×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Федералният резерв на САЩ ударно понижи лихвите с 50 пункта
  • Кола се вряза в кухнята на възрастна жена в село Къкрина, по чудо няма пострадали
  • Община Бургас вече използва дрон с изкуствен интелект
  • 10% от най-богатите консумират толкова енергия, колкото 80% от останалите сред най-бедните
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Пръска сексапил на плажа


18 Август 2024, Неделя, 16:20 ч.
Автор: Флагман.бг

Прави впечатление, че е успяла да се пребори с излишните килограми, които я измъчваха доста дълго време

Галина Курдова, по-известна като Галка от разпадналия се вече дует „Каризма“, която живее в британската столица от години, обича да се връща за лятната си почивка в България. Към днешна дата тя отново е в родината си и обикаля Южното Черноморие. В Созопол дори се е срещнала с колегата си Орлин Павлов, с когото се показаха заедно в социалната мрежа. „Каква приятна среща“, коментира изпълнителят.

Прави впечатление, че е успяла да се пребори с излишните килограми, които я измъчваха доста дълго време. Някогашната музикална звезда бе видимо наедряла, но вече е в добра форма. Разбира се, това се е случило благодарение на усилени тренировки, които певицата често показва в социалната мрежа. Тя не се притеснява да се снима и по бански.

Галка напомни на българската публика за себе си преди 4 години, когато участва в „Като две капки вода“, където не се представи особено добре, но пък бе винаги усмихната и позитивно настроена, с което си спечели симпатии. Изпълнителката от години работи на Острова, но се върна у дома, за да участва в тв формата.

Заради пандемията престоят й у нас се проточи и вместо да се прибере в Лондон, както бе предвидила, остана в родината си още няколко месеца. Тогава престоят й тук толкоз й хареса, че сега си идва всяко лято.

В музикалните среди отдавна се шушука, че преди години Галка била затънала в дългове и имала неизплатени кредити, затова избягвала да се връща в родината и се криела в Англия. Впоследствие обаче успяла да си стъпи на краката и да погаси финансовите си задължения. Сега си позволявала по-често да се прибира, но не искала да се установява тук за постоянно.

След разпадането на „Каризма” изпълнителката прекрати сценичните си изяви и започна живота си от нулата В Лондон. Певческата й кариера се провали с гръм и трясък, след като партньорът й Миро я заряза. Според слуховете двамата се изпокарали за пари.

В английската столица Курдова срещнала сериозни спънки – започнала от най-ниското стъпало като сервитьорка в заведение за бързо хранене. По цял ден разнасяла таблата и с носталгия си спомняла дните, когато дует „Каризма” бил на върха на славата. Че е заработвала като келнерка, я издаде Миро, който навремето сподели в свое интервю, че очаквал много повече от нея. Тогава той подхвърли, че уж много съжалява за разпадането на дуета и професионалния провал на певицата. „Мъчно ми е за нея. Можеше да стане звезда от ранга на Мадона. Имаше всичко необходимо, не знам какво се обърка. Сега е просто една сервитьорка в чужбина!“, изпусна се той „случайно“.

Не е тайна, че след края на „Каризма“ изпълнителите развалиха отношенията си заради различния стандарт на живот, който имаха. Докато Миро се радваше на материална стабилност и продължаваше да създава хитове, бившата му партньорка едва свързваше двата края. По това време имала и сериозен проблем с употребата на забранени субстанции, който още повече утежнил положението й. бившият й дуетен партньор пък се отрекъл от нея и повече не я потърсил. Дори когато посещавал Лондон, за да се вижда със съпругата си Ели Златанова, която стопанисва местен ресторант, певецът не търсел никакъв контакт с Галка. От познати той разбрал, че е започнала работа като келнерка, но упорито отказвал да й се обади.

Хора от обкръжението им обаче издават, че наскоро двамата са затоплили отношенията си.

Докато Миро продължава да прави музика, Курдова започна да се развива в друго поприще. Тя е толкоз увлечена от здравословните рецепти, че създаде своя фирма за кетъринг. Казват, че сега печели достатъчно, за да поддържа приличен стандарт на живот. В личен план е открила любовта, но не издава подробности за партньора си.

Източник: Уикенд


В категории: Лайфстайл


2
Коментара
Пребиха го
Пребиха го 19/09/2024, Четвъртък 17:06 2
Какво крие в шкафа
Какво крие в шкафа 19/09/2024, Четвъртък 16:00 1
Появи се в потресаващ вид в бТВ
Появи се в потресаващ вид в бТВ 19/09/2024, Четвъртък 15:41 1
Ще става боксьорка
Ще става боксьорка 19/09/2024, Четвъртък 15:21 4
2
Коментара по темата
2.
На Галка
18.08.2024 18:23:18
4
6
Вече не и е малка, но бих я качил на таксито да я повозя.
1.
*********
18.08.2024 18:09:58
2
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пребиха го Пребиха го Повече от година той получавал предупредителни бележки, чупили му и чистачките Реанимираха я от моргата на западналите чалга звезди Реанимираха я от моргата на западналите чалга звезди Всички медии и социалки гръмнаха с изпълнението на русокосата фурия, която без забавяне се възползва от безплатната реклама и вдигна хонорара си за участие на кръгло 5000 лева Връща се в ефир до Маги Халваджиян Връща се в ефир до Маги Халваджиян Известно е, че двамата се разделиха през 2012 година, след като предаването „Море от любов“, което се излъчваше по Би Ти Ви, бе спряно Бургас ще отбележи празничния ден на Независимостта с молебен и концерт на площад „Атанас Сиреков” Бургас ще отбележи празничния ден на Независимостта с молебен и концерт на площад „Атанас Сиреков” Преди 116 години в старопрестолната столица Велико Търново княз Фердинанд променя историята, прочитайки манифест, с който са отхвърлени последните васални връзки с Османската империя Какво крие в шкафа Какво крие в шкафа Тя къта над 100 обеци в три чекмеджета, но към другите аксесоари не проявява интерес Не пускал чалга ли? Вижте как Dj Marten направи шпалир на фолкаджийката Андреа Не пускал чалга ли? Вижте как Dj Marten направи шпалир на фолкаджийката Андреа Нямам никакво желание да коментирам случката - това са неща, с които аз се боря и за които работя вече доста дълго време, гневен е Dj Marten Roberto Появи се в потресаващ вид в бТВ Появи се в потресаващ вид в бТВ Освен Зейнеб - другата водеща Франциска също беше сложила жълти цветя, но при нея ефектът въобще не беше толкова възмутителен, коментират зрители. Ще става боксьорка Ще става боксьорка "Успех! Ти си машина!", "Браво!!! Успех, Стискаме палци!", окуражават я всички Какво прави след напускането на бТВ Какво прави след напускането на бТВ През своите постижения и умения в публичното говорене, тя успя да проведе успешно курс "Презентирай и убеждавай“, където предава на други всички свои знания Това не е племе, а сбирщина Това не е племе, а сбирщина Отборът на Гордите завърши последен в играта и трябваше да излъчи двама воини, които ще се борят за своето оцеляване
В това село е най-голямата избирателна секция в Европа - с 14 932 избиратели В това село е най-голямата избирателна секция в Европа - с 14 932 избиратели Детайл е, че тя се намира в благоевградското село Бело поле, където в действителност живеят 600 души Сам ли си е виновен Доналд Тръмп за атентатите срещу него? Сам ли си е виновен Доналд Тръмп за атентатите срещу него? Това е новата ситуационна мантра на американските демократически говорители в предизборната кампания Да вдигнем ли червен картон на Скопие за ЕС? Северна Македония била марионетка на Сърбия Да вдигнем ли червен картон на Скопие за ЕС? Северна Македония била марионетка на Сърбия Доц. Спас Ташев намекна, че вицепремиерът Александър Николоски нарекъл българите мизерни под влияние на господарите му от Белград 17-годишна подкара влак на метрото в Ню Йорк и го разби 17-годишна подкара влак на метрото в Ню Йорк и го разби Тийнейджърката е арестувана, издирват неин съучастник Ад в Ливан! Най-малко 20 убити и над 450 ранени при нова вълна експлозии на уоки-токита Ад в Ливан! Най-малко 20 убити и над 450 ранени при нова вълна експлозии на уоки-токита Ще ескалира ли напрежението в Близкия изток? Зарязан бивш Playboy модел стана "най-секси таксиметров шофьор в света" Зарязан бивш Playboy модел стана "най-секси таксиметров шофьор в света" "Работя за Uber с кола под наем, за да свързвам двата края.", сподели Нанет Хамънд Лоскиаво До дни Земята ще има още един спътник До дни Земята ще има още един спътник Нашата планета понякога получава допълнителни луни Всичко свърши! Разпродават инвентара на "Приятели" Всичко свърши! Разпродават инвентара на "Приятели" Аукционът се организира от "Джулиънс окшънс" в Гардена, Калифорния Обичате да творите - заповядайте тази неделя в двора на Етнографския музей Обичате да творите - заповядайте тази неделя в двора на Етнографския музей Арт ателие „Усмихнати осмици“ канят всички деца и родители на 22 септември от 11.00 часа в двора на Етнографски музей Скриха черната кутия от падналия самолет в чужбина Скриха черната кутия от падналия самолет в чужбина В най-скорошен порядък се подготвят необходимите документи, с които тя да бъде изпратена на специалисти в Чехия, където се произвеждат L-39
Лена БОРИСЛАВОВА Лена БОРИСЛАВОВА Антон Славчев опъва чадър там, където трябва, а когато е необходимо го свива
Виц на деня Виц на деня DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
"Я, чакай, а трите желания" - казала рибката.
"Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че Бяла Роза и Луда по тебе ги нямам"
Виц на деня Виц на деня Дефиниция на Карма:
Аз и приятел тичаме след влак!
Той успява, аз не!
Той се смее, аз не!
Той седи в грешния влак, аз не!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Толкова рязко преминаване от студена бира на греяна ракия - не си спомням.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори