айдеее Калинчо замина в дпс,сега много пенсионери некадърни полицайчета ще треперят от днес.Най вече пенсии в Бургаското мвр с персийските си вън от мвр.Голяма реване ще има сега от шопара шиши но това им беше. Слагайте фес на Калинчо и до Данчо ментата. Хааааа.
3.
ХХ
26.08.2024 10:42:11
10
6
Абе великан, великан колко да е великан?
Друго си е кремълската метровка на токченца.
2.
MT
26.08.2024 10:32:03
20
14
Радев ВЕЛИКАН! Как им го набабани и на евроби и на LGППДБ+ но най-много го набабани на ченгеджийската партия Д(п)С.
1.
Под военно кепе, акъл не вирее
26.08.2024 10:23:30
15
39
Муню ще е доволен, хахаха

#impeachment#
#zelenchorap#
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Причините мъжете да игнорират жените въпреки чувствата си Причините мъжете да игнорират жените въпреки чувствата си Един от вариантите мъжете да игнорират жените, към които отявлено са проявили интерес и са запалили техния е, че крият нещо 5 зодии, които изглежда винаги имат лош късмет 5 зодии, които изглежда винаги имат лош късмет Ето кои са те  Зеленчукова запеканка със специален сос: Бърза вечеря пълна с витамини Зеленчукова запеканка със специален сос: Бърза вечеря пълна с витамини Ето как да я приготвите Не бързайте да се разделяте с тези панталони, остават хит и през есента! Не бързайте да се разделяте с тези панталони, остават хит и през есента! Раираната вещ се превърна във фаворит на модерните дами през топлия сезон „Фрапорт“ отлага затварянето на летище Бургас? „Фрапорт“ отлага затварянето на летище Бургас? В летателната програма за зимните месеци са заложени редовни полети до Лондон Автомобил с мигранти катастрофира при гонка, има ранени Автомобил с мигранти катастрофира при гонка, има ранени Шофьорът не се е подчинил на полицейско разпореждане и е предизвикал ПТП 15 първокласници прекрачиха училищния праг в Росен, получиха подаръци от кмета на Созопол 15 първокласници прекрачиха училищния праг в Росен, получиха подаръци от кмета на Созопол Директорът на ОУ „Христо Ботев“ Станка Коева пък ги захрани с пита и мед, след като припомни, че за 159-ти път се открива учебната година в селото Александър Илиев е новият директор на "Морска администрация" Бургас Александър Илиев е новият директор на "Морска администрация" Бургас Той заменя на поста кап. Живко Петров, който стана зам.-министър  "Шанс за таланта на Бургас” отново ще даде възможност за реализация на даровити млади хора "Шанс за таланта на Бургас” отново ще даде възможност за реализация на даровити млади хора Пресконференцията ще се състои на 17 септември от 11:00 часа в Актовата зала на Центъра за млади таланти И Петканови изпратиха ученик, 5-годишният Габриел премина прага на школото И Петканови изпратиха ученик, 5-годишният Габриел премина прага на школото Александра Богданска показа как трябва да изглеждат майките на ученици - с костюм, а не голи крака и изскочили силиконови прелести
Защо българите спряха да ходят в Одрин Защо българите спряха да ходят в Одрин Отчитат спад на посетителите от нашата страна, но пък очакват ръст на посещенията през есента Стрелецът по Тръмп написал книга "Свободни сте да убиете Тръмп" Стрелецът по Тръмп написал книга "Свободни сте да убиете Тръмп" Бившият президент е описан като "глупак" и "шут" заради безредиците на Капитолия от 6 януари 2021 година Луд фен се навря под полата й Луд фен се навря под полата й Усмивката падна от лицето на Шакира, когато хвана натрапника в крачка Хиляди украинци в чужбина се отказват от гражданство Хиляди украинци в чужбина се отказват от гражданство Законът насърчава мъжете да се завърнат и да воюват Медведев се усъмни, че Украйна е наела Райън Уесли Рут да убие Тръмп Медведев се усъмни, че Украйна е наела Райън Уесли Рут да убие Тръмп Ето какво каза той Експлозия в центъра на Кьолн Експлозия в центъра на Кьолн Има пострадали Смартфони в клас - какви са правилата в балканските държави Смартфони в клас - какви са правилата в балканските държави ЮНЕСКО препоръча забрана на използването им от учениците в училищата Кой е задържаният за опит за убийство на Тръмп Кой е задържаният за опит за убийство на Тръмп Служители на органите на реда съобщиха, че мъжът, който е насочил пушката и е бил арестуван, е Райън Уесли Раут, 58-годишен, от Хаваите Близо 300 затворници избягаха от нигерийски затвор след наводнения Близо 300 затворници избягаха от нигерийски затвор след наводнения Сред тях има членове на ислямистката милиция Боко Харам 30 ранени при удар по блок в Харков 30 ранени при удар по блок в Харков Сред пострадалите има и деца
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Има ли балон на пазара на имоти или не, за съжаление разбираме, когато се спука Виц на деня Виц на деня Чужденец пристига в България и започва да разпитва местните:
- Тук в дясно ли карате както в повечето държави или в ляво като в Англия?
- Ами, зависи къде е останал асфалт...
Виц на деня Виц на деня 2034г. България връща българските имена...
- Как кръстихте дъщеричката?
- Радка, на баба си Рейчъл...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Сватба без бой - не е сватба! - каза булката и тресна свекървата по муцуната.


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори