×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Тошко Йорданов призова ловци на дракони, преследвачи на таласъми и...


Тошко Йорданов призова ловци на дракони, преследвачи на таласъми и...
Ключови думи: тошко йорданов, флагман
28 Юли 2024, Неделя, 15:20 ч.
Автор: Флагман.бг

Ако трябва да се мине през такъв период на "екзотики", няма как да се сърдим на хората, заяви депутатът от ИТН

"Ние до 13-ти октомври сме си опрели и без да държим мандата. Президентът Румен Радев може да издаде указа тогава, когато смята, че трябва да са изборите", това каза Тошко Йорданов от "Има такъв народ" (ИТН).

"Този парламент е изключително динамичен. И всяка новина е предпоследна. Процесите са толкова бързи и това, което говорим, след 4 часа може да не е актуално.

Ако президентът прецени да даде третия мандат на нас ще подходим отговорно, практично ще проведем разговори с всички политически сили, включително и с разпадналите се и независимите. И в съответствие с това как тръгне диалогът и имаме ли общи цели, ще стане ясен резултатът.

Всички партии ще бъдат изправени пред този избор", добави Йорданов.

"Ние като граждани, българите, е крайно време да осъзнаем, че то това да гласуваш си има отговорности. И когато отидеш да гласуваш трябва да осъзнаеш, че това е силата ти в този ден и да я използваш умно, а не да си правиш експерименти.

Ако искаш да си прави експерименти няма проблем. Да влязат някакви ловци на дракони, преследвачи на таласъми - няма никакъв проблем. Ако хората така решат.

Но, ако трябва да се мине през такъв период на "екзотики", няма как да се сърдим на хората. Не може да се сърдим на хората", заяви Тошко Йорданов пред БНТ.

По думите му хората гледат с хумор на "Величие".

Тошко Йорданов коментира и решението на Конституционния съд за отмяна на направените поправки в Конституцията. Според него той е трябвало да свали всички поправки:

"Сглобката е ГЕРБ, ДПС и ПП-ДБ. ПП-ДБ влязоха със заявка, че искат да правят конституционни промени. Ония другите хиени от ГЕРБ и ДПС ги "яхнаха" веднага и казаха - да, няма проблем.

И те ги оставиха да правят такива неща като прокараха неща, които на тях им харесват".


В категории: Политика


4
Коментара
Флагман.БГ Глад за учители в цялата страна Глад за учители в цялата страна 08/09/2024, Неделя 11:40 5
4
Коментара по темата
4.
Да, да
28.07.2024 17:43:40
0
3
Ами харесвай си го, минусче. Това за мен е Тошко Олимпийски. Много широкоскроени имат деца, нали е в шоубизнеса, не знае ли?! Може да дрънка каквото свари, за такива като него нищо. Що?! Щото свърши работа срещу ПП ценностите, които рекламираше преди това. Много важен, ама друг път. Заедно с целия си арсенал от лизачи, които имат претенции за някаква ценностна система, отдавна завряна в простотии. В безкраен опит да се доказва! Тошко Олимпийски и шеф му Шампиона!
3.
Да, да
28.07.2024 17:03:24
1
3
Каква хубава олимпиада са им спретнали хората, той се обяснява... Идеална е за тях! Дали са там, на първия ред :D
2.
Юлиян Вучков 2
28.07.2024 16:20:14
0
12
ТАЛАСЪМИ ООД!(Така щяла да се преименува ИТН-то за следващите избори!)Тодаре, Тодарей-й! Главицата ти с рехавия перчем, пълна само с дракони, таласъми и верблюди! И ти, и цялата ви дружина слуги и ратаи на Слави Няматакъв- Трифонов сте в един дол дренки и глогинки! Безполезни, втръснали и на себе си, ялови, но наежени и нецензурни в празните си приказки за щяло и нещяло! Заради цирковете и капризите ви по нареждане на празноглавия ви, но гологлав войвода, и с подмолното участие на ротата на др.Курнелия Нинова, България от 4години е в парламентарен колапс! Оставихте Боко Тиквата и Магнита Пеевски да командорят със замах! Това буди дълбоко съмнение, дали вашият хубавец Слави не е зависим от последните двама! Думите Конституция, Право, Икономика, Енергетика, Здравеопазване и прочие, са ти толкова чужди, че ползвайки ги в дърдоренето по повод и без повод звучат като непреведени китайски и японски скоропоговорки! "Експерти" може да се наречете само в претупаните, преписани от вас скечове, изпълнявани от шефа ви и текстовете за неговите турбофолк кючеци и маанета! А и в грубия, невъздържан, селскомахленски изказ, присъщ за Дългия палячо, раболепно копиран от всинца ви!
Ех, Тодаре! Защо не се върнеш в Африка, Тодаре?!
1.
оффф...
28.07.2024 16:13:55
0
4
Ако народът беше останал с впечатление, че ИТН могат да поджидят "отговорно и практично", нямаше ИТН да имат толкова нисък процент на изборите.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Разводите поскъпват заради минималната заплата Разводите поскъпват заради минималната заплата Увеличава се и издръжката за децата Църквата отбелязва Рождество Богородично Църквата отбелязва Рождество Богородично Според българските традиции Рождество на Пресвета Богородица се отбелязва предимно от жени, за да им помага Богородица в беда или тежка работа Времето е само за плаж! Слънчева неделя с температури до 30 градуса Времето е само за плаж! Слънчева неделя с температури до 30 градуса Прогноза за времето - 8 септември, неделя Древното знание го носим в кръвта си, кодирано е в гените ни преди да се родим в свещена България Древното знание го носим в кръвта си, кодирано е в гените ни преди да се родим в свещена България Не забравяйте тъмните периоди от историята, но е време да променим вибрациите на 9 септември, призова авторът на „Лъч светлина – озарението“ Старци пропищяха, запорират им пенсията, без да знаеят Старци пропищяха, запорират им пенсията, без да знаеят Заради банкова тайна не оставят несеквестируема сума Има нов любовник Има нов любовник Заради него певицата си позволява да връзва тенекии, дори и на музикалния си продуцент Радост за „акулите“, биха „Марица“ Радост за „акулите“, биха „Марица“ Едва в 80-ата минути футболистите стигнаха до гол в Милево и то след дузпа Ядем все повече палмова мазнина без да знаем Ядем все повече палмова мазнина без да знаем Националният съвет по храните се събира на заседание, за да обсъди допълнителни регулации за имитиращите продукти Кметът на Сунгурларе инж. Димитър Гавазов даде символичен старт на гроздобера Кметът на Сунгурларе инж. Димитър Гавазов даде символичен старт на гроздобера Самодейки от НЧ „Просвета 1882“ направиха „мачкане“ на грозде в 100-годишната шарапана Чудовищна катастрофа отне живота на 26-годишен мъж (СНИМКИ) Чудовищна катастрофа отне живота на 26-годишен мъж (СНИМКИ) Колата се врязала в стълб
Ще ядем шоколад без какао заради климатичните промени Ще ядем шоколад без какао заради климатичните промени Търси се алтернатива Нов вирус: Великобритания започва ваксинация на възрастни и бременни Нов вирус: Великобритания започва ваксинация на възрастни и бременни Всяка година около 213 000 деца в Европа попадат в болница заради него Ердоган призовава за ислямско обединение срещу Израел Ердоган призовава за ислямско обединение срещу Израел Той направи този коментар по повод убийството на жена с турско и американско гражданство Китайска лаборатория, свързана с изтичане на Covid, може също да е пуснала друг смъртоносен вирус Китайска лаборатория, свързана с изтичане на Covid, може също да е пуснала друг смъртоносен вирус Според Световната здравна организация (СЗО) на ООН 125 положителни проби за полиомиелит са се появили в Афганистан миналата година Порно звезда, преспала с 300 мъже за година, плаща 450 000 данъци Порно звезда, преспала с 300 мъже за година, плаща 450 000 данъци Русокосата фурия вдигна летвата и обяви, че иска да спи с 600 души Булка хвана младоженеца в изневяра, но не отмени сватбата и отиде в Крит на меден месец с приятел Булка хвана младоженеца в изневяра, но не отмени сватбата и отиде в Крит на меден месец с приятел Двойката била заедно от 12 години и след раздялата 31-годишната адвокатка се чувствала опустошена Кмет се забърка в сексскандал Кмет се забърка в сексскандал Сниман е в леглото с две жени Ще останат ли САЩ и съюзниците без Интернет заради руски саботаж? Ще останат ли САЩ и съюзниците без Интернет заради руски саботаж? Русия застрашава комуникацията на целия свят Украйна загуби Красногоровка и започва решаващата битка за Покровск Украйна загуби Красногоровка и започва решаващата битка за Покровск ВСУ бягат от полуобкръжение, 50 военни убити при удар по хотел в Запорожие  Каратанчева на финал във Виена Каратанчева на финал във Виена Българската тенисистка е на крачка от първата си титла на сингъл 
Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Интригата в БСП се развива трайно неблагоприятно за Корнелия Нинова

Виц на деня Виц на деня Малко момченце към майка си:
- Мамо, ако аз съм теленцето, а ти кравата, тати бикът ли е?
- Баща ти е вола, бика живее в съседната улица!
Виц на деня Виц на деня - Бабоо, падна ми зъбчето.
- Няма страшно, сложи го под възглавничката, утре ще намериш левче.
- Ако сложа ченето на дядо, колко левчета ще намеря?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Работохолизмът е оправдание за това, че ти липсва здрав разум да бъдеш мързелив...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори