×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Ето какво време ни очаква днес
  • Хороскоп за днес, 17 септември
  • Тази вечер от 20 ч. в зала Арена Армеец Григор Димитров и Джокович се събират за дългоочаквания демонстративен мач
  • На 17 септември почитаме християнските добродетели и св. мъченици Вяра, Надежда, Любов и майка им София
  • Депутатите се събират на извънредно заседание за гласуване на Законопроект за изменение и допълнение на Закона за местните данъци и такси
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Моят медал е и на Русия, обяви наш олимпийски шампион


13 Август 2024, Вторник, 21:01 ч.
Автор: Флагман.бг

Той сподели, че планира да се установи в България и да остане със семейството си в старата столица

Велико Търново посрещна тържествено първи си олимпийски шампион. Златният медалист в свободната борба Магомед Рамазанов и неговият треньор Мирослав Колев се появиха пред нетърпеливите си почитатели развявайки знамената на България и на старопрестолния град.

Деца от различни спортни школи в старата столица и треньори се стекоха на стадион “Ивайло", за да приветстват златния медалист, който тренира във великотърновския клуб “Илия Павлов". Под звуците на българския химн те го аплодираха. Поднесоха му цветя и пита с мед и му благодариха за успеха, който донесе не само за града, но и за цялата ни страна. В посрещането участваха и други златни медалисти на болярския град.

Русия присвои златен български медал от Олимпиадата

“Много благодаря за възможността, която Велико Търново и България ми дадоха! Много съм благодарен и като виждам настроението, желанието и радостта, с които децата ме посрещат днес. Надявам се след като виждат цялото това внимание към мен и моите постижения, да ги вдъхновя. Надявам се, че съм успял да ги мотивирам, за да имат цели, които да постигат", заяви Магомед Рамазанов при официалното му посрещане във Велико Търново.

Той сподели, че планира да се установи в България и да остане със семейството си в старата столица. В отговор на изявлението на спортиста, зам.-кметът на Община Велико Търново Георги Недев заяви, че местната администрация ще му осигури ведомствено жилище. Освен това Магомед ще бъде удостоен с титлата "Почетен гражданин на Велико Търново", а неговият треньор Мирослав Колев ще получи наградата “Велико Търново".

„Този медал е общ – на България и Русия. България ми даде възможност да участвам на олимпийски игри. В Русия ситуацията е такава, че не мога да участвам. Там съм тренирал дълги години, но България ми даде шанс, затова медалът е общ“, заяви Рамазанов.

“Олимпийската титла е най-върховото постижение за един спортист, емоцията е неописуема. Много голяма заслуга за това, което той постигна има неговият треньор в Русия. Той му е помогнал там, аз тук. Много сме щастливи и двамата. Магомед премина през много тежки моменти, неговият треньор в Русия го подкрепяше, поддържаше го и вярваше в него. И в България не малко хора мислиха, че няма да успее - предвид възрастта му и факта, че три години не беше участвал в състезания, но аз повярвах", каза треньорът на олимпийския медалист.

Мирослав Колев подчерта, че Магомед е бил за пример на децата от спортен клуб “Илия Павлов" още преди златния медал, като изрази увереност, че след титлата ще вдъхнови още повече младежи да се занимават с борба.

Веднага след официалната част спортистът и неговият наставник разговаряха с младите спортни надежди на Велико Търново, като срещата им продължи повече от час.


В категории: Спорт


Това са най-страстните зодии
Това са най-страстните зодии 17/09/2024, Вторник 21:40 0
Флагман.БГ Съдят я за плагиатство Съдят я за плагиатство 17/09/2024, Вторник 19:40 0
15
Коментара по темата
15.
Боли ме шнура
14.08.2024 17:30:01
0
1
То така може да си накупим всякакви спортисти. Какво обаче става със спорта в България тогава. Еми едно голямо нищо.
14.
Ти да видиш
14.08.2024 14:07:44
1
3
Колко прост и злобен народ коментира тук,на тях все нещо им пречи и все някой им е виновен.В момента ,в който политиката се смени ,веднага ще обърнат палачинката .Цялата ни история е пълна с такива същества.
13.
Кадир
14.08.2024 13:01:29
1
3
Като си такъв голям български патриот, що не вземеш да си смениш ника?
Къв Марк Твен, кви два лева?
По ще ти ходи Бай Ганьо а може и, Гюро Михайлов.
12.
Йокин
14.08.2024 12:49:48
2
3
HАТУРАНАЛИЗИРАХА,НИ ГО!!!А НЯКОИ СЕ ГОРДЕЕХА,ЧЕ СЕ СЪСТЕЗАВАТ,за Б-я!!!
11.
БМДТ
14.08.2024 09:07:31
21
7
На 3.март.1918 България заедно с Германия,Австрия - Унгария и Османската империя освобождават Финландия, Литва, Латвия, Естония, Полша, Белорус, Украйна, Грузия, Армения, Азербайджан от РУСКО робство!!!
Дагестан НЕ сме, затова на човека му е криво. Крайно време е да отстраним пропуска! ДА ОСВОБОДИМ ОСТАНАЛИТЕ НАРОДИ В РУСИЯ, МАЧКАНИ ОТ ПРОСКУБАНАТА МЕЧКА!!!
10.
Марк Твен
14.08.2024 08:09:00
14
35
Жив и здрав да е! Има позиция, куражлия момче.
Видяхме кои сте българомразците в коментарите! То си ви знаем. А вий... вий сте безродници.
9.
ПП
14.08.2024 07:44:14
41
18
Всеки от там, откъдето е дошъл.
Този даже не е руснак. Дагестан, Таджикистан, Козоебан ли ...
Да събира багажа и си удря петите в .....
Храни куче, да те лае.
Само въпрос на време.
8.
Кадир
14.08.2024 07:12:05
38
23
Колегата го каза много правилно.
С чемоданите на вокзал и в Москва.
Козоеба му нагъл.
И да не се връща.
А българските му фенове могат да го придружат. Еднопосочен билет и айдее, чао.
7.
Дупи Дупев
14.08.2024 06:44:49
36
19
Пръдльо... Да отива да си участва Руско-Китайските олигофренски игри!!!
6.
Браво
14.08.2024 06:43:26
13
45
На момчето за смелостта и достойната му позиция .
5.
Не
13.08.2024 23:27:55
8
37
Не го е обявил! Беше му зададен въпросът какво е мнението му за това, че мацква е казала, че медалът е неин и той каза, че е и на двете страни, русия му разрешила да участва от името на България… РАЗРЕШИЛА
4.
Пфф
13.08.2024 23:19:57
50
17
Този медал е на потката на майка му, че го е родила
3.
Нормално
13.08.2024 22:52:15
23
75
Логично е. Всеки нормален и мислещ човек ще го каже. Русия го е изграждала с годините, като спортист. Наливали средства в неговото развитие. До момента на забраната е бил състезател на Русия. След забраната е дошъл тук. Направил е една подготовка и хайде на игрите. Ако някой си мисли, че с една година при нас му е донесла злато. То значи жестоко се лъже и само глупави политически опорки говори. Правилно си го каза момчето пред журналистите. Този медал е и за двете страни.
2.
Парите на България от прозореца на джипката
13.08.2024 22:08:13
20
29
Абе я си.... и това същетво по решение на Бойковото правителство преди години ще даваме пожизнена пенсия ( без една стотинка да са внесли осигуровки. Не еднократна награда - колкото и голяма да е, а пенсия.
1.
Курск
13.08.2024 22:00:12
59
49
Тоя па… ми да беше се състезавал за Русия, някой да те е викал? Навлеци нахални, взимайте си чемоданите и медалите и обратно в блатото!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Поморийският криминоген Георги Димитров пак загази, спипаха го за масовата кражба на колела през август Поморийският криминоген Георги Димитров пак загази, спипаха го за масовата кражба на колела през август Престъпленията са извършени в рамките на 3 седмици Спектакълът "Обичам Бургас" - еуфория от танци, песни и много енергия завладяха "Летния театър" Спектакълът "Обичам Бургас" - еуфория от танци, песни и много енергия завладяха "Летния театър" С емоционалния концерт отбелязахме символично края на културното лято 2024 г. в морския град Селекция от изключителни творци в 26-то издание на „Звук и Цвят“ Селекция от изключителни творци в 26-то издание на „Звук и Цвят“ Пленерът на Дарик отново заживява край морския бряг с пулса на 15 български художници от 15 септември Експерт разби чалъмите за преминаване на ГТП Експерт разби чалъмите за преминаване на ГТП Всичко е загуба на време, категоричен е той, има по-модерни начини Цицките на властта Цицките на властта Слава богу, по време на всичките ни извънредни парламентарни избори, които минаха и предстоят, не се налага екзекуция на неуспелите 24 партии и 9 коалиции са регистрирани за участие във вота 24 партии и 9 коалиции са регистрирани за участие във вота Регистрацията на коалиция „Има смисъл” е заличена заради непълна подписка Банките готвят здрава сурвачка за Коледа, ето какво решиха Банките готвят здрава сурвачка за Коледа, ето какво решиха Някои от тях вече го въведоха Кръгла маса от експерти и политици обсъди висшето образование в Бургас и региона Кръгла маса от експерти и политици обсъди висшето образование в Бургас и региона Освен как да бъдат решени дългогодишните проблеми, бяха обсъдени и важни теми, по които да се работи в бъдеще за преодоляване на демографската катастрофа Познахте ли я Познахте ли я Тя е първата дама от модния подиум, станала по-късно кинозвезда у нас Кметът Димитър Николов: Вече готвим заявлението за Факултет по дентална медицина в Бургас Кметът Димитър Николов: Вече готвим заявлението за Факултет по дентална медицина в Бургас Такъв няма в целия Югоизточен регион
Съдят я за плагиатство Съдят я за плагиатство В съдебния иск инвестиционното дружество Tempo Music обвинява Сайръс в "умишлено копиране" на труда на Марс и твърди, че "Flowers" не би съществувала без "When I Was Your Man" Май пак са заедно, целуват се страстно в ресторант Май пак са заедно, целуват се страстно в ресторант А уж се развеждат Експерт бие аларма: 2 мощни земетресения ще ударят на 200 км от България Експерт бие аларма: 2 мощни земетресения ще ударят на 200 км от България Всъщност опасността ще дойде от второто голямо земетресение, смята проф. д-р Йовгюн Ахмет Ерджан Люта зима през септември (СНИМКИ) Люта зима през септември (СНИМКИ) 54-годишен загина заради лошото време Арестуваха световноизвестен рапър Арестуваха световноизвестен рапър Задържането му е станало след обиските на два негови имота Зеленски се примирил със загубата на Донбас, а руснаците тръгват на лов за „Леопард“-и Зеленски се примирил със загубата на Донбас, а руснаците тръгват на лов за „Леопард“-и Пети ден украинската армия се опитва да пробият руската отбрана край Веселое, за да ударят в тил войските на противника Защо българите спряха да ходят в Одрин Защо българите спряха да ходят в Одрин Отчитат спад на посетителите от нашата страна, но пък очакват ръст на посещенията през есента Стрелецът по Тръмп написал книга "Свободни сте да убиете Тръмп" Стрелецът по Тръмп написал книга "Свободни сте да убиете Тръмп" Бившият президент е описан като "глупак" и "шут" заради безредиците на Капитолия от 6 януари 2021 година Луд фен се навря под полата й Луд фен се навря под полата й Усмивката падна от лицето на Шакира, когато хвана натрапника в крачка Хиляди украинци в чужбина се отказват от гражданство Хиляди украинци в чужбина се отказват от гражданство Законът насърчава мъжете да се завърнат и да воюват
Румен Радев, президент Румен Радев, президент Когато Пеевски рискува живота си за България, нека искат оставки. Виц на деня Виц на деня В дискотека:
- Бейби, искаш ли да правим с*кс?
- Уау, какво нахалство! Направо останах без думи!
- Е, нищо де, само кимни с глава!
Виц на деня Виц на деня Звъни тъщата на зетя:
- Синко, идвай, жена ти ражда. Има три пръста разкритие.
- Това нищо не е, така ми я дадохте.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Мили деца, учете! Вие сте бъдещето на Германия, Великобритания и Щатите.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори