×
Вкусно ИЗБОРИ 27.10.2024 г. Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Този сладолед отговаря на вашата зодия


21 Юли 2024, Неделя, 15:00 ч.
Автор: Флагман.БГ

Вижте следващите предложения, пробвайте, няма да съжалявате!

Овен

Карибски ром

Овните са невероятно активни и много храбри, те обичат да опитват нови и необичайни неща, като насърчават и другите да го правят. Затова смело се втурват към сладолед с най-неочаквани вкусове: карибски ром, карамел от морска сол или дуриан. Дори техните приключения да изглеждат странни и нелогични за другите, това не ги спира да експериментират и да опитват нетрадиционни вкусове. А ако си наумят, че някой трябва да им прави компания, тогава няма измъкване. Именно карибският ром отговоря най-много на приключенския дух на Овните. Не случайно сред най-запалените почитатели на тази напитка са мореплавателите и сладолед с вкус на ром е идеален за тази зодия.

Телец

Лавандулов със сироп

Почти всички Телци са хедонисти и добре знаят какво означава да се наслаждават на живота и да не си отказват удоволствия. Държат храната им да е не само вкусна, но и по възможност оригинална и изискана. Същото важи и за такъв прост продукт като сладоледа. Обикновен с вкус на ягоди и сметана или бисквитени парченца изобщо няма да привлекат вниманието им. Но ще се зарадват на лавандулов, полят със сироп от розови листенца и украсен с ядливи златни люспички. В краен случай са склонни да пробват шоколадов фондан с горски плодове или топка студен десерт с вкус на кокос. И най-важното, красивият външен вид на сладкото изкушение е на първо място и задължително го хапват с лъжичка.

Близнаци

Кафе и малини

На пръв поглед Близнаците изглеждат изключително решителни, уверено заявявайки своите намерения. Но когато дойде време за действие, тяхната вътрешна двойственост често ги кара да се колебаят и да преосмислят поредния си избор. Те са известни със своята двойствена природа, разкъсвана от противоречия и затова е двойно по-трудно да им се угоди. Обикновено се ръководят от правилото „Всичко наведнъж“ и избират няколко вида сладолед, а също така със сигурност ще посегнат с лъжичката си към купичката на своите приятели и ще пробват и други вкусове. Затова Близнаците избират най-интересните видове. Например мента, манго, кафе и малини, както и чийзкейк или солен карамел.  

Рак

Във вафлена фунийка

Представителите на тази зодия са меки и отстъпчиви, склонни към съмнения, както и повишена загриженост за другите. Затова те първо ще се уверят, че всеки е избрал любимия си сладолед и е доволен от избора си, а  самите Раци са склонни да се доверят на предпочитанията и мнението на приятелите си. И след много съмнения и обмисляне, ще се спрат на вечната класика: кремообразен сладолед във вафлена фунийка. Родените под знака на зодия Рак са известни със своите кулинарни умения. Те обичат домашно приготвената храна, качествените продукти, специалитетите и ако имат време, с удоволствие ще забъркат сладолед в домашни условия, само за да доставят удоволствие на близките си.

Лъв

С вкус на шампанско

Лъвовете са една от най-уверените, нарцистични и самодостатъчни зодии. Като истински царе те ще изберат най-добрия възможен вариант. И няма значение за каква цена говорим - всичко трябва да е на най-високо ниво: от състава на продуктите, до тяхното представяне. Обикновеният плодов лед в чаша няма да ги впечатли. Но сладоледът с вкус на трюфел, омар или шампанско определено ще привлече вниманието на Лъвовете. И ако тези изкушения не са достатъчни, тогава може да посегнат и към деликатес достоен за кралска особа, който е възможно най-сложен, многопластов и многоцветен, например под формата на бананов сплит: десерт от плодове, три вида сладолед и сладък сироп.

Дева

Богат на витамини

Представителите на тази зодия отдават голямо значение на храната и не пестят критиките си. Девите са много практична зодия. Всеки детайл според тях трябва да има предназначение и смисъл. И простият сладолед, дори и със сложни декорации и топинги, едва ли ще привлече вниманието им. Държат храната да е здравословна и качествена. Затова биха се разхладили с деликатес без излишни калории, но богат на витамини и полезни съставки. Това не само ще им достави удоволствие на вкусовите рецептори, но и ще им даде сила и енергия. Предпочитат дори замразено кисело мляко с най-прости вкусове пред обикновен сладолед: шоколад, ягода, сметана. Да бъде хем полезно, хем вкусно.

Везни

С настърган шоколад

Везните са истински любители на храната, но това което най-много ги впечатлява е цялото суетене около приготвянето. Спирайки се на щанд за сладолед, те правят лесен избор: най-простото и познато от предлаганото в менюто. Категорично избягват непознатите вкусове и нетрадиционните комбинации. Опитването на нещо ново е риск, който може да не си струва. Но добрите стари традиционни видове сладолед никога няма да разочароват очакванията им, въпреки че вече са скучни. Ето защо Везните често остават консервативни в предпочитанията си и избират фунийка с няколко топки обикновен сладолед, поръсен с настърган шоколад и залят с ароматен сироп от горски плодове. 

Скорпион

Със сирене и боровинки

Скорпионите са страстни и целенасочени, а правилното хранене им помага да запазят своята енергия. Ако има представител в зодиака, за когото храненето е повод за социален контакт, то това са Скорпионите. Родените под този знак са големи чревоугодници. Склонни са към мрачна романтика и мистерия, пренебрегват предвидимите разновидности на сладолед като класическия кремообразен или горски плодове. Такъв традиционен вкус едва ли ще ги задоволи. Удоволствие за вкусовите им рецептори ще бъде нещо необичайно, по-сложно и заплетено. Например боров сладолед с кедрови ядки или деликатес от чаена роза. Но леден десерт със сирене, боровинки и шоколад ще ги уцели в сърцето.

Стрелец

Босилек и джинджифил

Стрелците са любопитни, обичат да експериментират и искат да опитат всичко възможно в този живот. Харесват екзотичните, нестандартни и пикантни храни. Те са страстни авантюристи, включително по отношение на вкусовите приключения. Още в ранна детска възраст те са опитвали ягодови и шоколадови сладоледи, а днес имат нужда от нещо по-оригинално. Например студен десерт с въглен, мента или маршмелоу, както и сладолед с тирамису може да задоволи интереса им. Но ако вече са опитали това, тогава е време да преминат към тежката артилерия. Например студен десерт с мастило от сепия, овкусен с босилек и захаросан джинджифил. Те определено няма да откажат това изкушение.

Козирог

С натрошени бисквити

Родените под знака на Козирог винаги намират време за добра храна. За тях качеството винаги е по-важно от количеството. Атмосферата по време на хранене е особено важна. Тя трябва да бъде спокойна и тиха. Козирозите предпочита надеждност и стабилност и екзотичните вкусови приключения със сигурност не са за тях. Дори прости комбинации от плодов сладолед като шам фъстък с манго, грозде с боровинки или обикновен плодов във фунийка няма да срещнат одобрението на Козирозите. Но представителите на тази зодия ще изпитат истинско удоволствие и наслада от най-обикновен кремообразен сладолед. Е, може и с парченца натрошени бисквити или някакъв плод, но нищо повече.

Водолей

Маракуя и и евкалипт

Водолеите получават еднакво удоволствие както от изисканите деликатеси, така и от най-елементарната храна, приготвена по класическа рецепта. Храненето за тях не е чак толкова важно, но е начин да общуват с хора. Когато се налага да се хранят сами, се чувстват много потиснати. Но по отношение на вкусовете са доста придирчиви - в края на краищата, нали затова са ни дадени толкова много вкусови рецептори, които постоянно да ни изненадват? Ето защо не се стесняват да експериментират с храната. Например, сладолед с вкус на бира, маракуя или евкалипт, както и стафиди в ром, ще опитат с удоволствие. Дори и да не им хареса на вкус, това ще бъде интересно приключение. 

Риби

Куркума и черен пипер

Любовта е най-важната съставка, която представителите на зодия Риби добавят, когато приготвят ястията си. Техният подход към готвенето е деликатен и винаги използват фантазията си. Тази зодия е противоречива и мечтателна, така че нямат нищо против да се отдадат на нови вкусове, като такива, за които са прочели в интернет. Например сладолед от ананас или шоколадов десерт с парченца бисквити и карамел. И дори сладолед с куркума или черен пипер може неочаквано да се появи в списъка им с любими. Важна подробност е, че Рибите обръщат особено внимание на начина по който е сервирана храната им, затова биха предпочели мелба в кристална купа, пред обикновена вафлена фунийка.


В категории: Животът


Коментари
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Започва ремонтът на дворното пространство на ДГ „Слънце“ в Камено Започва ремонтът на дворното пространство на ДГ „Слънце“ в Камено Проектът е с обща стойност 200 000 лв. и се финансира с безвъзмездно дарение от “ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас” Ще отслабнем неусетно, ако слагаме това в кафето всяка сутрин Ще отслабнем неусетно, ако слагаме това в кафето всяка сутрин Ползите от кофеина, който е стимулант на централната нервна система и е отговорен за ефекта на жизненост Отличиха кмета на Царево в престижна класация Отличиха кмета на Царево в престижна класация Новият управленски екип успя да привлече и сериозен финансов ресурс за ключови за цялата община проекти Дания си взе на отглеждане нигерийски пират Дания си взе на отглеждане нигерийски пират Той стреля срещу войници. Сега цялата социална система на страната работи за него Може ли да я познаете - по-слаба е с 50 кг Може ли да я познаете - по-слаба е с 50 кг Близки до Веси разкриват, че по онова време е спазвала диети и е полагала сериозни усилия да отслабне Живко Табаков ще се бори за развитието на туризма и за подобряване на бизнес климата в Бургас и региона Живко Табаков ще се бори за развитието на туризма и за подобряване на бизнес климата в Бургас и региона „Само заедно можем да постигнем промяната, която искаме. Време е за действия!”, призовава кандидатът за народен представител от най-силната социална коалиция „БСП Обединена Левица” Представиха анализ на туристическия летен сезон в Поморие Представиха анализ на туристическия летен сезон в Поморие Предложено бе повишаването на ставката на туристическия данък - според звездите на хотела Вижте кои са новите обитатели на бургаския зоопарк Вижте кои са новите обитатели на бургаския зоопарк Атрактивните хищници ще бъдат представени официално   пред бургазлии в петък, 18 октомври, в 11.00 часа Представители на „БСП – Обединена левица“ се срещнаха с жители на бургаския комплекс "Меден рудник" Представители на „БСП – Обединена левица“ се срещнаха с жители на бургаския комплекс "Меден рудник" Засегнати бяха и въпроси, които касаят възможностите за подобряване на икономиката и бяха обсъдени конкретните мерки, които е необходимо да бъдат предприети за нейното развитие Връстници на прехода: Димитър Вълчев Връстници на прехода: Димитър Вълчев Димитър Вълчев е убеден, че пропуските в българската правосъдна система и недовършената съдебна реформа убиват хора – и в преносния, и в буквалния смисъл
Носи чанта за няколко хиляди Носи чанта за няколко хиляди Муки беше забелязана, докато дискретно се вмъкваше през служебния вход на Народния театър, избягвайки излишното внимание Лъсна истината за интервюто на Светлана Гущерова по Нова Лъсна истината за интервюто на Светлана Гущерова по Нова От Нова телевизия издават, че Светлана предварително се е договорила с продуцентите какви въпроси да й зададе водещата Разбиха брутално ОПГ Разбиха брутално ОПГ Разбита е група за заплахи, рекети и изнудване Върна се в ефира на Нова Върна се в ефира на Нова В премиерния епизод на „Живей красиво с Гери Малкоданска“ този петък зрителите ще разберат как да посрещнат есенния сезон с настроение и кои са подходящите начини за създаване на усещане за топлина Вижте кой ще оценява предложенията за литературните награди на Община Бургас 2024 Вижте кой ще оценява предложенията за литературните награди на Община Бургас 2024 Официалната церемония по връчване на Годишните литературни награди на Община Бургас за 2024 година ще се проведе на 3 декември Това шоу се оказа пълен провал, бТВ връща Ергенът Това шоу се оказа пълен провал, бТВ връща Ергенът Промяната ще бъде направена за следващата есен Историята на най-глупавия футболист в света Историята на най-глупавия футболист в света Можеше да играе в Манчестър Юнайтед, но помисли, че света свършва и се заточи в планината със семейството си Не знаете какво ще направи за Вас срещу 250 лева Не знаете какво ще направи за Вас срещу 250 лева Такава е цената й в онлифенс 18 години не е виждал дъщеря си 18 години не е виждал дъщеря си През 2022 година Александра разбира и една голяма тайна Яла е русенско варено с четка за зъби Яла е русенско варено с четка за зъби Тогава тя тежи едва 37 килограма при 166 сантиметра ръст
Явор БОЖАНКОВ, депутат от ПП-ДБ Явор БОЖАНКОВ, депутат от ПП-ДБ Заплашваха, бутаха, правеха черни списъци - тези нещастни копейчици трябва да бъдат натикани в миша дупка Виц на деня Виц на деня - Господин Капитан, обядът няма да стигне за всички ни!
- Ще стигне, първо ще атакуваме... и тогава ще има за всички!
Виц на деня Виц на деня - Четох, че ако имам пъпка, значи човек мисли за мен! Ти ли, мило?
- Като ти гледам лицето, някъде има секта, която ти се прекланя...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една жена никога няма да вземе от един мъж повече отколкото той може да и даде. Но, останалото ще му го запише като дължимо!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева-Бакалова
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори