×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Президентът очаква в България да бъде открит клон на китайска банка
  • Олимпиадата в Париж счупи всички рекорди по продажба на билети
  • Официално посещение в Ирак на иранския президент Масуд Пезешкиан
  • Влизат в сила нови правила за изкарване на шофьорска книжка
  • Пакс Джоли-Пит претърпял автомобилна катастрофа месец преди инцидента с електро велосипеда
  • Дронове с камери следят за къпещи се в Рилските езера
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кейт Мидълтън свали годежния пръстен


21 Август 2024, Сряда, 19:20 ч.
Автор: Флагман.БГ

Наблюдателни фенове забелязаха, че Кейт Мидълтън, която винаги се появява със сапфиреното бижу, принадлежало на принцеса Даяна, от известно време не го носи.

Най-известният годежен пръстен в света в момента не краси пръста на своята притежателка, а вероятно се намира в някоя кутия за бижута в Бъкингамския дворец. Наблюдателни фенове забелязаха, че Кейт Мидълтън, която винаги се появява със сапфиреното бижу, принадлежало на принцеса Даяна, от известно време не го носи. За това си има причина и тя е повече от логична и основателна.

За първи път липсата на пръстена беше забелязана, когато принцесата и принцът на Уелс публикуваха видео, в което заедно с много други известни имена поздравиха отбора на Великобритания за представянето му на Олимпийските игри. Вместо сапфиреното съвършенство, обградено с 14 диаманта, на безименния пръст на Катрин се вижда много по-изчистен и небрежен пръстен. Експерти коментират, че това вероятно е свързано с продължаващото лечение на Кейт от рак.

Фармацевтът Дажи Лиу заявява за HELLO!: "По време на лечението на рак има няколко практически причини, поради които може да се наложи някой да свали пръстените си. Химиотерапията може да причини задържане на течности в ръцете, което може да направи пръстените тесни и трудни за сваляне“. Освен това металните пръстени могат да причинят изгаряния по кожата, добавя експертът: "Металните пръстени могат да попречат на лъчетерапията и да причинят проблеми като изгаряния на кожата около пръстена.“

Тъй като пациентите са изложени на висок риск от инфекции по време на химиотерапия, премахването на пръстените може да помогне за предотвратяване и на кожни инфекции. "Като цяло свалянето на пръстените по време на лечението на рак може да помогне за избягването на тези потенциални проблеми.“

Новият пръстен, с който принцесата на Уелс замени сапфирения годежен пръстен, предизвика засилен интерес сред дамската аудитория. Експертът по бижута Максуел Стоун смята, че това бижу също е подарък от Уилям за Кейт, който тя получава по време на студентските им години. Така принцесата отново залага на сантимента, но и на практичното. За разлика от 12-каратовия годежен пръстен, който принцесата обикновено сваля по време на физически дейности, спорт или ситуации, в които има повишен риск от повреда или загуба, този е по-практичен за ежедневно носене.


В категории: Лайфстайл


Флагман.БГ Зимата идва Зимата идва 12/09/2024, Четвъртък 19:40 0
Флагман.БГ Жени Джаферович пострада при инцидент Жени Джаферович пострада при инцидент 12/09/2024, Четвъртък 19:00 1
Флагман.БГ Бившият й я смени с 20-годишна блондинка Бившият й я смени с 20-годишна блондинка 12/09/2024, Четвъртък 17:40 2
7
Коментара по темата
7.
Кокона
22.08.2024 16:06:54
4
5
Е СЕГА НИЕ ЩЕ БЕРЕМ ДЕРТ ЗА ДИАМАНТЕНИТЕ БИЖУТА НА КЕЙТ!
6.
логично обяснение
22.08.2024 13:27:11
5
8
Най-логичното обяснение е, че появяващата се публично "Кейт" е двойник на Кейт.
За двойник на принц Чарлз III споменава няколко пъти Бенджамин Фулфорд:
"Кражбата на избори и назначаването на фалшив крал няма да промени реалността" 08-07-2024 "Получихме информация и от японското кралско семейство за това какво наистина се случва във Великобритания със Стармър и фалшивия крал Чарлз. Източници, близки до император Нарухито, твърдят, че японското императорско семейство е посетило Великобритания в края на юни, за да подпише документи, свързани с "нова валута на дъгата", която правителството на САЩ планира да издаде. Император Нарухито, който познава лично истинския Чарлз, казва, че човекът, с когото се е запознал във Великобритания, е бил фалшификат. Според него истинският Карл е починал преди две години. Той казва още, че по време на посещението си във Великобритания е посетил фалшивия замък Уиндзор, за да подпише документите.
Това е планът Amero 2.0, който се подкрепя от Обама и нацистката фракция на хазарската мафия, която действа в Холандия, твърдят източниците."
5.
do 2 анонимния
22.08.2024 07:23:28
10
5
Ти си си изпърдял мозъка ве....мършо....
И като си такъв олигофрен,то е за цял живот...докато пукнеш...ма как да го осъзнаеш,когато....вж по- горе...!!!
4.
Тодоров
22.08.2024 07:04:54
10
2
По съвет на маъка си, искаше да стане кралица, но не успя ! Само физическото не стига.
3.
it
22.08.2024 03:11:27
4
9
Ми сега какво ще правим Кейт Мидълтън като си е махнала годежния пръстен?
2.
Анонимен
22.08.2024 01:17:42
13
5
Кейт Мидълтън пръднала....
1.
Гошо
21.08.2024 23:11:49
10
8
Господ връща всички злини!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Зимата идва Зимата идва В петък валежите ще започнат както в Добруджа, така и в северозападните райони, бързо ще преминат две облачни вълни. Цял Добрич се гнуси от постъпката на тази тяхна съгражданка Цял Добрич се гнуси от постъпката на тази тяхна съгражданка Жената млатила като празен брашнен чувал майка си, която била на цели 83 години Жени Джаферович пострада при инцидент Жени Джаферович пострада при инцидент Жената на ексфутболиста Ваня Джаферович си призна какво точно е правила, за да се стигне до лошите последствия Мариана Попова с болезнено признание: Дълго мълчах, но... Мариана Попова с болезнено признание: Дълго мълчах, но... Певицата не издържа и разкри куп лични подробности, които няма да оставят никого равнодушен ЛУКОЙЛ се включва в акцията „Да изчистим България заедно“ и ще почисти Бургаския залив ЛУКОЙЛ се включва в акцията „Да изчистим България заедно“ и ще почисти Бургаския залив „ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас“ АД тази година поставя фокуса върху почистването и опазването на водните басейни Бившият й я смени с 20-годишна блондинка Бившият й я смени с 20-годишна блондинка Доскорошния й годеник Любомир Захаринов запленен от нова любов Мария Бакалова е част от международното жури на фестивала „Синелибри“ Мария Бакалова е част от международното жури на фестивала „Синелибри“ Кристин Льоненс, Ан Кюсак, Гийом Кане и Даниел Келман са останалите членове на комисията Голяма находка! ЧСИ продава тристаен апартамент на цената на гарсониера Голяма находка! ЧСИ продава тристаен апартамент на цената на гарсониера Търгът ще се проведе на 16 октомври, от 14 часа, в сградата на Районния съд Сънчо се завръща в ефира - с нов облик и име Сънчо се завръща в ефира - с нов облик и име Вечерното предаване за деца ще се казва "Разкажи ми приказка" Синдром на "мъртвото дупе", ето как може да го пипнете Синдром на "мъртвото дупе", ето как може да го пипнете Някои хора може да почувстват лека болка, докато седят, но повечето хора не усещат, поне докато не отидат на джогинг или поход
Спасиха шестима българи от потъващ кораб край Гърция Спасиха шестима българи от потъващ кораб край Гърция Сънародниците ни са в добро състояние Призна се за виновен за шофирането в нетрезво състояние Призна се за виновен за шофирането в нетрезво състояние Очаква се поп певецът Джъстин Тимбърлейк да се яви лично пред съда в петък Допинг скандалът продължава Допинг скандалът продължава Продължават разследването срещу световния номер 1 в тениса Почина Алберто Фухимори Почина Алберто Фухимори Бившият лидер на Перу излежа 16 от 25 години затвор Кървава битка в Черно море! 80 украинци убити при опит да превземат "Крим-2" Кървава битка в Черно море! 80 украинци убити при опит да превземат "Крим-2" Потопени са 8 американски катера Willard Sea Force след ялов опит да отнемат платформата от руснаците Пари за Овена и Близнаците, ще  надушват парите и в живота им ще царува любовта Пари за Овена и Близнаците, ще надушват парите и в живота им ще царува любовта  Хороскоп за деня – 12 септември 2024, четвъртък  Eрдоган: Турция продължава да подкрепя териториалната цялост на Украйна Eрдоган: Турция продължава да подкрепя териториалната цялост на Украйна Ердоган изпрати видеопослание към участниците в откриващата се в Киев среща на върха на Кримската платформа 23 години по-късно: Трагедията, която промени Съединените щати и света 23 години по-късно: Трагедията, която промени Съединените щати и света До края на деня загинаха близо 3 000 души, което превърна случилото се в най-смъртоносната терористична атака в историята на САЩ Петър Кюмюрджиев: Време е да победим у дома! Ще бъдем на приливи и отливи, но сме поели този път и няма да се откажем Петър Кюмюрджиев: Време е да победим у дома! Ще бъдем на приливи и отливи, но сме поели този път и няма да се откажем Аз и ръководството сме тръгнали по този път – да даваме шанс на млади момчета, каза треньорът на Созопол Валентин Люцканов с рекорд по титли от Държавно първенство по подводен риболов Валентин Люцканов с рекорд по титли от Държавно първенство по подводен риболов Бургаският тим в състав Пламен Арабаджиев, Антон Арабаджиев, Николай Танев и Валентин Люцканов беше първенец във всеки отделен състезателен ден
Вежди Рашидов Вежди Рашидов Нито Доган, нито Пеевски са ми приятели, голям праз дали ще има ДПС Виц на деня Виц на деня В библиотеката:
- Извинете, къде мога да намеря книга за самоубийствата?
- Третия рафт от ляво...
- Ама там няма нито една...
- Ми, не ги връщат, де*ба…..
Виц на деня Виц на деня Жените са четири типа:
- бих
- не бих
- не трябваше
- не трябваше, но пак бих
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Подготвихме детето за училище. Финансово се усеща все едно сме го оженили...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори