×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честит първи учебен ден!
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Законопроектът, който свали маските


Законопроектът, който свали маските
Да ходиш в училищата и да издирваш или създаваш нежни души е отвратително, смята ПР-експертът Евгени Минчев
08 Август 2024, Четвъртък, 23:11 ч.
Автор: Виктория ГОРГИЕВА

Либералите повтаряха, че у нас крайнодесни размахват плашилото на джендъризма, а сега подскочиха като ужилени

На въпроса: „Има ли джендър идеология и цели ли тя да проникне и у нас“, отговорът най-накрая беше даден вчера, когато парламентът прие законопроекта на "Възраждане", забраняващ пропагандата на "нетрадиционна сексуална ориентация" и "определяне на полова идентичност, различна от биологичната" в българските училища. /в пенсионерските клубове тази пропаганда остава напълно допустима – бел. ред./

Със 135 гласа "за", 33 "против" и 8 въздържали се законопроектът бе гласуван на първо и второ четене в едно заседание. На първо четене 171 депутати го подкрепиха, като едва 8 бяха "против" - 7 от ПП-ДБ и 1 от ГЕРБ, 9 се въздържаха, а на второ четене гласовете "против" внезапно скочиха на 57 - всички 33-ма депутати от ПП-ДБ, 6 от ГЕРБ и всички 18 от ДПС се опитаха да отхвърлят законопроекта, но БСП, ИТН, "Възраждане" и независимите имаха мнозинство.

Какво предвиждат промените:
Чл. 11 ал. 2 придобива следния вид:

(2) В системата на предучилищното и училищното образование се забраняват действия свързани с:
1. Налагането на идеологически и/или религиозни доктрини;
2. Осъществяването на политическа и партийна дейност;
3. Извършване на пропаганда, популяризиране или подстрекаване по какъвто и да е начин, пряко или косвено, на идеи и възгледи свързани с нетрадиционна сексуална ориентация и/или определяне на полова идентичност различна от биологичната;

§ 2. В §1 от допълнителните разпоредби се правят следните изменения и допълнения:
1. Създава се нова т. 16:
„Нетрадиционна сексуална ориентация" е различно от общоприетите и заложените в българската правна традиция схващания за емоционално, романтично, сексуално или чувствено привличане между лица от противоположни полове."

Кои са против този законопроект?

Либералните кръгове у нас от години повтарят, че няма такова нещо като „джендър”, че те не желаят да правят пропаганда в училищата, че няма определени интереси от страна на определени НПО-та, няма и отделни хора, които целят прокарването на подобен наратив, а всичко това било популистко говорене от страна на крайнодесни политици, партии и активисти. Тоест, този закон не би трябвало да им пречи по никакъв начин.

Те сами казват, че няма опити да се превземат училищата, да бъде наложена определена идеология, да се популяризира нетрадиционната сексуална ориентация. Защо тогава скочиха веднага? Под „те” се визират разните неправителствени организации, от години промотиращи активно уж несъществуващата според тях идеология. В „те” влизат и хората, които особено много държат българските деца, подрастващите, да бъдат подробно запознати с различната сексуална ориентация. В „те” влизат и повечето депутати от ПП/ДБ.
Сега всички „те” се завайкаха, че са дискриминирани, организираха веднага и протест под надслова: „Училища за всички! Да спрем закона на омразата!” срещу омразния, по думите им, закон, обявявайки се и срещу „пропагандата на традиционни християнски ценности, с което възникнаха допълнителни въпроси.
Първо, коя от традиционните християнски ценности ги притесняват толкова? Дали визират морала, който влиза в базово противоречие с подкрепяните от тях виждания?  Дали визират традиционното християнско семейство, състоящо се от мъж и жена? Или пък да обичаш ближния си? Въобще, споменаването в негативна конотация на „традиционни християнски ценности” от определени организации и лица, свързани с опитите ЛГБТИ идеологията да проникне и в училищата, и сред децата, ясно говори, че каквото и да е изказано като опасения от противоположната страна, явно е било напълно резонно. „Те” сами се разкриха.

Скочиха и либерални апологети, които веднага припознаха дългата ръка на Путин, твърдейки, че законопроектът силно напомня този, приет от руската Дума през 2014 г., после и в Унгария, и в Полша. Ама, разбира се, няма да е същото, ако не намесим Путин във всяко действие, решение и мисъл. А и както знаем, лично той, от сутрин до вечер, крои планове как да дестабилизира световната сила България. Шизофрения в най-висша степен, която все още хваща вяра сред най-лоботомираните поддръжници на една-две от родните партии, които продължават да не разбират, че именно тяхното и на лидерите им фанатично поведение е произвело повече русофили, отколкото което и да е действие на Русия или Путин.
А всъщност още през 2021г. Конституционният съд се произнесе категорично, което прави приетия законопроект напълно резонен и отговарящ на нормите: „Понятието „пол“ според Конституцията следва да се разбира само в неговия биологичен смисъл”.

Натиск по темата определено има

Има, но той не е от страна на приелите законопроекта, а от другата. Натиск има и от родни партии и политици, от европейските институции, от неправителствени организации. Било то да ратифицираме Истанбулската конвенция, било да приемем спорната Стратегия за детето, било да ускорим уреждането на процедура за юридическа промяна на пола.

В Съвета на Европа, съвсем наскоро, умуваха как да накарат всички страни да защитават по-добре правата на транссексуалните лица, като измъдриха, че: „Процедурите за правно признаване на пола в Европа трябва да се провеждат възможно най-бързо и прозрачно и трябва да бъдат открити за малолетни… без ограничения на възрастта. Тези процедури трябва да бъдат достъпни за непълнолетни, като се вземат предвид възгледите, зрелостта и най-добрите интереси на детето и в най-добрия случай без възрастови ограничения”. Докладът “Човешките права и половата идентичност и изразяване” е официално публикуван, не е някаква конспирация, нито преувеличение, нито фалшива информация.

В него е посочено още че  „т. нар. традиционни норми относно пола” са особено разрушителни за правата на трансхората, подчертано е и че законодателството на страните не трябва да забранява и пречи на половата идентичност и половото изразяване, защото това е форма на дискриминация. Порицани сме и поименно: „Забраната на юридическата смяна на пола е недопустима. Това ограничение все още съществува в България и Унгария”.

В Истанбулската конвенция /ИК/пък, макар всичките и апологети да твърдят именно обратното, съвсем ясно се говори за:
1. Задължително изучаване в училищата на въпроси като "нестереотипни роли на пола" (чл. 14);
Глава I. Член 3. Подточка В: "„пол“ означава социално изградени роли, поведения, дейности и характеристики, които определено общество смята за подходящи за жените и за мъжете;"

Между многобройните текстове се вмъква и понятието "социален пол" („gender“), различен от биологичния пол  („sex”), а тъй като в нашата Конституция не съществува понятието "социален пол" („gender“), различен от биологичния пол  („sex”), ратифицирането на Конвенцията би довело до изискването за промяна на Основния закон на България.
Интересното е, че макар по думите на поддръжниците на ИК, тя да нямала, видите ли, нищо общо с ЛГБТИ, на всеки протест, касаещ различната сексуална ориентация, задължително има призиви да приемем и конвенцията. Опитите на свързаните с въпросните НПО-та са, именно чрез правата на жените, да прокарат различни спорни закони, касаещи и ранното сексуално образование в училищата, и половата идентичност на децата.

И сега, с приемането на законопроекта на „Възраждане”, тези опити бяха попарени, което предизвика поредица писания в медиите, за пореден път обяснения как българите сме хомофоби, расисти, нетолерантни, застинали в Средновековието и прочее обвинения, които обаче напълно доказват твърденията на другата страна – да, целта винаги са били децата; да, целта на ЛГБТИ активистите и свързаните с тях организации е да ги индоктринират от ранна детска възраст; да, не става въпрос въобще само за равни права и приемане, говорим за доста по-различни цели.

А пътят е ясен – днес е ранното сексуално образование, утре ще е правото на „избор” на пол, половата идентичност и прочее вредни, радикални и откровено опасни за подрастващите неолиберални алтернативи. Именно както допреди години различните аномалии влизаха в графата патологии и отклонения, както и бяха работа само на психиатрите, а днес вече са част от пропагандираната реалност. Именно както вече законите в някои страни позволяват даже на непълнолетни да променят пола си.
Поне към момента ние успяваме да запазим баланса и най-важното – правата на децата да бъдат наистина защитени, а психиката им пощадена от експерименти, които биват промотирани дори на държавно ниво.

 


В категории: Политика


32
Коментара по темата
32.
ЕИМ
23.08.2024 10:46:05
0
1
Признавам си, че съм гласувал за ПП-ДБ преди, но вече никога, никога няма да направя тази грешка.
31.
Браво на Виктория!
10.08.2024 17:57:07
1
6
Браво на Виктория, за показване депутатите от кои партии на чичко Сорос подкрепят джендърството и педофилията!
Това е малко история на ЛГБТК движението, ползвайте превод на български през браузера:
"Евреите и ЛГБТК движението"
https://en.rattibha.com/thread/1813712101812117751
Да си спомним от Библията за Божието наказание за нарушаване на Божиите Заповеди от педерунгели:
Левит 20:13 "Ако някой легне с мъжко, като с женско, и двамата са извършили гнусота; непременно да се умъртвят; кръвта им да бъде върху тях."
www.wordproject.org/bibles/bg/03/20.htm#13
30.
Tangra
09.08.2024 13:49:53
5
2
До 16 защото България е светска а не религиозна държава с шариат - затова!

До 12 Баси
Сериозно ли ве? Ама се нагъзихте всички преди 11 века да приемате израелския бог за свой? Хилядолетнико я кажи какво знаеш за Тангра? Нищо нали?

Кажи за избитите знатни родове до 9то коляно не желаещи да приемат рязания на 8мия ден Исус за свой спасител? Това е ок нали ?
Отвори си великата книжка и виж как Исус на 8мия ден е обрязан - ти що не си ?
Също много ревете мангалите как раждали деца ама "дева" Мария на колко годинки е родила Исус м? Или там няма проблеми ?
Предал Тангра забравил миналото кланящ се на еврейски бог седнал да реве кой бил прогнил. Я се виж ти първо вероотстъпнико!

"На християните българите направиха много добрини. И те ги забравиха, но Бог вижда”

Иначе е прекрасно че децата няма да им предлагат тия сбъркани ценности - сбъркани колко ти християнските - ако ти ударят едната буза дай другата. Око за око зъб за зъб. Най много хора са избити и изтезавани в името на Исус
29.
Tangra
09.08.2024 13:48:44
5
1
До 16 защото България е светска а не религиозна държава с шариат - затова!

До 12 Баси
Сериозно ли ве? Ама се нагъзихте всички преди 11 века да приемате израелския бог за свой? Хилядолетнико я кажи какво знаеш за Тангра? Нищо нали?

Кажи за избитите знатни родове до 9то коляно не желаещи да приемат рязания на 8мия ден Исус за свой спасител? Това е ок нали ?
Отвори си великата книжка и виж как Исус на 8мия ден е обрязан - ти що не си ?
Също много ревете мангалите как раждали деца ама "дева" Мария на колко годинки е родила Исус м? Или там няма проблеми ?
Предал Тангра забравил миналото кланящ се на еврейски бог седнал да реве кой бил прогнил. Я се виж ти първо вероотстъпнико!

"На християните българите направиха много добрини. И те ги забравиха, но Бог вижда”
28.
Бургазлията
09.08.2024 13:29:45
3
3
"" В системата на предучилищното и училищното образование се забраняват действия свързани с:
1. Налагането на идеологически и/или религиозни доктрини; """
"""Първо, коя от традиционните християнски ценности ги притесняват толкова?""
Хем да не се говори за религия в у-то , хем налагаме христянски ценности на мюсюлмани,евреи и други ...е къде живеем ние?
27.
Бургазлията
09.08.2024 13:29:11
3
2
"" В системата на предучилищното и училищното образование се забраняват действия свързани с:
1. Налагането на идеологически и/или религиозни доктрини; """
"""Първо, коя от традиционните християнски ценности ги притесняват толкова?""
Хем да не се говори за религия в у-то , хем налагаме христянски ценности на мюсюлмани,евреи и други ...е къде живеем ние?
26.
Даа
09.08.2024 12:20:19
0
9
Когато гласувате за ПП-ДБ или ДПС-ПЕЕВСКИ, имайте предвид че те са апологети на джендаризма и потъпкванетало на Християнските ценности!
25.
Даа
09.08.2024 12:19:35
0
9
Когато гласувате за ПП-ДБ или ДПС-ПЕЕВСКИ, имайте предвид че те са апологети на джендаризма и потъпкванетало на Християнските ценности!
24.
Марк Твен
09.08.2024 10:33:21
4
10
Евробите обичат джендъризма, те са едно цяло.
23.
До 5
09.08.2024 10:24:33
4
12
И кой еврогейски съд е над нашата Конституция и закони, да не говорим, че обществото не желае тази гавра. А докато трае това съдебно дело, което очаквате да спечелите, ще ви струва скъпо, не само във финансово изражение, да си знаете. Сега грантовете ще спрат, но и ще трябва да се научите да се плащате съдебните дела.
22.
До 5
09.08.2024 10:23:46
0
12
И кой еврогейски съд е над нашата Конституция и закони, да не говорим, че обществото не желае тази гавра. А докато трае това съдебно дело, което очаквате да спечелите, ще ви струва скъпо, не само във финансово изражение, да си знаете. Сега грантовете ще спрат, но и ще трябва да се научите да се плащате съдебните дела.
21.
До 3
09.08.2024 10:19:14
2
14
В средите на ЛГБТ и Педофили изнасилванията, самоубийствата, злоупотребата с наркотици е с най-висок процент. Да ти обяснявам ли защо?
20.
До 3
09.08.2024 10:18:31
0
13
В средите на ЛГБТ и Педофили изнасилванията, самоубийствата, злоупотребата с наркотици е с най-висок процент. Да ти обяснявам ли защо?
19.
до 5
09.08.2024 10:17:37
2
21
По- добре да плащаме глоби, за да запазим децата и християнската идентичност на родината ни, отколкото да плащаме за операциите за смяна на пола на джендърите, защото точно това ще е последицата от ИК и цялата законодателна рамка, а ние да продължаваме да събираме капачки за оборудване на детските отделения в болниците.
18.
Merd
09.08.2024 10:07:07
3
21
Браво Ан Възраждане и всичко, които ги подкрепиха.
17.
Дядо Байдън джендъра
09.08.2024 02:21:59
2
35
Пп дб най геиташката партия, който гласува за пп дб не заслужава да живее изроди мръсни няма закачат децата сиросоиди мръсни
16.
Исус
08.08.2024 20:32:36
6
13
Всичко хубаво но защо забраниха изучаването на религиите в училище
15.
Ангел Калчев
08.08.2024 20:04:05
4
27
Понякога малките партии, който са националисти създават добри неща, като това например. Много хубав и правилен закон. Което означава, че е хубаво да ги има като коректив на изпушилите либерали.
14.
Ангел Калчев
08.08.2024 20:03:09
6
25
Понякога малките партии, който са националисти създават добри неща, като това например. Много хубав и правилен закон. Което означава, че е хубаво да ги има като коректив на изпушилите либерали. Без значение от името, но не и да управляват, а да коригират.
13.
Ангел Калчев
08.08.2024 19:55:31
1
33
Демокрацията е хубаво нещо. Не е идеална, но по- добро от това все още няма. Демокрацията трябва да има, но това извращение не. Тази крайна либерална демокрация е кошмар и трябва да се разкара. Има мъж, жена, момче и момиче. Нищо повече, а който иска нещо друго, да се маха от България. Тук това няма място и трябва да бъде спряно.
12.
Баси
08.08.2024 18:36:50
4
47
Либерастка Европа да го ду.а. Ние сме хилядолетен народ и тези изгъзени моди нямат нищо общо с нормалното и установеното от Бог. На който не му изнася да си стяга куфарите за САЩ и Запада. Там пълнят дупки всякакви.
11.
Ба
08.08.2024 18:35:53
4
40
Либерастка Европа да го ду.а. Ние сме хилядолетен народ и тези изгъзени моди нямат нищо общо с нормалното и установеното от Бог. На който не му изнася да си стяга куфарите за САЩ и Запада. Там пълнят дупки всякакви.
10.
Кую
08.08.2024 18:20:14
2
29
33 джендъра и 8 неорентирани.
9.
Ха ха
08.08.2024 17:55:38
2
49
Идентични закони, спиращи гей+ пропагандата и агитацията в училищата, има и в Обединеното кралство и в Полша. И Европейският съд досега не се е сетил да се занимава с тях. И как никой не се сети да обвини англичаните и поляците, че са изостанали и путинисти? Законът си е чудесен ако и да е внесен от копейките.
8.
*********
08.08.2024 17:40:29
0
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
7.
До 5
08.08.2024 17:38:20
3
47
И европейският съд си го заври отзад !

Тук е нашата държава а такива педали като теб, отдавна сте се изнесли.
6.
Да не се чудите
08.08.2024 17:38:08
55
7
Защо сте най-мизерния, най-бедния, най-неграмотния и най-нещастния народ на Балканите.
5.
Само споко
08.08.2024 17:34:49
61
8
Законът ще падне в европейския съд и Ганя ще си плаща глоби като поп.

Омразата е скъпо удоволствие да си знаете :)
4.
До 3
08.08.2024 17:34:40
7
71
Ще ти се пръсне прогресивният задник от яд, към този закон.
Марш при Халваджияните !

Огромно БРАВО, за всички гласували ЗА.
3.
Капитан Джендър
08.08.2024 17:28:43
54
13
Браво на копейките че опазиха дицата от лошия жендър. Нищо че сме първенци по насилие, тормозм, пушене, наркотици, важното е да пишем гръмки послания у Фейса и да ръсим омраза към различните.

Кой му дреме казва е разликата м/у пропаганда и анонимно проучване, лапето шмърка райски газ пред блока и всичко е наред.
2.
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
08.08.2024 17:14:36
35
9
НИЩОПРАВЕЩИТЕ ИДИОТИ В ПАРЛАМЕНТА ПАК ЗАНИМАВАТ ОБЩЕСТВОТО С ПРОСТОТИИ ВМЕСТО ДА СЕ ЗАЕМАТ С ВАЖНИТЕ НЕЩА !!!!!!!!!!!!!!! И НАЙ ВАЖНОТО Е ДА СЕ СПРАВЯТ С ПОВСЕМЕСТНАТА КОРУПЦИЯ БЪРКАЩА ДИРЕКТНО В ДЖОБА НА ВСЕКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН !!!!!!!!!!!!!НО Е ЯДНО ЧЕ ""искат ама нямат желание "" ЗАЩОТО И ТЕ УЧАСТВАТ В ТАЗИ ""СХЕМА "" И СЕГА НИ ОТВЛИЧАТ ВНИМАНИЕТО С ""ДЖЕНДЪРИТЕ ""!!!!!!!Росен Милинов твърди че всички ""партии"трябва да бъдат изметени защото те са проводници на корпцията !!!!!!!!!!!!!!!!!
1.
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
08.08.2024 17:13:56
37
11
НИЩОПРАВЕЩИТЕ ИДИОТИ В ПАРЛАМЕНТА ПАК ЗАНИМАВАТ ОБЩЕСТВОТО С ПРОСТОТИИ ВМЕСТО ДА СЕ ЗАЕМАТ С ВАЖНИТЕ НЕЩА !!!!!!!!!!!!!!! И НАЙ ВАЖНОТО Е ДА СЕ СПРАВЯТ С ПОВСЕМЕСТНАТА КОРУПЦИЯ БЪРКАЩА ДИРЕКТНО В ДЖОБА НА ВСЕКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН !!!!!!!!!!!!!НО Е ЯДНО ЧЕ ""искат ама нямат желание "" ЗАЩОТО И ТЕ УЧАСТВАТ В ТАЗИ ""СХЕМА "" И СЕГА НИ ОТВЛИЧАТ ВНИМАНИЕТО С ""ДЖЕНДЪРИТЕ ""!!!!!!!Росен Милинов твърди че всички ""партии"трябва да бъдат изметени защото те са проводници на корпцията !!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Народопсихология ли е пиенето и друсането преди шофиране на автомобил в България Народопсихология ли е пиенето и друсането преди шофиране на автомобил в България Тенденцията се запазва въпреки строгите наказания - на някои хора просто не им дреме и карат пияни и дрогирани „Хайде да го направим“: 3 причини за спонтанен секс „Хайде да го направим“: 3 причини за спонтанен секс Краткият, непланиран интимен контакт може да ви даде много енергия Причините мъжете да игнорират жените въпреки чувствата си Причините мъжете да игнорират жените въпреки чувствата си Един от вариантите мъжете да игнорират жените, към които отявлено са проявили интерес и са запалили техния е, че крият нещо 5 зодии, които изглежда винаги имат лош късмет 5 зодии, които изглежда винаги имат лош късмет Ето кои са те  Зеленчукова запеканка със специален сос: Бърза вечеря пълна с витамини Зеленчукова запеканка със специален сос: Бърза вечеря пълна с витамини Ето как да я приготвите Не бързайте да се разделяте с тези панталони, остават хит и през есента! Не бързайте да се разделяте с тези панталони, остават хит и през есента! Раираната вещ се превърна във фаворит на модерните дами през топлия сезон „Фрапорт“ отлага затварянето на летище Бургас? „Фрапорт“ отлага затварянето на летище Бургас? В летателната програма за зимните месеци са заложени редовни полети до Лондон Автомобил с мигранти катастрофира при гонка, има ранени Автомобил с мигранти катастрофира при гонка, има ранени Шофьорът не се е подчинил на полицейско разпореждане и е предизвикал ПТП 15 първокласници прекрачиха училищния праг в Росен, получиха подаръци от кмета на Созопол 15 първокласници прекрачиха училищния праг в Росен, получиха подаръци от кмета на Созопол Директорът на ОУ „Христо Ботев“ Станка Коева пък ги захрани с пита и мед, след като припомни, че за 159-ти път се открива учебната година в селото Александър Илиев е новият директор на "Морска администрация" Бургас Александър Илиев е новият директор на "Морска администрация" Бургас Той заменя на поста кап. Живко Петров, който стана зам.-министър 
Защо българите спряха да ходят в Одрин Защо българите спряха да ходят в Одрин Отчитат спад на посетителите от нашата страна, но пък очакват ръст на посещенията през есента Стрелецът по Тръмп написал книга "Свободни сте да убиете Тръмп" Стрелецът по Тръмп написал книга "Свободни сте да убиете Тръмп" Бившият президент е описан като "глупак" и "шут" заради безредиците на Капитолия от 6 януари 2021 година Луд фен се навря под полата й Луд фен се навря под полата й Усмивката падна от лицето на Шакира, когато хвана натрапника в крачка Хиляди украинци в чужбина се отказват от гражданство Хиляди украинци в чужбина се отказват от гражданство Законът насърчава мъжете да се завърнат и да воюват Медведев се усъмни, че Украйна е наела Райън Уесли Рут да убие Тръмп Медведев се усъмни, че Украйна е наела Райън Уесли Рут да убие Тръмп Ето какво каза той Експлозия в центъра на Кьолн Експлозия в центъра на Кьолн Има пострадали Смартфони в клас - какви са правилата в балканските държави Смартфони в клас - какви са правилата в балканските държави ЮНЕСКО препоръча забрана на използването им от учениците в училищата Кой е задържаният за опит за убийство на Тръмп Кой е задържаният за опит за убийство на Тръмп Служители на органите на реда съобщиха, че мъжът, който е насочил пушката и е бил арестуван, е Райън Уесли Раут, 58-годишен, от Хаваите Близо 300 затворници избягаха от нигерийски затвор след наводнения Близо 300 затворници избягаха от нигерийски затвор след наводнения Сред тях има членове на ислямистката милиция Боко Харам 30 ранени при удар по блок в Харков 30 ранени при удар по блок в Харков Сред пострадалите има и деца
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Има ли балон на пазара на имоти или не, за съжаление разбираме, когато се спука Виц на деня Виц на деня Чужденец пристига в България и започва да разпитва местните:
- Тук в дясно ли карате както в повечето държави или в ляво като в Англия?
- Ами, зависи къде е останал асфалт...
Виц на деня Виц на деня 2034г. България връща българските имена...
- Как кръстихте дъщеричката?
- Радка, на баба си Рейчъл...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Сватба без бой - не е сватба! - каза булката и тресна свекървата по муцуната.


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори