×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Земетресение с магнитуд 2.9 е регистрирано в района на Девин
  • Патриарх Даниил отслужва литургия за 6 месеца от кончината на патриарх Неофит
  • Продължава регистрацията за изборите
  • България е сред държавите с над средния икономически растеж в ЕС
  • Ето какво време ни очаква днес
  • Опелото на известния български журналист Иван Гарелов ще се състои днес от 15.00 часа в храма „Свети Седмочисленици" в столицата
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

5 признака, че сте изгубили близостта с партньора си


22 Юли 2024, Понеделник, 22:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Вижте кои са те 

Интимността е неразривно свързана с близостта в една връзка, защото понятието за интимност далеч надхвърля физическия си аспект и съвместява емоционалната привързаност към партньора.

Понякога се случва така, че въпреки че продължавате да сте сексуално интимни близостта между вас е изгубена. Кога и защо се случва това? Кои са 5-те болезнени признака, че сте изгубили близостта с партньора си?

1. Престанали сте да се интересувате от партньора си
Липсата на интерес е болезнен показател, че нещо сериозно и дълбоко е започнало да куца в отношенията ви. Интересът и тръпката към половинката, към това как минава денят му, какво го вълнува, какво мисли и как се чувства е показател за грееща любов. И обраното – когато този интерес стихне по някаква причина, това е белег на емоционално отдалечаване.

2. Опитвате се да се предпазите от нараняване
Ако сте имали предишен негативен опит във връзките си, били сте наранявани и усещате, че и настоящият ви партньор е започнал да ви наранява, може би сте започнали да губите желанието си за близост с него. Отбранителното поведение е сериозен признак не само на липса на интимност и близост, но и на токсичност във връзката.

3. Заемате отбранителна позиция вместо да слушате партньора си
Тук причините могат да са разнообразни и да са продиктувани от ситуациите и поведението на партньора ви. Ако с течение на времето се чувствате пренебрегвани, например, мнението ви не се зачита, партньорът ви настоява да е винаги прав, вие започвате инстинктивно да се дърпате и да заемате отбранителна позиция във всеки разговор, дори в конкретния случай да не сте нападани.
Свиквате първосигнално да защитавате мнението си без да слушате какво всъщност ви казва партньорът  ви. Така постепенно се потапяте в омагьосан кръг на липса на близост и влошени отношения.

4. Имате интимни проблеми
Когато емоционалната близост е пострадала, сексът също започва да се превръща в него, за което определено не копнеете както преди. Интимността започва да страда все повече с времето и ако проблемите с близостта не се разрешат, сексът може съвсем да изчезне от отношенията ви.

5. Не си отделяте качествено време заедно
Когато връзката ви върви гладко и безоблачно, проблемите са нещо, с което се справяте заедно и с лекота, обичате се и правите усилия да подобрявате отношенията си още и още с всеки изминал ден, близостта със сигурност е част от връзката ви. Но когато сте престанали да се стараете да прекарвате качествено време заедно, а просто съществувате заедно ден за ден, в даден момент ще осъзнаете, че вече не чувствате партньора си така близък, както преди. Близостта е нещо, което усещате с всяка фибра на тялото си, изпивате нужда да сте покрай половинката си, да го докосвате и да споделяте с него деня и мислите си. 
Ако искате да подобрите отношенията си и да върнете близостта помежду си трябва да работите целенасочено в тази посока. За целта и двамата трябва да сте на една и съща вълна, на един етап в живота си, в който общите ви цели са базата, на която да стъпите и която да ви обедини напред. 


В категории: Лайфстайл


Има нов любовник
Има нов любовник 07/09/2024, Събота 19:00 4
Флагман.БГ Радост за „акулите“, биха „Марица“ Радост за „акулите“, биха „Марица“ 07/09/2024, Събота 18:47 2
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Древното знание го носим в кръвта си, кодирано е в гените ни преди да се родим в свещена България Древното знание го носим в кръвта си, кодирано е в гените ни преди да се родим в свещена България Не забравяйте тъмните периоди от историята, но е време да променим вибрациите на 9 септември, призова авторът на „Лъч светлина – озарението“ Старци пропищяха, запорират им пенсията, без да знаеят Старци пропищяха, запорират им пенсията, без да знаеят Заради банкова тайна не оставят несеквестируема сума Има нов любовник Има нов любовник Заради него певицата си позволява да връзва тенекии, дори и на музикалния си продуцент Радост за „акулите“, биха „Марица“ Радост за „акулите“, биха „Марица“ Едва в 80-ата минути футболистите стигнаха до гол в Милево и то след дузпа Ядем все повече палмова мазнина без да знаем Ядем все повече палмова мазнина без да знаем Националният съвет по храните се събира на заседание, за да обсъди допълнителни регулации за имитиращите продукти Кметът на Сунгурларе инж. Димитър Гавазов даде символичен старт на гроздобера Кметът на Сунгурларе инж. Димитър Гавазов даде символичен старт на гроздобера Самодейки от НЧ „Просвета 1882“ направиха „мачкане“ на грозде в 100-годишната шарапана Чудовищна катастрофа отне живота на 26-годишен мъж (СНИМКИ) Чудовищна катастрофа отне живота на 26-годишен мъж (СНИМКИ) Колата се врязала в стълб Корумпирани политици с вълчи апетит влизат в парламента, тръби президентът Корумпирани политици с вълчи апетит влизат в парламента, тръби президентът Ако общество се снишава пред явните безобразия, е обречено на разпад, предупреди той Майка сътвори пълно безумие с децата си, едното е с опасност за живота Майка сътвори пълно безумие с децата си, едното е с опасност за живота В момента в болницата се лекува още едно дете, натровено с препарат за животни Огнен ад на магистрала „Струма”, автобус се запали в движение Огнен ад на магистрала „Струма”, автобус се запали в движение Пожарът е обхванал част от двигателния отсек на превозното средство 
Порно звезда, преспала с 300 мъже за година, плаща 450 000 данъци Порно звезда, преспала с 300 мъже за година, плаща 450 000 данъци Русокосата фурия вдигна летвата и обяви, че иска да спи с 600 души Булка хвана младоженеца в изневяра, но не отмени сватбата и отиде в Крит на меден месец с приятел Булка хвана младоженеца в изневяра, но не отмени сватбата и отиде в Крит на меден месец с приятел Двойката била заедно от 12 години и след раздялата 31-годишната адвокатка се чувствала опустошена Кмет се забърка в сексскандал Кмет се забърка в сексскандал Сниман е в леглото с две жени Ще останат ли САЩ и съюзниците без Интернет заради руски саботаж? Ще останат ли САЩ и съюзниците без Интернет заради руски саботаж? Русия застрашава комуникацията на целия свят Украйна загуби Красногоровка и започва решаващата битка за Покровск Украйна загуби Красногоровка и започва решаващата битка за Покровск ВСУ бягат от полуобкръжение, 50 военни убити при удар по хотел в Запорожие  Каратанчева на финал във Виена Каратанчева на финал във Виена Българската тенисистка е на крачка от първата си титла на сингъл  Измамник завлече клиенти с $4 млрд Измамник завлече клиенти с $4 млрд Арестуван е в Истанбул Пътници изживяха най-големия си кошмар в самолет, шестима са пострадали Пътници изживяха най-големия си кошмар в самолет, шестима са пострадали Инцидентът е станал в самолет, пътуващ от Истанбул, Турция, за Тайпе, Тайван Кахраманмараш пак се разтресе Кахраманмараш пак се разтресе Земетресението е регистрирано в 9:31 ч. Епицентърът му е бил в град Пазарджък, а дълбочината – 7 километра Без телефон в клас и в Гърция Без телефон в клас и в Гърция Учениците могат да носят мобилните си телефони в училище, но трябва да ги държат в чантите си през целия учебен ден
Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Интригата в БСП се развива трайно неблагоприятно за Корнелия Нинова

Виц на деня Виц на деня Малко момченце към майка си:
- Мамо, ако аз съм теленцето, а ти кравата, тати бикът ли е?
- Баща ти е вола, бика живее в съседната улица!
Виц на деня Виц на деня - Бабоо, падна ми зъбчето.
- Няма страшно, сложи го под възглавничката, утре ще намериш левче.
- Ако сложа ченето на дядо, колко левчета ще намеря?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Работохолизмът е оправдание за това, че ти липсва здрав разум да бъдеш мързелив...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори