×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 69 пожара за последното денонощие в страната, един човек загина
  • Димитър Рачков празнува рожден ден
  • Тайванска компания отрече да е произвела пейджърите, които бяха взривени в Ливан
  • Път на младите и новите ще бъде даден в БСП, обяви Мая Манолова
  • Казахстан се консултира с Унгария и Турция относно ядрената енергетика
  • Проверяват съдията, отказал да конфискува колата на Нойзи
  • Русия отново атакува Суми с дронове
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Никакъв компромис с джендър идеологията, която се увива като змия в българските училища


Никакъв компромис с джендър идеологията, която се увива като змия в българските училища
Всяка отстъпка в тази посока е фатална крачка  – това е ръбът на морална пропаст, която не трябва да се прекрачва
23 Август 2024, Петък, 13:42 ч.
Автор: Александър УРУМОВ

Време е за събуждане – на всеки един човек както в България, така и на българите по света

Никакъв компромис не трябва да се допуска с джендър идеологията, която не престава да се увива като змия около българските училища.

Всяка отстъпка в тази посока е фатална крачка  – това е ръбът на морална пропаст, която не трябва да се прекрачва.

Патетичните вопли за някакви дискусии по темата не са нищо повече от притворни опити да се влезе през задния вход в образователната ни система, след като със своето решение N13/2018 Конституционния съд на България направи парадния вход напълно недостъпен за джендърите.

И сега чрез някаква подписка на свързани и несвързани с образованието хорица – от откровено платени и изгубили съвестта си хора до неизбежните за всяка гюрултия „полезни идиоти“ – се създава напълно изкуствена полемика за... необходимостта от полемика.

Няма такава необходимост от такава полемика – не и в българските училища.

Този въпрос е решен с обявяването на джендър-идеологията за несъвместима с българската Конституция. Кое тук е неясното и кое тук е дискусионното?

И как така една доказано антиконституционна идеология, насочена към деконструкцията на човешкия фундамент – каквато е единствено съществуващата бинарна полова система – трябва непременно да бъде обект на дискусии в класните стаи?

Че нали именно заради това излезе въпросното решение на Конституционния съд?

Забравихме ли го, или много им се иска да го забравим на тези, които стоят в основата на тази „учителска“ подписка срещу законовите промени за забрана на джендър-идеологията в образователната ни система?

И не е ли жалко да се наблюдава в новините на „национална“ телевизия следните разсъждения на ръба на диктатурата:

„Доколко законно, но и морално е да бъдат разпространени имената на учителите, както и да бъдат критикувани публично за това, че са се обявили „против” забраната за пропаганда на нетрадиционна сексуална ориентация?“

Значи тези хора са обявили публично своя позиция, но „не е морално“ и дори „не е законно/!/“ да бъдат публично критикувани за тази тяхна позиция „против“ забраната за прогапаганда на нетрадиционна сексуална ориентация?

Не са ли всички публично изразени мнения равнопоставени на плоскостта на публичните дебати по една и съща тема?

Как така априори ще бъде отнемано правото на критика към публично изразеното мнение на конкретна група от хора?! Откъде-накъде и по силата на кой закон и на кой морал някой обявява някого за „свещена крава“ и за изключен от всяко несъгласно с него мнение?

Нали точно тези хора се застъпват за „включването“ като принцип? Е, тогава как така настояват за „изключването“ на всяка критика към тяхната позиция – и то без значение дали тази критика е основателна и аргументирана?

Истината е, че либерал-екстремисткият дух, основаващ се на непропорционалното съотношение между шепа хора и огромна медийна машина, отдавна се отказа да води публична дискусия, основана на рационални аргументи.

Истината е, че именно публичната дискусия бе първата жертва на същия този либерал-екстремистки дух, който е напълно наясно, че не може да спечели никакъв спор, ако трябва да разчита на честен рационален подход и наистина научни факти и аргументи.

Нито джендър-идеологията няма нещо общо с естествените науки, тъй като е социално-идеологическа неомарксистка конструкция – затова вика на помощ социален псевдонаучен инструментариум.  

Нито „нетрадиционната сексуална ориентация“ е обществен проблем, който непременно трябва да бъде инсталиран в умовете на учениците през измислени дискусии в класните стаи.

Проблемите в обществото са демографската криза на нацията, а не неомарксистката идеология. Правата на родителите и тяхната защита и авторитет, а не правата на „нетрадиционната сексуална ориентация“.

Защото върху положителната раждаемост и здравите български семейства се крепи държавата и обществото, а не върху психическите проблеми на привнесени отвън псевдонаучни обсесии.

Това е истината.

И ако някой се колебае дали наистина това е истината, значи масираната либерал-екстремистка пропаганда е успяла да свърши нещо.

Време е за събуждане – на всеки един човек както в България, така и на българите по света.


В категории: Животът


Флагман.БГ Напълняла е Напълняла е 18/09/2024, Сряда 11:30 0
Флагман.БГ Ще паднат ли визите за САЩ Ще паднат ли визите за САЩ 18/09/2024, Сряда 10:00 2
54
Коментара по темата
54.
Библия, Левит, гл.20:13
24.08.2024 14:48:18
2
7
Повечето българи имат християнски убеждения, а българите мюсюлмани ненавиждат до смърт гейовете!
Библията казва (Библия, Левит, гл.20:13):
"Ако някой легне с мъж като с жена, и двамата са извършили мерзост; нека бъдат умъртвени, кръвта им да е върху тях."
Гейовете са психично болни хора, но от 1971г. държавите на Запад отказват да ги лекуват. Гей парадите са шествия на психично болни хора!
Продажника ПростКиро и Сороската партия Продължаваме Педерастията трябва да ги гонят от всяка българска църква и вън от България!
На практика те слагат равенство между "СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА" = "СОДОМИЯТА ПРАВИ СИЛАТА" и това е страхотна НАЦИОНАЛНА ПОДИГРАВКА към всички българи!
Става въпрос за лозунг от времето на Велика България на Кубрат (632-671 год)! Просто си задайте въпроса - дали съединението на мъж и жена прави обществото и дали СОДОМИЯТА разрушава обществото?
53.
XX
24.08.2024 09:40:44
2
5
Дофтурче Саянче, ела да ми биеш една кожена инжекция, че снощи до Старата поща двама джендъри ме клецаха и ми претъркаха халката.
52.
Пожелания
24.08.2024 09:33:33
9
8
За всеки, който не харесва Русия:
"Син да имаш, зет да ти докара!"
Джендърски боклуци!
51.
Страничен наблюдател
24.08.2024 09:15:05
2
7
Добра статия. Флегмите как ли са го гледали на кръв автора и са мрънкали под мустак като този коменриращия под мен педал безполезен
"..за какво пишеш против джендърите, в германия от 4ти клас им преподават за момчета в поли и 100 пола... ще ми спрат центовете от "отворено общество", сорос ще се разсърди.. комунистите това онова.. мрън мрън мрън"
50.
По добре
23.08.2024 20:03:28
14
7
Пе******, отколкото копейка дето хвърля прах в очите с ЛГБТ с едната ръка, а с другата си заголва г** за руСССкия х**
49.
Иванчо
23.08.2024 19:54:01
1
7
Имам сиски и кочан, какъв съм обратен или прав, Марийка има мостаци
48.
Към 19
23.08.2024 19:42:55
4
9
Силно стискам ръка на Бараба ,защото той ни показа кои са тези които разпространяват тези фашистко комунистически постулати тласкащи обществото и държавата обратно в 1944
47.
Барон Мюнхаузен
23.08.2024 18:47:01
5
19
Автор на Истанбулската конвенция е Сорос. Най големия му син е открит пе...де.. раст . Сорос както знаем е еврейски мизантроп и комунист, оцелял е втората световна война в Унгария, като е издавал братята си евреи на гестапо.
Да пазим децата си
46.
Боби
23.08.2024 18:31:11
7
20
Трябва да защитим децата си, за да не станат плячка на западните педофили.
Не на ЛГБТ пропагандата в училищата ни.
45.
До 41 Ммммм
23.08.2024 18:26:13
3
8
За другите не знам, ама ти явно все още си си утайка. По написаното ти си личи!!!!!
44.
XX
23.08.2024 18:16:08
1
8
Штига ште ше подикравали ш мен, шрамота е. Аш шъм възраштен и шамотен човек. Абсолютно не удобрявам жендърите.
43.
До 42 ХХ-ристинка
23.08.2024 18:13:14
1
7
Ти и други работи си правил в апартамента на Драгойчев, ама не си признаваш.
42.
XX
23.08.2024 18:10:00
0
12
Аз съм защитавал родината и не се срамувам, че съм бил в службата за сигурност. Наклеветиха ме, че съм правил бибитки на младото лейтенантче и ме уволниха тия джендъри.
41.
Ммммм
23.08.2024 17:32:42
19
11
Значи нека и аз да се изкажа като потърпевш и до ден днешен това нещо ми стои в съзнанието .Едно време като бях ученик постоянно ми се подиграваха и ми говореха някой простовати момчета ,на които бащите им бяха алкохолици ми викаха "обратен" едно дете на 10-14 години ако било по женствено може би в техните очи съм изглеждал като момиче.Но редно ли е тези деца да се подиграват на друго дете по този начин ? Поставете са на мое място ,с нежелание ходих на училище ,заради такива деца ,които в последствие станаха повечето утайки .Като ги видя сега по улицата понеже знам ,кои ме обиждаха ми иде да им се изплюя в лицето ,затова че по този долен начин са ме наричали .Едно дете не заслужава такова отношение от съучениците си ,дори и различно да е .И тук мисля ,че родителите са виновни,защото в къщи масово бащите говоря на децата си ,че тези хора са втора ръка и за нищо не стават .Но нали знаете всичко в живота има някаква закономерност тези дето са се подигравали рано или късно това ще чукне и на тяхната врата дали през едно или две поколения е възможно да му се роди хомосексуално дете или внук .Не трябва да съдите никой ,нека всеки си гледа живота ,защото като бумеранг може да се върне към вас това което правите .
40.
XX
23.08.2024 17:10:39
6
8
До 38

Адаш, виждам, че за тайната на баба Цола знаеш и ти... Вероятно и ТИ, като ВСИЧКИ евроатлантици си ходил по партийните им сбирки.
39.
XX
23.08.2024 17:08:30
12
7
До 33

"Няма гей пропаганда, но нека да я забраним. " - ми ревът на определени групи показва, че забраната едва ли не функционално ги засяга.
А сега де. Хем нямало пропаганда, хем била необходима и трябвало да я предлагат
Елем па оня варненски гей от другата статия, дет без забрана не можел да разбере проблема, ама забраната щяла да увеличи самоубийствата.
38.
ХХ
23.08.2024 17:08:10
5
8
Моята леля, Цоле Драгочевич и тя беше джендърка. Имаше в гащите дълго кересте, за това знаеше само дядо Тодор.
37.
Чирпански селянин
23.08.2024 17:02:34
2
14
Педерастите бълнуват за джендър пропаганди, но си въртят дупари на Азис. Прост народ, който неможе да проумее, че тези хора така се раждат и гей не се става от това, че някой коментира различната сексуална ориентация.
36.
Подмяна
23.08.2024 17:02:03
6
17
Дайте да не гледаме кои политици крадат, а да се занимаваме с хомосексуалните. То бива бива простотия, но това минава всички граници.
35.
Хаа ха ха
23.08.2024 16:54:47
10
12
Русофобите ЛГТБисти са бесни
34.
Хахахах
23.08.2024 16:51:01
5
19
Гейпарада кръв сере и газ пикае в коментарите БУХАХАХАХАХ
33.
Глупости
23.08.2024 16:46:30
21
16
Няма гей пропаганда, но нека да я забраним. За да може една русофилска партия да събере гласовете с слабоумните. Следващият закон трябва да забрани кацането на марсианци в училищните дворове.
32.
КРАЙНО ВРЕМЕ Е
23.08.2024 16:42:21
8
18
Докато всички тези педераси от тъй наречения елит ни се налагат и показват по медиите и ясно се споменава за педерастията им няма да може да се ограничи това голямо зло. То артисти, разни фолкаджии с различен цвят то министри, кметове и така нататък и куп извратеняци които си ги знаем всички и демонстрират извратената интелигенция ни се показват всеки ден и децата ни ги гледат как демонстрират власт и скапано самочувствие как да им се обясни че това излиза извън всякакви норми на нормалното.
31.
до 27: става въпрос за педофилия
23.08.2024 16:36:13
2
11
Става въпрос за забрана на пропагандата на педофилията и педерастията сред малолетните в българските училища.
Между другото, в Германия направиха проучване за "разнообразие", резултатите показаха, че трябва да прекратят Парадите на Гордостта, просто защото едва 969 германци са се заявили за "разнообразни":
Изненада? 0,00 процента от германците са „разнообразни“
https://tinyurl.com/ysxwnh6y
Много шум за нищо: Германия едва ли познава друга тема освен жените с пениси и мъжете в менструация. Но преброяването показва, че разнородни хора почти няма. 969 от 82 717 312 жители, живеещи в Германия, са се описали като „разнообразни“ при преброяването. Това е 0,00117 процента от населението. Taz вече съобщи това въз основа на данни , с които разполага от Федералната статистическа служба.
Сравнете тези общо 969 разнообразни в цяла Германия с броя на заплатените "разнообразни" на техните Паради на Гордостта от аналното онождане в Германия, това е една скорошна новина:
"Парадът на ЛГБТ общността в Кьолн събра над 1,2 милиона души по улиците на града"
https://bnews.bg/paradat-na-lgbt-obsthnostta-v-kaoln-sabra-nad-12-miliona-dushi-po-uliczite-na-grada/
Над 1 милион души присъстваха на вчерашния прайд парад в германския град Кьолн – едно от най-големите събития за ЛГБТ общността в страната, предаде ДПА.
30.
оффф...
23.08.2024 16:34:38
24
11
Флагман, продължавате да раздувате интернет измислица, а на мен вече ми омръзна да чакам някой да ми покаже ЕДИН учебник, в който да се СПОМЕНАВА въображаемата идеология, който да е ОДОБРЕН от Министерството на образованието и науките
29.
*********
23.08.2024 16:19:58
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
28.
ХХ
23.08.2024 16:19:29
15
15
Бургас е пълен с неграмотни шизо-про'с'таци дет гласуват за ЕС и ценностите му, пък сега реват срещу джендърското образование - една от ценностите на ЕС.
27.
Цеко борецъ
23.08.2024 15:54:38
42
18
Пълна тъпотия е закона.
Популистка пропаганда и предизборна агитация на гагаузина копейкин.
Единственото което прави е разделение и омраза. Обратен не се става. Човек се ражда такъв. Отрицанието в училищата НЕ ПОМАГА А МАЧКА НЕВИНЕН ЧОВЕК който също намразва хетерото и търси спасение в гей парадите които дразнят хората защото просто това им е идеята - отговор, отмъщение.
Омразата генерира омраза.
26.
Алооо 16
23.08.2024 15:44:15
28
19
Ти ли ще ми кажеш за кой да гласувам бе, в гъз раждан насран несретник, ай събирай си багажа и заминавай да лапаш на Путин!
25.
fzkfzkkfzkfzkfzkgzlfz
23.08.2024 15:43:54
11
28
ДЖЕНДЪР. ИДИОЛОГИЯТА.....ИЛИ. КАЗАНО. ПО. БЪЛГАРСКИ......ПЕДЕРАСТИЯТА. .....Е. ИЗМИСЛЕНА. ПРИЛАГАНА. И. НА. ПИЕДЕСТАЛ.....В. РЕЛИГИЯТА ....НА. ЧИФУТИТЕ.......САМО. ПРОЧЕТЕТЕ. ЗВУЧНИТЕ. /БЪЛХАРСКИ. ИМЕНА/. ОТ. ОНЯ. СПИСЪК.....И. ЩЕ. ВИ. СТАНЕ. ЯСНО. ЧЕ. ВСИЧКИ. ТИЯ. ХОРИЦА. СА. ЧИФУТИ. ПО. РОЖДЕНИЕ.....РЕЛИГИЯ.....И. ПОЛОВИ. НАКЛОННОСТИ..........НО. ПАСАРАН.....,,
24.
Повече разум е нужен!
23.08.2024 15:42:52
11
29
Тези полови сектанти даже цвета на дъгата приватизираха. Явно си въобразяват, че са нещо голямо, вселенско. Прости хора им се вързват на извратената философия.
Дано Бог да ги вразуми, да се покаят и да спеат с неразумната си пропаганда.!
23.
До ХХ
23.08.2024 15:42:07
11
5
Хубаво им го каза в първия коментар, ама са толкова ниски горе, че и тези дето мислят като теб не те разбраха и ти набиха минус
22.
Бургас
23.08.2024 15:38:04
15
21
Всички педали в Белене!!!
21.
Хм
23.08.2024 15:29:23
12
16
Мизерниците от флагман ми изтрили коментара - какво толкоз бе г-н Урумов - бай бабо, да не те срещне мечка, тогава друга песен ще запеете. Пък и никой не е умрял за тъпите ви невъзпитани и неграмотни деца, които нямат никакво уважение към училището като институция. Как очаквате са им повлияе нещо на тези дебили, които отглеждате? Бащите им си татуират Левски по краката, бият майките им и псуват различните хора, тва ств феновете на вгъзраждане - долни боклуци.
20.
До 18
23.08.2024 15:22:53
18
30
Каква подкрепа си за учителите ? Всички , които са против приетия закон предложен он Възраждане ВЪН ОТ УЧИЛИЩАТА.
19.
Бараба
23.08.2024 15:20:57
9
30
Ал. Урумов(автора), става доносник на ДС на 19 години -псевдоним Абел.И тази подлога на ДС и ДПС( лична прислужница на Бисеров), сега се изживява като морален стожер !Ай сиктир, кафа от скъсани капути, ръсещи съвети и заплахи !
18.
Подкрепа за учителите
23.08.2024 14:59:12
46
28
За забрана на антибългарската партия въZраждане !!!
17.
НЕ на прокрадващият се фашиZъм
23.08.2024 14:56:58
45
29
Подкрепа за българските учители !
16.
Гласувайте
23.08.2024 14:53:21
24
34
умно, разумно и масово за единствените НОРМАЛНИ, РОДОЛЮБИВИ Българи, доказали го на дело, а не на думи - ВЪЗРАЖДАНЕ. По медиите ги сатанизират нарочно. За да гласувате за сатанинските еврогейски партии, каквито са всички други платени партии.
15.
Петърчо
23.08.2024 14:47:39
44
25
Защо давате изява на подобни малоумни драскачи. Никой не може насила да направите гей, ако не се е родил такъв. Също така не може да премахнете обратните чрез забрани. Всъщност пропаганда в училищата не е имало и не е планирано да има. Но децата трябва да бъдат информирани че съществуват и други хора, които се чувстват по различен начин и трябва да бъдат приемани нормално. В противен случай ще има агресия срещу тях.
14.
солидарен
23.08.2024 14:42:36
15
36
Значи могат да ползват привилегии:
-ранно пенсиониране
-3 месеца поне годишен отпуск
-високи гарантирани с актуализация заплати
-гарантирано дране с частни уроци4 на децата ни
-учителските съвети и МОН въведоха заради далаверата по 5 различни учебника по един предмет
-водене на курсове за кандидат студентси изпити
-водене на децата на зелени училища и екскурзи за завършване в Турция и ЕС за сметка на децата ни/на НАС/
-получаване на зверски подаръци от децата за приключване на учебнатагодина и ред други.
А НЕМОГАТ ДА СЕ СЪОБРАЗЯТ СЪС ЗАКОНИТЕ НА ДЪРЖАВАТА?КАКТО МВР,МО и ДРУГИТЕ ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ НЕКА ИМАТ И МЪНИЧКО ОГРАНИЧЕНИЯ!ЗА ДЕЦАТА НИ ,НАЦИЯТА И ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ!
С ОГРОМНО УВАЖЕНИЕ КЪМ УЧИТЕЛСКАТА ПРОФЕСИЯ!
13.
Никога
23.08.2024 14:39:54
13
54
Никога в българското образование не е имало такава гавра. Учителите да се подписват за такива глупости. Хубавото е, че 800 човека подписали да се за такава глупост е много малка маса. Положителното е, че на фона на толкова много хиляди учители са се подписали 800 което е нищожна бройка. Добре е да се прекъсне тази простотия още сега докато е в зародиш. 12 години бях на училище и никой не ме пита дали съм хетеро или п*дал. Никой не пита госпожите за П*далите. 5 години в университет и никой нищо не е питал за П*далите. Да сте чули в училище някоя госпожа да се оплаква от своя брак или да хвали любовника си? Не защото не е му е мястото за тези неща!!!!! Училището е единствено мястото за учене!!!!!!! Учене на Български език, Математика, Химия, Физика и др.! При Психолозите да ходят и да се оправят там какви са. Пропагандата тук в България се води от П*дали, К*рви и парясници! Обобщено в едно изречение. От т*пи хора!
12.
Хм - към коментар 12
23.08.2024 14:24:02
3
3
които - вместо който
и
с печалба - вместо печалба
Печатна грешка :)
11.
Abc
23.08.2024 14:21:55
3
22
Какви са тези извратени работи да не сме охлюви
10.
Хм
23.08.2024 14:20:45
15
26
Всякаква пропаганда няма място в училищата. Но какво правим, когато такава пропаганда няма, а някой си печели политически, предизборни дивиденти, крещейки че има такава? Това е злоупотреба с родителските притеснения на гърба на децата, за лични облаги и добиване на власт. За ТАЗИ пропаганда КОЙ ще държи сметка на популистите, който винаги си търсят причина да настройват народа, подклаждайки страховете му, а после да се правят на негови защитници и "спасители". НЯКОЙ ще ги държи ли отговорни за всичко това или пак ще им се размине, че и печалба отгоре?
9.
Блаженни са вярващите!
23.08.2024 14:15:10
17
37
Син да ти доведе зет,а дъщеря -снаха!
Пожеланията на модерно-мислещите в християнска България!Иначе църковни бракове,кръщенета и т.н. без грам вяра,заради пустата суета и показност!
Олимпиадата малко показно ли беше?
8.
MT
23.08.2024 14:12:33
24
23
Славоукраинци=Джендъри=ЕвРоби
7.
XX
23.08.2024 14:04:07
13
37
Защо?

Наистина трябва да се забрани със закон. Ако това беше се случило преди 30 години, тати нямаше да ми дава да си играя с неговата п..ка и сега нямаше да имам такова изкривено мислене. Аз съм твърдо против джендър идеологията и няма да давам на моят син да си играе с пи..ата ми!
6.
Кратка история
23.08.2024 14:04:05
18
26
Хей деца,искате ли да ви покаже нещо.
С тези пенис играчки си играя.
Искате ли да ви науча?
Остави децата на мира!
Помощ!Ограничават ми правата?!?
5.
XX
23.08.2024 14:01:49
17
49
И аз гласувам за джендър идеологията, защото се чувствам жена - ХХ-ристинка, макар, че имам дребни мъдурки, като шикалки и малко чурче. И нека да идват млади мигранти с дълги керестета.
4.
Хахахахахаха
23.08.2024 14:01:46
28
33
Лошата новина за този драскач е, че така идеология НИКОГА не е влизала в училищата! Просто е предния пропадняк, който търси обществено внимание. Първосигнален вампир, който се чуди от къде да скатае някой лев.
3.
Ем Ти
23.08.2024 14:00:41
24
45
887 от 55 840 души са 1.6%. Толкова вероятно са изкриве*деляците, чиито изконни "права" тези защитават, само че са арогантни и кресливи, като че ли са 50% + 1. Обявихте гордо имената си в публична подписка със съзнанието, че каузата ви е справедлива, с цел да привлечете съмишленици. Защо рИвете сега, че някой ви показва на хората? Родителите са ви поверили децата си и искат да знаят кой кой е в училището и на кой господ се кланя.
2.
Джднър килл
23.08.2024 14:00:36
17
52
Всички джендъри да ходят се скрият някъде завинаги
1.
XX
23.08.2024 13:49:16
69
18
Защо?

85% у нас искат джендъридеологията и другите западни ценности и гласуват за тях.
Джендъридеологията, Истанбулската и Съглашението за имиграцията от Маракеш трябва да бъдат ратифицирани от Парламента, за да се сбъдне желанието на над двата милиона гласуващи за ЕС.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Лекарка осъди прокуратурата за 35 000 лева Лекарка осъди прокуратурата за 35 000 лева Лина Димитрова е окончателно оправдана за трагичен инцидент от 2011 г. в АГ болницата "Шейново" Ноле нищо не разбира от хубава музика. Трябваше да поръча някой от хитовете на Стоян Михалев Ноле нищо не разбира от хубава музика. Трябваше да поръча някой от хитовете на Стоян Михалев Мнението е на Иво Сиромахов  Напълняла е Напълняла е Ново видео на поп фолк примата Галена разедини мненията на феновете на лекия жанр в социалните мрежи Това е диджеят, който се помисли за по-велик от Новак Джокович Това е диджеят, който се помисли за по-велик от Новак Джокович Кой те пита, бе, драги?! На теб ти се плаща да натискаш копчетата и да пускаш музика, каквато гостите искат и харесват Kметът на Несебър: Започваме строителство на социални жилища Kметът на Несебър: Започваме строителство на социални жилища Ще предоставим на нашите съграждани по-добри битово-социални условия, посочи градоначалникът Николай Димитров Наричат го Българския лъв, защото е брат на вятъра и покорява пистите в Европа Наричат го Българския лъв, защото е брат на вятъра и покорява пистите в Европа След победите си в Монако, Австрия и Унгария Никола Цолов сподели, че и този сезон остава във Формула 3, но има шанс скоро да отиде в елита Опита да се гаври с Ноле, но стана за смях Опита да се гаври с Ноле, но стана за смях Бебо Халваджиян отново се изложи Невероятно шоу! Гришо и Ноле мятат салфетки, а Камелия им пее в чалготека Невероятно шоу! Гришо и Ноле мятат салфетки, а Камелия им пее в чалготека Двамата тенисисти прихванаха от парти настроението, протекло с танци и хвърляне на салфетки Евродепутат от Бургас бие тревога заради Марта Кос, щяла да помага на Северна Македония за ЕС Евродепутат от Бургас бие тревога заради Марта Кос, щяла да помага на Северна Македония за ЕС Ивайло Вълчев припомни, че съпартийците й се прочули с антибългарската си истерия  Защо шофьор на тролейбус излъга, че вандали са му счупили стъклото? Защо шофьор на тролейбус излъга, че вандали са му счупили стъклото? Как мъжът е успял да заблуди полицията, че вината не е негова 
Почина легенда, по която целият свят се прехласваше Почина легенда, по която целият свят се прехласваше Напусна ни Тото Скилачи Ядрена бомба ли падна? СБУ вдигна във въздуха склад за Искандери и Точка-У в Тверска област Ядрена бомба ли падна? СБУ вдигна във въздуха склад за Искандери и Точка-У в Тверска област В склада са се съхранявали ракети, предназначени за оперативно-тактически ракетни комплекси „Искандер“, тактически ракетни комплекси „Точка-У“, управляеми авиобомби и артилерийски боеприпаси Ще паднат ли визите за САЩ Ще паднат ли визите за САЩ Включването на България в Програмата за безвизово пътуване на САЩ е от изключително важно значение и ще демонстрира стратегическия характер на отношенията между нашите две страни, каза външният министър Радиация в Норвегия заради руска ядрена ракета Радиация в Норвегия заради руска ядрена ракета Радиоактивен йод-131 засечен след тестове в Русия на „Буревестник“, която е наречена  „двигател на ядрената война“ България ще губи по 15 млрд. долара на година, ако Тръмп се върне в Белия дом, обяви проф. Витанов България ще губи по 15 млрд. долара на година, ако Тръмп се върне в Белия дом, обяви проф. Витанов Близко е до ума, че като нямаш достатъчно войски, няма да удължаваш фронта, а украинците го правят с юруша в Русия заради Харис, коментира той   Съдят я за плагиатство Съдят я за плагиатство В съдебния иск инвестиционното дружество Tempo Music обвинява Сайръс в "умишлено копиране" на труда на Марс и твърди, че "Flowers" не би съществувала без "When I Was Your Man" Май пак са заедно, целуват се страстно в ресторант Май пак са заедно, целуват се страстно в ресторант А уж се развеждат Експерт бие аларма: 2 мощни земетресения ще ударят на 200 км от България Експерт бие аларма: 2 мощни земетресения ще ударят на 200 км от България Всъщност опасността ще дойде от второто голямо земетресение, смята проф. д-р Йовгюн Ахмет Ерджан Люта зима през септември (СНИМКИ) Люта зима през септември (СНИМКИ) 54-годишен загина заради лошото време Арестуваха световноизвестен рапър Арестуваха световноизвестен рапър Задържането му е станало след обиските на два негови имота
доц. Александър Христов доц. Александър Христов Търсим свръхестествено решаване на проблемите, затова има странни явления като "Величие"

Виц на деня Виц на деня Прибира се първокласничка и заявява сърдито:
- Повече няма да стъпя там.
- Защо? - пита я майка й.
- Да чета не мога, да пиша не мога, а да говоря не ми разрешават.
Виц на деня Виц на деня - Любима моя!
- Ако бях любима, нямаше да ходиш по чуждо!
- Щеше да бъдеш единствена, а така - любима.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Често, за да живееш, е нужно повече мъжество, отколкото, за да умреш.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори