×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Президентът очаква в България да бъде открит клон на китайска банка
  • Олимпиадата в Париж счупи всички рекорди по продажба на билети
  • Официално посещение в Ирак на иранския президент Масуд Пезешкиан
  • Влизат в сила нови правила за изкарване на шофьорска книжка
  • Пакс Джоли-Пит претърпял автомобилна катастрофа месец преди инцидента с електро велосипеда
  • Дронове с камери следят за къпещи се в Рилските езера
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Организаторите на BRAVE 86 в Бургас: Очаква ни едно фантастично събитие


22 Август 2024, Четвъртък, 15:42 ч.

Утре в 9 часа е официалното теглене на състезателите. То ще се проведе в хотел „Авеню"

В Община Бургас се проведе пресконференция по повод предстоящия ММА турнир BRAVE 86. В нея участваха Мохамед Шахид - президент на тази глобална организация за смесени бойни изкуства и съветник на президента на Олимпийския комитет на Бахрейн, кметът Димитър Николов, Елена Танева от организационния комитет, мениджърът Теодор Карастоянов, както и повечето състезатели от основната файт карта.

„Чувстваме се като у дома, толкова гостоприемно ни посрещнаха в Бургас. Очаква ни едно фантастично събитие, предвид качествата на бойците, които ще видим в клетката! Благодаря на кмета Николов за оказаната подкрепа!“, каза Мохамед Шахид.

„Мястото на бойните спортове не е на улицата, а в залите. Именно затова са изключително важни големите организации и турнири, които дават възможност за изява на хората, които ги обичат и практикуват. Благодаря на една от най-влиятелните сред тях – Brave Combat Federation – че избра Бургас за своето първо стъпване в България. Благодаря и на господин Мохамед Шахид за добрата комуникация помежду ни и специалното му отношение към нашия град. Стискам палци на българските файтъри да се представят добре тук, да се изкачат в ранглистите и да заслужат участие в следващи престижни изяви! Вярвам, че и други спортни събития с този мащаб ни предстои да видим в Бургас, защото постоянно се доказваме като добри домакини“, отговори кметът Николов.

BRAVE 86 ще се проведе на 24 август. Началото на предварителните битки е от 19 часа, а вратите на зала „Арена Бургас“ ще отворят още в 17 часа, за да могат зрителите да влязат и да се настанят спокойно.

Утре в 9 часа е официалното теглене на състезателите. То ще се проведе в хотел „Авеню“.

Бойците, които ще влязат в клетката в Бургас, са от 8 държави. Двубоите ще се гледат в цял свят, а мачмейкърите на UFC също ще следят за нови таланти.

В главната среща на вечерта ММА ветеранът Атанас Джамбазов (25-5) ще се изправи срещу една от звездите на BRAVE - Мохамед Саид Маалем (12-6) в тежка категория. Джамбазов е един от ветераните в българския ММА, но от години живее и тренира в Лас Вегас в залата Xtreme Couture, където помага в подготовката на UFC бойци като Франсис Нгану, Александър Волков, както и на българина Благой Иванов "Багата".

Мохамед Маалем има вече 6 битики в BRAVE и е държал титлата на организацията в полутежка категория. Освен това той е бил шампион и на няколко други ММА организации, като Lion FC и Desert Force.

В подглавното събитие един от българските топ бойци Живко Стоименов (14-6) влиза в жестока битка с французина Алекс Лохор (24-10). Стоименов е в разцвета на силите си и е в серия от две поредни победи в ММА, като и двете са с нокаут. Известен е с атрактивния си и агресивен стил в клетката. Лохор вече има една победа в BRAVE преди два месеца, която завърши с нокаут още в първия рунд. Опасният и агресивен стил на игра на "Da Killa Kid" му е осигурявал победи в много престижни турнири, като Oktagon MMA и Cage Warriors.

Новообявените битки са Павел Владев (8-1), който излиза срещу германеца Кристиян Мах (8-4). Тази се очертава много зрелищна, тъй като стилът на българина е изключително атрактивен - всичките му победи са с приключване. Мах пък идва след серия от два големи успеха, последният от които е в BRAVE, където нивото е изключително високо.

Двойникът и тренировъчен партньор на Хамзат Чимаев - Хамзат Мааев (4-1) ще влезе в клетката в Бургас, за да се изправи срещу Антонио Бушев (3-1). Мааев тръгна много силно в професионалната си ММА кариера с 4 поредни победи, но в последното си участие в BRAVE през декември пътят му към UFC бе пресечен със загуба, която той със сигурност ще иска да не повтаря. С него в България пристига и част от екипа на Махачев, като организаторите от BFA съобщиха, че очакват потвърждение за гостуването и на самия Махачев.

Бушев е в серия от 3 победи и със сигурност ще иска да покаже уменията си пред целия свят и мачмейкърите на чужди организации и ще даде всичко от себе си за атрактивна битка.

Преди тях Антон Янчев (2-0) излиза срещу Патрик Крзак (3-1). Янчев е един от обещаващите състезатели на GF Team и е известен с това, че е тренирал в отбора на Махачев, като го е побеждавал на граплинг. Той е в серия от 2 победи и успех в BRAVE 86 определено ще насочи погледите към него. Полякът Крзак е в серия от 3 победи, като е изключително атрактивен, тъй като постоянно търси битката както на земя, така и в стойка.

Един от най-обещаващите таланти на българския ММА в момента - Руси Минев (4-1), ще се изправи срещу Христос Циримкос (5-0). Руси е във върхова форма и за последно се би на Caged Steel 35 през май, където победи шампиона на Грузия - Руслан Болквадзе. Гръцкият му опонент е непобеден при професионалистите, като има битки както в ММА, така и в граплинга и кикбокса.

Последната битка от основната карта е срещата между Делян Георгиев (5-0) и Байсангур Макаев (5-1). Делян е един от най-непробиваемите български ММА бойци, с отлична статистика в аматьорския ММА, където, както и в борбата, държи множество титли и победи. При професионалистите той е непобеден в серия от 5 победи. Макаев също е в серия от 5 победи и идва от шведския отбор All Star Training Center, където се готвят бойци като Хамзат Чимаев, Александър Густафсон, Илир Латифи и др.




В категории: Бургас , Спорт


Флагман.БГ Зимата идва Зимата идва 12/09/2024, Четвъртък 19:40 0
Флагман.БГ Жени Джаферович пострада при инцидент Жени Джаферович пострада при инцидент 12/09/2024, Четвъртък 19:00 1
Флагман.БГ Бившият й я смени с 20-годишна блондинка Бившият й я смени с 20-годишна блондинка 12/09/2024, Четвъртък 17:40 2
4
Коментара по темата
4.
Въпрос?
22.08.2024 18:59:37
0
3
Колко ще ни струва това уникално събитие, с още цигански мутри без уши и мозък?
Аххх, въййй, кво се пренасате?
Трябва да си тотален тъпак за да се наслаждаваш на тази помия!
3.
Бургас
22.08.2024 16:39:58
0
7
Тази снимка от индия ли е?
2.
ЕВАЛА
22.08.2024 16:15:58
0
8
Най интересното е ,че покрай тези събития мутри бизнесмени и разни други звезди свънят на куцо и сакато да им дадат някой пропуск без пари .Това си е класика и на футболните мачове където "Легенди " на даден отбор нямат 10-20 лв за белет и ходят да реват или на ръководство или на спонсорите.И тук е така.Иначе ланци манци ,надути перки а като трябва да се плаща....."а е може ли да ме вкараш без пари"
1.
Сеир
22.08.2024 16:05:28
0
10
Това събитие е пълен ташак...Само пари се харчат за нищо. Мутрите да си заведат простакесите, лоботомираните ушаци да се направят на минджи със стероиди и това е!
Парад на напомпани кухи малоумници...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Зимата идва Зимата идва В петък валежите ще започнат както в Добруджа, така и в северозападните райони, бързо ще преминат две облачни вълни. Цял Добрич се гнуси от постъпката на тази тяхна съгражданка Цял Добрич се гнуси от постъпката на тази тяхна съгражданка Жената млатила като празен брашнен чувал майка си, която била на цели 83 години Жени Джаферович пострада при инцидент Жени Джаферович пострада при инцидент Жената на ексфутболиста Ваня Джаферович си призна какво точно е правила, за да се стигне до лошите последствия Мариана Попова с болезнено признание: Дълго мълчах, но... Мариана Попова с болезнено признание: Дълго мълчах, но... Певицата не издържа и разкри куп лични подробности, които няма да оставят никого равнодушен ЛУКОЙЛ се включва в акцията „Да изчистим България заедно“ и ще почисти Бургаския залив ЛУКОЙЛ се включва в акцията „Да изчистим България заедно“ и ще почисти Бургаския залив „ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас“ АД тази година поставя фокуса върху почистването и опазването на водните басейни Бившият й я смени с 20-годишна блондинка Бившият й я смени с 20-годишна блондинка Доскорошния й годеник Любомир Захаринов запленен от нова любов Мария Бакалова е част от международното жури на фестивала „Синелибри“ Мария Бакалова е част от международното жури на фестивала „Синелибри“ Кристин Льоненс, Ан Кюсак, Гийом Кане и Даниел Келман са останалите членове на комисията Голяма находка! ЧСИ продава тристаен апартамент на цената на гарсониера Голяма находка! ЧСИ продава тристаен апартамент на цената на гарсониера Търгът ще се проведе на 16 октомври, от 14 часа, в сградата на Районния съд Сънчо се завръща в ефира - с нов облик и име Сънчо се завръща в ефира - с нов облик и име Вечерното предаване за деца ще се казва "Разкажи ми приказка" Синдром на "мъртвото дупе", ето как може да го пипнете Синдром на "мъртвото дупе", ето как може да го пипнете Някои хора може да почувстват лека болка, докато седят, но повечето хора не усещат, поне докато не отидат на джогинг или поход
Спасиха шестима българи от потъващ кораб край Гърция Спасиха шестима българи от потъващ кораб край Гърция Сънародниците ни са в добро състояние Призна се за виновен за шофирането в нетрезво състояние Призна се за виновен за шофирането в нетрезво състояние Очаква се поп певецът Джъстин Тимбърлейк да се яви лично пред съда в петък Допинг скандалът продължава Допинг скандалът продължава Продължават разследването срещу световния номер 1 в тениса Почина Алберто Фухимори Почина Алберто Фухимори Бившият лидер на Перу излежа 16 от 25 години затвор Кървава битка в Черно море! 80 украинци убити при опит да превземат "Крим-2" Кървава битка в Черно море! 80 украинци убити при опит да превземат "Крим-2" Потопени са 8 американски катера Willard Sea Force след ялов опит да отнемат платформата от руснаците Пари за Овена и Близнаците, ще  надушват парите и в живота им ще царува любовта Пари за Овена и Близнаците, ще надушват парите и в живота им ще царува любовта  Хороскоп за деня – 12 септември 2024, четвъртък  Eрдоган: Турция продължава да подкрепя териториалната цялост на Украйна Eрдоган: Турция продължава да подкрепя териториалната цялост на Украйна Ердоган изпрати видеопослание към участниците в откриващата се в Киев среща на върха на Кримската платформа 23 години по-късно: Трагедията, която промени Съединените щати и света 23 години по-късно: Трагедията, която промени Съединените щати и света До края на деня загинаха близо 3 000 души, което превърна случилото се в най-смъртоносната терористична атака в историята на САЩ Петър Кюмюрджиев: Време е да победим у дома! Ще бъдем на приливи и отливи, но сме поели този път и няма да се откажем Петър Кюмюрджиев: Време е да победим у дома! Ще бъдем на приливи и отливи, но сме поели този път и няма да се откажем Аз и ръководството сме тръгнали по този път – да даваме шанс на млади момчета, каза треньорът на Созопол Валентин Люцканов с рекорд по титли от Държавно първенство по подводен риболов Валентин Люцканов с рекорд по титли от Държавно първенство по подводен риболов Бургаският тим в състав Пламен Арабаджиев, Антон Арабаджиев, Николай Танев и Валентин Люцканов беше първенец във всеки отделен състезателен ден
Вежди Рашидов Вежди Рашидов Нито Доган, нито Пеевски са ми приятели, голям праз дали ще има ДПС Виц на деня Виц на деня В библиотеката:
- Извинете, къде мога да намеря книга за самоубийствата?
- Третия рафт от ляво...
- Ама там няма нито една...
- Ми, не ги връщат, де*ба…..
Виц на деня Виц на деня Жените са четири типа:
- бих
- не бих
- не трябваше
- не трябваше, но пак бих
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Подготвихме детето за училище. Финансово се усеща все едно сме го оженили...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори