×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честит първи учебен ден!
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Съсипа сина ми, плаче баба Лили


09 Август 2024, Петък, 11:14 ч.
Автор: Флагман.бг

Музикантът от „Ку-Ку бенд“ си отива трагично

,,Плащах наема на квартирата в София, която моят син делеше със Слави Трифонов“, разказа баба Лили пред журналисти от „Ретро“. 86-годишната жена от Плевен познавала шоумена от дете, когато със сина й Анатоли се сприятелили.

 „Още от малки бяха постоянно заедно, заедно учиха и в музикалната консерватория, Слави беше с виола, а Анатоли с виолончело. Казваха ми, че когато станат много известни музиканти, ще ми върнат с по 10 всички пари, които съм им дала, а аз се смеех и се радвах, защото бяха заедно и имаха мечти".

Според думите на баба Лили студентите са имали финансови затруднения и се налагало да им помага през по-голямата част от следването им.

„Работех като счетоводителка и почти цялата ми заплата отиваше в помощ на децата. Това беше преди старта на студентското „Ку-Ку“, когато те нямаха пукнат лев и едва свързваха двата края", казва тя.

Синът на баба Лили Анатоли е бил изключително привързан към Трифонов и правели всичко заедно. В началото бил един от първите членове на „Ку-Ку бенд".

„Един от първите музикални клипове на бенда беше на покрива на панелния блок, в който беше семейното жилище на сина ми. Той беше много щастлив, че е част от това".

Когато предаването „Ку-Ку“ набира скорост и лицето на Слави Трифонов става разпознаваемо за българските зрители, настъпва и разривът на тяхното приятелство.

"Знам само това, което ми е казвал Анатоли. Слави повече не съм го виждала, не е говорил с мен. Нямам никакви контакти с него повече от 30 години".

Според баба Лили поводът за прекратяване на тяхното приятелство са финансови спорове и желанието на Анатоли за повече изяви. Неговото участие в „Ку-Ку бенд“ приключва още в съвсем ранен етап.

"Ей така, изведнъж, вече не бяха приятели. Просто спряха всякаква комуникация. Непонятно ми е как може толкова силно приятелство като тяхното да бъде прекъснато толкова лесно. Анатоли много страдаше, мисля, че никога не го преживя".

Синът на възрастната жена понася тежко раздора си с Трифонов и нарастващата му популярност през годините само утежнява положението.

„Пропи се. Не успя да се задържи дълго на нито една работа. Имаше хубаво семейство, но и него пропиля. Даже спря да свири. Продаде си всички инструменти на безценица. Отдалечи се от всички, включително от децата си, с които загуби контакт“.

Според възрастната дама синът й е правил опити да се срещне със Слави в продължение на години, включително го е причаквал пред сградата на Би Ти Ви, но всичките са били неуспешни.

„Веднъж е успял да говори с Евгени Димитров-Маестрото, който е обещал да ги срещне да поговорят, но това не се е случило. Той много искаше да се помирят. Имаха много снимки заедно, които Анатоли взе от семейните ни албуми и носеше навсякъде със себе си".

Годините на отхвърляне накрая си казват своето и той спира всякакви опити за контакт със стария си приятел.

 „Даже изгори снимките. Почти запали апартамента“, сподели мъката си баба Лили пред „Ретро". Не остана нито една, а бяха толкова забавни кадри Слави, още къдрокос, синът ми - красив и пълен с живот. Те по едно време бяха с еднакви прически – дългокоси на опашки - ето колко близки бяха. Като братя. Не знам защо Слави така забрави за него. Анатоли не го забрави".

Синът на баба Лили умира трагично през 2021 г. след дълги години злоупотреба с алкохол. По нейни думи той до последно се е интересувал какво се случва с Трифонов и е следял всичките му изяви.


В категории: Лайфстайл


11
Коментара по темата
11.
Христина Костадинова
09.08.2024 16:51:49
0
0
Човек трябва да вярва в себе си, да разчита на себе си и да не търси вината в другите!
10.
Статията е абсолютен ФЕЙК
09.08.2024 15:09:18
0
1
В тази статия няма една вярна дума. Аз работих по това време в Студентска програма Ку-Ку и такъв музикант Анатоли нямаше. Първото участие на музиканти беше на Годишните награди но Ку-Ку Академията през 1993 г. в НДК, когато Слави доведе освен Илия Илиев - Професора и Евгени Йотов, също и Ангел Заберски-син, Светозар Каракадиев и Радосвет Кукудов - Пънчо. Това са всичките музиканти създали Ку-Ку Бенд. На какво е свирил този Анатоли. Труден въпрос.
9.
Статията е абсолютен ФЕЙК
09.08.2024 15:08:20
0
1
В тази статия няма една вярна дума. Аз работих по това време в Студентска програма Ку-Ку и такъв музикант Анатоли нямаше. Първото участие на музиканти беше на Годишните награди но Ку-Ку Академията през 1993 г. в НДК, когато Слави доведе освен Илия Илиев - Професора и Евгени Йотов, също и Ангел Заберски-син, Светозар Каракадиев и Радосвет Кукудов - Пънчо. Това са всичките музиканти създали Ку-Ку Бенд. На какво е свирил този Анатоли. Труден въпрос.
8.
Б11
09.08.2024 13:50:43
0
6
Дългият е едно злобно, арогантно и егоистично момче от Плевен. С който работеше и беше приятел се скара. С Маги Халваджиян, Точно Токмакчиев, Любо Нейков, Камен Воденичаров и други последва едно и също. Вероятно и с това момче се е случило същото. За него приятелчета бяха мутрите. Васил Илиев, Илия Павлов, Димата Руснака. И всичките тези негови приятелчета бяха разстреляни в София. Имаше едно приятелче също мутра. Архонт стана. Също така имаше още едно приятелче от Ъндърграунда. С него се скараха за една градинка в София и за 50% от една партия. Скоро се сближи с Маги Халваджиян, срещу когото води дела и то се събра само заради партията си. Арменецът разбра за какво става въпрос и се махна. При Учиндолеца има само едно и то е Интереси. Затова ще си умре, сам като куче! Жалко за това момче и разбитото му семейство!
7.
ggs
09.08.2024 13:06:30
3
9
Вървели са заедно, равни са били, в даден момент единия дърпа напред финансово, а другия започва да го критикува, че не му помага, не му дава и той да има....
Приятелството не е търговия, никой не е длъжен на никой с нищо. Същото е и с любовта. Не може да изискваш от другия любов, заради това че ти му даваш любов. Той не е длъжен да отговаря на желанията ти.
6.
КУКУ
09.08.2024 13:04:50
1
6
Че Станислав е боклук няма никакъв спор. Но едва ли Анатоли се е пропил заради него.
Просто има психически състояния които са смъртоносни също както и физическите болести.
5.
Надежда Христова
09.08.2024 12:50:04
0
10
Много подло!!!Вкарвам в тези видове "българи",защото и на мен се случи такова подобно,но 1с допълнение,че аз заведох Светлозара Ръцева в Богословския фак. на ВТУ и й предоставих литература за докторант,вследствие на което получих ходатайство от нейна страна за изгонването ми оттам.Но не се пропих,а съм винаги в час и очаквам Божието възмездие.
4.
msp
09.08.2024 12:36:20
7
5
Приятелството се гради на общи интереси,съвсем нормално е във времето ,човек да губи приятели и да печели нови.
3.
Надежден
09.08.2024 12:17:49
1
10
Много подло!!!Равносилно на убийство много по-жестоко и мъчително от физическото.Дано Бог му въздаде на убиеца на приятеля си!!!(Предателя си)И на мен ми случи подобно и без да пия,трезво чакам Божието възмездие!!!От мен,съпричастност с мъката по непрежалимия син!!!
2.
До 1
09.08.2024 12:08:07
6
16
Ти май си безмозъчно чалгарче роб на чалгаря баркоман
1.
Паляр
09.08.2024 11:50:01
17
13
И сега Славчо ли е виновен че някой си Анатоли станал алкохолик?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Народопсихология ли е пиенето и друсането преди шофиране на автомобил в България Народопсихология ли е пиенето и друсането преди шофиране на автомобил в България Тенденцията се запазва въпреки строгите наказания - на някои хора просто не им дреме и карат пияни и дрогирани „Хайде да го направим“: 3 причини за спонтанен секс „Хайде да го направим“: 3 причини за спонтанен секс Краткият, непланиран интимен контакт може да ви даде много енергия Причините мъжете да игнорират жените въпреки чувствата си Причините мъжете да игнорират жените въпреки чувствата си Един от вариантите мъжете да игнорират жените, към които отявлено са проявили интерес и са запалили техния е, че крият нещо 5 зодии, които изглежда винаги имат лош късмет 5 зодии, които изглежда винаги имат лош късмет Ето кои са те  Зеленчукова запеканка със специален сос: Бърза вечеря пълна с витамини Зеленчукова запеканка със специален сос: Бърза вечеря пълна с витамини Ето как да я приготвите Не бързайте да се разделяте с тези панталони, остават хит и през есента! Не бързайте да се разделяте с тези панталони, остават хит и през есента! Раираната вещ се превърна във фаворит на модерните дами през топлия сезон „Фрапорт“ отлага затварянето на летище Бургас? „Фрапорт“ отлага затварянето на летище Бургас? В летателната програма за зимните месеци са заложени редовни полети до Лондон Автомобил с мигранти катастрофира при гонка, има ранени Автомобил с мигранти катастрофира при гонка, има ранени Шофьорът не се е подчинил на полицейско разпореждане и е предизвикал ПТП 15 първокласници прекрачиха училищния праг в Росен, получиха подаръци от кмета на Созопол 15 първокласници прекрачиха училищния праг в Росен, получиха подаръци от кмета на Созопол Директорът на ОУ „Христо Ботев“ Станка Коева пък ги захрани с пита и мед, след като припомни, че за 159-ти път се открива учебната година в селото Александър Илиев е новият директор на "Морска администрация" Бургас Александър Илиев е новият директор на "Морска администрация" Бургас Той заменя на поста кап. Живко Петров, който стана зам.-министър 
Защо българите спряха да ходят в Одрин Защо българите спряха да ходят в Одрин Отчитат спад на посетителите от нашата страна, но пък очакват ръст на посещенията през есента Стрелецът по Тръмп написал книга "Свободни сте да убиете Тръмп" Стрелецът по Тръмп написал книга "Свободни сте да убиете Тръмп" Бившият президент е описан като "глупак" и "шут" заради безредиците на Капитолия от 6 януари 2021 година Луд фен се навря под полата й Луд фен се навря под полата й Усмивката падна от лицето на Шакира, когато хвана натрапника в крачка Хиляди украинци в чужбина се отказват от гражданство Хиляди украинци в чужбина се отказват от гражданство Законът насърчава мъжете да се завърнат и да воюват Медведев се усъмни, че Украйна е наела Райън Уесли Рут да убие Тръмп Медведев се усъмни, че Украйна е наела Райън Уесли Рут да убие Тръмп Ето какво каза той Експлозия в центъра на Кьолн Експлозия в центъра на Кьолн Има пострадали Смартфони в клас - какви са правилата в балканските държави Смартфони в клас - какви са правилата в балканските държави ЮНЕСКО препоръча забрана на използването им от учениците в училищата Кой е задържаният за опит за убийство на Тръмп Кой е задържаният за опит за убийство на Тръмп Служители на органите на реда съобщиха, че мъжът, който е насочил пушката и е бил арестуван, е Райън Уесли Раут, 58-годишен, от Хаваите Близо 300 затворници избягаха от нигерийски затвор след наводнения Близо 300 затворници избягаха от нигерийски затвор след наводнения Сред тях има членове на ислямистката милиция Боко Харам 30 ранени при удар по блок в Харков 30 ранени при удар по блок в Харков Сред пострадалите има и деца
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Има ли балон на пазара на имоти или не, за съжаление разбираме, когато се спука Виц на деня Виц на деня Чужденец пристига в България и започва да разпитва местните:
- Тук в дясно ли карате както в повечето държави или в ляво като в Англия?
- Ами, зависи къде е останал асфалт...
Виц на деня Виц на деня 2034г. България връща българските имена...
- Как кръстихте дъщеричката?
- Радка, на баба си Рейчъл...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Сватба без бой - не е сватба! - каза булката и тресна свекървата по муцуната.


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори