×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честит първи учебен ден!
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Войната в Украйна приключва тази година


Войната в Украйна приключва тази година
Руска военна колона е разбита от украинците на път за гр. Рилск в Курска област
11 Август 2024, Неделя, 16:05 ч.
Автор: Божидар БОЖКОВ

Възползвайки се от вакуума в Америка и световния хаос, Киев нахлу в Русия, за да ѝ поставя своите условия

Превземането от Украйна на няколко десетки километри и населени места навътре в Русия, което наблюдаваме от началото на седмицата, е нещо без прецедент от десетилетия. Та кой допреди само няколко дни би си и помислил, че Украйна ще се осмели на такъв ход? От една страна, най-верният ѝ съюзник САЩ винаги е забранявал категорично да напада руска територия с получените от него оръжия. Даже е размахвал пръст, когато го е правила със собствени дронове. През март президентът Джо Байдън заяви, че украинците не трябва да атакуват руски нефтозаводи, защото това можело да повиши цената на петрола на световните пазари. Твърдение без особена логика, тъй като руските нефтопродукти не са от значение вече за борсите. А и изобщо цялостното поведение на Америка от 2022 година насам е на принципа „ще помагаме колкото Украйна да не падне, но и колкото да не победи“.

От друга, след онова, което извърши Хитлер, за целия свят нахлуване в Русия винаги е изглеждало като нещо немислимо. Да, руската пропаганда от години тръби, че „НАТО аха-аха и ни напада“. Но това са приказки за наивници.

За 83-те години след 1941-ва има само един случай, когато Русия (в началото на 1991 г. тя се обяви за правоприемник на Съветския съюз) е ставала обект на агресия. През 1969-а китайски войски извършват десант на остров Дамански на река Усури, който СССР смята за своя територия. Атаката е толкова жестоко отблъсната, че както пишат тогавашните хроникьори, „бойното поле прилича на крематориум“. Убити са над 1000 китайски войници при само около 60 загинали съветски.

Дълги години в света битува схващането, че армията на Русия е втора по сила в света и с нея шега не бива. То се бе вкоренило така здраво в умовете на хората, че когато на 24 февруари 2024 година Русия предприе пълномащабна агресия от всички страни срещу изглеждащата беззащитна и обречена Украйна, малцина бяха онези, които не вярваха, че Киев наистина ще падне бързо. В България русофилите направо наизлязоха по площадите с плакати приветстващи скорошната победа над „злия враг“. На много от тях гръмогласно пишеше „Започна се“, което създаваше очакване да станем свидетели на нещо грандиозно. Защо тази грандиозност трябваше да се стоварва именно на беззащитната Украйна, а не да речем на страна, която повече приляга по ранг за истински съперник на имперска Русия – примерно Франция, Великобритания, САЩ, Япония - над това българската русофилия не разсъждаваше, понеже го нямаше в руската пропаганда, която тя лакомо попиваше денонощно. А и все още попива, макар вече с доста угаснал ентусиазъм.

Всъщност „Флагман“ бе сред малкото медии, ако не и единствената българска, която заяви още тогава, че Русия няма да спечели тази война нито за три, нито за 30 дни – нещо, което времето доказа и на най-пламенните русофили.

„Започна се“ пишеше на плакатите по масовите митинги на „Възраждане“, кръвожадно приветстващи убийствата и насилията в Украйна. Когато на втория месец от войната „Киев за 3 дни“ се превърна в хумореска, „Възраждане“ не просто прекрати тези митинги. Лидерът ѝ Костадинов изцяло промени опорките в речите си. Наместо пожелания за успех на Русия, дълго време повтаряше като грамофонна плоча „Украйна е разпадаща се държава“, което след Курска област също вече не се чува

Две години и половина по-късно Русия не просто не е спечелила, а украинските войници шестват на нейна територия. В социалните мрежи се разпространяват видеа как превземат едно след друго населените места, как свалят флаговете на Русия от административните сгради и ги заменят с жълто-сини, как някои местни жители ги приветстват, докато други бягат в ужас и молят Путин за помощ. И най-вече как украинците практически не срещат никаква съпротива.

Последното всъщност не би трябвало да учудва никого. Когато на 23 и 24 юни миналата година Евгений Пригожин и бойците му от „Вагнер“ започнаха похода си към Москва, също не срещнаха отпор. Те безпрепятствено превземаха град след град, включително Ростов на Дон и намиращия се там щаб, откъдето се управлява войната в Украйна и където се съхраняват всички стратегически планове за нея. Навсякъде местното население ги посрещаше радостно, едва ли не като освободители. Пътьом даже свалиха и малко военни самолети.

Защо Пригожин, чиито наемници почти стигнаха до подстъпите на Москва, в крайна сметка се отказа и прекрати операцията, ще се разбере, когато бъдат разсекретени съответните архиви. Или когато той сам се появи, за да разкаже. Твърденията, че е мъртъв идват само и единствено от пропагандните ресурси на Кремъл, който за по-сигурно дори бетонира гроба му, да не би някой да го разрови и да види истината.

Във всеки случай безметежният поход на Пригожин и „Вагнер“ не остана незабелязан от украинците. И не само от тях.

Танк на „Вагнер“ преминава през портала на цирка в Ростов на Дон, докато бойците на Пригожин поемат града изцяло в свой контрол на 23 юни 2023 година

Покрай затъването на Русия във войната в Украйна много съседни държави следят все по-внимателно колко точно е отслабена огромната империя. Япония – заради Чишима рето (Курилските острови), които Москва ѝ отне след Втората световна война, а Токио винаги е мечтал да си върне. Финландия – тъй като съветите ѝ окупираха след войната през 1939-1940 г. немалка територия, която тя никога не е прежалила. Китай, който отдавна се облизва лакомо за Сибир и не току-така от другарски чувства насърчава руснаците да не спират сегашната война, докато отслабнат още, та в сгодния момент китайската армия да не даде и една жертва, докато усвоява новите земи. Тук дори не говорим за останалите сили, които отдавна чакат разклащането на Русия, за да се проявят – движенията за независимост на народите, покорени преди столетия от нея. Пригожин помогна на всички тях да знаят със сигурност, че това не са съмнения, самата истина е: Русия е хвърлила всички сили на фронта в Донбас и околните области и е оголила тила и границите си.

Впрочем между похода на Пригожин и сегашното украинско нахлуване в Русия има свързващо звено – чеченските отряди „Ахмат“, тези „страшилища“, които в самата Русия всички отдавна иронизират с прозвището „Тик-Ток войска“. Именно те уж охраняваха щаба в Ростов на Дон. Точно те бяха разположени и в граничните региони на Курска област. Още в първите моменти на опасност и в двата случая забавно-развлекателните инфлуенсъри с пушки на Рамзан Кадиров, които всеки ден си публикуваха селфита и как танцуват лезгинка, се изпариха. В Курск това имаше печални последствия. Не просто избягаха от границата, а избутаха там наборни войници, взети съвсем скоро в казармата. Те не знаеха нито как да се бият, нито как да стрелят. Логично всички те бяха или убити, или взети в украински плен.

Все пак поведението на кадировските военни е обяснимо – няма защо да умират за чуждата им руска кауза, тъй като скоро ще бъдат нужни за отстояването на собствената, когато настъпи моментът за втората чеченска независимост.

Първите сигнали, че Украйна разработва планове за нахлуване в Русия, са именно от времето след похода на Пригожин. Тъкмо тогава с повод и без такъв САЩ изведнъж много често започнаха да заявяват, че не разрешават на съюзника си да действа на руска територия с американски оръжия, „за да не ескалира конфликта“. Лицемерно обяснение, което Украйна нямаше как да игнорира. Политиката „да не падне, да не победи“ продължаваше да е в сила. А е възможно Кремъл да е имал и някакви тайни договорки в този смисъл с Вашингтон, или по-скоро със застаряващите милиардери либерал-глобалисти от Давос - истинските началници на управляващата Демократическа партия в САЩ, които са и стари дружки на Путин. Властващите в Москва разполагат с твърде богат опит и дълга традиция как да се подсигуряват с подобни секретни споразумения в ущърб на беззащитни страни (заради едно от които бяха белязани и 45 години от историята на България). Правили са го с Хитлер, с Чърчил… През ноември 2021 г. - три месеца преди началото на руската агресия, - в Москва долетя шефът на ЦРУ Уилям Бърнс. Какво е правил баш тогава в Кремъл верният на дядките в Давос Бърнс и до днес остава огромна загадка. Попитан директно веднъж, той отговори: Опитвах се да предотвратя войната. Някои може и да са му повярвали.

Тайното споразумение на Сталин и Чърчил решава за следващите 45 години съдбата и на България

Защо при това положение днес Украйна все пак си позволи онова, което не ѝ бе разрешавано две години и половина? Украйна има дълга история на опити да се отскубне от задушаващата хватка на Руската империя всеки път, когато международната обстановка го е позволявала. Тя винаги е ползвала противоречията между великите сили и Москва, водещи до моменти на хаос, за да обявява независимост. Така е през 1917 г., докато Руската империя се разпада. И през 1941, когато Степан Бандера използва нацисткото нахлуване в СССР, за да обяви възстановяването на Украйна. Никаква Украйна не е възстановена, защото хитлеристите чисто и просто арестуват Бандера и го пращат в концлагер. Да, не се връзва с руската пропаганда, че той е нацист. Но вече уточнихме, че руската пропаганда се родее повече с хумореските и фантастиката отколкото с реалността.

През 1991 година изглеждаше, че от злополучните си до този момент опити Украйна най-сетне се е научила как да организира и брани независимостта си. Тогава именно тя става причина за разпадането на СССР, както разказва в спомените си първият ѝ президент Леонид Кравчук. Когато на 8 декември 1991 г. се събрали с руския лидер Борис Елцин и беларуския Станислав Шушкевич в Беловежката гора, за да обсъждат как да преформатират Съветския съюз, Елцин не бил особено склонен към разпадане и независимост. Кравчук му казал: „Един ден американският президент Буш ще дойде в Киев и ще се срещне с мен, а когато дойде в Москва, ще ходи при Горбачов, теб дори няма да те поканят на срещата.“ Достатъчен аргумент за честолюбивия Елцин, който при това винаги е бил в конфликт с Горбачов.

Събитията от 2014 г., когато Русия окупира Крим и Донбас, и особено пълномащабната агресия от 2022 обаче показват, че опитът не е бил достатъчен за Украйна. Войната я завари с обрулени военни заводи, окрадени и празни складове за оръжие, без договори за доставки, с държавен апарат и разузнавателни служби пълни догоре с руски агенти. Напълно неподготвена. Единствено духът на украинския народ бе на висота - и благодарение на него, на доброволните отряди за самоотбрана, на това че президентът Володимир Зеленски не избяга от столицата в най-трудните и опасни часове, както руснаците очакваха и пропагандната им машина за измислици тръбеше, и както американците на свой ред го подканяха, което даваше надежда на бойците от армията да се бият с малкото, което имаха, - независимостта не бе потъпкана за пореден път.

От две седмици в света отново се появи вакуум, който Украйна безпогрешно надуши и използва, за да се опита да постигне освобождението на окупираните си земи. Плановете за операцията в Курска област очевидно са били държани дълго време в строга тайна и дори думичка за нея не е изтекла към врага. Много анализатори вече разсъждаваха по телевизии и писмени медии според типичното стандартно мислене, че няма как американците да не са разрешили всичко това, че дори може би самите те са го и подготвили…

В първите дни на руската агресия жителите на гр. Суджа в Курска област възторжено приветстваха убийствата и страданията на обикновените украинци. Сега съдбата реши да изпитат абсолютно същото.

 

Първоначалната реакция от Вашингтон в първия момент, когато се разбра, че военни отряди, вероятно украински, са навлезли в Курска област и поетапно я окупират, беше недоумение. А както стана ясно по-късно, тези новини се появиха едва на третия ден след пресичането на границата. Говорителката на Белия дом Карин Жан-Пиер, която винаги има предварително написани на листчета отговори на всички потенциални въпроси, нямаше какво да отговори. Тя не се бе въоръжила дори с нахвърляни словесни абракадабри – разплути витиевати изречения, уж по темата, които нищо не значат, но симулират отговор. Жан-Пиер успя да каже само, че Вашингтон ще разговаря с Киев за случващото се, за да получи информация.

Това, разбира се, не значи, че откъм Америка съвсем пък не е дошло одобрение. По-скоро, ако е имало, не е било така категорично. Не и толкова, колкото категорично до този момент бе забранявано да се закача руската територия.

На 21 юли либерал-глобалистите приложиха целия си арсенал от средства, за да принудят доскорошния си любимец Джо Байдън да се оттегли от президентската надпревара – нещо, което само ден преди това той категорично отричаше, че ще направи. Това изведнъж го освободи от всякакъв ангажимент към тях. Байдън вече не гони кариера, но продължава да е президент. Обстоятелствата го правят де факто независим, вероятно таящ и обида към доскорошните си господари от Давос и останалите по веригата. Като държавен глава никой все още не му е отнел правомощията, включително и тези да одобрява действия на съюзници на Америка, зависими от нея. Никак не изглежда невероятно в тази обстановка той – като отмъщение към давоските набори и антуража им, дискретно да е направил тъкмо това. В следващите дни Жан-Пиер вече не бе така изненадана, но и гледаше да избягва конкретни отговори на въпросите за Курска област Останали без изрични указания, и без да се забелязва осъждаща реакция от Вашингтон, паркетните европейски политици от либерал-глобалисткия спектър, както в цялата си кариера досега са правили, един по един побързаха сами да се изредят пред микрофоните с одобрение на украинските действия.

Заместничката на Байдън - Камала Харис, която и без това не участва в оперативни дела, е разсеяна в предизборни обиколки и Украйна ѝ е последна грижа. Неговите съветници и високопоставени генерали са вглъбени в онова изключително жестоко нещо, което Иран обеща да причини на Израел, но още никой не знае какво точно ще е. А Москва е толкова сигурна, че Украйна няма разрешение да нахлува в територията ѝ, защото Уилям Бърнс може би е ходил на крака да го обещае, че границите на Русия си стоят все така оголени. Идеален случай отвсякъде.

Водещият на новините по Трети канал на държавната иранска телевизия е достатъчно сериозен, че този път моллите са настроени твърде войнствено.

 

До този момент войната изглеждаше в задънена улица, с фронт, който в общи линии стои на едно и също място, и това даваше предимство на Кремъл да поставя условия и ултиматуми за мир, напълно неприемливи за Киев. С изненадващото превземане на руски земи Украйна не просто поема инициативата. Тя се сдобива с достатъчен аргумент да налага вече своя дневен ред за мир – връщате ни всичко окупирано плюс Крим и ще ви върнем вашата Курска област.

Първото нахлуване в Русия от 83 години обаче има и още цели. За втори път се разбира, че Русия не е силата, за която се представя. Тя не оправда очакванията да окупира бързо слабата беззащитна Украйна, а сега жертвата сама на свой ред започва да окупира насилника си. Другата е да принуди Москва да прехвърли войски от окупираните украински области към собствената Курска. Това обаче ще оголи фонта и ще даде възможност на украинците за контраатака и вероятен пробив. Има и трета - да се предизвика ефект на доминото. След като е видно, че империята е оголена и не е способна да защитава териториите си, онези вътре в нея, които имат свои планове за действие, да ги приложат. Това са регионите на Русия, в които националният дух е силен, а желанието за независимост винаги е лежало съвсем малко под повърхността: Татарстан, Башкортостан, Саха, Ингушетия, Дагестан, Чечня.

Дали обаче точно сега или след още малко време, разпадането на Русия е нещо, което вече е трудно да се избегне. Тук историческата логика е желязна. Когато една империя спре да се разширява, за да изхвърля вътрешните си противоречия навън, те я прояждат отвътре и унищожават. Правилото важи не само за Русия. Америка също е достигнала критичен момент в своето съществуване. Хаотичното бягство от Афганистан показа на целия свят, че и в тази империя вътрешните противоречия вече са по-силни от агресивното ламтене за чуждото. При това говорим не за дребни противоречия, а за системни.

Обществото ѝ - отново след Гражданската война, - е достигнало момент на непреодолими различия, които са хем фундаментални, хем основополагащи за нейното съществуване. И те са ясни: или либерал-глобализъм с безкрайно прииждащи мигранти, 50 пола, пропаганда на елгебете още от детските градини, деградация, нулеви въглеродни емисии, изкуствено месо и всичко останало по до болка познатия давоски конспект, или консервативна демокрация. Вътрешните противоречия, които САЩ досега успяваха да изтласкват навън чрез постоянните войни, които водеха, в момента прояждат и тях отвътре.

В такъв момент по всичко се вижда, че действайки дори на ръба на авантюрата, Украйна бърза да приключи с руската агресия час по-скоро, за да бъде все по-малко зависима от хаотизираща се Америка. Въпреки пламенните оптимистични статии на медиите от кръжеца на Давос, че Камала Харис побеждава от раз и с много, Тръмп е пътник, пък обществото с радост ще приеме резултатите, ще плесне с ръце и ще се разкърши във весел танц, във въздуха мирише на точно обратното.
„Флагман“ и досега е правил успешни прогнози за този първи голям военен конфликт в Европа след Втората световна.

Към тях добавяме и днешната: След нахлуването в Курска област, Украйна ще се възползва и от момента на объркване, докато всички зяпат втренчено как Иран ще удари Израел, за да събори най-сетне Кримския мост, преди някой да е успял да каже „не“. Това ще е черешката на тортата, с което краят на войната ще е вече виден и за онези, които се вълнуват само от околните керемидки.

Най-голямата война в Европа от 80 години насам върви към своя край. Но не и пълзящият хаос в света, който либерал-глобализмът пося, а проблемите в двете големи империи вече отприщват.

 




69
Коментара по темата
69.
Morski
13.08.2024 20:26:55
3
1
Стига сте се занимавали с войната, ами обърнете внимание, какво се случва с държавното ни предприятие - пристанищна инфраструктура.
Цари хаос и се раздават уволнение след уволнение, все едно раздават близалки и бонбони.
68.
БРАВО ХРАБРА УКРАЙНА
13.08.2024 03:03:07
1
5
УКРАИНА Е НА 15КМ КУРСК АТОМНА ЦЕНТРАЛА
67.
62 путлер ибрикчия
13.08.2024 01:51:07
0
4
ей капут на 9етаж съм хотел идвай дайба твоята путлеробска
66.
*********
12.08.2024 23:19:48
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
65.
авторското право
12.08.2024 17:37:21
4
2
Когато Божков употребява някои копирани картинки, редно е да погледне текста над картинката:
Фигура - качена от Присила Робъртс
Съдържанието може да е обект на авторско право.
https://www.researchgate.net/figure/Winston-Churchill-and-Josef-Stalin-The-Percentages-Agreement-1944_fig1_328968932
64.
Въпроси, въпроси
12.08.2024 17:25:04
4
4
Дали Божков се смята за застрахован от ядрената пепел?
Чужди СМИ:
✔️ Украйна бомбардира АЕЦ Запорожие с намерението да предизвика ядрена катастрофа
Защо иначе ще стреляте по атомна електроцентрала?
Няма други причини освен това. нали?
✔️ Kim Dotcom
Лудият Зеленски нападна атомна електроцентрала. Тя е в огън. Това е, което правителството на САЩ, ЕС, НАТО и "редът, основан на правила" подкрепят.
https://x.com/KimDotcom/status/1822723531949629467
✔️"Атомно Харакири"
"Охладителна кула на атомната електроцентрала в Запорожие горя след украински обстрел
Украинската армия атакува с дрон Запорожката атомна електроцентрала. Гори охладителна кула, а експертите на МААЕ съобщават и за експлозия и дим."
https://tinyurl.com/mra9zddj
Терористите в Киев, под ръководството на колективния Запад, унищожиха страната си, застрашиха украинския народ, подкопаха глобалната енергийна и продоволствена сигурност и сега започнаха да тероризират с ядрени оръжия континента.
✔️"Украинците бомбардираха втора атомна централа: Отчаянието им може да доведе до ядрено унищожение (видео)
Украинците удариха Запорожката АЕЦ!"
https://tinyurl.com/4euvx9bh
Отчаянието на украинците (или може би западняците, които се крият зад тях), поради непрекъснатите поражения по целия фронт, може да донесе ядрено унищожение!
Русия няма да се ограничи да удари само Европа, но ще даде заповед за ядрено пулверизиране на Източното и Западното крайбрежие на САЩ .
Те го знаят, но в момента тенденцията им е дори да се случи ядрена война, за да могат САЩ да запазят някаква световна хегемония.
Да управлява поне останките от света, който ще се появи от радиоактивната пепел.
✔️Спомнете си интервюто на Владимир Зеленски от 16 април 2022 за списание LeFigaro, когато той отправи явна ядрена заплаха към Крим и Донбас. Това е пълният текст на интервюто:
https://www.president.gov.ua/ru/news/intervyu-prezidenta-ukrayini-gazeti-le-figaro-68029
Това бе коментара на Хал Търнър:
Президентът на Украйна прави ЯДРЕНА ЗАПЛАХА срещу руския Крим: "Ще бъде зона на отчуждаване като Чернобил; мъртва зона, ПО-ЛОША от Чернобил"
Президентът на Украйна Владимир Зеленски направи явна ядрена заплаха срещу руския Крим днес, по време на интервю за списание LeFigaro.
Запитан от интервюиращия какво смята, че бъдещето ще бъде за двете отцепени области Луганск и Донецк (наричани заедно "Донбас") и Крим, Зеленски каза: "Донбас и Крим ще бъдат изправени пред бъдеще, сравнимо с „зоната на изключване в Чернобил.“ „Това ще бъде мъртва територия. Ще бъде по-лошо от Чернобил "
Зеленски очевидно разбира, че предстоящата война ще "стане ядрена" и той просто ПУБЛИЧНО потвърди, че знае.
Когато посланик Джон Съливан пристигна в руското министерство на външните работи в четвъртък, 15 април, му беше казано "Съединените щати имат шест дни да прекратят всякаква дейност на НАТО в Украйна. В противен случай Русия ще атакува Украйна и ще спре самата дейност на НАТО."
63.
Въпроси, въпроси
12.08.2024 17:14:41
5
2
Защо Божков не коментира планираният преди месец атентат срещу Путин от Украйна и Пентагона?
"Как безумците от НАТО и неонацистката хунта почти взривиха света преди две седмици"
https://tinyurl.com/3wbtzbhy
"Според заместник-министъра на външните работи на Москва Сергей Рябков , неонацистката хунта и САЩ са подготвяли атентат срещу Путин и Белоусов именно по време на парада за Деня на ВМС в Санкт Петербург. Руските разузнавателни служби разкриха заговора и му попречиха да продължи. Очевидно Кремъл беше бесен, но за разлика от Вашингтон, той се управлява от разумни хора, които не искат светът да бъде взривен. Така самият министър на отбраната Белоусов разговаря с американския си колега Лойд Остин и учтиво му обясни, че ако нещо подобно се повтори, В САЩ ще се разсъмне в 3 часа сутринта."
62.
До 60
12.08.2024 16:36:31
3
7
Като дойдете ли? Ей хомосексуалист спарангясан, вие краварските подлоги освен да извадите един вазелин, че да ви влиза в дупето по-лесно - друго надали можете да направите. Даже и това действие ще е трудно да изпълните.

Лай, бръмчи, насирай се колкото искаш, хомак хомакски. А наи-интересното е, че коментираш от мазенцето на баба си, ядайки компотите и. Трагикомичен роб.
61.
Въпроси, въпроси
12.08.2024 14:55:00
5
4
Когато човек чете подобни дописки на Божков, човек започва да си задава въпроса: Божков да не е на кокаин като Зеленски?
Това е пристрастеният на кокаин Зеленски:
https://video.wordpress.com/embed/Ebut85y3
https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2022/03/zelensky-on-cocaine.mp4
Още миналата година се появи информация, че Зеленски е изнесъл 300кг кокаин с дипломатически полет от Аржентина (изберете горе вляво бълг език):
"Полетът на Зеленски изнесе 300 кг кокаин, когато президентът на Украйна дойде за встъпването в длъжност на нацисткия лидер на Аржентина, Милей"
https://www.theinteldrop.org/2024/03/26/zelenskys-flight-smuggled-300-kg-of-cocaine-out-when-the-president-of-ukraine-came-for-argentinas-nazi-leader-mileis-inauguration/
Да си спомним, че цялото Народно Събрание, включително Възраждане, гласува почти единодушно за военна помощ за Зеления Клоун и Укрорайха.
След непрекъснатите реклами "Слава Кокаину" навсякъде по СМИ, какво друго поведение очаквате?
60.
59 пенчо путлераста
12.08.2024 12:27:02
6
8
помияр роСИФИЛИСтичен путлер ибрикчия АМЕРИКА ИМА БАЗИ ВОЙСКИ В БЪЛГАРИЯ ЗАВИНАГИ А ПУТЛЕР Е МН ДАЛЕЧ КАТО ДОЙДЕМ КВИЧИШ
59.
Пенчо Питанката
12.08.2024 11:01:45
7
3
Баце, ами като дойдат руснаците?
Че няма да се задържат около Курск е ясно дори за американските експерти, но скоро ще падне Часов яр и като цяло войната наистина ще свърши. Американците си заминаха от България, скоро ще си тръгнат и англичаните.
Ти какво ще правиш? Помниш ли снимката на вертолетите от Сайгон?
58.
укрослав
12.08.2024 08:24:58
7
8
Авторът да загърби политиката и да се пренасочи към лгбти+ пропагандата, там поне ще е в свои води.
57.
Всичко си
12.08.2024 07:36:01
5
6
Има обяснение....
Зеленият бонзай е сменил какаина хероин...
56.
Баш баша на башовете
12.08.2024 02:00:35
9
5
Евалла правя на всички коментатори долу - много сте прости. Русофили и русофоби се джавкат за една повърня публикувана против Русия, като същия сайт седмици преди това е публикувал друга повърня подкрепяща Русия. И същите тези тесни специалисти по военно дело са се джавкали тогава.
55.
zigra
12.08.2024 01:04:19
9
10
скоро САЩ и Китай ,ше си разделят иая територия -русия
54.
zigra
12.08.2024 01:04:17
10
8
скоро САЩ и Китай ,ше си разделят иая територия -русия
53.
До долния
11.08.2024 23:22:12
6
12
Нека позная, сега вече руснята започва сериозно да воюва и за 1 седмица е в Лисабон, нали?
52.
Смешници
11.08.2024 23:20:10
14
15
Флагман, идва видов ден! Дали ще стоите зад тази пробита статия тогава...?
51.
България над всичко
11.08.2024 23:09:54
18
15
Огромно удивоолствие ми доставя, като чета коментарите на насраните руZZофилистици! Само като си ги представя как се тресат от ярост и започва мед да ми капе на сърцето!!!
Путкинисти гнусни, още сто пъти да напишете "слава на ру... мухлясалото мацквичко блато", няма да промените хода на събитията. А фактите сочат, че оркистан се разпада...
На автора - БРАВО!!!
100% точен анализ.
50.
до 47
11.08.2024 23:00:09
8
22
Съветския съюз не е нападнат само от германци, приятел. Ако бяха само германци, щяха да ядат кура още в самото начало. Освен германци, в атаката са участвали и други армии - италианци, испанци, румънци, турци, поляци, украинци, унгарци, словаци, финландци, кримски татари и наемници от цял свят.
Кажи речи цяла Европа е нападнала Съветския съюз. Виж ако вземем за пример Франция, там резила е пълен, немците с 3 взвода превзеха Франция за няма и Париж падна за часове.
49.
Зара
11.08.2024 21:37:32
19
28
Отдавна не бях чела толкова глупости на едно място!Типично за сайта и автора!
48.
Освобождаването на Курска област върви пплан ан
11.08.2024 21:08:35
3
16
Дякую
47.
От нета
11.08.2024 21:00:29
11
21
Обичам да готвя бавни манджи, защото вися в тубата и гледам войната.
От Курска област са избягали всички полицаи, кагебисти и чиновници. Точно така са правили по време на отстъплението в първите месеци на германското нахлуване: товарили са плячката и са бягали с жените и любовниците си. На войниците са казвали: "Това ще е дълга итежка война, късмет момчета". Стигайки до Моска, докладвали: "Ама германците отвсякъде правеха въздушни десанти и ни обградиха". Архивите после показват, че нито един въздушен десант германците не са правили...
Какво ли ще докладват сега? Вече се пробват - дойдоха англичаните, дойдоха поляците... Тия дни ще чуем за французи и за кой ли не още. Без "Дойдоха хамериканците" няма да мине, обаче.
46.
авторчето
11.08.2024 20:53:00
20
23
Доста слаб анализ, ненужно дълъг и много повърхностен. А и най-малкото: не може сериозен журналист да пише “ жителите на Суджа приветстваха убийствата и страданията на обикновените украинци” Дотук спирам.
45.
:)
11.08.2024 20:48:39
6
17
Касабова и Колев да си пият по-често хапчетата.
44.
Дърт Команъз Поцелуйковец
11.08.2024 20:27:47
6
14
Искам да цуна памперса на другаря путин пълен с кафяви петолъчки
43.
До ХХ номер 9 и 10
11.08.2024 19:54:14
1
17
Всички знаят, ти си специалист по Русия. По-добре обясни как правеше бибитки на младото лейтенантче. Гълташ ли хапчета кукумицин, които ти дава дофтурче Саянче.
42.
Биби
11.08.2024 19:53:19
20
25
Който е живял с украинци, знае, че възпитават децата си в омраза към Русия още когато се учат да говорят, а на автора препоръчвам да направи анализ защо България граничи със собствени територии вследствие на европейската политика на Балканите от от времето на Освобождението. Вероятно ще открие корените на антиевропейската нагласа у много българи. Сега промивате мозъците на младото поколение, но историята помни!
41.
До Марк Твен номер 24
11.08.2024 19:33:09
7
15
Марк Твен, комунист червен, ще ядеш надървен член.
40.
Народее?
11.08.2024 19:26:14
34
32
Вие май не разбрахте,че няма военна сила и държава,която да победи Русия!
39.
четящ
11.08.2024 19:16:37
24
25
много ме накефи статията. абсолютно вярна и точна. Браво на автора.
38.
ТБС
11.08.2024 19:13:22
22
24
Тази словесна диария може да е написана или преписана само от флагмански илитерат. Съдейки по малоумните коментари, неолиберастите-грантаджии, заработват като за последно. Това устройва всички, скоро ще спре войната, а грантаджиите ще измрат от глад. Все пак от пландевии не се печели много. Лека ви пръст.
37.
Хсхаха
11.08.2024 19:12:49
19
12
Божката плющи минуси на тези, които му се смеят. Ма Кай честно... Хохохо
36.
Заключение
11.08.2024 19:12:04
7
15
✒ Анализ на The Moscow Times:

"Както правилно обобщава руски анонимен служител, нахлуването на украински войски в района на #Курск е силен шамар за президента #Путин:
„Ние не можем да отблъснем врага. Създадена е опасност за руски регион и населението там... Така не се държи страна, уверена в своята победа."
Това е дълбок провал на системата: реакцията е сдържаност, много подобна на объркване. В първите дни бяха изричани лъжи с явна надежда, че проблемът ще се разреши от само себе си. Очевидно руската корупция е причина за лесния успех на украинската армия и всичко това се случва приблизително по същото време на глупавите приказки за голяма война срещу НАТО.

Крупен руски бизнесмен смята нахлуването в района на Курск за мощен удар върху репутацията на руските власти, военните и лично на Путин.
„В продължение на две години и половина руската територия претърпя минимални щети. Те бяха само от дронове [и отделно в Белгородска област]. А сега? Не е ясно колко жертви има, има разрушения, очевидно е, че [властите и военните] не са в състояние бързо да спрат това."

Възникна и един много болезнен, много политически въпрос – за наборниците, които или са изчезнали, или са загинали и почти сигурно са били пленени от украинците. Това също е много важно обещание, което Путин не спази.
Владимир Путин не може да изглежда като неудачник в очите на своите слуги и подлизурци, не може да изглежда неудачник в очите на нацията, това е най-опасно за имиджа му на безпогрешен супергерой, коментира близък до #Кремъл човек за ситуацията
Най-лошото тук е, че се повтаря точно същото объркване, което Путин демонстрира миналата година, по време на бунта на Евгений #Пригожин. По ирония на съдбата, сега Путин е принуден да се справи с новата заплаха с помощта на „вагнеровци“.

Има и още няколко неприятности за диктатора:

35.
Phhahahahhaah
11.08.2024 19:04:36
6
24
А войната в Русия кога ще приключи? За един приятел таксиджия копейка питам.
34.
До 32
11.08.2024 18:59:51
56
18
От много далеч си личи, че си смахнат украинец. Нахални като мухи сте, българският ти е доста зле и това те разконспирира, че украинска утайка. САЩ и Русия ви сготвиха, толкова ли сте прости. Използваха Европа като жертва, ебаха и майката на Европа, а ти тук изпаднал украинец не виждаш какво всъщност се случва. Така ви сготвиха САЩ и Русия, че в най скоро време ще се събудите всички от този дългодишен сън.
33.
Божка, напиках се от смях
11.08.2024 18:51:34
42
18
Възползвайки се от вакуума в Америка и световния хаос, Киев нахлу в Русия
-----
Тоест Байдън е спирал Зеления да не размаже Русия до сега? Кай честно, толкова ли си зле с мисленето ве Божка?
32.
Чимодан ВоказалOff
11.08.2024 18:51:30
13
39
Браво Божка,
За пореден път успя да бръкнеш в халките на дежурните роСИФИЛИСтици във Флагман. Кръв сер*т от яд и от злоба. Как така някой ще пише обективната истиня за азиацките ОРКИ а не обратното?

роZпия КОНЕЦ!!
каZпуткин КОНЕЦ!!
31.
До 29
11.08.2024 18:49:15
43
11
Да страшни корифеи са, точно така вече над 2 години и какво се случи??? Над 40% от Украйна окупирана. Хайде де, да завземат Москва, какво се бавят. Още 500 милиарда ще им одобрят, няма проблеми. Зеленски си е купил страхотно имение за над 75 милиона евро в Тоскана, него не го мисли, той е добре. Давай най великата и мощна армия в света е Украйна, няма по мощна от нея, китайската и турската са малки и нищожни армии пред украинската. Напред към победата ще се върнат после с две глави след химическото къпане, така ще са по умния две глави.
30.
Слабата армия на Русия
11.08.2024 18:38:28
42
7
Повече от 2 години не могат великата огромна Украйна да смачка слабата и малка държавица Русия без ресурси, без злато, без петрол, без газ и без оръжия. Нямат оръжия Русия, те са много зле, абе Божанка изпий лексотан, тя руската е армия е втора в света отзад напред, тоест е предпоследна. Последната по сила армия в света е Сомалия. Много слаба държава, направо не мога да повярвам как въобще удържат една малка група крепостни руски селяни толкова окупирани области от Украйна. Божанка подкрепяме те този Украински легион от 2.000.000 милионна украинска армия, също като в историята на голямата 9 армия на нацисти до няколко дена ще стигнат до японското море, аз съм сигурен. Тази малка група руснаци, който са окупирали малко над 40% от Осрайна, опс извинявам се, от Украйна, като се върне великата украинска армия от Япония ще унищожи тази малка групичка, но тя е токова малка, че даже не си заслужава да и се обръща внимание. Дъртия помияр Пригожин, защо не пишеш истината, защо всъщност спря и се помоли на Путин? Пиши истината бе клошар, има го по новините на всякъде? Защото точно два изтребителя прелетяха над техният конвой и за няколко секунди бяха избити 2000 души от неговата 50.000 армия. Сега разбра ли защо спря и никой ме срещнаха по пътя. Ти си много просто и необразовано момче. Човешкият фактор в една високо технологична война не играе никаква роля. Ефективността на само управляемите ракети, човешкия фактор е 0% ефективен. С тези стари джипки с които пътуваха едни ВАЗ-ове от 1960 година не е ефективна армия, а посто една елементарна мишена. Били свалили изтребили, как са ги свалили бе глупак? 16-17 свръхзвуков изтребител не е нужно да прелита над колоната за да ги унищожи. Те се вдигат просто на 20 километра височина и изстрелват ракетата от 300-400 км разстояние. Как ще го свалиш кажи бе глупак или Стар Трек са им били на помощ. Затова Пригожин се отказа за да спаси собствените си хора от сигурна смърт. Никой няма какво да ги чака с танкове и войска, ЕФЕКТИВНоСТ Божанка, това не е водене на война преди 70 години. Войната се води пред мониторите и безпилотно управление на дронове.
29.
Сабатине
11.08.2024 18:24:38
11
38
ватниците са корифеи основно с създаването на некадърни 3D видеа с чудодйни оръжия, с които бункерния плъх се опитва да плаши света. За негово съжаление пропагандата му е на такова ниво, че хваща дикиш само сред родните русофили-дебили.
28.
Мдаммм
11.08.2024 18:23:50
46
9
Чета коментарите и виждам, че изметта гейпарадска е отново с лъч надежа, за провеждане на мащабен гейпарад с тъпкачите си от окраина...
Дерзайте демократчета с порнати ремусчета, може й да ви огрее, ама с други тъпкачи, защото вашите любими вече ядат мазен чеченски бахур-демек ви изневериха! БУХАХХАХАХАХАХАХХ
27.
Жълтопаветен еврогейпарадчик
11.08.2024 18:23:42
48
12
Голям смях.... Няма що. В трета световна война сме.... За Добро или лошо Русия все ги печели. Който не се учи от История само повтаря грешките допуснати в нея. Според мен Украйна са на една ракета само! Дано се размине с по малко жертви това безумие на войната и да настане мир по скоро
26.
до русоРОБИТЕ тук
11.08.2024 18:17:49
15
37
Да ..наистина ще приключи....руската кочина ще се разпадне
25.
Сабатин
11.08.2024 18:13:24
44
25
Божинката пак избухна в неделя, още го държат от снощи друсаните гъби. Навлезли няколко километра на вътре, градът Курск е на границата и при всички положения не са окупирали Курска област. Хитлер и Наполеон и двамата са стинали до Москва на 60-70 километра от Москва, но завършека се знае от всеки. Русия няма да капитулира за да отстъпи окупираните Области, пий си хапчетата Божанка. Най много да озлобят руснаците още повече и да ги сплоти повече, тогава и за без пари ще отидат да се бият може и това да е целта. Тези 1000 китаеца на острова там, защото не пишеш как са ги избили руснаците? Добре че има Google, че да прочетем. Нарича се лазерно оръжие, което е силно радиоактивно. След като използва това оръжие се опустошава всичко и почвата остава радиационна не може да се използва. Но за този остров не им пука, защото там има залежи газ така или иначе за добив на газ ще се ползва. Представи си само как ще падне Москва и 150 милионна държава ще завладеят една шепа украинци който са навлезли на няколко километра навътре. Дронове също влизат на много повече километри на вътре, но Русия не се е предала. Представи си преди да капитулира Москва или Русия какви итересни оръжия за масово унищожение ще се използват, да не говорим за една интересна вакумна бомба която наскоро беше използвана от Русия. Всичко каквото има Русия ще се използва, включително целият Арсенал на химически оръжия, а точно там са корифеи. Цялата менделеева таблица като ресурси е при тях. За такива химически оръжия, че на теб Божанка ще ти изглежда друсаната гъба като чист родопски въздух. Хайде смени го този дилър най-накрая виждаш, че не ти действа добре.
24.
Марк Твен
11.08.2024 17:55:59
69
8
Украинский воин! Не нужно умирать за тех, кто продал тебя и Родину! Выходи на частоту "149.200", позывной "Волга". Спаси себя, товарищей, семью и Родину!
Український воїн! Не потрібно вмирати за тих, хто продав тебе і Батьківщину! Виходь на частоту "149.200", позивний "Волга". Врятуй себе, товаришів, сім'ю і Батьківщину!
Z
23.
Хахахах
11.08.2024 17:52:27
56
19
Поредната мозъчна дрисня на напълнозавършен платен идиот ХАХАХАХАХ!
22.
*********
11.08.2024 17:45:10
0
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
21.
Ах-този-капутин
11.08.2024 17:30:16
16
44
От втората световна в Русия не са звучали сирени за евакуация, но бункерното джудже Путин и това успя да постигне.
20.
MBS
11.08.2024 17:26:12
14
17
Автора на този текст е объркал датата на старта на войната на Русия срещу Украйна. Не е наясно как функционира пазара на петрол. Твърде възможно е да е допуснал и други фактологически грешки.
19.
lol
11.08.2024 17:15:13
12
51
Великата руска армия плаща луди пари ама няма кой да мре. Тактиката е да заравни всичко по пътя буквално. Отделно паричките свършиха и включиха печатницата ама срещу парите няма стоки и инфлацията ще излети. А за черноморския флот какво да кажем - няма вече такъв...
18.
А такаа много ми е хубаво
11.08.2024 17:00:49
22
45
Да гледам как се гърчи руска сган, а до номер 7 вие сега започвате вече от 3 години мухахахахах наркомана ви разконтри ууухаааа медец ми капе на сърцето, мачкайте ги тия малоумни орки бой по тъпите тикви мамицито ви бой бе
17.
XX
11.08.2024 17:00:36
15
40
Няма да ми жакачате Рушийката, че ши ви жба мамата. Няма да пишити лошо за мойто кумир Шуткин. Той е най-великото Жуже. И жа нефта няма да пишити, щото не разбирате.
16.
Ха ха ха
11.08.2024 16:56:11
26
47
Великата съветска "армия"... нещастници!
15.
Национал
11.08.2024 16:52:50
25
54
До лизачите на руски задници по-долу. Анатема вам! Да живее България!
14.
Дедо ви
11.08.2024 16:39:01
39
32
До Автора на статията, това дето хортуваш е вярно ама не съвсем, вуесия петрол и газ не бил от значение за борсите казваш, ама и на най простите им е ясно че като намалее количеството се вдига цената (умнокрасив си явно), войната няма да я спечелят нито за 3 нито за 30 дни, тук си абсолютно прав, ако искаха щяха да изравнят Украйна със земята по примера на американските военни, не трябва далече да търсим примери, по скоро военната операция (не война) имаше за цел да покаже на останалия свят че иска или не Русия си е сила с която трябва да се съобразяваш) Ако беше обявила Война на Украйна то тя щеше да свърши наистина за 30 дни защото тогава по меджународните закони всеки който им помага е вече враг на Русия и въответно могат да го бият (или по просто като за теб казано започва 3-та световна война) Повече не ми се пише щото ... е*# учи е*# ама то и това омръзва бе, четете книжки с история, а не да гледате нетфликс и дисни, там история има ама измислена.
13.
Мармадюк
11.08.2024 16:35:09
54
45
Авторът повтаря спуснатите опорки, които са за идиоти.
Авторът, поради някакви причини, надявам се не от ментален характер.не проумява че срещу слабата армия на Русия сее изправила цялата мощ на така нареченият демократичен свят. И този демократичен цвят превъзхождащ Русия и икономически и военно, вече почти 3 години не може да се справи с една уж слаба армия.
12.
Украидиот
11.08.2024 16:32:52
89
42
Само малоумен идиот може да напише това. Да е жив и здрав и да го смуче на наркомана
11.
Въпрос за 100 лв
11.08.2024 16:32:34
6
50
Стана ли руZката армия- втората по сила в русия?
10.
ХХ
11.08.2024 16:30:59
54
47
"... тъй като руските нефтопродукти не са от значение вече за борсите" - би трябвало на това място човек да спре да чете....
9.
XX
11.08.2024 16:28:27
78
36
Значи обяснявам простичко: Русия е толкова голяма, че всички теории за победа над нея и капитулация не важат. Ако важаха, Наполеон нямаше да си тръгне след три седмици чакане от центъра на завладяна Москва за Париж без даже да се срещне с треторазряден представител на Русия....
8.
До 7
11.08.2024 16:22:28
25
9
ФАБ-900б
7.
ФАБ-900
11.08.2024 16:19:58
30
20
Сега започваме дечица.
6.
Въй
11.08.2024 16:17:45
20
42
Интересно четиво. Поздравления за автора.
5.
Ммммм
11.08.2024 16:17:22
136
47
Уникална статия от човек който пише с розави очила!Щели да свърват войната и да имали изгодни позиции защото окупирали Курска област!Смях ама смях!великите бандеровци са в 10-11 села и за сведение те уж са окупирали 1250 кв.километра което на практика е 30 на 40 километра квадрат.За сведение курска област е 29990 кв .километра!лошото е ги запукаха с Искандери,Град и Солнцепек и какво ли още не!А това че отбраната ин се разпада не е важно!Добре че болката не е право порпоционална на простотията че някои хора ще умрат в адски бплки!Със здраве!
4.
помнете историята
11.08.2024 16:15:07
145
75
Войната наистина ще приключи тази година, но не и с крайния реултат, който бълнува автора на тази изпълнена с омраза към Русия статия. Украйна прати на заколение и последните си боеспособни еденици, така че скоро всичко ще приключи наистина. Жалко, че украинците станаха жертва на американските интереси, загубвайки стотици хиляди животи и около 40% от територията си. Но когато позволиш да те управлява наркоман марионетка, то нищо добро не те чака! Да го имаме предвид и ние и хората, които ни управляват!
3.
идиот русофоб
11.08.2024 16:10:00
71
66
Браво, Божка!
Безпогрешни прогнози както винаги! Интелигентен си като мен, а това е сериозен комплимент!
Русия ще се разпадне, Украйна ще победи, а България ще стане икономическия тигър на Европа! Сигурен съм, както съм сигурен че Зеленски не е наркоман!
2.
Тулупа
11.08.2024 16:08:03
157
66
ХАХАХАХА
ПОРЕДНАТА ПОРЪЧКОВА ПОВЪРНЯ
ИЗСРАНА ОТ БЕЗМОЗЪЧНО И
ПРОДАЖНО МЕКОТЕЛО.....,
евроГЕЙски БОКЛУК,ПРЪСКАЩ ЛАЙНА
ОКОЛО СЕБЕ СИ
СЛАВА РОССИИ
СЛАЕА РОССИИ
СЛАВА РОССИИ
1.
Я
11.08.2024 16:04:06
154
60
Божидар е,да ти го начука руски хуй голям ти пожелавам.Еврогей недоклатен.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Народопсихология ли е пиенето и друсането преди шофиране на автомобил в България Народопсихология ли е пиенето и друсането преди шофиране на автомобил в България Тенденцията се запазва въпреки строгите наказания - на някои хора просто не им дреме и карат пияни и дрогирани „Хайде да го направим“: 3 причини за спонтанен секс „Хайде да го направим“: 3 причини за спонтанен секс Краткият, непланиран интимен контакт може да ви даде много енергия Причините мъжете да игнорират жените въпреки чувствата си Причините мъжете да игнорират жените въпреки чувствата си Един от вариантите мъжете да игнорират жените, към които отявлено са проявили интерес и са запалили техния е, че крият нещо 5 зодии, които изглежда винаги имат лош късмет 5 зодии, които изглежда винаги имат лош късмет Ето кои са те  Зеленчукова запеканка със специален сос: Бърза вечеря пълна с витамини Зеленчукова запеканка със специален сос: Бърза вечеря пълна с витамини Ето как да я приготвите Не бързайте да се разделяте с тези панталони, остават хит и през есента! Не бързайте да се разделяте с тези панталони, остават хит и през есента! Раираната вещ се превърна във фаворит на модерните дами през топлия сезон „Фрапорт“ отлага затварянето на летище Бургас? „Фрапорт“ отлага затварянето на летище Бургас? В летателната програма за зимните месеци са заложени редовни полети до Лондон Автомобил с мигранти катастрофира при гонка, има ранени Автомобил с мигранти катастрофира при гонка, има ранени Шофьорът не се е подчинил на полицейско разпореждане и е предизвикал ПТП 15 първокласници прекрачиха училищния праг в Росен, получиха подаръци от кмета на Созопол 15 първокласници прекрачиха училищния праг в Росен, получиха подаръци от кмета на Созопол Директорът на ОУ „Христо Ботев“ Станка Коева пък ги захрани с пита и мед, след като припомни, че за 159-ти път се открива учебната година в селото Александър Илиев е новият директор на "Морска администрация" Бургас Александър Илиев е новият директор на "Морска администрация" Бургас Той заменя на поста кап. Живко Петров, който стана зам.-министър 
Защо българите спряха да ходят в Одрин Защо българите спряха да ходят в Одрин Отчитат спад на посетителите от нашата страна, но пък очакват ръст на посещенията през есента Стрелецът по Тръмп написал книга "Свободни сте да убиете Тръмп" Стрелецът по Тръмп написал книга "Свободни сте да убиете Тръмп" Бившият президент е описан като "глупак" и "шут" заради безредиците на Капитолия от 6 януари 2021 година Луд фен се навря под полата й Луд фен се навря под полата й Усмивката падна от лицето на Шакира, когато хвана натрапника в крачка Хиляди украинци в чужбина се отказват от гражданство Хиляди украинци в чужбина се отказват от гражданство Законът насърчава мъжете да се завърнат и да воюват Медведев се усъмни, че Украйна е наела Райън Уесли Рут да убие Тръмп Медведев се усъмни, че Украйна е наела Райън Уесли Рут да убие Тръмп Ето какво каза той Експлозия в центъра на Кьолн Експлозия в центъра на Кьолн Има пострадали Смартфони в клас - какви са правилата в балканските държави Смартфони в клас - какви са правилата в балканските държави ЮНЕСКО препоръча забрана на използването им от учениците в училищата Кой е задържаният за опит за убийство на Тръмп Кой е задържаният за опит за убийство на Тръмп Служители на органите на реда съобщиха, че мъжът, който е насочил пушката и е бил арестуван, е Райън Уесли Раут, 58-годишен, от Хаваите Близо 300 затворници избягаха от нигерийски затвор след наводнения Близо 300 затворници избягаха от нигерийски затвор след наводнения Сред тях има членове на ислямистката милиция Боко Харам 30 ранени при удар по блок в Харков 30 ранени при удар по блок в Харков Сред пострадалите има и деца
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Има ли балон на пазара на имоти или не, за съжаление разбираме, когато се спука Виц на деня Виц на деня Чужденец пристига в България и започва да разпитва местните:
- Тук в дясно ли карате както в повечето държави или в ляво като в Англия?
- Ами, зависи къде е останал асфалт...
Виц на деня Виц на деня 2034г. България връща българските имена...
- Как кръстихте дъщеричката?
- Радка, на баба си Рейчъл...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Сватба без бой - не е сватба! - каза булката и тресна свекървата по муцуната.


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори