×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Главчев и петима министри застават пред парламента
  • Румен Радев ще лети с F-16 над Пловдив
  • Президентът на саудитския Ал-Ахли потвърди за Винисиус Жуниор и Виктор Осимен
  • Днес, 13 септември, е Международен ден на шоколада
  • Виетнам ще обмисли възможността за развитие на ядрената енергетика
  • Продължава делото срещу освобождаването на Андрей Гюров като подуправител на БНБ
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

20 начина да заздравите връзката си


24 Август 2024, Събота, 21:40 ч.
Автор: Флагман.бг

Мислете преди да говорите

Малките неща са важни. Жестове, усмивки, казани думи – всички те имат значение. Тези дребни неща могат да направят живота ви прекрасен, но и могат да го съсипят, ако не им обръщате внимание.

Ако ви попитат какво е важно за една връзка, какво бихте отговорили? Любовта, смехът, финансовата стабилност, приятелството. Може би добрата комуникация?

Всички изброени са важни, наистина. Но всеки малък жест, който правим ежедневно и всяка добра дума, която казваме на своя партньор значат много повече от едно банално „обичам те“, пише az-jenata.bg

Има моменти, в които любезността наистина е предизвикателство. Но дори тогава не трябва да спираме да се стараем да обръщаме внимание на малките неща, които ни правят щастливи.

Ето 20 неща, които можете да направите за партньора си, за да стане връзката ви още по-щастлива отпреди.

1. Не се дръжте лошо с партньора си без причина.

2. Подарете му любимите бонбони без повод.

3. Уважавайте гледната му точка към света.

4. Смейте се заедно, колкото се може повече.

5. Обръщайте внимание, когато партньорът ви говори или ви казва нещо, дори да ви се струва маловажно.

6. Обадете се и питайте половинката си иска ли нещо, когато сте в супермаркета.

7. Направете закуска през уикенда и го изненадайте в леглото.

8. Мислете преди да говорите.

9. Усмихвайте се, когато той влезе през вратата.

10. Окуражавайте партньора си в трудните моменти.

11. Хвалете го за успехите.

12. Извинявайте се, когато сте сгрешили или когато не сте прави.

13. Направете дори малкото време заедно още по-наситено с емоции.

14. Поемайте отговорност за думите и действията си.

15. Оставяйте бележки с целувки и „обичам те“.

16. Правете жестове без да искате нищо в замяна.

17. Давайте му време да остане сам, ако има нужда от това.

18. Внимавайте какво казвате, когато сте ядосани.

19. Поемайте домакинските задължения, когато партньорът ви не може да помогне. Не натяквайте.

20. Правете комплименти на партньора си и бъдете признателни, когато трябва.


В категории: Лайфстайл


1
Коментара
Флагман.БГ Изверг я уби и пюрира в блендер Изверг я уби и пюрира в блендер 13/09/2024, Петък 09:00 0
1
Коментара по темата
1.
да бе....вервайте си
25.08.2024 04:46:58
0
2
Има пари $$$$$$$$$$$$$$$
има любов...
Нема пАри....нема любов......
Другото са алабализми...!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Неделя и понеделник ще са най-студените дни, проф. Рачев заговори за замръзване на бананите Неделя и понеделник ще са най-студените дни, проф. Рачев заговори за замръзване на бананите Третата десетдневка се очертава с много стабилно и хубаво време за отдих и почивка край морето, каза климатологът  Филмът й е номиниран за Оскар Филмът й е номиниран за Оскар Филмът е копродукция между България и Гърция, сценарият е на Кристина Грозева, Дечо Таралежков и Петър Вълчанов Румен Радев ще пилотира F-16 по покана на ВВС на САЩ Румен Радев ще пилотира F-16 по покана на ВВС на САЩ Той ще удостои с Почетен знак американският бригаден генерал Тад Кларк Ракът и Лъвът да не пазаруват днес, а Везните да не прекаляват с алкохола! Ракът и Лъвът да не пазаруват днес, а Везните да не прекаляват с алкохола! Хороскоп за деня – 13 септември 2024, петък  Криминогенът Димитър Димов от Камено ошушка детските клатушки в жк. "Славейков" и Морската градина Криминогенът Димитър Димов от Камено ошушка детските клатушки в жк. "Славейков" и Морската градина 31-годишният мъж задигнал всичките стотинки от монетниците от съоръженията 3 зодии ще се оплакват от празни джобове през есента 3 зодии ще се оплакват от празни джобове през есента Телецът няма да има късмет с парите. Каквото спечели, това ще похарчи Гръцката мусака, по която домакините полудяха Гръцката мусака, по която домакините полудяха Вижте рецептата Невероятният концерт-спектакъл "Обичам Бургас" закрива феерията от културни събития през лято 2024 г. Невероятният концерт-спектакъл "Обичам Бургас" закрива феерията от културни събития през лято 2024 г. Шестото издание на най-чаканото културно приключение ще се проведе на 14 септември в Летния театър Зимата идва Зимата идва В петък валежите ще започнат както в Добруджа, така и в северозападните райони, бързо ще преминат две облачни вълни. Цял Добрич се гнуси от постъпката на тази тяхна съгражданка Цял Добрич се гнуси от постъпката на тази тяхна съгражданка Жената млатила като празен брашнен чувал майка си, която била на цели 83 години
Изверг я уби и пюрира в блендер Твърди, че било самоубийство На 61 години изгря на корицата на списание На 61 години изгря на корицата на списание Холивудска икона изглежда подобре от всякога в пищна фотосесия на фотографа Петра Колинс, а Деми направи фотосите, за да популяризира новия си филм „The Substance“ Яд ги е че ползвам женската тоалетна, обяви този атлет Яд ги е че ползвам женската тоалетна, обяви този атлет Петрило до 2019 г. е пълноценен мъж и носи името Фабрицио, но след това се подлага на операция за смяна на пола Тръмп отказва втори дебат с Харис Тръмп отказва втори дебат с Харис Тя настоява с опонента ѝ да се изправят отново един срещу друг в ефир Украйна загуби още един град, а Путин плаши НАТО Украйна загуби още един град, а Путин плаши НАТО Ако Западът позволи на Киев да използва оръжия с голям обсег, влиза във война с Русия, предупреди президентът Първата частна разходка в космоса е успешна Първата частна разходка в космоса е успешна Милиардерът Джаред Айзъкман и инженерa Сара Гилис излезли от космическия кораб на SpaceX с интервал от около 15 минути, облечени в специално разработени костюми. Карма: Задигнаха чантата на министър на полицейска среща срещу кражбите Карма: Задигнаха чантата на министър на полицейска среща срещу кражбите Великобритания е обхваната от епидемия от антисоциално поведение, обири и кражби от магазини, изтъкна Диана Джонсън Спасиха шестима българи от потъващ кораб край Гърция Спасиха шестима българи от потъващ кораб край Гърция Сънародниците ни са в добро състояние Призна се за виновен за шофирането в нетрезво състояние Призна се за виновен за шофирането в нетрезво състояние Очаква се поп певецът Джъстин Тимбърлейк да се яви лично пред съда в петък Допинг скандалът продължава Допинг скандалът продължава Продължават разследването срещу световния номер 1 в тениса
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Има ли балон на пазара на имоти или не, за съжаление разбираме, когато се спука Виц на деня Виц на деня Баба казваше:
-Чедо, бягай от мъж със здрави и чисти чорапи. Или е женен или живее с майка си.
Виц на деня Виц на деня Сестра на дете, ударило друго:
- Що си ударила брат ми?
- Каза че съм дебела!
- И какво? Като го удари, да не отслабна?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Мозъкът по принцип не се вижда, но отсъствието му се забелязва.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори