×
Вкусно ИЗБОРИ 27.10.2024 г. Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Всеки момент ресторантьори и хотелиери ще блокираме НС срещу шайката от олигарси и политици


Всеки момент ресторантьори и хотелиери ще блокираме НС срещу шайката от олигарси и политици
Увеличенията на тока са потресаващи и ако днес КЕВР не даде назад ще предприемем мерки, , каза зам.председателят на БХРА Веселин Налбантов
25 Юли 2024, Четвъртък, 15:45 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ

Дори и с 1% не можем да вдигнем цената на тока, защото ежечасно в сезона всичко при нас е енергоемко, казва зам.шефът на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация

- Г-н Налбантов, това, което се случва с увеличението на тока, как се посреща от хотелиерството и ресторантьорството?

- Ще го кажа така: Ако днес в КЕВР не се вземе правилното решение на срещата, която тече в момента  - с намаляване на увеличението или да предвидят компенсации - туризмът умира. Без външни намеси, без агресия, без нападение от друга държава, това значи, че тази шайка оядени олигарси или каквато и да е подобна фалшива корпорация, с участието на властимащите от деня, иска просто да убие този отрасъл и всички съпътстващи го бизнеси. Защото това не касае само ресторантьорството и хотелиерството - става въпрос и за животновъдство, зеленчукопроизводство, говедовъдство, текстил, дрехи. Всичко това ще бъде съсипано. Нашият отрасъл, който формира 14-15% от брутния вътрешен продукт, ще бъде унищожен.

Хотелиери и ресторантьори се готвят за протест заради високите цени на тока

- Има ли разумно обяснение за този огромен скок в цените на тока? Говорим все пак за на практика десетократно увеличение?

- Чакаме обяснението днес следобяд. Защо и как се прави е ясно - някаква група от хора от всички партии, които имат пръст в енергетиката, взимат решение и го правят. Аз разбирам, че даваме помощи за Украйна, за Пакистан, за Палестина и за къде ли не. На първо място обаче трябва да гледаме държавата. Едно от обясненията - и това е само мълва на този етап - е че изнасят електроенергия към Украйна и получават пари. Но при всички случаи става въпрос за голямо ограбване. Няма как да оцелеем. Ние не можем да вдигнем цените и с 1% от договореното. Ние и така работим на минимума. В същото време всичко скача нагоре - ток, стоки. Работим на загуба. И въпреки това, никой не се оплаква. Сега тук обаче ударът е от някаква корпорация, зад която всички знаят кой седи. Пладнешки обирджии и ние мълчим. Повече не може да се търпи! Имаме готовност за протести, но се надяваме на благоразумието на част от депутатите, с които сме разговаряли и които подкрепят нашето искане. Защото този път никой не плаче и никой от нас не реве. Убиват ни без бой. Но не могат да убият цял народ без бой.

- Ваши колеги споделиха в общи линии еднакво мнение - „Ако това бъде прието, аз трябваше да затворя вчера”.

- Ако решението се приеме, се събираме пред Народното събрание. В готовност сме. Те си играят с народа. Не можем винаги да сме от страната на плачещите. Българският народ има граница на търпимост, червена линия, която не трябва да се прекрачва. Тези майкопродажници - ще ги нарека така - да си помислят малко.

- Какво точно е увеличението?

- 100%, ако не и 1000%! От 180 лв. на мегаватчас, цената скача на 2000 лв. в тези моменти след 16:30 ч.. При нас няма ритъм, няма паузи. Енергоемността, апаратите, машините, съоръженията - всичко работи на 100%, ежеминутно и ежечасово. Не можем да си позволим да спрем тези уреди в някакъв  часови диапазон. Една крушка не можем да спрем, а какво остава за асансьорите?! Някои енергетици имаха дързостта да кажат, че видите ли, увеличението щяло да бъде 20%. Не 20%, с 1% не можем да вдигнем нищо. Бити сме и сме убити. Цени за нощувки, договорени преди една година, можете ли да си представите да ги вдигна в моите хотели с 20%? Разбирам да има война, да има нещо чрезвечайно. Това е убийство, разстрел на цял един народ.

- Натъртвате на думата „убийство”. И друг път сме чували браншът да говори, че е пред фалит, но сега изглежда ситуацията наистина е много сложна.

- Убийство и подигравка е това! Ще стане много лошо в страната. Този път няма да се оставим да ни колят. Затваряме. Да си зададат много сериозно господата политици въпроса „Можем ли да си позволим да изгоним туристите?” При потенциално увеличение, такова каквото го обсъждат, ние ще бъдем принудени да затворим, защото в противен случай ще трябва да ги платим тези пари, но няма откъде да ги намерим.

- В песимистичния вариант, в който днес КЕВР приеме тези промени, какво следва? Готов ли е наистина браншът да затвори?

- Той няма да има друг вариант, освен да затвори! Ако не го направи до 10 юни, дори и някой да има запаси, пак ще остане в несъстоятелност много скоро. Ситуацията е такава пък, че ако не си платиш тока, идват и те затварят принудително. Никой не иска това да се случи, но пак казвам - това са група крадци, група убийци. Поименно няма да ги споменавам, но този път няма да пищим. Колегите са готови за протести. Чакаме с нетърпение този следобед. Очаквам добра новина от КЕВР. Надеждата ни е в благоразумието на тези хора. Но трябва и народът да разбере, че сега не е време за мълчание, не е време за мързел. Трябва да се гласува - да направим нещо всички заедно. Българинът е известен с това, че търпи много, но когато се опре ножът до кокала... В момента дерат златната кокошка на българската индустрия перо по перо - туризма.

- А какви са ви наблюденията за сезона тази година?

- Имаме големи проблеми - всяка година сезонът се скъсява, а кадрите стават все по-малко. Преди лятото имахме срещи с МВнР и донякъде ситуацията се успокои. При мен например 80% от служителите са чужденци. С това не казвам, че те са панацеа, че са златни. Идеята е целокупният български народ да разбере правилно - няма как да не ги искам. Идват от Бангладеш, където получават 100 долара. Като дойдат тук, те ни гледат право в очите, като вземат 700 долара за нискоквалифициран труд. Абсолютен мит е, че българинът е работлив. Не работи. Нямаме потенциал. Дори тези, които учат в специализираните училища, също не стават за нищо, такава е системата. Не ги обучават както трябва. Всичко е сбъркано. Имам 15-16 човека ученици при мен. Аз, също като тях, започнах на тази възраст. Те не могат да издържат нито физически, нито психически. Тотално разконцентрирани. Разлигавени са всички, нежни са. Нямаме кадри и затова спасението е да ги внасяме. Трябва много да се работи за стратегия в туризма. Нужни са нови и бързи реформи на образованието. Да се направи това, което беше преди, а не да ми говорят глупости с „дуално обучение” и прочее. Трябват професионални учебни центрове, чрез които хората, идващи отвън, могат да се обучат за 1 месец. Културата ни падна ниско и ще пада все по-ниско.

- Все пак можем ли да говорим за поне някаква нотка оптимизъм?

- От всичко, което ви казвам, все пак има оптимизъм. Имаме прекрасни курорти в Бургаския регион. Но нищо не се прави за туризма. Слънчев бряг е перлата на областта. Преди бургазлии бяха там постоянно. Ами, хора, гордейте се с това, което имате! Имаме прекрасни плажове и на юг и на север, но не можем да ги ползваме. Прословута е българската завист. Не съм видял един грък да наплюе нещо лошо в тяхната страна. При тях всичко е хубаво, всеки съсед е добър. Не знам при нас как за толкова кратко време всички станаха врагове. Злобни станахме. И това е продиктувано от всичко, което се случва. Но сега този момент с токът трябва да бъде решен. Това е голям натиск и налягането, натрупано в обществото, в един момент ще избие.

 


В категории: Бизнес


51
Коментара по темата
51.
Марян Мазния
26.07.2024 21:12:22
0
4
Лично аз като човек от тур.сфера,подкрепям увеличението,относно Сл.бряг ще,е хубаво комплекса да се стопанисва от да кажем 5 силни фирми ,които да сринат 1/3 от хотелите и да вкарат в ред инфраструктурата и т.н...относно гетата в Сл.бряг запад,събаряй....Чрез конкуренция да се отделят можещите,да се вдигне и нивото на туристи и т.н...Тва Румънци,Молдовци,Поляци,Украинци,деца лагерници от Украйна,Грузия...тва,ако са туристи,тва значи Сл.бряг е Топ дестинация
50.
Касмаран
26.07.2024 13:38:10
1
5
Този не е ли онзи
49.
!
26.07.2024 12:10:54
0
2
https://btvnovinite.bg/bulgaria/jazovirite-presahvat-i-voda-njamame-vavedoha-voden-rezhim-v-burgasko.html
Хайде, "честито"!
Това е и по повод на един от коментиращите под подобна статия и се беше представил за служител на ВиК...
Значи водата става все по- скъпа и по- негодна за консумация, защото е все по- дефицитна! Но, за: басейни, аквапаркове, автомивки, хотели, кръчми, пивници, разливочни и тем.- подобни може да ползват питейна вода??
Ск@паните, вносни пиянки нали се нуждаят от атракциони?!
За справка в търсачката: " Какво се случи в Сл. бряг" в английския вариант. Няколко части са.
48.
*********
26.07.2024 08:55:03
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
47.
Смешно е вече
26.07.2024 05:23:46
1
27
Слънчака разкопан като строителна площадка през соца, те надули цените все едно са френската Ривиера и реват, че няма туристи, персонал и 800% нетна печалба, като крият скатават от данъци
46.
Наглеци алчни
26.07.2024 03:37:00
6
20
Да им връщат ддс като на всички и да плащат като трябва и контрол да има на всичко . Мръсни алчни боклуци. Частни фирми на д,ржавата чакат . Като не можеш фалирай . Това е капитализма . Набий си го в мазната кратуна .
45.
Ко, ко каиш
26.07.2024 03:27:19
10
22
Едните крадци на държавната собственост от 90 -те години викат дръжте другите крадци на целия 34 годишен обирджийски период на държавата България. Нищо не остана, всичко оглозгахте и сега иде ред да се избиете.
44.
Ресторантьор хотелиер
25.07.2024 23:17:19
11
21
Зърнарите ни подкрепят, ще направиме автопротест с лимузини.
43.
Ганьо Балкански до № 12
25.07.2024 22:54:19
3
13
грешиш и то много !!! Българинът става за много повече неща от изброените от теб. На първо време ще ти покажа само едно от тях -тъпкач.Така започваме-наведи се и се хвани за палците......
42.
всъщност
25.07.2024 22:47:54
12
24
този тип адски много мe нАтвари с наглостта си-позволява си да обижда и квалифицира целия български народ,а всъщото време очаква съпричастност от същия ?!?!Въпросче - мистър "голямата работа "-как въобще функционира бизнесът ти,след като българския работник за нищо не става ?Ти сам изброи в интервюто с колко бизнеса е взаймно свързан твоя,в тези бизнеси да не работят чужденци случайно ?
41.
всъщност
25.07.2024 22:30:30
12
23
Всъщност другаде му е проблема на г-н хотелиера.Той тока може да си го плати,но преди това тези пари ще трябва да ги ДЕКЛАРИРА като приход,за да оправдае наличието им.Вижте му работната стратегия - 80 % чужденци,за да може да ги е XXXе във въздуха +15-20 бройки ....ученици.Този вид труд бил нискоквалифициран,ами да отиде да го каже,пък може и направо да покаже там своята висока квалификация в разните телевизионни формати -кошмаи,хелс китчън и прочие.Ебати разбирача се извъди -за един месец в ПУЦ,човек щял да се подготви.Иначе относно формирането цената на тока и това,че има енергийна мафия в България съм съгласен с него -прав е !!!
40.
Честен
25.07.2024 22:03:08
0
24
Едните доносници, ще протестират срещу другите доносници, глупости на търкалета, гарван гарвано око не вади. Тяхната цел са парите на гражданите, а кой и по какъв начин ще ги вземе, няма значение. КАТО В ПОКЕРА, БАЛЪЦИТЕ ЩЕ БЪДАТ ОБРАНИ, БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КОГА И ОТ КОГО.
39.
*********
25.07.2024 21:44:36
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
38.
Скруч
25.07.2024 20:35:01
16
16
Фашистите и феодалите в БГ са от една черга. За да не дават нормални заплати на българските работници внасят чужди чак от Индия и Пакистан. Много български работници напуснаха страната.
37.
Ех
25.07.2024 20:01:21
17
14
А в чии хотели си почиват най-редовно тия политици и олигарси????
36.
Пууууу...
25.07.2024 19:38:33
24
39
Аман от вас!!!
Вечно ревящите ресторантьори и хотелиери!!!
35.
Ми излезте
25.07.2024 19:14:16
19
30
Излезте,освен и ние да излезем със сопите и кой да побараш от тези "честни и отрудени" хорица няма да сбъркаш.
34.
bai kosta
25.07.2024 18:57:09
21
29
Всички под строй на Слънчака(в света най-голямата клоака)в хотела на Налбантов-на Т.К.ДС солтъшака!
33.
Бургазлията
25.07.2024 18:55:37
10
43
Haзначеният за хотелиер реве , че държавата не му помагала...
32.
EХО
25.07.2024 18:24:00
23
32
Нагли!
31.
Много е нагъл тоя нищоправец!!!
25.07.2024 18:16:29
22
68
Като имат проблеми с тези хотели да ги продават на чужденци и да отиват да бачкат за 1000 лева месечно. Така ще си живуркат спокойно с огромната заплата от 1000 лева и няма да имат главоболия!!! Според този ч*кундур българските работници не стават - защо в Германия стават, а в България не стават? Когато плащат както трябва, ще се работи както тряба!!! Когато се лигавиш със заплащането и работника ще се лигави с работата!!! Не може един див селяндурин да спира с Ролс-Ройса пред хотела и да обяснява на работника , че 1000 лева месечна заплата за 16 часов работен ден, 7 дни в седмицата, било директорска заплата и трябвало да са хипер щастливи.
30.
Хаха
25.07.2024 18:15:30
20
41
С Поршетата, Ламбурджинитата и Бентлитата ще дойдете да блокирате НС? Банда оядени олигарси ще протестират срещу други оядени олигарси.
29.
Хилтън
25.07.2024 18:13:42
8
27
DMS ново Порше Налбантов!
28.
ХааааХа
25.07.2024 17:59:09
8
20
Еее флагмам веднага сложиха по 13 НЕхаресвания на коментари 17,20,и 21 ! Много комунистическо е да плюеш капиталистите и да искаш за народа
27.
Далаверите на ПП и ВЕИ-тата на Прокопи
25.07.2024 17:49:48
14
40
Управлението на ПП представляваше по същество СЪСИПВАНЕ и УНИЩОЖАВАНЕ на държавността от алчно и арогантно НЕЗНАНИЕ. Ленчето да си каже колко приятна в личен план се оказа дерогацията на Лукойл! Иначе борим корупцията. Управлението на ТЕЗИ представляваше непрестанни лъжи и опити да прикрият по всевъзможни начини батака, който произвеждаха всяка минута. Вкараха Топлофикация в състояние, че служебният кабинет да се чуди къде да прикачи дружеството, за да му бъде предоставена помощ от държавата, тоест от всички нас
26.
Гшьшхгхзхзйьйцйькьиф
25.07.2024 17:41:09
22
11
КОГА. ЩЕ. СЕ. ЗАДЕЙСТВАТ. ......ПЛАН. МОЙСЕЙ. И. ПЛАН. БАЯЗИД......СЛЕДЕТЕ. ДВА. ПРИЗНАКА.......КОГА. ЩЕ. ИМА. ГОЛЯМА. ВОЙНА. В. БЛИСКИЯ. ИЗСТОК.....И. КОГА. ЩЕ. СЕ. ПРИЕМЕ. ЕВРОТО......ЧАКАМЕ.....ГЛЕДАМЕ......ТРЪПНЕМ........
25.
J J
25.07.2024 17:31:15
19
17
Да се чете " Въпросният индивид по принцип е прав ..... ДОНЯКЪДЕ ".
Цената на тока за бизнеса не се оскъпява тройно или петорно, както претендират.
Да покажат сметките си за електричество за последните 3 месеца.
Ние, като граждани имаме пълното право да сравняваме цените в менютата им.
Две Бургаски наливни с 200 гр. цаца
в капан на плажа - минимум 20-так.
24.
Боклуци
25.07.2024 17:24:29
22
20
Колко ДДС плащате боклук???
23.
Gyzvg,cudjxgdgsydhdhdhd
25.07.2024 17:19:55
29
10
АПРОПО.....ЗА. ПРОТОКОЛА. ....ДА УТОЧНИМ......ПЛАН. МОЙСЕЙ.....СЕ. ОТНАСЯ. САМО. ЗА. ЧЕРНОМОРИЕТО. НА....БЪЛХАРИЯ.........ОСТАНАЛОТО. СЕ. ВЗИМА. ОТ. ВИСОКАТА. ПОРТА.... ОТ. ЦАРИГРАД........ТАМ. МИГНОВЕННО. СЕ. ЗАДЕЙСТВА.......ПЛАН....БАЯЗИД.....(. ТАМ. ОТДЕЛНО. СИ. РАБОТЯТ. БЪЛХАРСКИ. .......ЕНИЧАРИ ).....
22.
J J
25.07.2024 17:19:04
0
59
Въпросният индивид по принцип е прав. Цената на промишленият ток който българския бизнес заплаща, се формира на борсата / още веднъж, това касае не само хотелиери и ресторантьори /.
Средната дневна тарифа е около 250-300 лева за мегаватчас.
След като слънцето залезе, всичко фотоволтаични централи спират да произвеждат по обясними причини. И тогава започват спекулациите. Лицензирани търговци внасят от основно Румъния, цената скача до 1.600-
1.800 лева. Това продължава 2-3 часа. Електро системният оператор - ЕСО се оправдава, че не може да се справи с положението.
Едни хора правят много, много пари.

НО, ВЪПРОСНИЯТ Г-Н ДА СИ ПОДБИРА ПРИКАЗКИТЕ.
КОЛКО МЪРЗЕЛИВ, ЛИГАВ, ЗАВИСТЛИВ И Т.Н. БИЛ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД.
ТОВА Е АБСОЛЮТНА ГАВРА.
МРЪСНИК С МРЪСНИКА МУ.
21.
Вальо Златев
25.07.2024 17:14:45
14
25
Аз стачки няма да правя, моите хотели са добре
20.
АААААААА
25.07.2024 17:14:25
23
51
Компенсации от държавата ли ? На хората къщите им изгоряха, няма конпенсации за да може вие пак да ги оберете. Цял живот от там смучете кърлежи капиталистически. А парите от бизнеса ви защо не отиват в държавата а в гъзовете ви ненаядени
19.
!!!!!!!!!!!!
25.07.2024 17:04:44
34
25
Нали искахте ЕС и свободните му пазари бе, е имате го. На свободния пазар всеки свободно може да си вдига цените на продукцията. От какво ревете сега ? Пак държавата ли да ви плаща изроди неземни ? Пак от нашите пари, на работниците да крадете. Най добрия капиталист е мъртвия !
18.
Хзщхшзшхшзхзхшзшхзшхз
25.07.2024 16:59:00
34
12
ПЛАН. МОЙСЕЙ...........ПЪРВО. УНИЩОЖАВАШ. ВСИЧКО. ТУК. В. БЪЛХАРИЯ.......ПОСЛЕ. ГО. КУПУВАШ. ЗА. 2. ЛЕА......И. ПРЕСЕЛВАШ. НА. ТАЯ. ТЕРИТОРИЯ. ЧИФУТИТЕ. КОИТО. ДО. 2. ГОДИНИ. ЩЕ. ИЗБЯГЪТ. ОТ. ИСРАЕЛ. ......ВКАРВАШ. НОВАТА. ТЕРИТОРИЯ. В. ЕВРОЗОНАТА. ПО. БЪРЗО....ЗА. ДА. МОГАТ. ЧИФУТИТЕ. ДА. ВЛЯЗЪТ. ДИРЕКТНО. С. ЕВРО. В. ДЖОБА. ТУК......И. ОП...ВОАЛА....ЕТО. ТИ. НОВИЯ. ИСРАЕЛ.......МЕСТНИТЕ. АБОРИГЕНИ....ДТАВАТ.....НОВИТЕ. ПАЛЕСТИНЦИ........ПЛАН. МОЙСЕЙ.....(. ЕСТЕСТВЕНО. С. БЕЗЦЕННАТА. ПОДКРЕПА....НА. МЕСТНИТЕ. ФАРИСЕИ)........ПЛАН. МОЙСЕЙ
17.
Кую
25.07.2024 16:57:26
19
8
Със това мислене ще ни оглозгат до кокал европедалите със наколенки.
16.
Боклуци капиталистически
25.07.2024 16:55:42
26
27
Олигарси капиталисти, реват от други олигарси капиталисти. Първите искат само те да вдигат цените, други да няма.
15.
Кой?
25.07.2024 16:52:26
23
39
Защо не се направи ревизия на всички привационни сделки с хотели по морето. Много подробности и детайли ще излязат наяве. Кой, как, защо, за колко и.т.н.
Тогава такива другари - ДС агенти ще са по-ниски и от тревата.
14.
До 3
25.07.2024 16:40:38
16
11
Къде безплатен тока в Германия плащаме си като попчета
13.
ТУРИСТА
25.07.2024 16:39:02
22
39
Въх, горките хотелиери и ресторантьори... Сега ще трябва да си продадат Мерцедесите и Поршетата за да си купят хляб. Горките хорица!!! Дайте да направим кампания да ги подпомогнем, не може да ги изоставим така. Оставете всичко останало, дайте да запретнем ръкави и всеки да дари колкото може - недопустимо е хора с такива примитивни финансови възможности да изнемогват!
12.
Кверк да надува цените!!!!
25.07.2024 16:32:56
29
52
Стига с този мафиотски туризъм , няма принос за местното население от него!!! Собствениците на хотели са само мафиоти, апък работниците им са от индия, бангладеш и тъй нататък. Местните жители само страдат от този туризъм, който пълни морето с фекални отпадъци, а улиците с мръсотия!!! Всички местни жители и дори цяла Бъшгария искат хотелите на Слънчев Бряг да бъдат съборени!!! Нашите бизнесмени не могат да правят туризъм!!!! Хотелите трябва да бъдат съборени или иззети от държавата и подарени на западно европейци и американци, които имат поне малка представа как се прави туризъм!! Българите стават само за бачкатори, нито имат акъл за бизнес, нито за политика. Бай Ганьо е простак!!!
11.
Хахахахахаха
25.07.2024 16:30:36
21
44
Давайте, давайте! Те пък ще ви вдигнат ДДС. И дано ви го направят 24% за да компенсират тъпкането на гушките през последните 5 години.
10.
:)
25.07.2024 16:24:27
23
54
както вие казвате на слубителите "като не ти харесва заминавай" ами и вие така като не ви харесва затваряй
9.
Остасвка на служебното правителство на Герб !
25.07.2024 16:20:41
35
24
Оставака !!!
8.
me
25.07.2024 16:10:57
26
79
Ко ше блокирате бе кауни! 600 лева нощувката, растителни мазници и боклуци в ресторантите ви, тока бил скъп. Заплатите де ги давате само непалци идват! Мале мале мале!
7.
Ами ДА !!!
25.07.2024 16:09:28
7
55
Всички трябва да се включим!Скоро и домакинствата ще минат на свободния пазар,както ни подредиха управляващите!Тежко ни...
6.
Abe
25.07.2024 16:09:06
7
69
Това с тока си е живо престъпление.Произвежда се предостатъчно ток з да нее изобщо скъп.Проблема е че има монопол.Навън вгермания има толковамного ток че два дни в месеца е напълно безплатен.Друг е въпроса че тоз е същия като тях
5.
Индустан
25.07.2024 16:06:22
23
64
Този не беше ли меценатът на: индийци, пакистанци, непалци?
4.
Хаха
25.07.2024 15:58:07
23
76
Крадецът вика "дръжте крадеца": "тази шайка оядени олигарси или каквато и да е подобна фалшива корпорация..."
Все едно за себе си говори!
3.
дебили бургас
25.07.2024 15:56:42
23
77
Ха мутрите с хотели и кръчми реват! Ревете, ревете, фалит за вас мародери.
2.
81
25.07.2024 15:53:40
23
84
Този откакто го помня все реве като девица за к.р и все фалира.
Ба..и жената.
1.
мишки
25.07.2024 15:51:45
7
70
по интересно ми е с дрогата на Бачийски какво става
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Започва ремонтът на дворното пространство на ДГ „Слънце“ в Камено Започва ремонтът на дворното пространство на ДГ „Слънце“ в Камено Проектът е с обща стойност 200 000 лв. и се финансира с безвъзмездно дарение от “ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас” Ще отслабнем неусетно, ако слагаме това в кафето всяка сутрин Ще отслабнем неусетно, ако слагаме това в кафето всяка сутрин Ползите от кофеина, който е стимулант на централната нервна система и е отговорен за ефекта на жизненост Отличиха кмета на Царево в престижна класация Отличиха кмета на Царево в престижна класация Новият управленски екип успя да привлече и сериозен финансов ресурс за ключови за цялата община проекти Дания си взе на отглеждане нигерийски пират Дания си взе на отглеждане нигерийски пират Той стреля срещу войници. Сега цялата социална система на страната работи за него Може ли да я познаете - по-слаба е с 50 кг Може ли да я познаете - по-слаба е с 50 кг Близки до Веси разкриват, че по онова време е спазвала диети и е полагала сериозни усилия да отслабне Живко Табаков ще се бори за развитието на туризма и за подобряване на бизнес климата в Бургас и региона Живко Табаков ще се бори за развитието на туризма и за подобряване на бизнес климата в Бургас и региона „Само заедно можем да постигнем промяната, която искаме. Време е за действия!”, призовава кандидатът за народен представител от най-силната социална коалиция „БСП Обединена Левица” Представиха анализ на туристическия летен сезон в Поморие Представиха анализ на туристическия летен сезон в Поморие Предложено бе повишаването на ставката на туристическия данък - според звездите на хотела Вижте кои са новите обитатели на бургаския зоопарк Вижте кои са новите обитатели на бургаския зоопарк Атрактивните хищници ще бъдат представени официално   пред бургазлии в петък, 18 октомври, в 11.00 часа Представители на „БСП – Обединена левица“ се срещнаха с жители на бургаския комплекс "Меден рудник" Представители на „БСП – Обединена левица“ се срещнаха с жители на бургаския комплекс "Меден рудник" Засегнати бяха и въпроси, които касаят възможностите за подобряване на икономиката и бяха обсъдени конкретните мерки, които е необходимо да бъдат предприети за нейното развитие Връстници на прехода: Димитър Вълчев Връстници на прехода: Димитър Вълчев Димитър Вълчев е убеден, че пропуските в българската правосъдна система и недовършената съдебна реформа убиват хора – и в преносния, и в буквалния смисъл
Носи чанта за няколко хиляди Носи чанта за няколко хиляди Муки беше забелязана, докато дискретно се вмъкваше през служебния вход на Народния театър, избягвайки излишното внимание Лъсна истината за интервюто на Светлана Гущерова по Нова Лъсна истината за интервюто на Светлана Гущерова по Нова От Нова телевизия издават, че Светлана предварително се е договорила с продуцентите какви въпроси да й зададе водещата Разбиха брутално ОПГ Разбиха брутално ОПГ Разбита е група за заплахи, рекети и изнудване Върна се в ефира на Нова Върна се в ефира на Нова В премиерния епизод на „Живей красиво с Гери Малкоданска“ този петък зрителите ще разберат как да посрещнат есенния сезон с настроение и кои са подходящите начини за създаване на усещане за топлина Вижте кой ще оценява предложенията за литературните награди на Община Бургас 2024 Вижте кой ще оценява предложенията за литературните награди на Община Бургас 2024 Официалната церемония по връчване на Годишните литературни награди на Община Бургас за 2024 година ще се проведе на 3 декември Това шоу се оказа пълен провал, бТВ връща Ергенът Това шоу се оказа пълен провал, бТВ връща Ергенът Промяната ще бъде направена за следващата есен Историята на най-глупавия футболист в света Историята на най-глупавия футболист в света Можеше да играе в Манчестър Юнайтед, но помисли, че света свършва и се заточи в планината със семейството си Не знаете какво ще направи за Вас срещу 250 лева Не знаете какво ще направи за Вас срещу 250 лева Такава е цената й в онлифенс 18 години не е виждал дъщеря си 18 години не е виждал дъщеря си През 2022 година Александра разбира и една голяма тайна Яла е русенско варено с четка за зъби Яла е русенско варено с четка за зъби Тогава тя тежи едва 37 килограма при 166 сантиметра ръст
Явор БОЖАНКОВ, депутат от ПП-ДБ Явор БОЖАНКОВ, депутат от ПП-ДБ Заплашваха, бутаха, правеха черни списъци - тези нещастни копейчици трябва да бъдат натикани в миша дупка Виц на деня Виц на деня - Господин Капитан, обядът няма да стигне за всички ни!
- Ще стигне, първо ще атакуваме... и тогава ще има за всички!
Виц на деня Виц на деня - Четох, че ако имам пъпка, значи човек мисли за мен! Ти ли, мило?
- Като ти гледам лицето, някъде има секта, която ти се прекланя...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една жена никога няма да вземе от един мъж повече отколкото той може да и даде. Но, останалото ще му го запише като дължимо!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева-Бакалова
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори