×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Земетресение с магнитуд 2.9 е регистрирано в района на Девин
  • Патриарх Даниил отслужва литургия за 6 месеца от кончината на патриарх Неофит
  • Продължава регистрацията за изборите
  • България е сред държавите с над средния икономически растеж в ЕС
  • Ето какво време ни очаква днес
  • Опелото на известния български журналист Иван Гарелов ще се състои днес от 15.00 часа в храма „Свети Седмочисленици" в столицата
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Любовен хороскоп за 22 – 28 юли


Любовен хороскоп за 22 – 28 юли
Ключови думи: зодии, флирт, интимно
23 Юли 2024, Вторник, 21:24 ч.
Автор: Флагман

Възможни са напрежения

В последните дни на месец юли Слънцето ще се противопостави на Плутон, създавайки енергия, която ще ни мотивира да доминираме, особено в любовта. Искаме да изразим любовта по възможно най-вълнуващите начини. Ако обаче бъдем отблъснати от някого, може да побързаме да отмъстим – особено ако се чувстваме предадени.

Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Скъпи Овни, не можете да се наложите на всеки, особено що се отнася до любовта. В последната седмица на юли месец е възможно да се опитвате да контролирате ситуация, в която никой, включително и вие, наистина нямате власт.

Слънцето във вашия сектор на романтиката се противопоставя на Плутон. Това може да извади наяве нездравословна мания, която изпитвате към човек или ситуация, където ще осъзнаете, че сте контролирани или манипулирани „в името на любовта“. Определено ще трябва да направите нещо по въпроса. До четвъртък ще имате точните думи, с които да прогоните облаците и да върнете слънчевите лъчи в любовния си живот.

Телец

През следващите дни може да обмисляте любовния си живот много внимателно, което ви позволява да вземате решения, които са напълно разумни. Меркурий навлиза в прагматичната Дева и във вашия 5-и дом. Искате да сте абсолютно сигурни, че някой наистина е заслужил любовта ви, преди да отворите напълно сърцето си за него.

Добрата новина е, че желаният от вас кандидат вероятно ще издържи теста ви, което ви позволява да дадете зелена светлина. Ако вече сте в сериозна връзка, определено ви очаква седмица на страсти и други хубави емоции.

Близнаци

Определено ще сте много по-оптимистично настроени и мотивирани, когато става въпрос за любов. Може да осъществите някои от желанията си. Слънцето във вашия сектор за съобщенията прави перфектен секстил към Марс, който в момента е във вашия знак.

Смелостта и увереността ви се повишава и е дори възможно да разкриете емоциите си към определен човек. Обвързаните представители на зодията може да помислят за романтично пътуване.

Рак

През следващите дни Раците, които нямат сериозна връзка ще имат възможността да обмислят какво искат в следващата си връзка. Няма да можете да игнорирате никакви червени флагове, дори ако сте ги пропуснали в миналото. Но се пригответе и за флиртове, Раци.

От друга страна, ако вече сте във връзка, може да сте донякъде властни към половинката си. Опитайте се да се овладеете, преди каквито и да е спорове да ескалират.

Лъв

Представителите на зодията може да се почувстват така сякаш са в ситуация, в която трябва да се опитват да не засенчват партньора си, ако искат да останат в любовната връзка. Ако това е така, то е възможно да се стигне до конфликти. Слънцето във вашия знак се противопоставя на Плутон, който е във вашия сектор на партньорство.

Като Лъв, ваше рождено право е да блеснете в цялата си слава. Самотните Лъвове няма да скучаят, но ще си напомнят точно колко струват и какво заслужават в любовта.

Дева

Девите ще бъдат романтично настроени през новата седмица. В резултат на това, скъпи Деви, вашият партньор вероятно ще оцени всичко, което правите, за да се грижите за малките неща в живота ви заедно, които означават толкова много за вас.

Меркурий навлиза в Дева, което ви позволява да дадете най-доброто от себе си в любовта. Определено ще сте готови да направите много за половинката си или за любовен интерес.

Напълно необвързаните ще привличат с лекота чуждото внимание.

Везни

Желанието ви да се забавлявате може да бъде прекъснато от любовни кавги. При обвързаните може да се окаже, че любимият човек тълкува по свой начин вашите идеи и поведение. Слънцето ще освети вашия социален 11-и дом, но в същото време се противопоставя на Плутон. Тъй като Плутон е във вашия романтичен сектор, тази космическа връзка може да предизвика чувство на обсебеност или притежание от партньора ви.

Ако сте необвързани, то няма да ви липсват забавления, но като цяло ще се чувствате добре със себе си и това, че щастието ви не зависи от това дали сте обвързани.

Скорпион

Романтиката и отговорността не са точно в съответствие в момента. Някой от приятелите ви може да се опита да ви запознае с някого, но скоро ще стане ясно, че този човек не е подходящ за вас.

Скорпионите в любовна връзка е възможно да имат спорове, които да са породени от битовизми. Не позволявайте на подобни неща да нарушават хармонията в любовта.

Стрелец

Увереността е вашето второ име тази седмица, Стрелци! Марс, който е във вашия партньорски сектор ви дава мотивация да се върнете в играта за запознанства. Ако вече сте намерили партньор, то определено ще се чувствате прекрасно.

Слънцето във вашия 9-и дом на развитието ще се свърже красиво с Марс. Любимият човек може да направи нещо, за да ви накара да се почувствате още по-добре. Пригответе се за хубави емоции.

Козирог

Любовта и парите са т

рънливи теми тази седмица, особено когато се преплитат в настояща или потенциална връзка. Дългогодишните двойки биха могли да имат сложни разговори относно теми като интимност или бюджет. Определено няма да може да игнорирате тези теми и определено, Козирози, ще имате желанието да контролирате ситуацията и партньора си.

Вместо да се налагате, работете в екип и нещата ще се случват. Козирозите, които се срещат с някого, да внимават какво и колко инвестират на този етап в тези отношения, особено що се отнася до пари.

Водолей

Възможно е вие или партньорът ви/любовен интерес да сте крили нещо, което е трябвало да бъде напълно разкрито. Слънцето във вашия партньорски сектор ще се противопостави на Плутон, който е в знака на Водолей. Възможно е отсрещната страна да се чувства така сякаш не може да ви се довери.

От друга страна вероятно се чувствате като притиснати. Време е да бъдете честни със себе си и да решите дали да съживите или да прекратите любовната ви връзка. Ако сте напълно необвързани, великолепна връзка между Слънцето и Марс във вашия сектор на романтиката може да ви донесе забавление.

Риби

Комуникацията с партньора ви е напът да се подобри драстично! Любимият човек определено усеща вашите настроение и нужди и е готов да положи усилия, за да се почувствате по-добре.

Необвързаните Риби ще мислят доста по отношение на това какво искат и заслужават в следващата си връзка. Забавления и флиртове няма да ви липсват.

източник: az-jenata.bg


В категории: Хороскоп


Коментари
Има нов любовник
Има нов любовник 07/09/2024, Събота 19:00 4
Флагман.БГ Радост за „акулите“, биха „Марица“ Радост за „акулите“, биха „Марица“ 07/09/2024, Събота 18:47 2
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Древното знание го носим в кръвта си, кодирано е в гените ни преди да се родим в свещена България Древното знание го носим в кръвта си, кодирано е в гените ни преди да се родим в свещена България Не забравяйте тъмните периоди от историята, но е време да променим вибрациите на 9 септември, призова авторът на „Лъч светлина – озарението“ Старци пропищяха, запорират им пенсията, без да знаеят Старци пропищяха, запорират им пенсията, без да знаеят Заради банкова тайна не оставят несеквестируема сума Има нов любовник Има нов любовник Заради него певицата си позволява да връзва тенекии, дори и на музикалния си продуцент Радост за „акулите“, биха „Марица“ Радост за „акулите“, биха „Марица“ Едва в 80-ата минути футболистите стигнаха до гол в Милево и то след дузпа Ядем все повече палмова мазнина без да знаем Ядем все повече палмова мазнина без да знаем Националният съвет по храните се събира на заседание, за да обсъди допълнителни регулации за имитиращите продукти Кметът на Сунгурларе инж. Димитър Гавазов даде символичен старт на гроздобера Кметът на Сунгурларе инж. Димитър Гавазов даде символичен старт на гроздобера Самодейки от НЧ „Просвета 1882“ направиха „мачкане“ на грозде в 100-годишната шарапана Чудовищна катастрофа отне живота на 26-годишен мъж (СНИМКИ) Чудовищна катастрофа отне живота на 26-годишен мъж (СНИМКИ) Колата се врязала в стълб Корумпирани политици с вълчи апетит влизат в парламента, тръби президентът Корумпирани политици с вълчи апетит влизат в парламента, тръби президентът Ако общество се снишава пред явните безобразия, е обречено на разпад, предупреди той Майка сътвори пълно безумие с децата си, едното е с опасност за живота Майка сътвори пълно безумие с децата си, едното е с опасност за живота В момента в болницата се лекува още едно дете, натровено с препарат за животни Огнен ад на магистрала „Струма”, автобус се запали в движение Огнен ад на магистрала „Струма”, автобус се запали в движение Пожарът е обхванал част от двигателния отсек на превозното средство 
Порно звезда, преспала с 300 мъже за година, плаща 450 000 данъци Порно звезда, преспала с 300 мъже за година, плаща 450 000 данъци Русокосата фурия вдигна летвата и обяви, че иска да спи с 600 души Булка хвана младоженеца в изневяра, но не отмени сватбата и отиде в Крит на меден месец с приятел Булка хвана младоженеца в изневяра, но не отмени сватбата и отиде в Крит на меден месец с приятел Двойката била заедно от 12 години и след раздялата 31-годишната адвокатка се чувствала опустошена Кмет се забърка в сексскандал Кмет се забърка в сексскандал Сниман е в леглото с две жени Ще останат ли САЩ и съюзниците без Интернет заради руски саботаж? Ще останат ли САЩ и съюзниците без Интернет заради руски саботаж? Русия застрашава комуникацията на целия свят Украйна загуби Красногоровка и започва решаващата битка за Покровск Украйна загуби Красногоровка и започва решаващата битка за Покровск ВСУ бягат от полуобкръжение, 50 военни убити при удар по хотел в Запорожие  Каратанчева на финал във Виена Каратанчева на финал във Виена Българската тенисистка е на крачка от първата си титла на сингъл  Измамник завлече клиенти с $4 млрд Измамник завлече клиенти с $4 млрд Арестуван е в Истанбул Пътници изживяха най-големия си кошмар в самолет, шестима са пострадали Пътници изживяха най-големия си кошмар в самолет, шестима са пострадали Инцидентът е станал в самолет, пътуващ от Истанбул, Турция, за Тайпе, Тайван Кахраманмараш пак се разтресе Кахраманмараш пак се разтресе Земетресението е регистрирано в 9:31 ч. Епицентърът му е бил в град Пазарджък, а дълбочината – 7 километра Без телефон в клас и в Гърция Без телефон в клас и в Гърция Учениците могат да носят мобилните си телефони в училище, но трябва да ги държат в чантите си през целия учебен ден
Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Интригата в БСП се развива трайно неблагоприятно за Корнелия Нинова

Виц на деня Виц на деня Малко момченце към майка си:
- Мамо, ако аз съм теленцето, а ти кравата, тати бикът ли е?
- Баща ти е вола, бика живее в съседната улица!
Виц на деня Виц на деня - Бабоо, падна ми зъбчето.
- Няма страшно, сложи го под възглавничката, утре ще намериш левче.
- Ако сложа ченето на дядо, колко левчета ще намеря?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Работохолизмът е оправдание за това, че ти липсва здрав разум да бъдеш мързелив...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори