×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Изследвания сочели, че Камала Харис била на крачка да настигне Тръмп, но дали е така


Изследвания сочели, че Камала Харис била на крачка да настигне Тръмп, но дали е така
По-скоро се касае за поредната доза пропаганда с цел объркване на обществото, която е част от мащабната битка на Демократите за нищо на света да не допуснат Тръмп да е президент
28 Юли 2024, Неделя, 13:30 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ

Разликата била под 2%, въпреки атентата срещу бившия държавен глава, който драстично повиши шансовете му

Точно 100 дни остават до може би най-важната битка за настоящата година – президентските избори в САЩ, резултатът от които ще диктува западната политика в следващите 4 години. След като настоящият резидент на Овалния офис Джо Байдън се оттегли от надпреварата под огромен натиск от Демократичната партия, на негово място, срещу безспорният лидер за предстоящия вот Доналд Тръмп, ще се яви Камала Харис. Тя и сега функционира като вицепрезидент, въпреки че още преди 4 години, когато по някаква невероятна случайност Байдън спечели изборите, се знаеше, че тя е готвена за следващия държавен глава.

Сега, когато Америка е по-разделена от всякога, левите социолози започнаха отново битката си срещу Тръмп и разумното мнозинство, което счита, че политиките на Демократите в последните години са катастрофални. Първият удар на властимащите, които стоят зад Байдън, е да използват цифри.

В медиите, огромното мнозинство от които са собственост на леви олигарси, се появиха статии, сочещи, че „според две изследвания, според които разликата между Тръмп и Харис е под 2 процента 3 месеца преди вота“. Това, поне на хартия, звучи интересно, но е истински любопитно как такъв резултат изобщо е възможен. На 13 юли фанатизиран ненормалник опита искрено да очисти бившия президент в Пенсилвания. Изстрелът от над 130 метра уцели Тръмп в ушната мида по случайност – кандидатът за държавен глава в последния момент помръдна рязко главата си и оцеля. А снимката му с вдигнатия юмрук, призоваващ за борба, обиколи целия свят за минути.

Историята ясно показва, че неуспешните атентати срещу политици при всички случаи вдигат техния рейтинг. Затова и мнозина заподозряха конспирация в опита за убийство – че едва ли не е инсценировка, за да може Тръмп да повишидрастично шансовете си за победа. И докато такава може и да има, то най-вероятно тя не е организирана нито от Републиканците, нито от самия кандидат. Тъй като шансът от 130 метра, без оптика, да уцелиш някого умишлено в ухото е забележително нисък – дотолкова, че опитни стрелци доказаха, че е на практика невъзможно. В този смисъл тук става въпрос за истински опит Тръмп да бъде ликвидиран, а това поставя множество въпроси – не само в политическите кръгове, но и в самото общество, което в случая е по-важно. Такъв например е най-простият – защо се опитват да убият инакомислещите и има ли някакви икономически причини за това?

В същото време резултатът от проведените уж изследвания изглежда още по-странен, когато погледнем самата Камала Харис. Коя изобщо е тя? Най-простият отговор, поне в контекста на настоящата драматично катастрофална лява политика е, че няма значение коя е тя. Защото на първо място е жена, с което по дефиниция би следвало веднага да се хареса на жените – колкото и объркана да е тази логика. И на второ място – тя е с афромаерикански произход, което би помогнало за натрупване на гласове от малцинствата. Това е меко казано обидно за интелекта на избирателите, но за Демократите  и кръговете от индустрията зад тях това не е особено важно. В крайна сметка идеята е те да продължат да управляват, а Тръмп да не успее отново да „почисти блатото“.

 


В категории: Политика


Флагман.БГ Глад за учители в цялата страна Глад за учители в цялата страна 08/09/2024, Неделя 11:40 5
48
Коментара по темата
48.
Eyes Wide Shut (1999)
31.07.2024 12:47:49
0
1
Един от последните филми на Стенли Кубрик беше филмът "Широко затворени очи" (1999) с Том Круз, Никол Кидман. Може да се намери и гледа на Интернет:
Eyes Wide Shut (1999) Directed by Stanley Kubrick.
Навярно този филм имаше в предвид Дъглас Макгрегър по-долу.
Това е коментар за този филм:
"Широко затворени очи": Открийте скритите истини за липсващите 24 минути и реалността на елитните маскирани партита (видео)
https://tinyurl.com/yr894rc2
В сенчестите кътчета на Холивуд и елитното общество има толкова зловещи истории, че са запечатани от очите на обществеността. Една такава история е капсулирана в последния шедьовър на Стенли Кубрик "Широко затворени очи". Но какво ще стане, ако това, което видяхме, беше само върхът на айсберга? Дали истината беше твърде тъмна, за да може светът да се справи?
Разкриване на елита: маскирани партита и скрити планове
Маскираните партита, изобразени в "Широко затворени очи", биха могли да бъдат драматизирана версия на реални събития.
От илюминатите до Черепа и костите, тайни групи процъфтяват в сенките. Филмът на Кубрик може да е артистична интерпретация на тези тайни дейности, огледало на потайната природа на елита.
Реалността зад измислицата
Въпреки че е лесно да се отхвърли идеята за маскирани партии на елита като обикновена фантазия, историческите прецеденти показват друго. Отдавна се говори, че тайни общества като Илюминати, Масони и Череп и кости участват в тайни срещи и ритуали. Тези групи, често включващи влиятелни фигури от различни сектори, действат далеч от обществения контрол, подхранвайки конспиративни теории за истинските им намерения и дейности.
47.
интервю на Redacted с Дъглас Макгрегър
30.07.2024 13:12:15
0
1
Това е интервю на Redacted с Дъглас Макгрегър, който пояснява какво е положението с "Президента Байдън" и КОЙ управлява вместо него (ползвайте субтитри с превод на български):
https://www.youtube.com/watch?v=K7cotPLMyzA
Думите на Макгрегър, които той повтаря няколко пъти, със сигурност ще ви направят впечатление:
"Ние се спускаме надолу в бездната на марксизъм, културен марксизъм и всички ценности, които вървят с него"
https://youtu.be/K7cotPLMyzA&t=470
"И аз започнах да мисля, че ако Белият дом е санаториум, тогава хълмът е навярно лудница, защото имате огромен брой хора, които не разбират какво означава война..."
https://youtu.be/K7cotPLMyzA&t=590
Погледнете и неговото описание на военна атака на НАТО в неделя, от Финландия, с военни дронове срещу ядрената военна база на Русия в Мурманск и си помислете какво замислят от лудницата в Белия дом:
https://youtu.be/K7cotPLMyzA&t=716
Накрая, може да погледнете неговия коментар за атаката на Украйна в Мали срещу руските военни на Вагнер:
"Всичко е операция извън контрол, прилича на филм на Стенли Кубрик (за "кацането на американци на Луната"), всичко е извън контрол, кой по дяволите управлява? Не мисля, че Байдън отговаря за нещо, не съм сигурен, че Камала Харис непременно знае много, отново, кой стои зад тези хора?"
https://www.youtube.com/watch?v=K7cotPLMyzA&t=1086s
Погледнете и коментарите долу с цитати от Байдън:
"I am a Zionist. You don't have to be a Jew to be a Zionist."
~Joe Biden, said on April 4, 2007
"I'm not sure you should assume I'm not corrupt."
~Joe Biden
46.
До 43
30.07.2024 10:05:53
0
0
Браво, успя да се насереш в устата си. Сега отивай в кенефа и пии вода от тоалетната преди да си удариш анална доза мандинго в червата си.
45.
DJT
30.07.2024 02:55:50
0
1
Защо има толкова промити и празноглави хора, които директно свързват подкрепящите Тръмп с Русия, комунизъм, диктатура и други небивалици. Толкова елементарни от
Горгона ваксините ли станахте или е от преди това?
44.
до 43: кой е Тръмп и коя е Харис?
29.07.2024 17:22:24
1
2
Може би трябва да се поясни на ЛГБТтата тук, на които все Русия им била виновна, кой е Тръмп и коя е Харис? Демократите в САЩ = комунисти, това е елементарна истина.
Това тук са пояснения от Хенри Макоу:
"Тръмп - еврейски предател, представящ се за спасител"
https://tinyurl.com/2mzxeshr
"Скритата ръка на Тръмп (((Масонство)))"
https://tinyurl.com/yc6a9hyr
"Тръмп, Харис и масонското еврейско (дясно-ляво) менгеме"
https://tinyurl.com/bddvntz9
Колкото до Камала Харис, тя има шанс за победа над Тръмп, просто защото може да даде американско гражданство на 11 млн "мигранти":
"Сенатор Уорън признава, че Камала Харис ще предостави на милиони нелегални „незабавно гражданство“, за да могат да гласуват за демократите"
https://tinyurl.com/yurhp6kk
43.
Ей русофили
29.07.2024 13:58:44
6
3
Тръмп а няма да спечели колкото и да ви текат лигите
Америка няма да толерира насрания комунизъм никъде
Ако има още заблудени овце в България да вярват в комунизма и да си мислят че всички сме равни жестоко се лъжат
Не може простия да работи колкото умният и да мисли че ще му плащат като на умният
НЕ МОЖЕ КОМУНЯГИ ТЪПИ НЕ МОООЖЕ
42.
Пусть всегда будет Солнце
28.07.2024 22:36:45
5
1
Руско-Полско Украински хазари ЕВРЕИ изповядващи ЮДАизъм управляват САЩ,МВФ,Фед.резерв,Световната Банка,Ню Йорската Борса
управляват РОССИЯ
управляват ИЗРАЕЛ
упровлава Украйна
управлявава и България(БГпремиери Андрей Луканов,(Сергей Станишев,Стефан Софиянски Филип Димитров,Кобурга,Боко са с ЕВРЕЙски жилки)

Света боледува от "Хазарска чума по Парите" дошла от Руските степи и за няколко века превзела целия свят
41.
До 37
28.07.2024 18:58:05
9
0
Не можеш и да четеш ли бе, мой?
И за къв чеп ставаш?
Дълбоко гърло, федероси...туй,онуй?
Анализатор не идва от анал, разбра ли? Че и ББ ми цитираш, смотан.
Ходи му чети Винету, опппс забравих... четенето ти е проблем.
Той живота е проблем за самия теб...
Айдеее, БЕгАЙ.
40.
Истината:
28.07.2024 18:37:21
3
8
Тръмп вече е преизбран, гледаме финалните надписи Тръмп беше преизбран в мига, в който с окървавено лице се изправи, вдигна юмрук и извика три пъти:
Борете се!
39.
Сандо
28.07.2024 18:00:21
1
6
Предните им избори бяха изфабрикувани тези ще са позор за америка-Тръмп няма да бъде допуснат.Ако пък спечели Ковида ще ни се види песен
38.
мда
28.07.2024 17:59:34
7
2
Русчев има акъл колкото да пази равновесие, мъчи се политически анализи да прави. Че се и самообявил за разумно мнозинство. Жорка, приятелчето на педофила Епщайн, който взе че мистериозно се обеси, когато рижавия се кандидатира няма да спечели изборите. Не отричам, че сте много тия, дето все ви чипират и мобилизират и умирате от студ без руски газ и сте прозрели пъклените планове на рептилите, но все пак няма шанс да изберат дъртия педофил пак. Еволюцията просто не работи така.
37.
До 35
28.07.2024 17:53:02
0
3
Не ставам за анализатор, това е факт!!! Не се интересувам от тия политики, че да правя анализи за тях и затова не правя анализи. Но явно ти си толкова тъп, че дори не знаеш какво означава анализ!!! Даже не прочетох статията, щот ми е противно да чета за тия. Просто коментирах какви карикатури са тия. Жалкото е, че ти си пълен дебил, който се мисли за умен, но си толкова малоумен, че дори не можеш да го осъзнаеш!!! Най-голямата трагедия , че е пълно с такива олигофренчета като теб, които по цял четат книжки, но са толкова тъпи, че нищо не са разбрали от това, което са прочели, и говоря на изуст някви неща и се вживяват. Така че наистина не коментирай, просто давай Плюс или Минус на коментари, но не се опитвай да се правиш на анализатор, щот си мижитурка и затова не искам да споря с теб. На тъп човек акъл не се налива, а се набива к*р ( Мъдрост от Б.Б.)! Тия коментари ги написах дс ти видя анализаторската мисъл, ама явно трябва да прочетеш в някаква книжка как се отговаря на такива коментари, че да можеш да ми отговориш хахаха
36.
Смеееееееееееееех
28.07.2024 17:42:41
3
4
Хамала шъ спИчели точно ей на тогиз , когито и Украйна спИчели !
Слава Кокаине
Слава Сиганине !
35.
До 34
28.07.2024 17:41:33
2
0
Ахааа, той и речника ти 20 думи.
Един съвет от мен, за Чао.
Недей да пишеш и да се излагаш по форумите. Освен, че си изключително прост, но си и комплексар и тая ти дейност(мисловните ти напъни) влошават положението драстично.
НЕ СТАВАШ. КОЛКОТО ПО БЪРЗО ГО РАЗБЕРЕШ, ТОЛКОВА ПО ДОБРЕ.
34.
До 33
28.07.2024 17:30:15
1
1
С боклуци не се спори , чао!
33.
Ха ха
28.07.2024 17:21:58
1
1
31-и ти май си объркан по рождение.
Пожелавам ти да се оправиш, в което много се съмнявам.
Сега е време да чуем следващият ти политически коментар на тема, оста САЩ-СССР. Давай и нещо за Китай, за по интересно.
32.
много евтино и низко
28.07.2024 17:16:43
2
4
от къде си ги преписал тия глупости бе Георги Русчев, преписал си без да мислиш за да отбиеш номера
31.
Не до 24, а до 27
28.07.2024 17:10:32
0
1
Отговарям на хахото 27 коментар. Просто недоглеждане и обърках номера на коментарите
30.
До 24
28.07.2024 17:07:28
3
3
НАТО е руаки проект, който е замаскиран като американските, за да могат руснаците да водят войни пп цял свят и да ги преписват на американците. Както и американските био лаборатории са под руски контрол, ама преписват болестите на америка, щот руснацоте тва са най-умните и хитри хора на света само как заблудиха идитотие като тебе, а ? Ихааа, юного са велики тия бе, Русия управлява света лол
29.
До 24
28.07.2024 17:03:24
0
5
Пропуснах да кажа, че децата на американската политическа и бизнес мафия учат само в руски колежи и университети. Те Руснаците са толкова мощни, чедаже ООН, Световната Банка и МВФ се отчитат на тях
28.
До 24
28.07.2024 17:01:11
0
3
Не бе САЩ са създадени от СССР, а Путин назначава американските президенти. Апък американските олигарси ходят на почивка в Москва и Санкт Петербург и си държат парите само в руски банки!!!
27.
24
28.07.2024 16:58:01
1
1
Малий. СССР създаден от САЩ и Путин, руски агент.
Ти изтрепа рибата бе пич.
26.
До 25
28.07.2024 16:57:33
0
1
Най-лошото е когато си начетен, но си пълно хахо като теб! Трябва да ти спрат книжките, щот не ти се отразяват добре на психиката. Аз с такива книги и гъза не бих си избърсал!!!!
25.
До 24
28.07.2024 16:53:50
1
0
Верно ли бе, мамин златен, недоучен той.
Празната кратуна, с отрицателно IQ ръси бисери.
Нещо за първият български космонавт, Ханко Брат да кажеш ?

Абе смешник, ти си срам за родителите си.
24.
До 23
28.07.2024 16:43:55
3
3
Поредният промит мозък, който е толкова промит, че чете глупостите на тия и даже се вживява. СССР е създаден от САЩ и съборен от САЩ. Путин е създаден от САЩ. Точка, с изрод не се спори! Чао!
23.
До 21
28.07.2024 16:33:00
4
1
Беше ти зададен въпрос на който очевидно, нямаш отговор.
Сега аз ще ти задам още един, да видим колко ти е културният уровен.
Внимавай в картинката.
КОЙ Е АВТОРА НА "АРХИПЕЛАГА
ГУЛАК", И КАКЪВ Е СЮЖЕТА.

Айде да те видим.

ПП. Жокер. Не е товариш Ленин.
22.
До 20
28.07.2024 16:19:14
2
12
От луда жена и пиян бяга...
За болна глава лечение няма.
21.
До 19
28.07.2024 16:18:45
14
1
С б0клуци не се спори, така че няма да споря с теб!
20.
WC Инженер
28.07.2024 16:08:29
17
7
Рашките много ги е страх от една жена :)
19.
До 17
28.07.2024 16:05:01
1
10
Нещо за Империята на Злото да кажеш?
Или не знаеш за какво става въпрос.
БЕгАЙ, Смотан.
18.
J J
28.07.2024 16:01:24
6
20
Трола който е писал 10+коментара против Тръмп и за Камала, най добре да млъкне.
Ставаш смешен, лопатар.
17.
Садистките Американски Щати
28.07.2024 15:50:19
18
3
Тия американски психари ако се сдобият с компютри с мощен изкуствен интелект и роботи задвижвани от изкуствен интелект, тогава става много , ама много лошо за всички нормални хора по света. Американските управници са обладани от дявола, затова подкрепят само злите хора по света, защото искат да унищожат всякаква нормалност и чистота. Американски политик никога не подкрепя добри хора и добри каузи. В САЩ всичко е лицемерно, двулично и подмолно. Там зад всяка УЖ добра кауза се крие като в Троянски Кон едно чудовищно зло!!!! Само като им видите карикатурните кандидат-президенти трябва да ви стане ясно що за изверги управляват този свят. Но все пак на долнопробния народ не им пука и си живеят като прасета във ферма - просто си чакат реда за заколение, а през това време яко се осират до уши в кочинката си
16.
15 розово пони, бе
28.07.2024 15:33:27
8
23
Камилата ще зоба на розовите понита лайната, защото е техен представител!
Забелязвайте ги тези работи и тогава говорете!
15.
Новият Президент на United States of America
28.07.2024 14:57:01
38
12
Ще бъде Камала Харис.
14.
13 Кратко и ясно
28.07.2024 14:48:14
6
34
Истинската революционна сила на днешния ден са различните малцинства, "гетата", които живеят вън от общия ред. Цялата патология трябва да бъде утвърдена за норма, а цялата норма – за патология. Сливането на политическия и сексуално-моралния бунт е ключово за ефективната опозиция. Тогава най-после ще рухне буржоазното общество.
13.
12 като гледам пръскаш от наследници
28.07.2024 14:37:40
39
4
С колко се топите на година я кажи?
12.
11 педал си за това залагаш на Камилата
28.07.2024 14:16:29
7
53
Розовите педали се мъчите да забременеете от задния вход, но така не става!
Въпреки това опитите продължават.
Педалите сте малцинство, което не е продуктивно, направо е вредно, но е уважавано от търговците, защото харчите много, т.к. не можете да имате наследници!
11.
10
28.07.2024 14:07:41
58
8
Алооо можача, вас само ви лъжат, манипулират, мобилизират, ваксинират, и анала ви разбиват. Тръмп няма шанс, тепърва ще го осъзнавате.
10.
Розовите тролчета се активираха
28.07.2024 14:04:52
8
59
Педалетките сте малцинство, колкото и силно да крещите, не ставате - немождачи сте!
Камилата не може да победи нормалните хора, колкото и да се хили малоумно!
Предния път гласуваха "избиратели" на 130 години, сега демократите ще събудят и 200 годишни да "гласуват" за тях.
А и видяхме как се манипулират машинките!!!
Този път номера няма да мине!
9.
до 8
28.07.2024 14:04:02
46
7
Затова ли Дончо избяга от дебат? :)
8.
DJT
28.07.2024 14:03:07
9
47
Камала Харис е с IQ на камила. Няма как да им мине номера този път. Прецакаха се яко магаретата.
7.
6
28.07.2024 14:02:43
43
5
Връщай бе кво те спира? Да не се окаже че сте една шепа идиоти само?
6.
Педалите на промяната
28.07.2024 13:54:38
11
55
Треперят от страх!
Тръмп иде, няма кой да го спре!
Герантофила Макарон направи драг шоу с розови еднорози, мис Бони и Васко Маслото се изкефиха....
Надявам се да си върнем нормалността, която бе отнета от либерастите!
5.
Vatenka
28.07.2024 13:53:23
41
9
То,тея сайтове с руски опорки дето ги преписватв дават и предимство за моркова,ама….
4.
Петрослав Петров
28.07.2024 13:51:27
58
12
Надяваме се че Госпожа Камала Харис да бъде следващия президент на САЩ! Успех!!!!!
3.
путкин
28.07.2024 13:45:10
49
9
ся да обясняват тръмпистите да не се гласува за дементен...
2.
Ко стана ве Флагмани?
28.07.2024 13:40:33
57
13
Бутахте оранжевия с 10 статии пък преднината му се стопи за седмица.

HARISS 2024
1.
тръмп
28.07.2024 13:37:25
57
10
скъпи християни гласувайте за мен, аз не съм християнин, но гласувайте.
Алцхаймера не прощава!
Чичо Дончо е същия сенилун тип като Байдън!
Хахахааааа
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Разводите поскъпват заради минималната заплата Разводите поскъпват заради минималната заплата Увеличава се и издръжката за децата Църквата отбелязва Рождество Богородично Църквата отбелязва Рождество Богородично Според българските традиции Рождество на Пресвета Богородица се отбелязва предимно от жени, за да им помага Богородица в беда или тежка работа Времето е само за плаж! Слънчева неделя с температури до 30 градуса Времето е само за плаж! Слънчева неделя с температури до 30 градуса Прогноза за времето - 8 септември, неделя Древното знание го носим в кръвта си, кодирано е в гените ни преди да се родим в свещена България Древното знание го носим в кръвта си, кодирано е в гените ни преди да се родим в свещена България Не забравяйте тъмните периоди от историята, но е време да променим вибрациите на 9 септември, призова авторът на „Лъч светлина – озарението“ Старци пропищяха, запорират им пенсията, без да знаеят Старци пропищяха, запорират им пенсията, без да знаеят Заради банкова тайна не оставят несеквестируема сума Има нов любовник Има нов любовник Заради него певицата си позволява да връзва тенекии, дори и на музикалния си продуцент Радост за „акулите“, биха „Марица“ Радост за „акулите“, биха „Марица“ Едва в 80-ата минути футболистите стигнаха до гол в Милево и то след дузпа Ядем все повече палмова мазнина без да знаем Ядем все повече палмова мазнина без да знаем Националният съвет по храните се събира на заседание, за да обсъди допълнителни регулации за имитиращите продукти Кметът на Сунгурларе инж. Димитър Гавазов даде символичен старт на гроздобера Кметът на Сунгурларе инж. Димитър Гавазов даде символичен старт на гроздобера Самодейки от НЧ „Просвета 1882“ направиха „мачкане“ на грозде в 100-годишната шарапана Чудовищна катастрофа отне живота на 26-годишен мъж (СНИМКИ) Чудовищна катастрофа отне живота на 26-годишен мъж (СНИМКИ) Колата се врязала в стълб
Ще ядем шоколад без какао заради климатичните промени Ще ядем шоколад без какао заради климатичните промени Търси се алтернатива Нов вирус: Великобритания започва ваксинация на възрастни и бременни Нов вирус: Великобритания започва ваксинация на възрастни и бременни Всяка година около 213 000 деца в Европа попадат в болница заради него Ердоган призовава за ислямско обединение срещу Израел Ердоган призовава за ислямско обединение срещу Израел Той направи този коментар по повод убийството на жена с турско и американско гражданство Китайска лаборатория, свързана с изтичане на Covid, може също да е пуснала друг смъртоносен вирус Китайска лаборатория, свързана с изтичане на Covid, може също да е пуснала друг смъртоносен вирус Според Световната здравна организация (СЗО) на ООН 125 положителни проби за полиомиелит са се появили в Афганистан миналата година Порно звезда, преспала с 300 мъже за година, плаща 450 000 данъци Порно звезда, преспала с 300 мъже за година, плаща 450 000 данъци Русокосата фурия вдигна летвата и обяви, че иска да спи с 600 души Булка хвана младоженеца в изневяра, но не отмени сватбата и отиде в Крит на меден месец с приятел Булка хвана младоженеца в изневяра, но не отмени сватбата и отиде в Крит на меден месец с приятел Двойката била заедно от 12 години и след раздялата 31-годишната адвокатка се чувствала опустошена Кмет се забърка в сексскандал Кмет се забърка в сексскандал Сниман е в леглото с две жени Ще останат ли САЩ и съюзниците без Интернет заради руски саботаж? Ще останат ли САЩ и съюзниците без Интернет заради руски саботаж? Русия застрашава комуникацията на целия свят Украйна загуби Красногоровка и започва решаващата битка за Покровск Украйна загуби Красногоровка и започва решаващата битка за Покровск ВСУ бягат от полуобкръжение, 50 военни убити при удар по хотел в Запорожие  Каратанчева на финал във Виена Каратанчева на финал във Виена Българската тенисистка е на крачка от първата си титла на сингъл 
Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Интригата в БСП се развива трайно неблагоприятно за Корнелия Нинова

Виц на деня Виц на деня Малко момченце към майка си:
- Мамо, ако аз съм теленцето, а ти кравата, тати бикът ли е?
- Баща ти е вола, бика живее в съседната улица!
Виц на деня Виц на деня - Бабоо, падна ми зъбчето.
- Няма страшно, сложи го под възглавничката, утре ще намериш левче.
- Ако сложа ченето на дядо, колко левчета ще намеря?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Работохолизмът е оправдание за това, че ти липсва здрав разум да бъдеш мързелив...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори