×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Ето какво време ни очаква днес
  • Хороскоп за днес, 17 септември
  • Тази вечер от 20 ч. в зала Арена Армеец Григор Димитров и Джокович се събират за дългоочаквания демонстративен мач
  • На 17 септември почитаме християнските добродетели и св. мъченици Вяра, Надежда, Любов и майка им София
  • Депутатите се събират на извънредно заседание за гласуване на Законопроект за изменение и допълнение на Закона за местните данъци и такси
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ромски хороскоп за септември


24 Август 2024, Събота, 14:40 ч.
Автор: Флагман.бг

Разберете какво ви е подготвил първият есенен месец на 2024 г.

За повечето първият месец на есента ще бъде повратна точка в живота: той ще очертае нови перспективи и ще покаже необратимостта на промяната. Поне това гласи невероятен цигански хороскоп!

Да, звучи странно, но нека бъдем честни – мургвите хора често пъти имат по-специални дарби и виждат в бъдещето. Именно заради това мнозина се доверяват на техния хороскоп.

Сега една представителка на етноса – Галина Янкова, която е и много известна астроложка, реши да разкрие за какво да се готвят всички зодии през първия есенен месец на 2024 година.

А знаехте ли, че в циганския хороскоп зодиите не са с имена като в стандартния хороскоп! Не, те са далеч по-цветущи.

Ето коя зодия сте според циганския хороскоп и какво вещае той за септември:
Чаша (21.01 – 19.02)
Чашата е на прага на промени, които ще бъдат доста вълнуващи, но приятни. Близките хора ще ви помогнат да преживеете предстоящия период с минимален стрес. 

Именно на тях се препоръчва да поверят целия си опит. Не се подвеждайте от съмнения и страхове, защото до края на месеца ще откриете първите положителни промени.

Качулка (20.02 - 20.03)
С настъпването на есента Качулката ще се окаже в епицентъра на заплетени любовни събития, които могат да изместят сферата на кариерата на заден пла

Когато правите труден избор и разбирате личните си предпочитания, опитайте се да запомните непосредствената си работна дейност и да я изпълнявате съвестно. В противен случай грешките, допуснати в работата ви, може да ви се върнат в края на месеца по лош начин.

Кама (21.03 - 20.04)
Привлечете подкрепата на предстоящия месец - той обещава да промени сериозно текущото ви финансово състояние. Худът трябва да се подготви за труден, но много продуктивен период. 

Ако се покажете като компетентен и отговорен човек, можете да разчитате на отлично бизнес предложение, което ще генерира печалби в дългосрочен план.

Венец (21.04 - 20.05)
Септември обещава да даде на Венецът сбъдването на тайните му мечти, но дали те ще донесат истинско щастие не е лесен въпрос. Може да се окаже, че в хода на изпълнението на стари планове твърде дълго, вашите истински цели отдавна са се променили. 

Не се разстройвайте от това откритие, тъй като подобна ситуация говори за лично израстване и мъдрост. Реализирайте новите си идеи и всичко определено ще се получи.

Свещник (21.05 - 20.06)
В началото на есента Свещникът ще бъде изправен пред труден избор. От вашето решение ще зависи не само вашето лично щастие, но и съдбата на някои хора. 

Ето защо не бързайте да вземете решение и не забравяйте да слушате интуицията си. Също така в края на септември Свещникът може внезапно да забогатее. За да предотвратите парите си да се губят, инвестирайте ги във вашия бизнес.

Колело (21.06 - 21.07)
Колелото ще прекара по-голямата част от септември под знака на семейството. Вселената насърчава вашето помирение с близките ви, така че често ще ви поставя в подходящи ситуации. 

Опитайте се да забравите за старите оплаквания и да направите крачка напред. Това ще ви помогне да възстановите духовната хармония и да откриете нов източник на вдъхновение в себе си.

Звезда (22.07 - 22.08)
Въпреки желанието за активен социален живот, през следващия месец Звездата ще трябва да прекара много време в уединение и философски размисли. Не се ядосвайте на сегашните обстоятелства, защото сега този начин на живот е по-приемлив и подходящ. 

В края на септември Звездата разбира, че дадена ситуация не се е случила случайно, а с цел да ви накара да се замислите за минали грешки.

Камбана (23.08 – 22.09)
През септември Камбаната ще открие, че е готова да премести планини благодарение на мощния си енергиен потенциал. Използвайте силните си страни за себереализация в кариерата и участие в творчески проекти, които ви интересуват.

Хороскопът обещава на Камбаната не само много неочаквани събития, но и голямо любовно приключение в средата на месеца, което може да промени живота по-късно.

Монета (23.09 – 22.10)
Монета ще може да реализира плановете си за кариера през септември предсрочно, което ще му позволи да мисли за лични неща в свободното си време. Един от приоритетите ви ще бъде общуването със семейството и приятелите. 

Не пропускайте да се съгласите с предложението на любимите хора да отидете заедно на приключение този месец, за да обновите мислите си и да освежите мирогледа си.

Дълъг кинжал/кама (23.10 - 21.11)
Дългият кинжал/кама ще бъде озадачена от поведението на половинката през септември. Всички плашещи и мрачни мисли обаче ще се окажат пресилени, защото истинската причина за промененото настроение на вашия партньор сте само вие самите. 

Помислете за последния път, когато отделихте време, грижа и обич на любим човек. Ако ви е трудно да отговорите на този въпрос, спешно коригирайте ситуацията, като започнете с планирането на романтична среща.

Брадва (22.11 – 21.12)
През първата половина на месеца Брадвата ще трябва да решава дребни проблеми, провокирани от някой от близкото му обкръжение. Ще трябва да осигурите пълна подкрепа на любимия човек, което в крайна сметка може да предизвика раздразнение и умора. 

Опитайте се да му простите грешките, които е направил, и прекарайте оставащите две седмици от септември в нещо, което носи радост и удовлетворение. Помислете за старото си хоби, неизпълнени желания и инвестирайте енергията си там.

Подкова (22.12 – 20.01)
Грабнете шанса си да промените живота си. В края на септември обстоятелствата ще се стекат така, че Подковата трябва само да протегне ръка, за да хване късмета за опашката. Ако отдавна мечтаете за признание в работата и кариерни постижения, сега е моментът да се възползвате от ситуацията. 

Подковата ще оцени упоритата работа, креативното мислене и бързата реакция, което с течение на времето ще доведе до преразглеждане на съществуващата позиция на работа и увеличение на заплатата. / jenata.blitz.bg


В категории: Хороскоп


Коментари
Това са най-страстните зодии
Това са най-страстните зодии 17/09/2024, Вторник 21:40 0
Флагман.БГ Съдят я за плагиатство Съдят я за плагиатство 17/09/2024, Вторник 19:40 0
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Поморийският криминоген Георги Димитров пак загази, спипаха го за масовата кражба на колела през август Поморийският криминоген Георги Димитров пак загази, спипаха го за масовата кражба на колела през август Престъпленията са извършени в рамките на 3 седмици Спектакълът "Обичам Бургас" - еуфория от танци, песни и много енергия завладяха "Летния театър" Спектакълът "Обичам Бургас" - еуфория от танци, песни и много енергия завладяха "Летния театър" С емоционалния концерт отбелязахме символично края на културното лято 2024 г. в морския град Селекция от изключителни творци в 26-то издание на „Звук и Цвят“ Селекция от изключителни творци в 26-то издание на „Звук и Цвят“ Пленерът на Дарик отново заживява край морския бряг с пулса на 15 български художници от 15 септември Експерт разби чалъмите за преминаване на ГТП Експерт разби чалъмите за преминаване на ГТП Всичко е загуба на време, категоричен е той, има по-модерни начини Цицките на властта Цицките на властта Слава богу, по време на всичките ни извънредни парламентарни избори, които минаха и предстоят, не се налага екзекуция на неуспелите 24 партии и 9 коалиции са регистрирани за участие във вота 24 партии и 9 коалиции са регистрирани за участие във вота Регистрацията на коалиция „Има смисъл” е заличена заради непълна подписка Банките готвят здрава сурвачка за Коледа, ето какво решиха Банките готвят здрава сурвачка за Коледа, ето какво решиха Някои от тях вече го въведоха Кръгла маса от експерти и политици обсъди висшето образование в Бургас и региона Кръгла маса от експерти и политици обсъди висшето образование в Бургас и региона Освен как да бъдат решени дългогодишните проблеми, бяха обсъдени и важни теми, по които да се работи в бъдеще за преодоляване на демографската катастрофа Познахте ли я Познахте ли я Тя е първата дама от модния подиум, станала по-късно кинозвезда у нас Кметът Димитър Николов: Вече готвим заявлението за Факултет по дентална медицина в Бургас Кметът Димитър Николов: Вече готвим заявлението за Факултет по дентална медицина в Бургас Такъв няма в целия Югоизточен регион
Съдят я за плагиатство Съдят я за плагиатство В съдебния иск инвестиционното дружество Tempo Music обвинява Сайръс в "умишлено копиране" на труда на Марс и твърди, че "Flowers" не би съществувала без "When I Was Your Man" Май пак са заедно, целуват се страстно в ресторант Май пак са заедно, целуват се страстно в ресторант А уж се развеждат Експерт бие аларма: 2 мощни земетресения ще ударят на 200 км от България Експерт бие аларма: 2 мощни земетресения ще ударят на 200 км от България Всъщност опасността ще дойде от второто голямо земетресение, смята проф. д-р Йовгюн Ахмет Ерджан Люта зима през септември (СНИМКИ) Люта зима през септември (СНИМКИ) 54-годишен загина заради лошото време Арестуваха световноизвестен рапър Арестуваха световноизвестен рапър Задържането му е станало след обиските на два негови имота Зеленски се примирил със загубата на Донбас, а руснаците тръгват на лов за „Леопард“-и Зеленски се примирил със загубата на Донбас, а руснаците тръгват на лов за „Леопард“-и Пети ден украинската армия се опитва да пробият руската отбрана край Веселое, за да ударят в тил войските на противника Защо българите спряха да ходят в Одрин Защо българите спряха да ходят в Одрин Отчитат спад на посетителите от нашата страна, но пък очакват ръст на посещенията през есента Стрелецът по Тръмп написал книга "Свободни сте да убиете Тръмп" Стрелецът по Тръмп написал книга "Свободни сте да убиете Тръмп" Бившият президент е описан като "глупак" и "шут" заради безредиците на Капитолия от 6 януари 2021 година Луд фен се навря под полата й Луд фен се навря под полата й Усмивката падна от лицето на Шакира, когато хвана натрапника в крачка Хиляди украинци в чужбина се отказват от гражданство Хиляди украинци в чужбина се отказват от гражданство Законът насърчава мъжете да се завърнат и да воюват
Румен Радев, президент Румен Радев, президент Когато Пеевски рискува живота си за България, нека искат оставки. Виц на деня Виц на деня В дискотека:
- Бейби, искаш ли да правим с*кс?
- Уау, какво нахалство! Направо останах без думи!
- Е, нищо де, само кимни с глава!
Виц на деня Виц на деня Звъни тъщата на зетя:
- Синко, идвай, жена ти ражда. Има три пръста разкритие.
- Това нищо не е, така ми я дадохте.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Мили деца, учете! Вие сте бъдещето на Германия, Великобритания и Щатите.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори