×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Блокира ли общински съветник от ПП-ДБ парите за пенсионерските клубове в Бургас


Блокира ли общински съветник от ПП-ДБ парите за пенсионерските клубове в Бургас
Д-р Кръстев явно недолюбва бургаските пенсионерски клубове, защото ги е оценил с много ниски оценки за сметка на други НПО-ата
29 Юли 2024, Понеделник, 17:31 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Голям скандал избухна на заседанията на постоянните комисии към ОбС Бургас

Заради общинския съветник от ПП-ДБ д-р Мартин Кръстев парите за пенсионерските клубове в Бургас са били блокирани няколко месеца. Това съобщи на заседанията на постоянните комисии зам.-кметът по образование и здравеопазването Михаил Ненов.

Впоследствие парламентаристът от ПП-ДБ го обяви в набеждаване и поиска лично обяснение. Развръзката предстои на утрешната сесия на ОбС.

Спорът започна ПК „Наука, иновации и оперативни програми“, където се разисква разпределянето на средствата за неправителствените организации и пенсионерските клубове.

Зам.-кметът Михаил Ненов уточни, че тази година са забавили изплащането на общинските субсидии към пенсионерите и НПО-ата, защото дълго време чакали д-р Мартин Кръстев да подпише протокола за разпределянето на парите. По принцип Общината превеждала парите най-късно през март, докато сега това се случило през юни. Средствата са особено важни за пенсионерските клубове, които плащат тока и консумативите си с транша от Общината.

През 2024 година обаче бяха принудени да се спасяват, както намерят за добре, поне за няколко месеца, защото им се наложи да почакат.

На практика Комисията по чл.10 – за финансиране на юридически лица с нестопанска цел, осъществяващи обществено полезна дейност, приключи работата си чак на 5-ти юни. Тогава парламентаристът от ПП-ДБ е подписал окончателния протокол. Парафът му е важен, за да се определи размера на субсидията на всяка една от организациите с идеална цел и в парламентарната практика на Бургас досега това винаги се е случвало още на първото заседание на въпросната комисия.

Д-р Кръстев обаче не е счел за необходимо да отиде на заседанието, свикано на 28 март т.г., получил е документите впоследствие, дал е своята оценка на сдруженията, но така и не е подписал протокола, с което на практика е блокирал работата на комисията, обясни Михаил Ненов.

Необичаен е и подходът на д-р Кръстев, който е оценил всички пенсионерски клубове с възможно най-ниските оценки, намалявайки възможността да получат по-добро финансиране. В същото време е дал доста високи оценки на други НПО-ата.

„Изненадах се от д-р Кръстев, който е поставил меко казано тенденциозни оценки на пенсионерските клубове. Така и не разбрах какви са мотивите му. Като цяло считам неговото поведение за недопустимо, защото пречи на партньорството на Общината с целия неправителствен сектор. Още повече се изумявам от факта, че тези действия се правят от човек, който представлява политическа сила, гордееща се с работата си в неправителствения сектор“, каза на една от комисиите Михаил Ненов.

Дискусията по темата продължи и в ПК по „Здравеопазване“, където д-р Мартин Кръстев обясни, че не се явил на първото заседание, защото нямал време да се подготви по темата. През май получил ултимативно съобщение и 4-5 дни по-късно все пак отишъл да разпише протокола.

 


В категории: Бургас , Политика


Мъжемелачка е
Мъжемелачка е 08/09/2024, Неделя 16:41 1
32
Коментара по темата
32.
До 31
30.07.2024 15:12:00
0
2
Да разбираме, че не само пенсионерите са лоши, но и всички бургазлии, така ли? Ние деца имаме и си ги гледаме, а ти сигурно си някой софийски джендър, който ни дава акъл как да се грижим за града ни и децата ни. Поне разбрахме, че нямате срам и какви хора сте.
31.
Брех
30.07.2024 10:02:58
0
1
Само да пълните чекмеджето на бат Бойко и приближените му имате нерви.
После се чудите що само странджански качури, наркомански батки и психично болни, дето се ръгат през ден по спирките са останали в този град.
Силно се надявам да нямаш деца. Защото ако имаш и не те е страх за бъдещето им при това обкръжение, значи си обикновен дебил.
30.
нямам нерви
30.07.2024 09:54:33
1
3
В променкаджийте не им издържат нервите явно като гледаме последните коментари. Вместо да мълчат и да наведат глава надолу, че са ударили пенсионерите като са им писали ниски оценки, за да не им дадат пари за тока те се перчат тука. Е**си наглостта!
29.
Мда
30.07.2024 09:31:51
0
4
Всеки в този град, който се осмели да попита кмета и приближените му за какво се харчат обществените пари, бива обруган и охулен. Въобще, как смеете да питате...

Някои хора май много си повярваха, новият заместник.кмет и той. Първи трябва да си подаде оставката.
28.
Какво???
30.07.2024 09:30:39
1
3
Половин МИЛИОН лева за НПО-сектора? Кои НПО? За какво взимат ПОЛОВИН МИЛИОН ЛЕВА?
Затова ли вдигнахте данъците???
27.
Така
30.07.2024 09:29:03
3
4
А ето становището на д-р Кръстев. Следващия му въпрос към администрацията очакваме да бъде - колко пари са преведени на "Флагман" по договори за медийно обслужване. Пари от данъците на бургазлии, с които могат да се финансират далеч по-полезни за града дейности, отколкото издръжката на сайт, който пише за свирки и чалги.

Как се харчат парите на бургазлии?
По време на предизборната кампания (май, 2024 г.) до мен достигна информация за нередност, към която нямаше как да остана безразличен, защото засягаше изразходването на публичен ресурс, а именно:
- При гласуването на бюджета на Община Бургас на 14.02, бяха определени 500 000 лева за НПО сектора.
- Като общински съветник участвам в Комисия за финансиране на юридически лица с нестопанска цел (НПО). В нея 5 от членовете са общински съветници, а 4 са от общинската администрация. Председател на комисията е зам. кмета Михаил Ненов.
- На 28.03 се провежда първото и единствено заседание на комисията, като членовете са известени за нейното свикване чрез смс, изпратен от офис-сътрудника на Председателя на Общинския съвет. На него са ни предоставени оценителни бланки на допуснатите НПО-та. Има и протокол от комисията – Протокол N1.
- На 30.05 и повторно на 03.06 общинските съветници получаваме смс-и с текст: „Уважаеми общински съветници, моля, да дойдете при първа възможност в стая 108, за да подпишете протоколите от комисията за НПО-тата. Спешно им е.“
На място са ни представени Протокол N2 и N3, съответно за финансиране на НПО и за предварително изпълнение на 50% от сумата – 250,000 лева. Комисии не са свиквани, протоколите са без дата. Подписах протоколите с актуална дата - тогава 05.06.
Какво се оказва обаче в последствие? Правя справка и виждам, че суми към НПО-та са изплатени на 26.04. С повечето от тях не е сключен договор, както би трябвало да е.
- На 23.06 се състоя комисия, на която се разгледа докладна записка за касовото изпълнение на бюджета на Община Бургас за първото шестмесечие. Тогава моят колега, арх. Дилян Георгиев, от групата на ПП-ДБ, попита зам.-кмета Ненов защо протоколът е подписан с дата 05.06, а суми са изплатени на 26.04. Как посмяхме само да питаме, а?!?
И се разрази скандалът…
Зам.-кметът г-н Михаил Ненов към днешна дата ме обвинява персонално в отказ да разпиша протоколите, с които се отпускат средства на одобрените НПО-та (които всъщност подписах на 05.06.24г.). Според него съществува още кореспонденция (интересно къде и каква), с която са ме поканили да се подпиша, а аз отказвам. Членове на общинската администрация ме обвиняват, че с тези си действия съм нарушил работата на НПО сектора в община Бургас и лично заради мен 6 месеца НПО-тата са стояли без финансиране. Всичко това, заради изключително „злонамерени и преднамерените ми действия“ да задавам въпроси, след като вече парите дори са преведени. Длъжностите лица от общинската администрация, измъчени и отчаяни са разпоредили изплащането на сумите на НПО на 26.04.2024 г, за да се предотвратят моята необоснована несправедливост. (Тук замлъквам за момент сериозно впечатлен.)
Във връзка с горните клевети и вече медийно разпространените обвинения към мен, съм подал официално искане до председателят на Общински Съвет Бургас и зам.-кметът, г-н Михаил Ненов, да предостави доказателства как съм възпрепятствал работата на НПО сектора с конкретни документи и протоколи. Това не би трябвало да е проблем, тъй като твърди, че разполага с кореспонденция за това и думите му са излъчени в YouTube.
Обвиненията на г-н Ненов са налични публично и са видени от много хора в НПО сектора, които са подведени да вярват, че не искам да получат финансирането си.
Няма как да седя безучастно, докато зам.-кметът г-н Михаил Ненов прикрива слабостите и нарушенията на администрацията, като прехвърля проблема върху мен. Защото средствата към НПО сектора са изплатени още на 26.04 - преди изпращането на поканата към Общинските съветници да подпишат протоколите от 30.05. Единственото нещо, което съм възпрепятствал, е това да превръщаме чувството за безнаказаност в норма. Не бива да допускаме нередностите да се смятат за нещо нормално, а когато някой ги посочи, да го нарочваме за злонамерен, и преднамерен саботьор.
Важно е както за какво харчим публични средства, така и как ги харчим, т.е. да се случва според правилата, законите и съответните процедури. Всичко останало открехва вратата за съмнителни и неетични практики, които след време могат да доведат до тежки последици.
26.
Вуйчо Страхил
30.07.2024 07:27:57
2
16
Наистина трябва да си подаде оставката като заместник председател в Общинския съвет в знак на изкупление за омразата си към пенсионерите на Бургас. Недостоен човек е явно щом парите за ток и вида на клубовете на пенсионерите са му трън в очите. А тези които са го вкарали е съвета да се извинят, а не да пишат глупости в коментарите.
25.
Канадски шмекер
30.07.2024 05:58:07
3
13
Тази мърша Мартин не е от Бургас, да гласуват гейовете от неговата хомо дружинка пак за него.
Сектата на Сорос от Сицилианската долина, сатанинско излъчване има този палячо, смешник, шматка.
На лорд Минджев половинката е Марто лявата резба.
24.
Бойко Цар!!!
29.07.2024 23:49:47
12
3
каква друга статийка да очакваме от гроболизачите на флегман... И тролчето от Меден Рудник си пише коментари и цъка по 20 плюсчета от ВПН-а, смях голям
23.
ОСТАВКА
29.07.2024 22:44:36
4
8
Подавай си оставката като заместник председател на Общинския съвет. Ако няма морал и чест другите да му я вземат. Безсрамник!
22.
Глас
29.07.2024 22:37:04
3
13
Иначе дремеше и той по шатрите като мастия и кандърдисваше бабите и дядовците да гласуват за него! И водач май им беше на листата за съветници! Те хората не са прости, тоз я има я няма 150 преференции!
21.
V,zof,of,ogzofzf,f,fkkg
29.07.2024 22:20:05
12
1
ПЛАН. МОЙСЕЙ..........ПРЕСЕЛЕНИЕ. НА. ЧИФУТИТЕ. В. БЪЛХАРИЯ.......САМО. ПО. НАШЕТО. ЧЕРНОМОРИЕ.......ИЗБИВАНЕ. НА. ПЕНСИОНЕРИТЕ. С. КОВИД. И. ДРУГИ. ПРОСТОТИИ.....ОПРОСТАЧВАНЕ. НА. МАЛКИТЕ. ПИШЛЬОВЦИ. И. КИФЛИ.....ИСКУПУВАНЕ. НА. НАШАТА. ЗЕМЯ. И. ДРУГИ. ИМОТИ....И. В. ЕДИН. МОМЕНТ. ЩЕ. СЕ. ОКАЖЕМ. ПАЛЕСТИНЦИ. НА. СОБСТВЕНАТА. СИ. ТЕРИТОРИЯ......ЯВНИ. ПРИЗНАЦИ. ЗА. ПЛАН. МОЙСЕЙ....... ГОЛЯМА. ВОЙНА. В. БЛИСКИЯ. ИСТОК.....НЕИСТОВО. БЪРЗАНЕ. ЗА. ПРИЕМАНЕ. НА. ЕВРОТО.....ЗА. ДА. МОГАТ. ЧИФУТИТЕ. ДА. ВЛЯЗЪТ. ДИРЕКТНО. В. ЕС....С. ЕВРО. В. ДЖЕБА........КОЙ. ПОМАГА......ЧИФУТИТЕ......ШИШИ....ТИКВА.....ГРОБ.....МАРГИНАЛИИ. ДЪРЖАЩИ. КАРАНТИЯТА. НА. БАЙДЪН......МЕСТНИ. ЧИФУТСКИ. ОТРЕПКИ. С. ПОЗИЦИИ. И. ВЛАСТ......КАК. ДА. СЕ. ПРОТИВОПОСТАВИМ...........КЪСНО. Е. ВЕЧЕ. ЛИБЕ. ЗА. КИТКА......ЧИФУТСКАТА.......ЗАРАЗА. Е. НАВСЯКЪДЕ......ОГЪН. СЕ. СПИРА. НАЙ. ДОБРЕ. .......С. ОГЪН.....
20.
Троловете на ПП
29.07.2024 22:03:03
3
20
Как си личи че се задействаха троловете на аматьорите. Вместо да пишете коментари да го хвалите кажете ЗАЩО е писал по 0 точки на пенсионерите този хубавец. Толкова ли мрази старите хора, че само на тях е дал нула точки, за да се намали финансирането за старите хора. Позор и дано да му искат оставката като заместник председател на Общинския съвет. Не може човек който е срещу пенсионерите на Бургас да заема този пост. Хайде оставка!
19.
До 5
29.07.2024 21:57:32
1
10
За съжаление не е само той, аз знам поне няколко общ.съветници, които не са от Бургас.Това е проблем за града, също и зам.кметове например, директори на Дирекции,завеждащи служби и т.н. не са от града, не им е скъп и не милеят за него.
18.
16, Смучи на леля Асеня чепчето
29.07.2024 21:43:36
3
21
Рано или късно от ПП-ДБ-СС ще се научат, че законите трябва да бъдат спазвани!
17.
Американец
29.07.2024 20:42:33
4
25
Сигурно е дал висока оценка на НПО около ЛГТ.....+
16.
Хаха
29.07.2024 20:30:53
28
15
Каква жалка поръчкова статийка. Дежурният смукач на гробаджийски хемороиди и той пръска с плюсове и минуси.
Дежилен гробаджийски трол- папагал
15.
Данъкоплатец
29.07.2024 20:30:30
27
20
Аз пък съм съгласен с д-р Кръстев. Пари от общината, т.е. от моите данъци, за да се прави кметът на благодетел и да ги раздава предизборно на клубовете? Каква работа се върши в тези клубове? Колко пенсионери членуват там? Около мен няма нито един, който да ги посещава. Едни хора прибират едни пари. Пенсионерите намаляват, клубовете се множат.
А за разни НПО-та пълни с деца на общинари, дето получават хиляди за измислени "фестивали" изобщо няма да отварям дума.
14.
Ами…
29.07.2024 20:28:39
1
25
Ами като го знаете че не бива, за чий сте го избрали за член на комисии от които зависи добруването на хората!?
Що за оправдание е това - “Нямал време!?” А явно има време да си лапа между 3 и 5 хиляди лева на месец колкото получават съветниците!?
13.
Опа
29.07.2024 20:23:48
27
6
Опааа,то затова ли преди изборите изникнаха пенсионерски клубове ,като гъби? Електорат. Само на кръстовището Сан Стефано и Демокрация в блока на Изот сервиз и до него два. Чичо Кмет е любимец. Ясно. Нищо ,че друг им извоюва повишени пенсии. И какви концепции,заслужаващи по 15000 субсидия имат тези?
12.
ПП-ДБ са изроди безродни
29.07.2024 19:32:24
3
30
Как ще подлъгват телефонните измамници Киро,Асеня, Ицо Мравояда,Гнома и цялата останала жълтопаветна пасмина!
Да духат жълтите павета и да се задушават от задръстване на скопените булеварди!
Тротонеткаджиите на Промяната са жертви на Пуделите на ПП ДБ и Смукателите!
Лустрация за еничарите ПП-ДБ+СС!
11.
Боклук
29.07.2024 19:26:54
0
32
Пълен п...л
10.
Lorda
29.07.2024 18:38:57
5
41
Тоя каун Кръстев еваси селската пръчка.
9.
Писна ми!
29.07.2024 18:36:22
48
9
Само пенсионери ли живеят в Бургас бре?! А другите не заслужават ли пари??.
8.
Тоя измислен зъболекар
29.07.2024 18:26:44
6
45
Който си прави реклами чрез съветничеството си на зъболекарския кабинет е тотал щета. Кой гласува за такива специалисти ? Кой?
Ще ги изтърпим още 3 години, лошото е че ще дойдат други като тях. Винаги има процент лешпери и паразити.
7.
До 2-ри коментиращ
29.07.2024 18:25:22
1
29
Има един анонимен общински съветник, който години наред се бореше да се изсветлят всички НПО-та, които точат пари от общината, включително спирането за години наред на всички пари за гейските и джендърски свърталища. Флагман усложливо го е анатемосал и никога не го споменава...
Та, можеш да видиш благодарене на него, всички НПО-та които получават пари от Общината на страницата на Общински съвет Бургас, както и приложените им финансови отчети за харчлъците им.
6.
!!!!
29.07.2024 18:11:28
7
41
Педер@си сър!!!
5.
Мишок
29.07.2024 18:02:37
12
50
Мишок. Тоз дори не е от Бургас! Какво очаквате от такива довлечени от майната си, да милеят за възрастните бургазлии ли? Абсурд. Иначе лапкат всичките по два бона, а тези пари са на гражданите, не техни.
4.
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
29.07.2024 18:01:40
27
21
До №2 !!!!!!!!!!!!!!!!ОЧЕВАДНО Е ЧЕ ЗАД """ПЕНЦИОНЕРСКИТЕ """"КЛУБОВЕ СТОЯТ """ОБРЪЧИ""""ОТ НАШТИ НеПеОта !!!!!!!!!!!!!!!!!!!ТЕ ПИЯТ КРЪВЧИЦАТА НА НАШИТЕ ПАРИ ОТ ОБЩИЯ ОБЩИНСКИ КЮП !!!!!!!!!!!!!!И аз като д– Кръстев не съм съгласен разпределението на тези кинти да става на ТЪМО по критерии за НАШТИ НеПиОта !!!!!!!!!!!Я ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ ТУК ДА ИЗКАРА СПИСЪКА НА КОЙ КОЛКО СЕ ДАВА И НА КОЙ НИЩО НЕ СЕ ДАВА ааааааааайййййй стигаааааааа вееееееееее !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3.
Бай....
29.07.2024 17:52:08
10
27
Видиш ли брадат мъж, бягай далеч !
2.
ТБС
29.07.2024 17:51:48
4
37
Къде можем да видим списък бургаските НПО -та е да се запознаем с резултатите от работата им, с нашите данъци? Кой решава кои да вземат пари и кои не? Ние данъкоплатците позволяваме.ли.определени шибани НПО- та, за получават тези пари?
1.
Парашутист
29.07.2024 17:48:14
18
42
Наглец!!!! Той нали взима голямата заплата какво му пука за бедните бургаски пенсионери. Засрами се бе!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Хаос при отпускането на лекарства с електронни рецепти Хаос при отпускането на лекарства с електронни рецепти Собственикът на верига аптеки заяви, че промяната на системата е безпардонно отношение към целия бранш Защо никога не трябва да сушите дрехи в стаята Защо никога не трябва да сушите дрехи в стаята Въпреки напредъка на технологиите, не всеки има  сушилня вкъщи или външен простор Опасни бонбони за деца заливат пазара у нас Опасни бонбони за деца заливат пазара у нас Сладкишите могат да причинят редица здравословни проблеми Жестока трагедия: Майката на Хриси, убита от надрусания Семерджиев, почина от мъка по дъщеря си Жестока трагедия: Майката на Хриси, убита от надрусания Семерджиев, почина от мъка по дъщеря си Жената си е отишла няколко месеца по-късно след тежката катастрофа Сметище на птицеферма пламна и обгази Пловдив Сметище на птицеферма пламна и обгази Пловдив От Регионалната екоинспекция уверяват, че няма замърсяване на въздуха Катастрофа блокира изхода от прохода „Шипка“ Катастрофа блокира изхода от прохода „Шипка“ Кръстовището е едно от опасните места в региона, където станаха десетки катастрофи с десетки ранени и загинали Разводите поскъпват заради минималната заплата Разводите поскъпват заради минималната заплата Увеличава се и издръжката за децата Църквата отбелязва Рождество Богородично Църквата отбелязва Рождество Богородично Според българските традиции Рождество на Пресвета Богородица се отбелязва предимно от жени, за да им помага Богородица в беда или тежка работа Времето е само за плаж! Слънчева неделя с температури до 30 градуса Времето е само за плаж! Слънчева неделя с температури до 30 градуса Прогноза за времето - 8 септември, неделя Древното знание го носим в кръвта си, кодирано е в гените ни преди да се родим в свещена България Древното знание го носим в кръвта си, кодирано е в гените ни преди да се родим в свещена България Не забравяйте тъмните периоди от историята, но е време да променим вибрациите на 9 септември, призова авторът на „Лъч светлина – озарението“
Тя е на 30 години, дъщеря на големи звезди, но не знаем почти нищо за нея Тя е на 30 години, дъщеря на големи звезди, но не знаем почти нищо за нея Бела, както я наричат по-често, е осиновена малко след раждането си през 1992 година Стрелец откри безразборна стрелба на магистрала Стрелец откри безразборна стрелба на магистрала Най-малко 7 души са ранени Ще ядем шоколад без какао заради климатичните промени Ще ядем шоколад без какао заради климатичните промени Търси се алтернатива Нов вирус: Великобритания започва ваксинация на възрастни и бременни Нов вирус: Великобритания започва ваксинация на възрастни и бременни Всяка година около 213 000 деца в Европа попадат в болница заради него Ердоган призовава за ислямско обединение срещу Израел Ердоган призовава за ислямско обединение срещу Израел Той направи този коментар по повод убийството на жена с турско и американско гражданство Китайска лаборатория, свързана с изтичане на Covid, може също да е пуснала друг смъртоносен вирус Китайска лаборатория, свързана с изтичане на Covid, може също да е пуснала друг смъртоносен вирус Според Световната здравна организация (СЗО) на ООН 125 положителни проби за полиомиелит са се появили в Афганистан миналата година Порно звезда, преспала с 300 мъже за година, плаща 450 000 данъци Порно звезда, преспала с 300 мъже за година, плаща 450 000 данъци Русокосата фурия вдигна летвата и обяви, че иска да спи с 600 души Булка хвана младоженеца в изневяра, но не отмени сватбата и отиде в Крит на меден месец с приятел Булка хвана младоженеца в изневяра, но не отмени сватбата и отиде в Крит на меден месец с приятел Двойката била заедно от 12 години и след раздялата 31-годишната адвокатка се чувствала опустошена Кмет се забърка в сексскандал Кмет се забърка в сексскандал Сниман е в леглото с две жени Ще останат ли САЩ и съюзниците без Интернет заради руски саботаж? Ще останат ли САЩ и съюзниците без Интернет заради руски саботаж? Русия застрашава комуникацията на целия свят
Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Интригата в БСП се развива трайно неблагоприятно за Корнелия Нинова

Виц на деня Виц на деня Малко момченце към майка си:
- Мамо, ако аз съм теленцето, а ти кравата, тати бикът ли е?
- Баща ти е вола, бика живее в съседната улица!
Виц на деня Виц на деня - Бабоо, падна ми зъбчето.
- Няма страшно, сложи го под възглавничката, утре ще намериш левче.
- Ако сложа ченето на дядо, колко левчета ще намеря?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Работохолизмът е оправдание за това, че ти липсва здрав разум да бъдеш мързелив...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори