×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Федералният резерв на САЩ ударно понижи лихвите с 50 пункта
  • Кола се вряза в кухнята на възрастна жена в село Къкрина, по чудо няма пострадали
  • Община Бургас вече използва дрон с изкуствен интелект
  • 10% от най-богатите консумират толкова енергия, колкото 80% от останалите сред най-бедните
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Калифорния забрани на родителите да знаят какъв пол са си избрали децата им


Калифорния забрани на родителите да знаят какъв пол са си избрали децата им
По време на ковид Калифорния бе в челните места и по задължението да се носят маски и да се извършват ваксинации на децата
15 Август 2024, Четвъртък, 23:00 ч.
Автор: Божидар БОЖКОВ

Най-либералният щат в Америка ще вменява на учениците, че са виновни за „климатичните промени“

Най-либералният щат в Америка и вероятно най-либералното териториално образувание в света прие девет нови закона, които задълбочават либерал-глобалисткия дневен ред в училищата. Първият учебен ден в цяла Калифорния бе днес.

Родителите вече нямат право да знаят какъв пол са си избрали техните деца. Това гласи единият от новите закони - №1955, одобрен от губернатора на щата на 15 юли.

Неговият текст е точно обратен на текста на българския закон от миналата седмица, с който бе забранена хомосексуалната пропаганда в детските градини и училищата. Изборът на пол още от първи клас се превръща в подобие на държавна тайна в Калифорния. На училищният персонал се забранява да разкрива на родителите на децата предпочитаната от тях полова идентичност, сексуална ориентация или да назовават школниците по пол - примерно „ученичката“ или „ученикът“, ако самото дете не е дало изрично съгласие за това.

В закона има и клауза, която защитава училищния персонал от евентуално отмъщение на родители, вбесени, че не им се предоставя подобна информация. Ако родител все пак се появи в училище и започне да настоява да разбере дали момчето му случайно не е решило вече да е момиче или обратно, персоналът има права да повика полиция, за да го арестува.

Отношението в закона към непеотата, финансирани по давоска линия, чиято цел е да помагат на децата от най-ранна възраст в избора на пол и сексуална ориентация е точно обратно. Те са част от целия смисъл на новото калифорнийско законодателство.

Друг нормативен акт пък има за цел да вмени в учениците от най-ранна възраст вина за т. нар. „климатични промени“. Законът №285, приет миналата година, но влизащ в сила тази, задължава всички училища да въведат задължително изучаване на изменението на климата, което е част от либерал-глобалистката пропаганда по целия свят.

Тази материя ще се учи от първи до шести клас, тоест точно когато детските умове са неукрепнали и най-податливи на внушения. Ще се проследяват „причините, ефектите и стратегиите за смекчаване и адаптиране към изменението на климата“. Целта е в края на този период учениците сами да вярват, че единственият начин да се избегнат т. нар. „климатични промени“ е като се следва пропагандата, че кравите, бензинът, природните изкопаеми, нефтът, газът, месото, млякото и всички останали естествени храни са вредни за климата. Наместо това са правилни цифровизацията, слънчевата енергия, консумирането на изкуствени месо, мляко и всякакви подобия, произведени от соя и овес.

Друг нов калифорнийски закон е с номер 230.

Той задължава училищата, в които се учат деца от 6-и клас нагоре, да поставят безплатни продукти за менструация „във всички женски тоалетни, в тоалетните за всички полове, както и в поне една мъжка тоалетна“. Тоалетните за всички полове са по линия на ЛГБТ.

Друг закон с №873 пък се отнася до т. нар. „фалшиви новини“ – също част от либерал-глобалисткия конспект.

Децата ще бъдат обучавани да разбират кои новини и медии са неправилни и кои са правилни и приемливи от либерална гледна точка. „Щатът Калифорния има силен интерес да гарантира, че неговите ученици са подготвени да се изправят пред въпроси относно моралните задължения и етичните стандарти по отношение на това, което се появява в мрежите на социалните медии и цифровите платформи“, пише в текста. Ако се следва буквата му, то новина, че в далечна България е приет закон против хомосексуалната пропаганда в детските градини, е неморална, нито етична и учениците трябва да се възмутят от нея.

Демократът Гавин Нюсъм, губернатор на Калифорния, е подписал без забележки и деветте нови закона

Мнозинство в законодателното събрание на Калифорния има либерал-глобалистката Демократическа партия, която разполага с цели 31 сенатори, докато републиканците са представени само от 9. Губернатор на щата е също демократ – Гавин Нюсъм. С новото законодателство щатът се превръща в пионер по прилагане на давоските наративи в дневния ред на обществото.


В категории: Политика


Пребиха го
Пребиха го 19/09/2024, Четвъртък 17:06 2
Какво крие в шкафа
Какво крие в шкафа 19/09/2024, Четвъртък 16:00 1
Появи се в потресаващ вид в бТВ
Появи се в потресаващ вид в бТВ 19/09/2024, Четвъртък 15:41 1
Ще става боксьорка
Ще става боксьорка 19/09/2024, Четвъртък 15:21 4
47
Коментара по темата
47.
Тъ. Панар
18.08.2024 12:59:49
0
2
До всички съпричастни с ЛГБТ и подкрепящи случващото се в света и радващи се на което.
Имайте предвид, че това не е ситуация, целяща да "превключи" мисленето на хората и да спре. Това е поредна фаза. Т.е. след като тя приключи, ще започне следващата с още по-големи извращения и гаври с човечеството. Тогава дори вие, които сте със силно занижени критерии за морал и етика спрямо сегашните разбирания, ще бъдете скандализирани. От уокващи ще станете уоквани. От кенсълиращи и репресиращи, ще станете кенсълирани и репресирани. И това ще е във вашият живот. Така че айде малко по-трезво и разумно.
46.
*********
16.08.2024 19:25:52
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
45.
До долния,
16.08.2024 18:58:52
0
11
Анален отворко, никой не ви пречи да си завирате каквото си искате отзад, само не си и помисляйте да посягате на децата с мръсните си педалски ръчички към тях, защото много ще има да ревете като ви тричат в училищата разярени родители. Тука не са ви Съединените Педерастки Щати.
44.
до малоумника ХАХА 43
16.08.2024 16:27:25
9
1
А идва ли ти на малкото мозъче на ум, че всички тези недостатъчни дори опити на обществото да запознае децата по темата е, се прави с ДВЕ главни цели -
1: подрастващите тийнеджъри, които усещат, че с тях не е нещо ок и ги привлича същия пол (да, гей не се хваща от въздуха, а се раждаш и от малък те привлича собствения ти пол, но това едва ли ще го асимилира закостенелия ти израстък между ушите) е ок да се чувстват така и че не са болни, деградирали, ненормални или както всички вие ги наричате и смазвате психиката им на същите тези ваши деца, за които много ви е УЖ грижа, и тези фондации предлагат психологическа помощ и подкрепа, за разлика от вас, инквизитори, които ако имахте власт щяхте дори и да колите и бесите различните ВИ деца!
и 2:
ограмотяването на останалата част от плебеи като вас, че 10% средно от всяко едно население е с гей сексуалност, а доста по-голям процент даже е с БИ и вместо да си криете латентните наклонности и да изливате омраза към съученици, познати, съседи, роднини е напълно ОК и те и вие да сте такива, каквито се чувствате!
Асимилирай информацията ако изобщо имаш представа какво означава думата ОБЩЕСТВО, че то в България е още в средновековието и не е майтап като всеки ни бъзика, че сме минимум 100 години назад в развитието на обществото.
43.
ХАХА
16.08.2024 16:01:10
2
7
Дори да е вярно това, не мога да се начудя на простотията и наглостта на ония ,които не могат да имат деца никога да дават акъли на родителите, как да си възпитават децата и да ги лишават от информация за тях! Боже ела и си прибери верисиите!
42.
в тази възраст
16.08.2024 15:58:20
1
5
момче, което иска да си е момче може да се подведе заради приятели и тяхната ориентация. Кой ще е виновен за неговата психика и израстване в лъжа. Има два пола биологични, останалото е как се чувстваш ...ами чувствайте се както си искате. Содом и гомор в цял свят ..... явно предстои. Децата са си наши, не на съмнителни конгресени от ден до пладне.
41.
до 22
16.08.2024 15:05:30
0
0
А как ще преведеш думата schoolgirl?
40.
До Кавалския тек
16.08.2024 14:15:29
4
6
Кавал тек, ти тек само на чекия виждаш, щото си толкова тъп, а жена ти е толкова грозна и дебела свиня, че секс правиш само в мокрите си сънища! Не разбирам какво ми изнасяш статистики за престъпленията в тези два града и какво е общото им с това, че са либерални и развити? А, да, тя връзката е ясна, ама ти си прекалено тъп дебил, за да я схванеш - утайката и имигрантите се бутат в най-развитите градове в света, където са парите и живота е нормален. Та каква е връзката между правата на ЛГБТ обществото с набезите на черни и латиноси в тези два града не разбрах??? Олигофренска копейка, мозък колкото една такава имаш в главата си...
39.
ББД
16.08.2024 13:51:44
1
5
Хайде Флагман и коментиращите, да прочетат все пак оригинала на промениге в закона (от връзката публикувана ог Флагман - тя поне е истинска)
38.
путкин
16.08.2024 13:28:56
3
6
бахти фалшивите новини, тия от флегман пак чупят тъпомера, божков ако му кажеш, че от братския Китай и там носиха маски и бяха най-ваксинирани ще забие и ще трябва да се резертва. Ама да вземе да понаучи английския и да прочете какъв закон са приели...
37.
така така до 33
16.08.2024 13:12:48
3
7
Отивай в Калифорния да те думкат неориентираните та евентуално да ти дойде малко акъла в главата! Такива като теб когато заговорят за Путин копейки и всичките други папагалски истории обикновено им избива конденз на челото хахахаха точно като папагал повтаряш едно и също
36.
Кавал Тек
16.08.2024 13:08:19
2
11
Кавал Тек,ти икономически новини не следиш ли?Случайно да разбра,че Шеврон е поредната голяма корпорация,която се изнесе от проспериращия щат.Оня ден Сиско обявиха допълнителни съкращение.Центровете на Сан Фран и Ел Ей са заприличали на кочина.На туристите в първия се препоръчва да не остават каквото и да е в колите,защото ще ги намерят разбити дори на охраняеми паркинги.Да не говорим,че понеже е много хубаво след 8 не може да намериш отворен магазин.В Оукланд последните останали големи работодатели в центъра събираха по $10 мил.,за да предложат допълнителна охрана на служителите си и съответно да осигурят безопасното им стигане и прибиране до и от работното им място.Та продължавай да разправяш за проспериращия щат дето си го виждал само на картинки.Предполагам Путин е виновен.
35.
AA
16.08.2024 12:56:12
2
7
До Калния Текm Абе боклук, то е ясно не нямаш деца поради технически причини, и за това не ти пука, и бълваш тука педалските си теории.
34.
33
16.08.2024 12:54:50
2
6
Наличието на един проблем, не омаловажава друг проблем. И комунистите, корупцията и хомо пропагандата са проблеми, всички трябва да се премахнат. Няма нормален човек, който да е ок с тва, на 5 годишното му дете да му говорят за полове, сексуални ориентации и да му промиват мозъка от ранна възраст, когато е неспособно само да взима решения.
33.
така онака до така така 32
16.08.2024 12:29:26
14
9
Поредният дебил, на който само гейове му пречат без да вижда как го ебат отзад комуняги и наследниците им и копейките в парламента, които си строят незаконни вили на брега на варненското езеро с неговите пари, докато му замазват малоумния поглед с попилизъм. Олигофрения до шия!
32.
така така до 31
16.08.2024 12:19:00
9
9
Поредният пумпал дето само Путин Русия и комунизъм му е в главата хахахххахахах папагал хахаххахахах
31.
Ахаха дебили, пълно с дебили в БГ
16.08.2024 11:30:21
18
17
Какви последици виждаш в БГ последните 45 години заради ЛГБТ бе, дебил, то дори обикновени човешки права няма тук като съжителство и законно придобиване на имущество с партньора ти. Виж се колко си неадекватен! Всичко, което тегне над тази черна дупка България е заради комунизма и наследстовото му и опитите на копейки като теб да ни тласкат към дъното на човечеството - Русия и Северна Корея - страни паразити, които само смучат ресурси, никакъв положителен прираст отвън, защото никой не иска да емигрира в кенефи, в т.ч. и България върви натам като изключим пакистанци и други които идват тук транзитно, защото искат в Западна ЕВРОПА, а не в Просия или Беларус! Коя цивилизация се е разпаднала заради секс разгул между хора от същия пол не разбрах? Микенската ли? Гръцката ли (дори Гърция прие гей браковете, въпреки че е силно православна страна и изобщо нямат проблем с това и са развита страна за разлика от всички заобикалящи я в тази средновековна дупка Балканите), инките ли, или Монголската империя? Страшен дебил си, честно. Чакаме разпада на САЩ, заради ЛГБТ лобитата им, и ние като социалистите, чакаме разпада им цял живот, а ние се разпадаме преди тях. :DDD
30.
така така
16.08.2024 11:15:32
8
10
Тея съвсем превъртяха!!!
29.
до прогресивния от КалТек
16.08.2024 10:59:25
10
21
А ти не виждаш ли, че тези последици в България, за които пишеш са от едно безумно промиване на мозъците от ранна детска възраст 45 години? Точно затова се борим против посочените в статията "нововъведения" в училищата, защото увреждат децата. Ако в действителност живееш в САЩ си наясно с бедствието там. Нормалните хора, кото имат деца, като разберат каква пропаганда им леят в училищата напускат, защото знаят, че душите им са по- ценни от парите, които получават в САЩ, Англия, Германия. Разбира се всеки родите носи отговорност за своите деца. ЛГБТ не могат по нормален начин да имат свои деца, затова посягат към чуждите, най- неукрепнали психически, чувствителни, и то единствено, за да задоволяват низките си страсти. Ако наистина си толкова умен, не може да не си даваш сметка, че всички предходни империи, които наистина са имали велики постижения, богатства и владения, са се разпаднали вследствие на разгула на управляващите ги, а той е бил най- вече сексуален. Така че рано или късно и твоя прехвален щат Калифорния ще се залезе . Това са прости закони на битието.
28.
Ела
16.08.2024 10:46:34
1
12
Господи Исусе! Очакваме те!
27.
CalTech
16.08.2024 10:25:39
26
13
Яростната ти омраза на теб и всички болни ретроградни пещерни дебили в България се вижда във всяко едно отношение - България е дъното на всичко във всичко класации заради яростната омраза на този дебилен народ към всичко друго, което не ги засяга, но не и към важните за страната и развитието им теми. Видя се на протестите, вижда се на малоумните закони, които простите копейки прокарват, вижда се в разпадащата се страна във всяко едно отношение. Ти мрази хората с различна сексуална ориентация и ги отвхръляй колко искаш, те ще съществуват пак, както винаги са съществували, но ти ще си останеш ретрограден дебил, както и хората, населяващи тази територия. Умните ще продължат да бягат на запад и да работят и печелят като нормалните хора, а ти ше събираш стотинки за газ и ще псуваш гейовете, без да осъзнаваш колко си прост и как те шибат теб отзад ама онези от парламента и не за твое удоволствие. Ние поне се шибаме за кеф и ни е яко! :DDD
26.
До CalTech
16.08.2024 10:13:14
12
26
Заради яростната омраза , която изпитваш към нормалните хора, заради увреденият ти мозък и разширен заден отвор, през който възприемаш света- ето заради това хората не ви харесват. Никой не ви пречи да си го вкарвате отзад, но не го натрапвайте и не парадирайте. Гoлям тъпак си CalTech.
25.
CalTech
16.08.2024 09:49:51
43
10
Браво на Калифорния, така се прави! За това един от най-богатите и прогресивни райони в СВЕТА, там са мозъците на планетата и всичко, което кухите рашистки копейки ползват от смартфоните си до процесорите в климатиците им идва благодарение на тъй омразните им либерасти! Вие живейте в мизерия в средновековието и серете във външни дупки в градината и се бършете с вестници! Хората там създават история, а вие създавате нещо само когато клекнете във външния клозет или като се изпразните на килима и пачаврата, която наричате жена до вас го оближе от там и си го натика в отверстията! Дебилна булгаристанска сган!
24.
До 22
16.08.2024 09:32:07
3
8
Кое по-точно й е фалшивото? Линковете към законите не ги ли отворихте?
https://leginfo.legislature.ca.gov/faces/billTextClient.xhtml?bill_id=202320240AB1955
https://leginfo.legislature.ca.gov/faces/billNavClient.xhtml?bill_id=202320240AB285
https://leginfo.legislature.ca.gov/faces/billTextClient.xhtml?bill_id=202320240AB230
https://leginfo.legislature.ca.gov/faces/billNavClient.xhtml?bill_id=202320240AB873
23.
До 19
16.08.2024 09:30:25
6
5
Либерастите са си го написали в законът, бе "оффффф..."...Не е нужно някой да ти казва каквото и да било! A иначе пред "student" можеш да сложиш много неща, които да подразбират впоследствие като "ученикът" или "ученичката"!
This bill would prohibit school districts, county offices of education, charter schools, and the state special schools, and a member of the governing board or body of those educational entities, from enacting or enforcing any policy, rule, or administrative regulation that requires an employee or a contractor to disclose any information related to a pupil’s sexual orientation, gender identity, or gender expression to any other person without the pupil’s consent unless otherwise required by law, as provided.
22.
До 20
16.08.2024 09:27:08
7
11
1.Няма такава дефиниция в английският език!
Ученик/чка - “student”.
2. При положение, че родителите регистрират децата си, няма как ученика/чката да впишат себе си с различен пол. Все пак “Year 1”(1-ви клас). Едва ли саморъчно попълват личните данни!
3. Статията е фалшива и цели дезинформиране.
21.
292
16.08.2024 09:10:24
3
18
Тези съвсем изтрещяха. Но за човечеството все пак има някаква надежда. Все пак там е силно сеизмична зона.
20.
До 19
16.08.2024 09:02:14
3
11
Schoolboy / schoolgirl
19.
оффф...
16.08.2024 08:52:29
9
11
Понеже господин Божидар БОЖКОВ е написал, че на персонала се забранява да "назовават школниците по пол - примерно „ученичката“ или „ученикът“ ", може ли някой да ми припомни как е на английски език "ученик" и как е на английски език "ученичка"?
18.
Кую
16.08.2024 08:10:17
3
17
Кравари....
17.
Българина
15.08.2024 23:36:31
2
23
Е то как ще забраниш на някой да знае нещо си ?..
16.
15.08.2024 23:36:27
2
30
Изродска работа, ами да им даваме и да шофират и да преценят дали искат алкохол цигари или наркотици
15.
---
15.08.2024 23:18:38
5
29
Бройлери, американски бройлери.
14.
Мокри мечти
15.08.2024 22:38:19
15
10
Б.Божков мечтае манафите на кадиров да дойдат да го освободят
13.
Ангел Калчев
15.08.2024 22:18:10
3
52
Тази държава тотално изтрещя. Не знам дали има накъде повече?
12.
Бойкот на алчния сайт О.Л.Х.
15.08.2024 22:17:33
4
29
Егати и иDIOтите, тук трябва да падне първият Топол-М...
11.
Gavin NewScum
15.08.2024 21:37:05
3
44
Българските ППдераси и техните избиратели като 4-я фагот са добре дошли.Също така е добре да уточня,че най-задлъжнелите щати в Америка са точно пдераските,така че не знам как преценихте,че са най-богатите.
10.
СПБ
15.08.2024 21:30:15
2
47
Тия са тотално сбъркани!!!
9.
бравус
15.08.2024 21:16:00
5
48
Ако си избера някой от другите полове, по-рано ли се пенсионирам? Защото за пенсия май има само два пола!
8.
Тулупа
15.08.2024 21:05:28
6
67
ДА ВИ СЕРА НА ИЗВРАТЕНАТА ДЕМОКРАЦИЯ
ИЗЧАДИЯ НА АДА.
7.
този ужас и ад идва към нас!
15.08.2024 21:00:47
12
76
Плащат на НПО и на централните новини милиони за да развращават децата на България! Пазете Православната църква и вяра! Гласувайте масово за единствените, които са нормални и действат в защита на децата -Възраждане!
6.
До 4
15.08.2024 20:58:16
5
59
Забравили са да кажат, че и много от населението на този щат го напуска....А докога ще е "най-богат" е въпрос на време!
5.
Исус
15.08.2024 20:50:20
1
39
Идвам скоро
4.
Темпо
15.08.2024 20:46:03
69
11
Пропускали сте да отбележите, че Калифорния е най-богатия щат и то без да има неизчерпаеми природни ресурси като Нексас примернж. Там живеят най-способните, свободни и предприемчиви хора в Америка. МАГА малоумниците пък са концентрирани в най-бедните и изостанали регижни. Случайност?
3.
Пфу
15.08.2024 20:33:30
3
72
Ще си хапете петите един ден замъглени получовеци. Едно трябва да ви е ясно, това което оставяте след себ е си трябва да е здраво, безапелационно, категорично оцеляващо трябва да е, а не ... получурки с гърди и изрусени мустаци ... бляк ...
2.
anon
15.08.2024 20:28:41
3
68
Пола не може да се избира, това друг го решава...
1.
Хахахах
15.08.2024 20:20:30
7
77
Kak е, как е демократчета, ще перете ли минети на зетя, който ви е докарал сина ви! Бухаххахахахха СВИНЕ ИЗРОДСКИ ДЕМОКРАТСКИ БУХАХАХХАХАХ
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пребиха го Пребиха го Повече от година той получавал предупредителни бележки, чупили му и чистачките Реанимираха я от моргата на западналите чалга звезди Реанимираха я от моргата на западналите чалга звезди Всички медии и социалки гръмнаха с изпълнението на русокосата фурия, която без забавяне се възползва от безплатната реклама и вдигна хонорара си за участие на кръгло 5000 лева Връща се в ефир до Маги Халваджиян Връща се в ефир до Маги Халваджиян Известно е, че двамата се разделиха през 2012 година, след като предаването „Море от любов“, което се излъчваше по Би Ти Ви, бе спряно Бургас ще отбележи празничния ден на Независимостта с молебен и концерт на площад „Атанас Сиреков” Бургас ще отбележи празничния ден на Независимостта с молебен и концерт на площад „Атанас Сиреков” Преди 116 години в старопрестолната столица Велико Търново княз Фердинанд променя историята, прочитайки манифест, с който са отхвърлени последните васални връзки с Османската империя Какво крие в шкафа Какво крие в шкафа Тя къта над 100 обеци в три чекмеджета, но към другите аксесоари не проявява интерес Не пускал чалга ли? Вижте как Dj Marten направи шпалир на фолкаджийката Андреа Не пускал чалга ли? Вижте как Dj Marten направи шпалир на фолкаджийката Андреа Нямам никакво желание да коментирам случката - това са неща, с които аз се боря и за които работя вече доста дълго време, гневен е Dj Marten Roberto Появи се в потресаващ вид в бТВ Появи се в потресаващ вид в бТВ Освен Зейнеб - другата водеща Франциска също беше сложила жълти цветя, но при нея ефектът въобще не беше толкова възмутителен, коментират зрители. Ще става боксьорка Ще става боксьорка "Успех! Ти си машина!", "Браво!!! Успех, Стискаме палци!", окуражават я всички Какво прави след напускането на бТВ Какво прави след напускането на бТВ През своите постижения и умения в публичното говорене, тя успя да проведе успешно курс "Презентирай и убеждавай“, където предава на други всички свои знания Това не е племе, а сбирщина Това не е племе, а сбирщина Отборът на Гордите завърши последен в играта и трябваше да излъчи двама воини, които ще се борят за своето оцеляване
В това село е най-голямата избирателна секция в Европа - с 14 932 избиратели В това село е най-голямата избирателна секция в Европа - с 14 932 избиратели Детайл е, че тя се намира в благоевградското село Бело поле, където в действителност живеят 600 души Сам ли си е виновен Доналд Тръмп за атентатите срещу него? Сам ли си е виновен Доналд Тръмп за атентатите срещу него? Това е новата ситуационна мантра на американските демократически говорители в предизборната кампания Да вдигнем ли червен картон на Скопие за ЕС? Северна Македония била марионетка на Сърбия Да вдигнем ли червен картон на Скопие за ЕС? Северна Македония била марионетка на Сърбия Доц. Спас Ташев намекна, че вицепремиерът Александър Николоски нарекъл българите мизерни под влияние на господарите му от Белград 17-годишна подкара влак на метрото в Ню Йорк и го разби 17-годишна подкара влак на метрото в Ню Йорк и го разби Тийнейджърката е арестувана, издирват неин съучастник Ад в Ливан! Най-малко 20 убити и над 450 ранени при нова вълна експлозии на уоки-токита Ад в Ливан! Най-малко 20 убити и над 450 ранени при нова вълна експлозии на уоки-токита Ще ескалира ли напрежението в Близкия изток? Зарязан бивш Playboy модел стана "най-секси таксиметров шофьор в света" Зарязан бивш Playboy модел стана "най-секси таксиметров шофьор в света" "Работя за Uber с кола под наем, за да свързвам двата края.", сподели Нанет Хамънд Лоскиаво До дни Земята ще има още един спътник До дни Земята ще има още един спътник Нашата планета понякога получава допълнителни луни Всичко свърши! Разпродават инвентара на "Приятели" Всичко свърши! Разпродават инвентара на "Приятели" Аукционът се организира от "Джулиънс окшънс" в Гардена, Калифорния Обичате да творите - заповядайте тази неделя в двора на Етнографския музей Обичате да творите - заповядайте тази неделя в двора на Етнографския музей Арт ателие „Усмихнати осмици“ канят всички деца и родители на 22 септември от 11.00 часа в двора на Етнографски музей Скриха черната кутия от падналия самолет в чужбина Скриха черната кутия от падналия самолет в чужбина В най-скорошен порядък се подготвят необходимите документи, с които тя да бъде изпратена на специалисти в Чехия, където се произвеждат L-39
Лена БОРИСЛАВОВА Лена БОРИСЛАВОВА Антон Славчев опъва чадър там, където трябва, а когато е необходимо го свива
Виц на деня Виц на деня DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
"Я, чакай, а трите желания" - казала рибката.
"Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че Бяла Роза и Луда по тебе ги нямам"
Виц на деня Виц на деня Дефиниция на Карма:
Аз и приятел тичаме след влак!
Той успява, аз не!
Той се смее, аз не!
Той седи в грешния влак, аз не!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Толкова рязко преминаване от студена бира на греяна ракия - не си спомням.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори