×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Федералният резерв на САЩ ударно понижи лихвите с 50 пункта
  • Кола се вряза в кухнята на възрастна жена в село Къкрина, по чудо няма пострадали
  • Община Бургас вече използва дрон с изкуствен интелект
  • 10% от най-богатите консумират толкова енергия, колкото 80% от останалите сред най-бедните
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Делян Пеевски: Ако Калин Стоянов бъде уволнен, лично аз ще го поканя да бъде водач в моята партия


Делян Пеевски: Ако Калин Стоянов бъде уволнен, лично аз ще го поканя да бъде водач в моята партия
Според Делян Пеевски Калин Стоянов си върши работата изключително професионално
20 Август 2024, Вторник, 13:06 ч.
Автор: Флагман

Имам чисто професионални отношения с него. Виждам, че този човек се ползва с доверието на българските полицаи, обясни Пеевски.

Ако Калин Стоянов бъде уволнен, лично аз ще го поканя да бъде водач на моя листа на моята партия. Тази бомба хвърли преди минути председателят на ДПС Делян Пеевски. 

"Въпросите как се стигна дотук и какъв е изходът от ситуацията са към човека, който доведе до това вчера - Мистър Кеш Радев. Вчера Конституцията на България беше прегазена", заяви председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски пред журналисти в Народното събрание след злополучния Председателски съвет. 

На въпрос Дали Калин Стоянов е човек на ДПС, Пеевски коментира: "Автентично можете да попитате лицето Кирил Петков, че той е довел Калин Стоянов, той е лежал на задната седалка в една кола заедно с него и Петър Петров".

Според Делян Пеевски Калин Стоянов си върши работата изключително професионално. "Миналите предсрочни избори бяха проведени много добре. Всички международни организации, които наблюдаваха, нямат коментари.

Ако Калин Стоянов фалшиво е обвиняван от тези хора, че е мой човек - ако Мистър Кеш Радев и другите политици се подиграят с един достоен полицай, ако бъде уволнен по най-несправедливия начин Калин Стоянов заради лъжи и измислици на бандата на кешовете, лично аз ще го поканя да бъде водач на моя листа на моята партия.

Имам чисто професионални отношения с него. Виждам, че този човек се ползва с доверието на българските полицаи", обясни Пеевски.


В категории: Политика


6 летища не стигат на Лондон
6 летища не стигат на Лондон 19/09/2024, Четвъртък 18:58 0
58
Коментара по темата
58.
Казанжийта
22.08.2024 22:48:34
0
0
Ври у казан с лайна пацуло свинско
57.
До 56
21.08.2024 07:06:01
6
1
Всеки има право да упражни своя глас за когото иска!Относно какво се готви да направи, ако го уволнят без основание, това си е негова работа! Той няма от какво да се крие , ако влезе в парламента, под шапката на имунитета се крият тези с пачките с кученцето и кюлчетата!Човекът си работи съвестно, и понеже не обслужва корупционни интереси, не е удобен.
56.
ДоБачеСемо
21.08.2024 06:50:22
0
1
Не е важно какво е направил, по-важно е какво се готви да направи. Да подари гласовете на ДПС на Шиши и той да влезе в парламента.
Така ще има имунитет, а Сарафов никога няма да му го поиска.
55.
Марк Твен
21.08.2024 06:47:35
0
13
1. Разпускаш МВР, пращайки всички милиционери на борсата.
2. На негово място създаваш Министерство на гражданската сигурност с нови хора и нови заплати.
3. Когато уволнените се опитат да се организират във въоръжени метежи - възстановяваш закона на Стамболов против бандитизма.
Ще се намери ли кой да направи това? Щом руснаците могат да нахлуят на Територията и да прочистят от бандеронацисти и нагло-сакцонци, не може да не може МВР да бъде изринато у нас си от нас си.
54.
Бай Семо
20.08.2024 20:15:52
10
3
Само едно не мога да разбера и защо никой не говори за това! Защо зеленият чорапче постави под въпрос, че за да има честни избори трябва да се смени Калин…Това какво означава, че Калин е направил нещо изборите да не са честни ?! Какви са тия обвинения и на какво основание?! Къде е сбъркал той ,какво сгреши?!поддал ли си е на корупция - не! Пачки ли взе и брои като онези с пудела!?Защо се премълчават тези неща!
53.
Фончо
20.08.2024 19:13:28
1
21
Цялата държава е заложник на Тиквата и Прасето, както и на армията от томагочита и държавни служтели, които гласуват под строй за този тумор.
52.
хьшхгзюгзюгзхз
20.08.2024 17:43:56
0
13
ШИШИ Е. ЧИФУТ......РАБОТИ. ЗА. ЧИФУТИТЕ. ЗА. ПЛАН. МОЙСЕЙ. ЗА. БЪЛХАРИЯ.....ИСРАЕЛ. ЩЕ. ПРЕКЛЮЧИ. ЗА. 3. ГОДИНИ....И. ЩЕ. СИ. ТЪРСЯТ. НОВА. ЗЕМЯ.....ПЛАН. МОЙСЕЙ. ЗА. УКРАЙНА. И. БЪЛХАРИЯ....ГЛАВНИ. ПЕШКИ. В. ПЛАНА.....ШИШИ...ЧИФУТ.....ТИКВАТА. НЕЗАКОНЕН. СИН. НА. ПРАВЕШКИЯ. СЕЛЯК...ЧИФУТ......ПРЕЦИДЕНТА. .....НЕЗАКОНЕН. СИН. НА. МОНКАТА. ОТ. МАДРИД....ЧИФУТ .....ПОДДЪРЖАЩИ. РОЛИ....РАЗНИ. АКАДЕМИЦИ.....ГОРИЧКИ....ВЪЗРАЖДАНИЯ ....ПОЛКОВНИЦИ.....ЖУРНАЛЯ.....ВСИЧКИТЕ....ЧИФУТИ.......В. ЗАКЛЮЧЕНИЕ.......ТАТКО. РОТШИЛД. ЖЕНЕН. И. РАЗВЕДЕН. ЗА. БЪЛГАРКА....ДЪЩЕРЯТА. НА. КИМОН. ГЕОРГИЕВ.....ПРЕДИ. ДА. ПУКНЕ......И. КАТО. СЕ. РАЗВЕЛ.....ИССЪСКАЛ......БЪЛХАРИЯ. ДО. 2030. ГОДИНА. ДА. Я. НЯМА.....ПЛАН. МОЙСЕЙ.....
51.
*********
20.08.2024 17:34:40
0
12
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
50.
ХХХ
20.08.2024 17:21:24
0
22
Гьонсуратлъкът е завлядял българския политически живот. Министърът отказа да напусне, когато работодателят му поиска оставката ( министър- председателя) и никой не успя да го махне. Сега пак нямало да отстъпи, толкова сам си вярва. Жалко за полицейския протест, дали и те си вярват или изпълняват заповеди?
49.
7777
20.08.2024 17:20:21
0
20
шишито вече е бита карта ,и се чуди кой път да хване
48.
до 45
20.08.2024 16:54:32
3
2
Пак си изостанал с материала от опорките...
Този текст вчера беше на мода.
Накрая ще си загубиш работата като трол, защото изоставаш... не си актуален.
47.
*********
20.08.2024 16:49:25
10
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
46.
Въпроска ?
20.08.2024 16:41:19
1
24
Това , че ДП му обещава Първо място в листата на партията Му , не означава , че Калинчо ще бъде избран . Подведе не само МВР министъра , но и Горица . Добре се получи може би , че тази женица показа рогцата си преди да влезе в Парламента като служебен мин. председател . Алчността за власт и пари заслепява и замъглява разума .
45.
Егаги държавата
20.08.2024 16:40:20
0
30
Едно глупаво и комлексирано момченце пали държавата и пробва държавен преврат по подобие на Пабло Ескобар в началото на 90-те в Колумбия, Латинска Америка.
Вместо сикариос, нашият Пабло (Шиши) ползва мутрите и полицията. Същото става и в Колумбия, когато цялата полиция е купена от наркобароните, а Съдебната палата в Богота е взривена отвътре и няма действаща съдебна система. Тогава вадят армията срещу полицията и армията на сикариосите в Богота, Кали и Меделин.
Гледайте тотално неадекватната и безкрайно глупава, но болезнено амбициозна женица с емблематичното име Горица Кожарева, която безпомощно повтаря опорките на обезумелия 5-6 годишен Шиши!

Гледайте ченгетата в униформи, вдигнати като стадо пред МВР, гледайте селския милиционер Калин Стоянов с IQ под 80, гледайте “конституционната съдийка” Деса Атанасова и смятайте какво дъно е ударила държавата?! Какви хора са изпълзяли по върховете и през последните 20 години!!
Къде е Борисов? Защо се крие? И него ли го е страх какви ги върши детето - чудо “феномена” Шиши от бункера си.
Защото Шиши е решил да пали гражданска и етническа война с мутрите, с милиционерите и с глупавите си калинки, които се държат като безмозъчни дронове и киборги.
Държавата има нужда от спешно закриване, рестарт и преосноваване. Като за начало съберете депутати и мнозинство за читав омбудсман, за да има честни избори.
А после сеч, като за начало от Сметната палата и МВР.

Борисов, защо мълчиш?
Сарафов, ще разследваш ли всички нас за “политически натиск” срещу Козица Кожарева, за да има честни и свободни избори без машата на Шиши?
ПеПетата и дебета, къде мишкувате, след като с вашите промени в конституцията подарихте цялата държава в ръцете на приятеля си Шиши?
Сарафов, ще разследваш ли Шиши и Борисов за натиск на Главчев да уволни външния си министър и областните управители от ДПС?
Сарафов, ще обясниш ли на Козарева как работи държавата и какво е парламентаризъм и гражданско общество?
Сарафов, Борисов, и вие ли сте пипала на детето - чудо, Феномена в БГ политика?
44.
За МВР
20.08.2024 16:30:00
1
19
1. Разпускаш МВР, пращайки всички милиционери на борсата.
2. На негово място създаваш Министерство на гражданската сигурност с нови хора и нови заплати.
3. Когато уволнените се опитат да се организират във въоръжени метежи - възстановяваш закона на Стамболов против бандитизма.
Ще се намери ли кой да направи това? Щом украинците могат да нахлуят на територията на Русия, не може да не може МВР да бъде изринато у нас си от нас си.
43.
*********
20.08.2024 16:23:14
0
10
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
42.
До 34
20.08.2024 16:20:26
1
11
Не се възмущавай, а всички от твоята черга( която сега протестира) да вземете на изборите да гласувате за вашата калинка. Всички, заедно с вашите семейства. Така белким оголите тиквата и нито едния да спечели нито другия. Повярвай за България ще бъде по добре. Може да не ти се вярва, но за в бъдеще ще бъде по добре и за самия теб.
41.
Цирк!
20.08.2024 16:15:33
16
4
щях да падна от стола. Тъпото Кире се оправдава, че вътрешния министър им бил предложен от Габриел.
Тоя за хептен будали ни смята!
Толкова гнусен лъжец не помня да сме имали в политиката! Май кристалите му идват в повече и съзнанието му е силно замъглено.
40.
Милиционера
20.08.2024 16:13:10
0
14
Разбира се. Той Бойко да не е по хитър от тебе - Младен Маринов и Христо Терзийски като какви станаха депитати, а да и онова-Мануил.
39.
Мнение
20.08.2024 16:02:07
0
28
Никой не му мярва на този корпулентния схемаджия и измамник Шиши Магнитски! Лъже, присвоява капитали, руши всичко, до което се докосне: Лафка, Булгартабак, КТБ, ДПС... Забива нож в гърба на всичките си аверчета - Цв.Василев, Хидроинжинера....Този нискочел и с не особено високи когнитивни и лексикални способности е срам и позор за политиката в България! Крои компромати, прави интриги, заплашва!
38.
ГОСПОЖО,
20.08.2024 16:01:53
0
10
Познавах,Вальо....Лека му пръст!! Беше страхотно обективен...и ЧОВЕК !!! Разтърсваше с истините всички...дори и не запознати със същината на ситуациите!! Беше убедителен!! Не му пукаше от ,,оградажията"...Никога нямаше да се продаде...имаше ВИЖДАНЕ по всички теми...и го правеше (без страх и без пари...от него знам)...Бъдете здрава,и вашия екип.... еквилибристиките са моментни печеливши схеми....обезличаващи позиции на мислещите...нареждайки на модератори за влияние над дилематиката и страха!!
37.
До 32
20.08.2024 15:37:34
9
24
Докато има Радев, ще има вдигнат юмрук и във всички останали аспекти на политическия живот ще има това, което видяхме тогава на площада – хаотични противопоставяния и хаос в главите на избирателя, който по моя преценка постепенно се замества с апатия и безразличие към това, което става в нашия политически процес.
36.
Я
20.08.2024 15:21:55
12
31
разкажи как кешира ИПК Родина, БТК, Булгартабак и КТБ
35.
Кой му ги предложи на Радев и за колко
20.08.2024 15:17:37
9
29
Парите изядени, дълговете удвоени, построеното разрушено!
Една тухла в държавата не са поставили твоите любимци, но си построиха комунизЪма...
Долна, крадлива педалска пасмина са ПП-ДБ!
34.
възмутен
20.08.2024 15:16:36
16
33
Най после да си дойдем на думата за какво иде реч?! Това се очакваше но не толкова рано. Явно нещата толкова загрубяха, че това е единственият начин да се спаси главата на КСт.
Не го правете това г-н Стоянов, не отивайте при най омразния човек в България, защото ако имате намерение да влизате в политиката, това е най неправилния начин. Мисля, че имате много по голям авторитет от този екземпляр ДП, че да отивате под негово крило. Ако сте решили да ставате политик, опитайте чрез друг похват!
33.
Абе шиши
20.08.2024 15:15:40
18
42
ти партия нямаш
32.
Бай Ставри
20.08.2024 15:01:47
25
64
Ей Шиши престъпник и мафиот ти си за затвора какво правиш в парламента. Министъра да те пази ,а.Скоро ще стане много весело. Тръгнал си срещу Президента на Р България. В Белене ти е мястото на теб.
31.
Местен
20.08.2024 14:54:08
61
29
Ако Калин стане , с две ръце ще гласувам за него! Всички останали партии да пият една студена вода, включително и зеления чорап, който се подхилваше мазно.Браво на Пеевски, кефи ме отвсякъде!
30.
Ами назначи го бе своньо
20.08.2024 14:49:04
24
24
А аз почвам да си точа сатъра мухахахаха
29.
Пусть всегда будет Солнце
20.08.2024 14:42:15
30
31
2011 год
Един млад полицай шеф в Иконом.Полиция Бургас "ПЕЧЕЛИ" по свръхНЕестествен начин 6-ца от ТОТОто на стойносс 1,5 МИЛИОНА лева
Същия ТРЯБВА да разследва дялавере на порт Бургас,порт Росенец с контрабапдун руски нефт,схеми на ДПС,Златев и Борисов
Разбира се след 6-ца от ТОТОто разследвания ЙОК-Няма
По подобен начин 6-ца от ТОТОто печели майката на журналиста от БТВ Хекимян 2 дена преди изборен дебат който грябва дя се състое па БТВ м-у Цецка Цачева-майкатъ на нацията и пилота-фагмак Зелен чорап Румен Радев

ТОТОто е на Ирен Кръстева МАЙКАТА на ДПС ковчежнига ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ
28.
*********
20.08.2024 14:33:24
5
13
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
27.
*********
20.08.2024 14:32:56
24
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
26.
*********
20.08.2024 14:32:40
24
22
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
25.
Пеевски има топки,xубавото предстои
20.08.2024 14:29:44
26
32
Простото бил го играл сандвич със шунка помежду двама, ха-ха-ха. Убедени сме, че много му е харесало. То ката ден се вижда. Обаче Кокорчи да не завижда, а още по малко ревнува. Хубавото предстои и за него.
ППДБ предлагат министри с мисълта да могат да усвояват средства. В момента когато даден министър предпочете да бъде честен към обществото ППДБ започват яростна кампания срещу него. А голяма част от обществото започва да им приглася.
24.
Хахахахахаха
20.08.2024 14:25:18
35
35
Уплаши ни! Ти си поредния политически труп. наравно с гешев и подобните ви! УВОЛНЕНИЕ НА ПАРАЗИТА ВЕДНАГА!
23.
Брат Петко
20.08.2024 14:24:30
31
12
Шоппарите се онождат.Антропологично се вижда, че имат в сурата нещо мангалско.Лошото е, че такиа пишлегари нахлуха в народното събрание а някои от тези мърши, си направиха щата за пенсия като дипутати и кметовНо идва вече видовв ден и ще отваряме отново слънчевите Но те първи ще ибягат на север при Путкин.
22.
Даа
20.08.2024 14:23:31
27
44
Маските са свалени. Но ако Калинката стане водач на листа на ДП, тоест ако се регистрира нова партия, може да имаме късмета да видим Шопара извън кочината,наречена Парламент!
21.
Наглост!
20.08.2024 14:23:11
41
41
Мъжлето на Радева си прекъсна луксозния отдих в Гърция, за да се „бори“ с Пеевски по акъла на парапетен Киро и да запрати България в още по-голяма политическа криза.
А че Пеевски не е цвете, така е. Но в случая залагам на него главно по една причина. Излезе най-смел и заяви нещата каквито са. Без страх от последствията. Когато кучето в опряно до стената хапе най лошо. Тепърва ще го разберат останалите.
20.
Баси и
20.08.2024 14:21:16
34
39
мафиотската територия...Ей,славейче(тежащ повече от всички славеи в България) ,я запееф песента с текстове,как купи Булгартабак,как пребърка трезорите на КТБ,как подчини третата ,,власт",защо изчезнаха ,,Лафките"защо не отказа съпредседателството с мафиотската пария,защо не оспори Ахмедя,че не си ,,феномен",защо не излезе с документи и факти за Чакър дерибей и синчето му,защо не разпертушини кметовете в Родопите с 2К заплати и имения за млн...,защо не тръгна срещу Толупа(който сега те величае) с пачки,Барселона,самолетни ,,багажи" без митница...и много...много....не ти стиска,щото и теб те държат изкъсо ...щото си торба с лайна и две торби $ и плащаш от откраднати пари на продажни медии да те възхваляват....Ако имаш малко човешка ЧЕСТ и те е срам да си признаеш....поне направи запис на ,,намагнитска" лента!! Народа и да не иска прощава...Безсилен и интелигентен е ...По-добре му е да си изгони потомците в държави... отколкото да са в ,, територия"....
19.
Бостанджия
20.08.2024 14:18:08
29
42
Така, така сега с крадените стотици милиони от КТБ ще прави Шиши Пеевски партия, разумно, разумно. Колко и какви гласове ще събере новата партия на Шишков Пеевски е под голям въпросителен знак????
Аз лично и моето обкръжение няма да гласуваме за твоята партия Шишинов Пеевски. От където дошли милионите крадени от КТБ там отишли. От 10 години използваш тази прокуратура за рекет и за решаване на твоите лични търговски и бизнес интереси.
18.
първи внезапно ще падне Копринков
20.08.2024 14:15:35
21
25
Радев се опитва да прокара втори сезон на революцията си и да постигне контрол върху изпълнителната власт, ползвайки старата залъгалка – омразата на жълтопаветния сектор срещу Пеевски. Точно както изтласка ГЕРБ преди време в миманса, така днес Радев се готви да изтласка Пеевски от политическата сцена.
Обединение срещу Пеевски е захранвало с енергия няколко цветни революции досега! Така че пътят е утъпкан и познат. Отказът да подпише указа днес е същият сигнал като онзи вдигнат юмрук. Сигнал за обединение. Просто вече не е Гешев, а директно Пеевски. Дилетантите поумняха и се опитват да не консолидират врага.
17.
Къде са му съюзниците на президента?
20.08.2024 14:09:59
11
48
Кой ще му застане на Делян Пеевски освен Румен Радев? Къде са му съюзниците на президента?
Ама няма указ от президента, ще реднат от ДПС-"Доган". Ала-бала - ако продължават с врътките, Пеевски ще намачка и тях.
16.
всъщност до № 9 Не съм му фен на Пеевски
20.08.2024 14:04:55
2
7
Така,така ебати дитиримбите,където си написал Удря право в целта с .....приказки.
15.
ХХХ
20.08.2024 14:01:28
35
65
А за 500 милиона Пеевски кога ще каже? Все за чуждите кирливи ризи говори, защото той с честен труд забогатя още в 12 клас и от тогава е най- честния политик и бизнесмен!
14.
ГЕРБ
20.08.2024 14:00:40
26
15
Днес няма ли да има статия от Иван Алексиев?
13.
R2
20.08.2024 13:55:57
10
45
Делян Пеевски: (Най-хубавото тепърва предстои!) Пеевски: Ще изкарам на всичките им кирливи ризи в кампанията. Как пък всички изведнъж след това се обединиха срещу него? Онзи с Юмрук на площада преди години и Соколът се събраха. Другите му бяха деца после ги нарече шарлатани и сега пак ги сложи под крилото си. Боко и той от тази група с половин уста днес се напъна.
12.
ГЕРБ трол
20.08.2024 13:55:48
80
27
Браво на Пеевски! Достоен политик, а не като Мистър Кеш Радев!
Между фатмака и г-н Пеевски, винаги ще избера Дилян! Честен и морален човек, също като г-н Бойко Борисов!
11.
Коя партия? Има ли име?
20.08.2024 13:52:03
25
60
Тая дето няма да влезе в парламента ли? Щото електората на ДПС няма да гласува за "неговата" партия. Иначе това е правилния ход когато искаш да си фактор в политиката - явяваш се на избори пред народа, а не чрез служебни кабинети.
10.
Много ги е страх от Калин и Делян
20.08.2024 13:51:00
52
35
Явно имат много компромати и факти за Радев и хемороидите му Кирил и Асен!
Простото е лежало не само в скута на Делян, а и в други, не само мазно кафе, пици с кристали, но и други течности е поемало....
9.
Не съм му фен на Пеевски
20.08.2024 13:46:01
65
39
Но ми харесва, че удря пътя на копринката и Радев КЕША!
Мунчо Радев се насира от страх, за да не му отворят офшорките!
Страхът изяжда душата, за това мистър Кеш е бездуховен...
8.
Бат Танас
20.08.2024 13:45:11
18
42
Тъкмо говната ще се съберат в един кенеф...
7.
я
20.08.2024 13:38:28
2
32
Не е вярно медиите още като арестуваха Вълка писаха че от тези сто и няколко милиона 30 е дал за погасяване кредита на Доган за ТЕЦ Варна и това се повтаря всеки ден не е откритие на Пеевски също че са били съдружници двамата и няколко от луксозните коли са при Доган
6.
Айде
20.08.2024 13:36:13
13
86
родната полиция да направи спонтанен протест в защита на Шиши.
И да е в обедната почивка.
5.
Ето КОЙ държи Калинчо за шлифера
20.08.2024 13:28:24
17
87
Господа Полицаи,ще протестирате ли пак ?
4.
БъСъУУУУ
20.08.2024 13:28:18
22
73
Калинчо мамин сладък, кадър на БСУ.
Направете си аналогия с журналистите кадри на бсу и ще ви стане ясно какъв БАТАК е.
Най-лошавото е като му засекат "канала".
3.
вица на годината
20.08.2024 13:22:56
22
75
Мухахахаха, тва е най големия виц! Ако Калинчо е най-силния кадър на Пеевски, спукана му е работата.
2.
Довиждане, довиждане, довиждане
20.08.2024 13:17:34
22
85
Пееф ти си с 2% рейтинг. И пудела ти няма да ти помогне!
1.
Дорълнение !
20.08.2024 13:15:03
13
58
ПО-ВАЖНОТО, КОЕТО КАЗА ПЕЕВСКИ ДНЕС :
Когато, Почетният Председател каже, къде са 30млн. откраднати от БРР, може да продължим напред !

Шах и Мат !
Пеевски от ДПС директно обвини, Доган в кражба !
Медиите ни обаче, услужливо пропускат това !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Нерде Карнобат, нерде Каварна или как Лидл се изложи брутално Нерде Карнобат, нерде Каварна или как Лидл се изложи брутално Излагацията е публикувана в официалната страница на Лидл във Facebook Как барман от Слънчев бряг влезе 15 години зад решетките за далавери Как барман от Слънчев бряг влезе 15 години зад решетките за далавери Той внасял бутилки, крадят част от оборота и пробутвал проститутки на богати западняци Арестуваха хероиновия бос Драго Шопа за двата смешни обира в адвокатска кантора Арестуваха хероиновия бос Драго Шопа за двата смешни обира в адвокатска кантора Адвокат Райна Ш. може да си отдъхне, спипаха наглеца, който я тероризираше  Заснеха 6 късометражни филма в Бургас, излъчват ги утре премиерно в Дома на Нефтохимика Заснеха 6 късометражни филма в Бургас, излъчват ги утре премиерно в Дома на Нефтохимика Лентите са подготвени от участниците във кино работилницата, под професионалния поглед и съвети на Ники Илиев, Башар Рахал, Михаил Маихайлов, Ваня Николова, Георг Киряков, Веселин Менкаджиев, Любомира Башева Пребиха го Пребиха го Повече от година той получавал предупредителни бележки, чупили му и чистачките Реанимираха я от моргата на западналите чалга звезди Реанимираха я от моргата на западналите чалга звезди Всички медии и социалки гръмнаха с изпълнението на русокосата фурия, която без забавяне се възползва от безплатната реклама и вдигна хонорара си за участие на кръгло 5000 лева Връща се в ефир до Маги Халваджиян Връща се в ефир до Маги Халваджиян Известно е, че двамата се разделиха през 2012 година, след като предаването „Море от любов“, което се излъчваше по Би Ти Ви, бе спряно Бургас ще отбележи празничния ден на Независимостта с молебен и концерт на площад „Атанас Сиреков” Бургас ще отбележи празничния ден на Независимостта с молебен и концерт на площад „Атанас Сиреков” Преди 116 години в старопрестолната столица Велико Търново княз Фердинанд променя историята, прочитайки манифест, с който са отхвърлени последните васални връзки с Османската империя Какво крие в шкафа Какво крие в шкафа Тя къта над 100 обеци в три чекмеджета, но към другите аксесоари не проявява интерес Не пускал чалга ли? Вижте как Dj Marten направи шпалир на фолкаджийката Андреа Не пускал чалга ли? Вижте как Dj Marten направи шпалир на фолкаджийката Андреа Нямам никакво желание да коментирам случката - това са неща, с които аз се боря и за които работя вече доста дълго време, гневен е Dj Marten Roberto
Жена беше нападната от питон в дома си Жена беше нападната от питон в дома си В убийствена прегръдка на змията жената прекарала около два часа В това село е най-голямата избирателна секция в Европа - с 14 932 избиратели В това село е най-голямата избирателна секция в Европа - с 14 932 избиратели Детайл е, че тя се намира в благоевградското село Бело поле, където в действителност живеят 600 души Сам ли си е виновен Доналд Тръмп за атентатите срещу него? Сам ли си е виновен Доналд Тръмп за атентатите срещу него? Това е новата ситуационна мантра на американските демократически говорители в предизборната кампания Да вдигнем ли червен картон на Скопие за ЕС? Северна Македония била марионетка на Сърбия Да вдигнем ли червен картон на Скопие за ЕС? Северна Македония била марионетка на Сърбия Доц. Спас Ташев намекна, че вицепремиерът Александър Николоски нарекъл българите мизерни под влияние на господарите му от Белград 17-годишна подкара влак на метрото в Ню Йорк и го разби 17-годишна подкара влак на метрото в Ню Йорк и го разби Тийнейджърката е арестувана, издирват неин съучастник Ад в Ливан! Най-малко 20 убити и над 450 ранени при нова вълна експлозии на уоки-токита Ад в Ливан! Най-малко 20 убити и над 450 ранени при нова вълна експлозии на уоки-токита Ще ескалира ли напрежението в Близкия изток? Зарязан бивш Playboy модел стана "най-секси таксиметров шофьор в света" Зарязан бивш Playboy модел стана "най-секси таксиметров шофьор в света" "Работя за Uber с кола под наем, за да свързвам двата края.", сподели Нанет Хамънд Лоскиаво До дни Земята ще има още един спътник До дни Земята ще има още един спътник Нашата планета понякога получава допълнителни луни Всичко свърши! Разпродават инвентара на "Приятели" Всичко свърши! Разпродават инвентара на "Приятели" Аукционът се организира от "Джулиънс окшънс" в Гардена, Калифорния Обичате да творите - заповядайте тази неделя в двора на Етнографския музей Обичате да творите - заповядайте тази неделя в двора на Етнографския музей Арт ателие „Усмихнати осмици“ канят всички деца и родители на 22 септември от 11.00 часа в двора на Етнографски музей
Лена БОРИСЛАВОВА Лена БОРИСЛАВОВА Антон Славчев опъва чадър там, където трябва, а когато е необходимо го свива
Виц на деня Виц на деня DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
"Я, чакай, а трите желания" - казала рибката.
"Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че Бяла Роза и Луда по тебе ги нямам"
Виц на деня Виц на деня Дефиниция на Карма:
Аз и приятел тичаме след влак!
Той успява, аз не!
Той се смее, аз не!
Той седи в грешния влак, аз не!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Толкова рязко преминаване от студена бира на греяна ракия - не си спомням.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори