×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Земетресение с магнитуд 2.9 е регистрирано в района на Девин
  • Патриарх Даниил отслужва литургия за 6 месеца от кончината на патриарх Неофит
  • Продължава регистрацията за изборите
  • България е сред държавите с над средния икономически растеж в ЕС
  • Ето какво време ни очаква днес
  • Опелото на известния български журналист Иван Гарелов ще се състои днес от 15.00 часа в храма „Свети Седмочисленици" в столицата
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Извънредно! Голяма авария остави половин Созопол без ток


Извънредно! Голяма авария остави половин Созопол без ток
Пламнало е таблото до пенсионерския клуб, хотели и ресторанти са на тъмно
Ключови думи: созопол, авария, флагман
21 Юли 2024, Неделя, 22:57 ч.
Автор: Флагман.бг, снимка: Флагман.бг

Екипи цяла нощ ще работят по отстраняването на проблема

Голяма част от Новия град в Созопол е без ток заради голяма авария. Това съобщават читатели на Флагман.бг. По наша информация гръмнало е табло, което се намира на ул. "Яни Попов" до Пенсионерския клуб. 

Аварията е засегнала цялата улица, където има редица хотели и ресторанти, сред които "Селена", бистро "Рибари" и др. От часове те са на тъмно, засегнати са и десетки жилищни сгради. Аварийни екипи работят по отстраняване на проблема, но не е ясно кога ще бъде възстановено електрозахранването. 

„Загубите за бизнеса в средата на сезона са охромни. Навън е почти 30 градуса, въпрос на време всичката храна в заведенията да се развали, казаха ни да преместим всичко, че не се знаело кога ще имаме ток, можело и една седмица да продължи. Това е подигравка с бизнеса в средата на сезона“, пише наш читател.  

От ЕВН съобщиха, че са получили сигнал от 112, че от Пенсионерския клуб на ул. „Яни Попов“ идвала силна миризма на обгорели кабели. Това е била причината за спиране на тока. "Наш екип е на терен, но аварията е много голяма и не се знае кога ще бъде отстранен проблемът", казаха от дружеството. 

Служител на хотел "Селена" обясни, че имали уверение от ЕВН, че екипите им ще работят цяла нощ, за да може още утре да бъде възстановено захранването. 


В категории: Созопол


Има нов любовник
Има нов любовник 07/09/2024, Събота 19:00 4
Флагман.БГ Радост за „акулите“, биха „Марица“ Радост за „акулите“, биха „Марица“ 07/09/2024, Събота 18:47 2
16
Коментара по темата
16.
Чони
22.07.2024 15:59:12
0
4
Къде отиде дълбоководното заустване на отпадъчната вода в Созопол. Имаше до миналата година 4 вехи които отбелязваха края на тръбата в залив Златна рибка. Сега няма нищо. т.е. заустването става на брега и не отговаря на европейските стандарти.
15.
До номер 2 "Мда"
22.07.2024 13:13:08
0
2
Брат, напълно си прав. Вижте Гърция например. Те си нямаха Балкантурист, който да бетонира кафявата мутренска традиция в туризма им. Но от аварии с тока никой не е застрахован. Бях в Афитос преди три дни и токът спря от рано сутринта до 14:00 нямаше. Само си представете какво се случи в тази стая, където климатик и осветление не работят, хидрофорната помпа не работи и вода нямаш. А автоматичните щори не могат да се вдигнат.

А що се отнася до монополиста ЕВН, тяхна работа е да проследят, ако има кофти свързване и т.н. Това че някой си зарежда електричката е най-смешното оправдание, дето някакъв го написа отдолу. Колко хотела в Созопол имат станции за EV? Просто питам.

А в тази жега задълго без климатик не може да изкараш, трябва да се скриеш в някое каменно мазе.
14.
ЕВН
22.07.2024 11:02:52
3
3
Боли ни кура за вашия бизнес оплачете се на арменския поп !!Ние сме. си купили мрежата и ще правим каквото си искаме може и цял месец да ви остави .без ток !ние сме монополисти и затова стоите на топло поне в Сарафово се научиха много да не знаят защото често им дърпаме шалтера сега и на Созопол може да дръпнем да се научат хотелиерите на кого да се кланят И да запомнят че австрийската е региона мафия е над Поморийска сицилианска и всички други взети заедно
13.
До 11 от ЖИВУЩА
22.07.2024 10:36:01
3
6
Всъщност ток няма и в момента. Дори при Вас да е дошъл снощи към 00:00, на повечето места в града още не е.
Не се правете на интересен.
12.
програмист
22.07.2024 10:07:13
1
2
колегите от как девелопмент бг, имате проблем със сайта, ако ви трябва помощ ще ви помогна с удоволствие срещу определеното заплащане, оправете сайта веднага
11.
Очевидец
22.07.2024 09:50:14
3
7
Проблема беше за 30 Мин много е интересно как правите от мухата слон
10.
Нормално е.
22.07.2024 09:38:19
4
14
Той бг туристът при настаняването си пуска климатика на минимална температура, отваря да се проветрява, тока навсякъде е включен и отива на плаж..после мрежата била претоварена. Всеки ден обясняваш като на малко дете, че не е ок така да се прави и те слушат все едно не знаят.
9.
Няма регулация
22.07.2024 08:39:43
0
14
Тези чуждестранни ''инвеститори'' постоянно вдигат цените, за да правят ''инвестиции'' в мрежата. Сега ще поискат ново оскъпяване за да има ''инвестиране'' в мрежата, до следващата авария.
8.
Не съм бил там, но знам
22.07.2024 08:06:51
4
10
Йотова е преяде на поредната кьорсофра и като е излизаше да се разходи и да и олекне се е спъна и събори трафопоста
7.
Бойкот на алчния сайт О.Л.Х.
22.07.2024 08:00:55
5
12
Нищо де, те шопите по хотелите са свикнали в София да нямат ток и вода...
6.
Така така
22.07.2024 06:43:38
2
25
Ще прехвърлят жици от друг траф , да гръмне и той. Тея нямат резервни мощности за справяне с такива ситуации.
5.
Хааа
22.07.2024 05:11:42
4
34
Накупете си и още електрички и си ги включвайте на заряд в мрежата и ще видим какво следва.... ....
4.
Да му такова на. туризма
22.07.2024 05:01:55
5
50
Лакомо дупе, кръв сере са казали хората. Всеки, малко по-умен може да види, че Южното черноморие приема повече туристи, отколкото инфраструктурата му позволява. И проблемът не е само с тока. В околните села вечер пада налягането на водата, защото някой им врътка крана, за да могат туристите да се изкъпят. Пречиствателните станции не насмогват и денем къпалните плуват в собствените си фекалии. А по пътя е истински ад, понеже е проектиран за 1/3 от сегашното натоварване.
После им ходете, плащайте като за лукс, получавайте мизерия и целувайте ръка накрая.
3.
Пфффф
22.07.2024 01:33:06
2
7
Сега как ще разцъквам рулетката във казино Екскалибур (мазето)? Ще ви съдя!ЕВН
2.
Мда
22.07.2024 01:03:09
3
33
Днес гледах "часовника" от Монако до Ница и ми стана мъчно за нас българите, колко сме изостанали не с еди два века, много повече, благодарение на турците, които и към днешна дата ни еб.ват мамата и ние ги търпим после на комунистите, а сега на бойковистите и техните производни. Вместо да направим курортите да са, като приказка те са, като кенефи и чакаме туристи и бизнес. Заслужаваме си го докато търпим тези всички мизерни души. Не ток, ави вода няма да имаме.
1.
До 1
22.07.2024 01:02:47
1
14
Ще съсипят и туризма то е ясно .
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Древното знание го носим в кръвта си, кодирано е в гените ни преди да се родим в свещена България Древното знание го носим в кръвта си, кодирано е в гените ни преди да се родим в свещена България Не забравяйте тъмните периоди от историята, но е време да променим вибрациите на 9 септември, призова авторът на „Лъч светлина – озарението“ Старци пропищяха, запорират им пенсията, без да знаеят Старци пропищяха, запорират им пенсията, без да знаеят Заради банкова тайна не оставят несеквестируема сума Има нов любовник Има нов любовник Заради него певицата си позволява да връзва тенекии, дори и на музикалния си продуцент Радост за „акулите“, биха „Марица“ Радост за „акулите“, биха „Марица“ Едва в 80-ата минути футболистите стигнаха до гол в Милево и то след дузпа Ядем все повече палмова мазнина без да знаем Ядем все повече палмова мазнина без да знаем Националният съвет по храните се събира на заседание, за да обсъди допълнителни регулации за имитиращите продукти Кметът на Сунгурларе инж. Димитър Гавазов даде символичен старт на гроздобера Кметът на Сунгурларе инж. Димитър Гавазов даде символичен старт на гроздобера Самодейки от НЧ „Просвета 1882“ направиха „мачкане“ на грозде в 100-годишната шарапана Чудовищна катастрофа отне живота на 26-годишен мъж (СНИМКИ) Чудовищна катастрофа отне живота на 26-годишен мъж (СНИМКИ) Колата се врязала в стълб Корумпирани политици с вълчи апетит влизат в парламента, тръби президентът Корумпирани политици с вълчи апетит влизат в парламента, тръби президентът Ако общество се снишава пред явните безобразия, е обречено на разпад, предупреди той Майка сътвори пълно безумие с децата си, едното е с опасност за живота Майка сътвори пълно безумие с децата си, едното е с опасност за живота В момента в болницата се лекува още едно дете, натровено с препарат за животни Огнен ад на магистрала „Струма”, автобус се запали в движение Огнен ад на магистрала „Струма”, автобус се запали в движение Пожарът е обхванал част от двигателния отсек на превозното средство 
Порно звезда, преспала с 300 мъже за година, плаща 450 000 данъци Порно звезда, преспала с 300 мъже за година, плаща 450 000 данъци Русокосата фурия вдигна летвата и обяви, че иска да спи с 600 души Булка хвана младоженеца в изневяра, но не отмени сватбата и отиде в Крит на меден месец с приятел Булка хвана младоженеца в изневяра, но не отмени сватбата и отиде в Крит на меден месец с приятел Двойката била заедно от 12 години и след раздялата 31-годишната адвокатка се чувствала опустошена Кмет се забърка в сексскандал Кмет се забърка в сексскандал Сниман е в леглото с две жени Ще останат ли САЩ и съюзниците без Интернет заради руски саботаж? Ще останат ли САЩ и съюзниците без Интернет заради руски саботаж? Русия застрашава комуникацията на целия свят Украйна загуби Красногоровка и започва решаващата битка за Покровск Украйна загуби Красногоровка и започва решаващата битка за Покровск ВСУ бягат от полуобкръжение, 50 военни убити при удар по хотел в Запорожие  Каратанчева на финал във Виена Каратанчева на финал във Виена Българската тенисистка е на крачка от първата си титла на сингъл  Измамник завлече клиенти с $4 млрд Измамник завлече клиенти с $4 млрд Арестуван е в Истанбул Пътници изживяха най-големия си кошмар в самолет, шестима са пострадали Пътници изживяха най-големия си кошмар в самолет, шестима са пострадали Инцидентът е станал в самолет, пътуващ от Истанбул, Турция, за Тайпе, Тайван Кахраманмараш пак се разтресе Кахраманмараш пак се разтресе Земетресението е регистрирано в 9:31 ч. Епицентърът му е бил в град Пазарджък, а дълбочината – 7 километра Без телефон в клас и в Гърция Без телефон в клас и в Гърция Учениците могат да носят мобилните си телефони в училище, но трябва да ги държат в чантите си през целия учебен ден
Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Интригата в БСП се развива трайно неблагоприятно за Корнелия Нинова

Виц на деня Виц на деня Малко момченце към майка си:
- Мамо, ако аз съм теленцето, а ти кравата, тати бикът ли е?
- Баща ти е вола, бика живее в съседната улица!
Виц на деня Виц на деня - Бабоо, падна ми зъбчето.
- Няма страшно, сложи го под възглавничката, утре ще намериш левче.
- Ако сложа ченето на дядо, колко левчета ще намеря?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Работохолизмът е оправдание за това, че ти липсва здрав разум да бъдеш мързелив...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори