×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Земетресение с магнитуд 2.9 е регистрирано в района на Девин
  • Патриарх Даниил отслужва литургия за 6 месеца от кончината на патриарх Неофит
  • Продължава регистрацията за изборите
  • България е сред държавите с над средния икономически растеж в ЕС
  • Ето какво време ни очаква днес
  • Опелото на известния български журналист Иван Гарелов ще се състои днес от 15.00 часа в храма „Свети Седмочисленици" в столицата
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Най-после е щастлива


21 Юли 2024, Неделя, 12:41 ч.
Автор: Флагман.бг

Тя е много влюбена 

Тв водещата Цветанка Ризова навърши 59 години преди броени дни. Журналистката е посрещнала празника си в прегръдките на любимия си мъж – адвокат Красимир Недев. Наскоро споделила пред приятелки, че най-после се чувства истински щастлива в любовта. Водещата на предаването „Лице в лице“ по bTV, е с адвоката от почти 3 години. Мълвата дори носи, че двамата сключили тайно брак през миналото лято, но до момента няма официално потвърждение на тази информация. Красимир Недев е адвокат по професия и любител на големите мотори. Преди да се пусне в света на правото обаче, има близо 20 години стаж в публицистични предавания, бил е главен редактор и създател на медия. Възможно е с Цветанка да се познават от времената, в които Недев е бил част от журналистическия бранш. Не е ясно как и кога се е появила искрата между тях. Тв звездата е пословично лаконична за личния си живот.

Цветанка е родена е през 1965 г. в Кюстендил, където от години не е стъпвала. Завършва българска филология в СУ „Св. Климент Охридски“, след което работи във вестниците „Подкрепа“, „Новинар“ и „Сега“. От октомври 2012 г. започва да води в тандем с Димитър Цонев предаването „Лице в лице“ по Би Ти Ви. След като Димитър Цонев отива в БНТ, Ризова остава титулярен водещ. С предаването „На четири очи“ е печелила редица награди от фестивали, както и „Жена на годината” в категорията „Тв журналистка“ (2007).

Днес рубриката й се радва на стабилен рейтинг.„Пожелавам си да намирам смисъл във всичко, което правя, да преодолявам всички препятствия без щети, особено морални и да бъда щастлива! Да обичам и да бъда обичана", каза Ризова навръх личния си празник, който посрещна в тесен кръг с приятели и любимия мъж. Двамата ще отидат на двуседмична почивка в любимата им Италия през август, когато предаването ще излезе в регулярната лятна ваканция.

Журналистката и адвокат Красимир Недев се появиха за пръв път заедно на премиерата на книга на бившия министър на културата Петър Стоянович, представена пред отбрана публика в двореца „Врана“ преди 3 години и оттогава са неразделни.

„Личният живот излиза на показ, когато останалото е безинтересно. Аз не харесвам хора, които предлагат личния си живот за продан. Изглежда ми като отчаян опит да се харесат, да бъдат забелязани, да бъдат осветени. Приемам да се говори за личния живот само ако там се съдържат поуки, които биха били полезни за мнозина, ако е споделен, за да бъдат предпазени другите от същите грешки и проблеми, ако в личния ти живот има нещо, което може да е сигнал, червена лампичка за другите. Всичко останало е евтино, а за самата мен – твърде безинтересно. Но все пак - аз съм самоограничаващ се човек, спазвам правилата, но съм многоинатлива и почти нищо не е в състояние да промени мнението и решението ми. Действам така, както смятам за уместно, с едно ограничение – да не преча и да не наранявам другите. Много обичам да се виждам с приятелите си, луд фен съм на пиано-баровете, на пътешествията. Никога не забравям обидите, но никога не отмъщавам“, споделя в едно от малкото си интервюта тв водещата.

Зад строгата външност на Цветанка се криела истинска купонджийка и образцова домакиня. Цеца, както я наричат приятелите, обичала да посреща гости и да ги изкушава с вкусни блюда. Адвокатът не можел да се оплаче от домашен уют.

„Късметлия е! Случи на жена!, завиждат му благородно колегите. Ризова нито потвърждава, нито отрича слуховете, че се е омъжила повторно. Тя въобще не иска да коментира личния си живот.

„Изключително семеен тип човек съм, това даже в някаква степен е досадно за близките ми. Имам усещането, че трябва да контролирам, да напътствам, да обгрижвам. Даже се чудя как синът ми стана толкова самостоятелен, аз съм готова във всяка секунда да бъда на негово разположение, а пък той предпочита всичко да си свърши сам. Обичаме да пътуваме много, на почти всички празници сме в големи компании. Когато сме в София, често ходим на театър, от дете съм театроман“, споделя журналистката, която другата година ще стане на 60 години, но все още изглежда страхотно.

Тъй като е висока само 160 см, никога не слиза от обувките си на ток и стриктно следи всеки грам храна, която поема. Знае се, че поддържа формата си с изтощителен глад. В някои дни яде само по 2 ябълки. Цветанка се гордее с тялото си и почти винаги носи рокли, задължително с открити ръце до ключицата. Тя обаче следва едно правило – никога да не се появява на екран с дълбоко деколте.

Журналистката не изневерява на елегантната си визия дори в ежедневието. Ризова често отнася комплименти от зрители и фенове на предаването й, а на улицата след нея се обръщат и значително по-млади мъже. Водещата отдавна е в отбора на разведените, след като прекрати 20-годишния си брак с бизнесмена Анатоли Георгиев след куп негови брутални изневери. Двамата с тв водещата имат син Георги.

Той е възпитаник на Американския колеж в София, а след това завърши ВУЗ в Англия. След дипломирането често бе засичан в София, включително заедно с майка си, на разходки в центъра на столицата или из големите молове, но престоят му у нас бил за кратко. Не е ясно с какво точно се занимава Георги в Щатите, макар баща му да е заможен бизнесмен, но майка му твърди, че още от тийнейджърските си години младежът не е спирал да работи.

„Синът ми не е хрантутник! Мога да подмина с насмешка твърденията, че се подлагам непрекъснато на козметични процедури, обаче не мога да отмина с насмешка твърденията, че синът ми си живее безгрижно и не работи. Защото, докато беше студент, работеше всяко лято и нямаше нито един ден без ангажимент. Работи без прекъсване и се издържа абсолютно сам хвали детето си Ризова по повод коментари, че милионерският наследник няма и един работен ден в живота си.

Тя е майка орлица и брани чедото си от нападки и меркантилни моми. Наследникът й не може да се похвали с по-продължителни връзки с жени, което хем радвало, хем притеснявало известната му майка. В семейството на журналистката родителството е издигнато в култ. Тя смята, че родителят е длъжен на детето, а не детето на родителя.

„Ние раждаме децата си по своя воля и желание и не бива да ги караме да ни се отблагодаряват за това. За мен е погрешно да им припомняме, че ние сме ги родили, ние сме ги отгледали, че сме дали живота си за тях – не бива да ги караме да се чувстват отговорни за нещо, които ние, а не те са пожелали. Детската любов и благодарност трябва да дойдат естествено, а не като им втълпим, че сме техни жертви. Приемам само любов, която съм спечелила, а не принудителна, любов по задължение. Така че никога не навирам в лицето на детето си какво аз съм направила за него, а му казвам каквото е направило за мен. Казвам му, че съм щастлива, задето го имам, че съм благодарна, че е толкова прекрасен и добър. Че имам изключителен късмет да е мой син“, смята гордата родителка.

Цветанка се радва, че е успяла да отгледа и възпита Георги, който е поел по своя път, а тя е отдадена на кариерата си и любимия мъж.

Източник: Уикенд


В категории: Лайфстайл


18
Коментара
Има нов любовник
Има нов любовник 07/09/2024, Събота 19:00 4
Флагман.БГ Радост за „акулите“, биха „Марица“ Радост за „акулите“, биха „Марица“ 07/09/2024, Събота 18:47 2
18
Коментара по темата
18.
Боекс
25.07.2024 12:52:50
0
0
Помня навремето тая 3 дена я въртяхме със Пеевсди и Сопола... ама бяхме се напаткали на пико и крокодил
17.
Валерия
23.07.2024 16:23:28
0
3
Такова злобно, продажно същество не може да изпита щастие.
16.
Мери
23.07.2024 05:18:14
0
5
Нито да я гледаш, нито да я слушаш.
15.
1233
22.07.2024 12:54:44
1
11
Боже Боже. Като минат някои жени критическата врътват. Смятат се за тинеиджарки а не за вмирисващи се все повече и повече бабета. И му намериха цаката.Когато годините били само число. Боже Боже събери си версиите
14.
Сергей
22.07.2024 10:30:19
2
15
Платена продажница.
13.
Иванов
22.07.2024 09:44:28
0
17
Тая не се начеса,само с любовните и авантюри ни за имавате с поредния и мъж но докога ли?
12.
Даньо Педалски
22.07.2024 09:33:24
4
23
Много прилича на бобър с червило.
11.
Русенец
22.07.2024 05:18:16
2
14
КЮСТЕНДИЛ- село със 100 метра улици! Единствено край реката можеш да включиш трета! За шеста не говоря!
10.
Виц
22.07.2024 05:07:04
1
9
Адмираций за ТОВА КОЛКО ПЪТИ?!
9.
Виц
22.07.2024 05:00:12
2
29
Ко на занимавате с тъз ОВЦА? Просто е противна, както и телевизията и!
8.
Who cares?
21.07.2024 18:47:00
4
28
Кой го интересува?
7.
Ами
21.07.2024 18:43:09
3
33
да се затваря в любовното гнездо,че без това не става за журналистка ...
6.
Кюстенджа
21.07.2024 16:03:20
4
22
Какви Жени от Кюстендил са ми осъществили и дарили влажни Мечти

Тази срещу тях да бяга не може да навакса
5.
Това колко пъти
21.07.2024 15:58:19
2
20
ще го публикувате? Четено е тук и преди. То бива-бива безхаберие, но това да се повтаряш, а не да търсиш интересни теми за своите читатели, е върхът на липсата на професионализъм. Ама при ва "Като си пееш, Пенке, ле, кой ли те слуша?". Ни ругатни, ни псувни и посочване на едни и същи очевадни грешки ви спират. Доволни ли сте, че си плащате заплатите?!
4.
Юлиян Вучков 2
21.07.2024 14:02:09
4
36
Тез празни приказки на любовна тематика сме ги слушали, слушали,.. Пресен пример е Мигленчето Ангеловата - пети ли, шести ли път се развежда, а беше лудо влюбена в поредния спарингпартньор! В бройката Цветушка Ризовата може и малко да изостава, ама може и да задмине прочулата се с креватни подвизи Мигленка. Доста кривогледичка, да не река грозноватичка, напудренка и начервосанка гледа да не изтърве поредния "товарен влак", пардон, юнак! Че вече и тя е на години и все по-малко са мераклиите за нейните ласки и умения! Като Мигленчето изчерпана, безинтересна, втръснала и на себе си тв- водеща, след Митко Цонев, лека му пръст! Но като Галка-Балка, като Мирка Добрева, като поизтървалата се доста не само в закръглянето Векилска Марианка и колко ли още, изкуствено поддържана и търпяна от ТВ-босовете си. По-лошото е, че щафетата от тези бабички и лелички се поема от подобни Калинки Малинки, щерки или интимни дружки на шефове и замшефове, и те безцветни, слаби и дори не ставащи за бранша кукундрели. На Цветенцето, вече стара чанта, преди мно-о-го години лачена, да пожелаем попътен вятър в любовните платна! Там може пък да й е силата!
Вучков Юлиян Две
3.
Зина
21.07.2024 14:00:59
6
41
Много противна и продажба личност
2.
Мнение
21.07.2024 13:05:54
5
40
Прилича ми на извънземно!!!
1.
Обида за сетивата
21.07.2024 12:53:35
4
34
И заглавието и снимката... напомнят на онези рекламни банери (като че ли вече не са толкова отвратителни) с някакви лилави пържени яйца с грах или полуплешива баба с надпис "след еди-какво-си косата расте като луда"... Все едно да си отвориш пощенската и вътре да има кучешко аки. Поздравления, ако това е било целта :D
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Древното знание го носим в кръвта си, кодирано е в гените ни преди да се родим в свещена България Древното знание го носим в кръвта си, кодирано е в гените ни преди да се родим в свещена България Не забравяйте тъмните периоди от историята, но е време да променим вибрациите на 9 септември, призова авторът на „Лъч светлина – озарението“ Старци пропищяха, запорират им пенсията, без да знаеят Старци пропищяха, запорират им пенсията, без да знаеят Заради банкова тайна не оставят несеквестируема сума Има нов любовник Има нов любовник Заради него певицата си позволява да връзва тенекии, дори и на музикалния си продуцент Радост за „акулите“, биха „Марица“ Радост за „акулите“, биха „Марица“ Едва в 80-ата минути футболистите стигнаха до гол в Милево и то след дузпа Ядем все повече палмова мазнина без да знаем Ядем все повече палмова мазнина без да знаем Националният съвет по храните се събира на заседание, за да обсъди допълнителни регулации за имитиращите продукти Кметът на Сунгурларе инж. Димитър Гавазов даде символичен старт на гроздобера Кметът на Сунгурларе инж. Димитър Гавазов даде символичен старт на гроздобера Самодейки от НЧ „Просвета 1882“ направиха „мачкане“ на грозде в 100-годишната шарапана Чудовищна катастрофа отне живота на 26-годишен мъж (СНИМКИ) Чудовищна катастрофа отне живота на 26-годишен мъж (СНИМКИ) Колата се врязала в стълб Корумпирани политици с вълчи апетит влизат в парламента, тръби президентът Корумпирани политици с вълчи апетит влизат в парламента, тръби президентът Ако общество се снишава пред явните безобразия, е обречено на разпад, предупреди той Майка сътвори пълно безумие с децата си, едното е с опасност за живота Майка сътвори пълно безумие с децата си, едното е с опасност за живота В момента в болницата се лекува още едно дете, натровено с препарат за животни Огнен ад на магистрала „Струма”, автобус се запали в движение Огнен ад на магистрала „Струма”, автобус се запали в движение Пожарът е обхванал част от двигателния отсек на превозното средство 
Порно звезда, преспала с 300 мъже за година, плаща 450 000 данъци Порно звезда, преспала с 300 мъже за година, плаща 450 000 данъци Русокосата фурия вдигна летвата и обяви, че иска да спи с 600 души Булка хвана младоженеца в изневяра, но не отмени сватбата и отиде в Крит на меден месец с приятел Булка хвана младоженеца в изневяра, но не отмени сватбата и отиде в Крит на меден месец с приятел Двойката била заедно от 12 години и след раздялата 31-годишната адвокатка се чувствала опустошена Кмет се забърка в сексскандал Кмет се забърка в сексскандал Сниман е в леглото с две жени Ще останат ли САЩ и съюзниците без Интернет заради руски саботаж? Ще останат ли САЩ и съюзниците без Интернет заради руски саботаж? Русия застрашава комуникацията на целия свят Украйна загуби Красногоровка и започва решаващата битка за Покровск Украйна загуби Красногоровка и започва решаващата битка за Покровск ВСУ бягат от полуобкръжение, 50 военни убити при удар по хотел в Запорожие  Каратанчева на финал във Виена Каратанчева на финал във Виена Българската тенисистка е на крачка от първата си титла на сингъл  Измамник завлече клиенти с $4 млрд Измамник завлече клиенти с $4 млрд Арестуван е в Истанбул Пътници изживяха най-големия си кошмар в самолет, шестима са пострадали Пътници изживяха най-големия си кошмар в самолет, шестима са пострадали Инцидентът е станал в самолет, пътуващ от Истанбул, Турция, за Тайпе, Тайван Кахраманмараш пак се разтресе Кахраманмараш пак се разтресе Земетресението е регистрирано в 9:31 ч. Епицентърът му е бил в град Пазарджък, а дълбочината – 7 километра Без телефон в клас и в Гърция Без телефон в клас и в Гърция Учениците могат да носят мобилните си телефони в училище, но трябва да ги държат в чантите си през целия учебен ден
Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Интригата в БСП се развива трайно неблагоприятно за Корнелия Нинова

Виц на деня Виц на деня Малко момченце към майка си:
- Мамо, ако аз съм теленцето, а ти кравата, тати бикът ли е?
- Баща ти е вола, бика живее в съседната улица!
Виц на деня Виц на деня - Бабоо, падна ми зъбчето.
- Няма страшно, сложи го под възглавничката, утре ще намериш левче.
- Ако сложа ченето на дядо, колко левчета ще намеря?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Работохолизмът е оправдание за това, че ти липсва здрав разум да бъдеш мързелив...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори