Без брашно и нисковъглехидратни кето милинки, уникално вкусни са
Вижте как да ги приготвите
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
яйца - 3 бр.
кокосово брашно - 3 с.л.
бакпулвер - 1
сирене - 200 г
крема сирене - 100 г или извара
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
Разбиваме яйцата и добавяме крема сиренето и отново разбъркваме. Изсипваме брашното и бакпулвера. Натрошаваме сиренето и разбъркваме. Взимаме малко смес и оформяме топче. По желание може да поръсите с чубрица, сусам и/или маково семе.
В сместа може да се добави кашкавал или сушени домати или каквото си пожелаете .
Подреждаме нашите милинки едно до друго в тавата и печем 20 мин в предварително загрята фурна на 250 °C.