×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честит първи учебен ден!
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

10+ неща, които ще го побъркат в леглото


03 Август 2024, Събота, 22:00 ч.

Казват, че мъжете също имат G-точка – и при тях е стомахът. Но не се ли целим прекалено високо?

Какво си представяш, когато чуеш „секси жена“? Може би пред очите ти се появява нимфа в дантелено бельо върху голото ѝ тяло, тя е с безупречна прическа и сочно яркочервено червило? За малко да забравим за токчетата, които правят краката безмерно дълги, и за жертиерите, разбира се, пише cosmopolitan.bg.

Ако сега ти кимаш одобрително с глава, имам за теб сензационни новини: всички тези провокативни „уловки“ съвсем не са за сексуалността.

Често бъркаме външните детайли за привлекателност с вътрешната настройка – равняваме сексуалността със сексапилността. Само че това са съвършено различни неща.

Сексуалността е крещящ секс, когато една жена показва с целия си вид колко е гореща. Колкото и да е странно, такъв образ може да има полярен ефект: човек се отблъсква от образ, който е твърде ярък, особено когато крие комплекси и съмнение в себе си.

Сексуалността, напротив, не е толкова ярка отвън, а светеща отвътре. Една секси жена може и да не обгръща тялото си в сатен и дантела, но в същото време тя вълнува още с погледа си, с всяко движение, със себе си. Сексуалността е история за насладата от тялото, увереността и любовта към себе си. Ако твоята сексуалност е развита, възбудата на мъжа просто ще премине всякакви граници.

Мъжката възбуда, както неведнъж сме казвали, лежи в много по-дълбоки плоскости, отколкото са леопардовата минипола и крещящият грим.

Ето списък с 10 части на сексуалността, които абсолютно сигурно взимат ума на всеки мъж.

Пълно приемане на собственото тяло

Когато обичаш тялото си, се чувстваш по-свободно, разкрепостено, а тази увереност демонстрираш пред мъжа. Именно тя го възбижда. Да приемаш и обичаш тялото си, означава да се вслушваш в желанията си, да отхвърляш критиката и да се поощряваш, да се глезиш с качествена хана и дрехи. Чрез това тотално приемане преминава възбудата от само себе си, както и смята твоят партньор.

Разкрепостеност

Мъжете обожават, когато жената не се притеснява в леглото, не се срамува да се докосва и показва как и къде ѝ е хубаво да я гали партньорът. Само на теб ти е добре известно къде се намират ерогенните ти зони и само ти можеш да проведеш експресен курс по своето тяло но мъжа, с когото си. Подобни „разходки“, без никакво съмнение, няма да го оставят равнодушен.

Твоето удоволствие

В обществото ни е заседнал стереотип, че всичко, което мъжът търси в леглото, е собственото си удоволствие. Но истината е, че много повече от неговите оргазми го възбуждат твоите. Ако ти редовно финишираш, без да симулираш, партньорът ти ще бъде привлечен като магнит.

Прогресът в секса

Да опитвате нови практики, да има разнообразие в позите, местата, да търсите нови чувствени участъци по тялото си – това означава да се преоткривате в леглото. Подобни открития, направени и от двамата, сближават партньорите и ви позволяват да говорите открито за интимното, без да се притеснявате. Повечето мъже се възбуждат от разговори за секс, така че не мълчи, говори смело какво ти харесва и какво искаш. Разкажи му за тайните си фантазии и разбира се, ги направете реалност заедно.

Експерименти с трети в леглото

А третият ще стане идеалният любовник, който живее на рафта в секс магазина. Вибратори, стимулатори, секс козметика – това ще допълни интимният ви живот и внесе в него възбуждащи искри.

Нови ролеви модели

Всичко неизследвано и ново привлича мъжете. Така че защо да не започнем жените да се променяме в леглото по-често? Различните роли ще те правят в очите на партньора неуловима, загадъчна и възбуждаща. Ще му се иска да те изучава и да те печели отново и отново.

Предварителни ласки

Грешно е да се мисли, че мъжът винаги е готов за секс. Това невинаги е така. С възрастта на мъжете все повече има оказва влияние стресът и динамичният начин на живот. Преди да стигнете до леглото, трябва да подгреете, да се освободите от енергийния „боклук“, което ще ви помогне да превключите на секс вълна. За това ще помогне правилната атмосфера, приглушената светлина, ароматни масла и разбира се, разпускащ масаж.

Инициативност

Повечето мъже са ловци по природа. Но дори ловецът понякога иска да се отпусне. Те искат жената да направи първата крачка към леглото и не се колебаят да инициират различни експерименти.

Близост

Когато твоят партньор се чувства добре с теб, той не се срамува да бъде уязвим и не се страхува да се открие сексуално. Той знае, че няма да го съдиш за тайните му желания и дори ще го подкрепиш. Всичко това не само възбужда, но и позволява да поддържате страстта в продължение на много години.

Силна жена, която позволява да бъде контролирана в леглото

Много мъже са възхитени от този контраст: те харесват, когато една жена действа уверено и води в ежедневието, но е щастлива да се подчини по време на секс. Това не означава, че трябва да действаш противно на твоите вкусове и желания. Но ако понякога предпочиташ да бъдеш водена, намекни за това, докато флиртувате – може би и двамата ще намерите нещо, което ви харесва!

Присъствие

Означава да бъдеш напълно фокусирана върху тук и сега. Мъжът иска да бъде център на твоето внимание – никакви телефони или други джаджи! Няма нищо по-хубаво от усещането, че цялата енергия на човека е насочена към теб – това е много вълнуващо! И разбира се, ти самата ще се възползваш от това: способността да се потопиш в момента е неразривно свързана с получаването на най-ярките оргазми.

Ентусиазъм

Днес можеш да намериш десетки курсове в интернет, където жените се превръщат в идеални любовници. И всъщност не се нуждаеш от нито един от тях: на първо място, мъжът иска да види, че наистина си щастлива да си в леглото с него и правите всичко с ентусиазъм. Твоят ентусиазъм за секс ще погали егото му и ще го накара да се почувства привлекателен и желан.

Червен цвят

Ако се чудиш какъв цвят бельо да носиш на третата си среща, избери червеното. Десетки проучвания показват, че това е цветът, който възбужда мъжете най-много, така че малко червено в спалнята е ефективен трик за повишаване на сексапила.

Запалена лампа

Има причина мъжете да обожават огромните плазмени екрани: според учените представителите на „силния пол“ възприемат света предимно визуално. Затова той иска да види колкото се може повече по време на секс и ако му откажеш, ще си помисли, че не се наслаждаваш на действията му и се притесняваш единствено за това как изглеждаш.

Искреност

Нека си признаем: постигането на оргазъм за една жена не е толкова лесно и понякога изглежда, че е по-лесно да излъжеш, отколкото да постигнеш желания резултат. Но ако разбере, че го мамиш, той ще бъде разочарован и може би завинаги – така че е по-добре никога да не се преструваш, че си стигнала до грандиозната кулминация, когато всъщност не си получила желаното удоволствие.

Еластични интимни мускули

Любимият ни виц за това е: защо да тренираш задните си части, ако можe да тренираш мускулите на тазовото дъно? В крайна сметка това, което е отвън, не е толкова важно, колкото това, което е отвътре.

Тренираните мускули дават много повече от красив корем или бедра. Редовно изпълнявайки интимна гимнастика, ти подобряваш кръвообращението в тазовите органи, те работят правилно, количеството на естествената лубрикация се увеличава, възбудата се повишава. Това е само физиологичният аспект.

От емоционална гледна точка интимната гимнастика ти позволява да се почувстваш още по-секси, да освободиш вътрешните стопери и да се отвориш за секса. И колко невероятни способности разкрива гимнастиката!

Например, може да овладеете известната техника за сингапурска целувка. Свивайки интимните си мускули, ти едновременно ще изпълняваш дихателната практика Uдияна. Човекът усеща в този момент нещо като вътрешен вакуум. Жена, която знае как да прави това, винаги ще развълнува своя любим!

 


В категории: Лайфстайл


1
Коментара по темата
1.
Удри бачо Илия!
04.08.2024 09:39:56
1
3
Казват, че мъжете също имат G-точка – и при тях е стомахът.
-------
И като яде турлю гювеч получава оргазъм, но се изпразва през ануса?! Уахахахаха
Още ли не сте ходили на лекар?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Народопсихология ли е пиенето и друсането преди шофиране на автомобил в България Народопсихология ли е пиенето и друсането преди шофиране на автомобил в България Тенденцията се запазва въпреки строгите наказания - на някои хора просто не им дреме и карат пияни и дрогирани „Хайде да го направим“: 3 причини за спонтанен секс „Хайде да го направим“: 3 причини за спонтанен секс Краткият, непланиран интимен контакт може да ви даде много енергия Причините мъжете да игнорират жените въпреки чувствата си Причините мъжете да игнорират жените въпреки чувствата си Един от вариантите мъжете да игнорират жените, към които отявлено са проявили интерес и са запалили техния е, че крият нещо 5 зодии, които изглежда винаги имат лош късмет 5 зодии, които изглежда винаги имат лош късмет Ето кои са те  Зеленчукова запеканка със специален сос: Бърза вечеря пълна с витамини Зеленчукова запеканка със специален сос: Бърза вечеря пълна с витамини Ето как да я приготвите Не бързайте да се разделяте с тези панталони, остават хит и през есента! Не бързайте да се разделяте с тези панталони, остават хит и през есента! Раираната вещ се превърна във фаворит на модерните дами през топлия сезон „Фрапорт“ отлага затварянето на летище Бургас? „Фрапорт“ отлага затварянето на летище Бургас? В летателната програма за зимните месеци са заложени редовни полети до Лондон Автомобил с мигранти катастрофира при гонка, има ранени Автомобил с мигранти катастрофира при гонка, има ранени Шофьорът не се е подчинил на полицейско разпореждане и е предизвикал ПТП 15 първокласници прекрачиха училищния праг в Росен, получиха подаръци от кмета на Созопол 15 първокласници прекрачиха училищния праг в Росен, получиха подаръци от кмета на Созопол Директорът на ОУ „Христо Ботев“ Станка Коева пък ги захрани с пита и мед, след като припомни, че за 159-ти път се открива учебната година в селото Александър Илиев е новият директор на "Морска администрация" Бургас Александър Илиев е новият директор на "Морска администрация" Бургас Той заменя на поста кап. Живко Петров, който стана зам.-министър 
Защо българите спряха да ходят в Одрин Защо българите спряха да ходят в Одрин Отчитат спад на посетителите от нашата страна, но пък очакват ръст на посещенията през есента Стрелецът по Тръмп написал книга "Свободни сте да убиете Тръмп" Стрелецът по Тръмп написал книга "Свободни сте да убиете Тръмп" Бившият президент е описан като "глупак" и "шут" заради безредиците на Капитолия от 6 януари 2021 година Луд фен се навря под полата й Луд фен се навря под полата й Усмивката падна от лицето на Шакира, когато хвана натрапника в крачка Хиляди украинци в чужбина се отказват от гражданство Хиляди украинци в чужбина се отказват от гражданство Законът насърчава мъжете да се завърнат и да воюват Медведев се усъмни, че Украйна е наела Райън Уесли Рут да убие Тръмп Медведев се усъмни, че Украйна е наела Райън Уесли Рут да убие Тръмп Ето какво каза той Експлозия в центъра на Кьолн Експлозия в центъра на Кьолн Има пострадали Смартфони в клас - какви са правилата в балканските държави Смартфони в клас - какви са правилата в балканските държави ЮНЕСКО препоръча забрана на използването им от учениците в училищата Кой е задържаният за опит за убийство на Тръмп Кой е задържаният за опит за убийство на Тръмп Служители на органите на реда съобщиха, че мъжът, който е насочил пушката и е бил арестуван, е Райън Уесли Раут, 58-годишен, от Хаваите Близо 300 затворници избягаха от нигерийски затвор след наводнения Близо 300 затворници избягаха от нигерийски затвор след наводнения Сред тях има членове на ислямистката милиция Боко Харам 30 ранени при удар по блок в Харков 30 ранени при удар по блок в Харков Сред пострадалите има и деца
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Има ли балон на пазара на имоти или не, за съжаление разбираме, когато се спука Виц на деня Виц на деня Чужденец пристига в България и започва да разпитва местните:
- Тук в дясно ли карате както в повечето държави или в ляво като в Англия?
- Ами, зависи къде е останал асфалт...
Виц на деня Виц на деня 2034г. България връща българските имена...
- Как кръстихте дъщеричката?
- Радка, на баба си Рейчъл...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Сватба без бой - не е сватба! - каза булката и тресна свекървата по муцуната.


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори