×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Земетресение с магнитуд 2.9 е регистрирано в района на Девин
  • Патриарх Даниил отслужва литургия за 6 месеца от кончината на патриарх Неофит
  • Продължава регистрацията за изборите
  • България е сред държавите с над средния икономически растеж в ЕС
  • Ето какво време ни очаква днес
  • Опелото на известния български журналист Иван Гарелов ще се състои днес от 15.00 часа в храма „Свети Седмочисленици" в столицата
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бойко Борисов обяви гръмки промени, важни за всички българи


Бойко Борисов обяви гръмки промени, важни за всички българи
Нашият път е вдясно. Нищо в дясно повече от нас не може да има, каза лидерът на ГЕРБ
20 Юли 2024, Събота, 11:50 ч.
Автор: Флагман.бг

Севда ми вика „Абе, пред избори това не се говори!“. Напротив – избирателите трябва да знаят, заяви лидерът на ГЕРБ

„Това, което ГЕРБ е направил, никой не го е направил!

Колегите не разбират какво са общини! Те са София, белото винце, просекото! Трябва реална политика за демографията!“ – каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който присъства на Регионална академия „МГЕРБ за твоя регион“ в Пловдив.

„Деница Желева е тук! Искам да й кажа едно огромно „Данке!“, защото тя направи много! От приказва трябва да стане… да го видят хората, да могат да го пипнат!“, сподели той.

Бързи и яростни
„Друго важно, което искам да се направи! И това е работа на всички вас!

Трябва да бъдем гъвкави в данъчната политика. И в такива години, които са трудни данъчната ставка да я намалим на 5%, а когато всичко е наред – връщаме на 10%. 

Гъвкави трябва да бъдем в това, за да помагаме на хората, а не всяко нещо да се политизира!

Лоша година – 5%! Разбира се може да има и по-добри предложения, но искам да изглеждаме бързи и яростни във взимането на правилните решения!“, заяви лидерът на ГЕРБ.

Изповед
Борисов, който и преди това сподели огнена история от годините, в които бе пожарникар, изненадващо каза: „Искам да кажа една от грешките, които си признавам винаги и мисля, че е една от най-големите!

Ние научихме българите да карат без пари. И вижте колко интересно – когато минем в Република Северна Македония, Сърбия, Гърция, Румъния, Турция – плащаме магистрала. Влизаме в България –не плащаме нищо и се мръщим, че не са сменили мантинелите, не е поддържано.

Севда ми вика „Абе, пред избори това не се говори!“. Напротив – избирателите трябва да знаят.

Това е скъпа услуга! Трябват пари за изграждане, поддържане и т.н. 

Сиреч въвеждането на правилото – плащаш и караш! А който иска да кара по стария път, но искаш АМ „Тракия“ – плащаш повече! 

Или пък направи – една трета платена лента на магистралата и който иска да кара бързо там – да плати!

Не казвам, че това са най-добрите решения, но това трябва да стане!“.

Политически драми
„Тук трябва да бъдем по-различни от колегите, защото единственото, което чувам от тях е смяна на имената на главен прокурор, на съдии и какво ли не!

Не, че ние когато застанахме зад смяната на главния прокурор, то те не застанаха зад него. Това показва всичко. Принципност – нула!

От нас се искаше да представим правителство. ГЕРБ го желаеше, СДС го желаеше, партията го желаеше и не случайно с над 11% победихме.

В същото време партиите в парламента си демонстрираха егото зад нас. Най-лесно е да се разсърдиш на избирателите, че са те поставили назад.

Ние поехме цялата отговорност, целият риск и поискахме подкрепа от колегите от ПП-ДБ. 

Искам много добре да се отбележи – месеци преди изборите ние отказахме от ГЕРБ подкрепата на ДСП и казахме, че им благодарим ,уважаваме ги, но коалиция с тях няма да правим.

Ако има следващи избори, а то ще има, то надявам се колегите от ПП-ДБ да не проявяват ехидност, когато говорят за съставяне на правителство, защото те имат едно правителство със Слави и едно с мен. Ако ни няма мен и Слави, то те нямаше да имат правителства.

Но в живота всичко се връща – може да е рано или късно. Разпадането на ДСП ги направи втори и видяхте в каква изолация изпаднаха“, каза Борисов.

Избори и съвети
„За нас тези избори трябва да бъдат последни. Повече компромиси с народа, обществото и политическата система не бива да се прави, защото ще дойде нещо по-лошо“, предупреди Борисов.

„Съветвам всички колеги – не, непоискан съвет не се дава… не, казвам го като човек с опит – не минавайте червената линия на езика, защото това, което ще си кажете сега е страшно разделение след това.

Искам дори и Делян Добрев рязко да коригират изразните средства. Трябва тези избори да са последни за следващите години.

Ние дори с „Възраждане“ имаме огромни политически различния, но седим едни до други – шегуваме се, казваме си „Добър ден!“, един нормален човешки тон.

Деница Сачева само им подхвърля „Ние сме по-големите“, но това е човешка, политическа закачка.

Чувам какви обиди се разнасят из останалите редове. Няма ден без да си говорят чудовищни неща. Заради това излизам толкова често от зала.

Призовавам за нормална кампания. Всеки човек, всеки младеж, всяка девойка… или каквото и да е то“ – пошегува се Борисов и залата избухна в смях, но той побърза да обясни, че в ГЕРБ държат на семейните ценности.

„Нашият път е вдясно. Нищо в дясно повече от нас не може да има.

Консервативно, християнско – това, което са традициите на ГЕРБ плюс строителство, дигитализация и върховенство на закона, но не такова, където да си стрелят лидерите.

Няма да правим кампания на омразата“, категоричен бе лидерът на ГЕРБ.
 


В категории: Животът


Има нов любовник
Има нов любовник 07/09/2024, Събота 19:00 4
Флагман.БГ Радост за „акулите“, биха „Марица“ Радост за „акулите“, биха „Марица“ 07/09/2024, Събота 18:47 2
67
Коментара по темата
67.
Цитат
23.07.2024 09:55:32
0
1
"Мощни кукловоди като Бойко Борисов и санкционираният магнат Делян Пеевски дискредитират демокрацията и се опитват напразно да си гарантират властта".
Томас Хакер
66.
Бай Хой
22.07.2024 15:58:30
0
6
Бойко Борисов скоро ще е история!
65.
Един ден народът ще празнува без него
21.07.2024 18:49:44
0
12
Гръмки са му само думите на тоя
64.
един Българин
21.07.2024 14:51:42
0
11
въпросче ? - в качеството си на какъв Борисов,обявява промени касаещи ВСИЧКИ ??? - доколкото са ми известни фактите към момента е просто председател на партия в Бг,такива има още доста,нямаща мнозинство за самостоятелно управление....
63.
Lgxzhxbxhxhxjxjxjxjx
20.07.2024 21:40:37
1
4
АПРОПО.........И. ДВАМЦАТА. СА. ЕВРЕИ.......И. ИСПЪЛНЯВЪТ. ТОЧНО. И. ЧИННО......ПЛАН.....МОЙСЕЙ.......ЗА. БЪЛГАРИЯ. ОТ......ИСРАЕЛ......ЕСТЕСТВЕНО. С. ПОМОЩА. НА. ГРОБ. И. ДРУГИ........ЧИФУТСКИ. ШУШУМИНГИ......КАТО. НАПРИМЕР.....ПЕЕЩАТА. СВИНЯ. ОТ. ДУБАЙ......НЕКВИ. СЕЛСКИ. ЖЕНИЦИ. СЪС. СИНЧЕТА. В. БАНКИ. НА. РОТШИЛД......ПОДПОЛКОВНИЦИ. ПЛЪТНО. НАРЕДЕНИ. ДО. ЧИФУТИ. В. САРАФОВО.....ЗА. МОН. ПАС. И. ЦВЪКИ. НЕ. СПОМЕНАВАМ.....ТЕ. СА. КЛАСИКА. В. ЖАНРА ....
62.
Буци крадеца
20.07.2024 21:33:00
1
18
Флагман ...не се сърдете но вие си оставате,герберастки сайт.
61.
Щйьщйьчйдчщйьхзхз
20.07.2024 21:28:09
3
9
ТУЛУПА. НЕ. ГО. МИСЛЕТЕ........ТОЙ. Е. ......НЕЗАКОНЕН. СИН. НА. ПРАВЕШКИЯ. СЕЛЯК........МАЙКА. МУ. Е. БИЛА. СЛУГИНЯ. В. РЕЗИДЕНЦИЯ......БО.......НА ......А. ДЕЖЕВУ......ПРАВЕШКИЯ. СЕЛЯК. Е. НЕЗАКОНЕН. СИН. НА. .....ЦАР. ФЕРДИНАНД. И. ЦИГАНКАТА. С. ИМЕ.....МАРУЦА........СЪЩАТА. ИСТОРИЯ. Е. С ....ПРЕЦИДЕНТА.....НЕЗАКОНЕН. СИН. НА. МОНКАТА. ОТ. МАДРИД.......ТОЕСТ. ДВАМЦАТА. СА. РОДНИНИ. ......ПЪРВИ. БРАДЧЕДИ......С. ЦАРСКО. ПОТЕКЛО.....С. ЛЕК. ПРИФКУС. НА. СЕЛЕНИЯ. И. ЦИГАНИЯ..........
60.
Бойковист
20.07.2024 21:08:12
7
5
здравейте , педали!
59.
Разкарайте го този Борисов
20.07.2024 20:33:28
3
20
Стига сте давали трибуна на най-големият престъпник в историята на България !!!!!!!!! Милиони българи са нещастни заради него, защото не създаде нищо хубаво, откакто му се даде властта, и дори напротив - зарови държавата под земята....... УБИЕЦ НА МЕЧТИ!
58.
до 52
20.07.2024 20:32:28
2
14
4 бр ИЗВЪНбрачни деца има Толупа лъжехристиянин от Банкя
ЕМА Йовчева на 7 или 8 год от Мис Бикини живеят в Истанбул лукс имение в затворен.комплекс
Едно МУЛАТЧЕ от полуНигерийката КАРИ Обадунго водеща спортнно тв предавяне по Евровюз България
Още едно чааве от ГАЛЯ(не от USA посолство) а Галя бивша журналистка от в-к "Новивар"
И още едно за което поковник/ПОДполоковник МАРКОВ нищо не каза кое? явно туй 4-то чааве генералскини ДС кръгове го готвят за премиер или президент 2049год когато стане 26 годишно тулупче-изродчесатрапче копие на мафиота Боко
57.
Жълтопаветник
20.07.2024 20:26:24
15
1
Яжте му хея на Бойко. На всички дето го плюят, пак ще ви го начука осем ката на изборите.
56.
До 50
20.07.2024 19:11:37
2
7
Носи червен конец бацето. А предполагам мисълта за подкрепата от страна на стотици хиляди безнравствени човечета, много от които също въоръжени и облечени във власт, го окриля и упоява едновременно още повече.
Във всеки случай е уродлива пародия на архитип от отминала епоха, която отказва да умре и измъчва гостоприемникът както злокачествен тумор, преструвайки се че не е пагубен паразитизъм , а взаимноизгодна симбиоза.
55.
Габи
20.07.2024 19:03:46
4
15
С признанието си, че съм гласувала за ГЕРБ, ще кажа на Борисов, че много години при решенията за добавки на пенсионерите, Борисов и неговата партия са защитавали и помагали на вечно безработните мързеливци, на укривалите доходите си, неграмотните и лентяите ГЕРБ е единствената партия, която подкрепя сивата икономика и наказва достойно работещите.
54.
Мутрагенът лъже та се къса
20.07.2024 18:32:17
2
12
Герб спуснаха истанбулската конвенция и на другият ден стотина създадени от тях нпо-та симулираха подкрепа за конвенцията.
53.
До 51
20.07.2024 18:13:08
0
8
ТОП КОМЕНТАР.
ПРАВО В ЦЕЛТА.
52.
ГДГВААА
20.07.2024 18:07:46
2
17
Големитя христиенин и консерватор ебе омъжени женички, има извънбрачно дете от курва, краде и лъже :) Проблем?
51.
Дебилът от снимката
20.07.2024 18:03:21
3
26
Е най-слабия ръководител на тая държава в цялата история.
50.
ГДБОББ
20.07.2024 17:54:12
2
26
Гнусен, противен ПРОСТАК!
Как не го навести някой инфаркт, по подобие на г-н Бирата и г-н Танов.
Тоя е като тумор и докато е жив, България бял ден няма да види :) Макар че, простащината и простотията му е попила навсякъде.... та е възможно и след като умре, пак да си остане кенеф тук.
49.
Гражданин
20.07.2024 17:40:32
2
24
Нито едно структурирано и завършено изречение....пълен профан и лъжец!!!
48.
Някой
20.07.2024 17:35:49
2
26
Примат с примитивно поведение и изказ. Алчността му ни навря накрая на Европа. Промени в България може да има единствено ако баце и пеевски ги няма.
47.
иван
20.07.2024 17:29:02
2
25
този шут не искам да виждам.много години лъга народа.
46.
seahorse
20.07.2024 17:27:41
1
20
Да вярвам ли на очите си,админа сигурно днес почива ,за да не са изтрити тези 40 коментара !
45.
с.Труд
20.07.2024 17:21:12
3
16
Прочутите матистрали на БОЙКО обслужват най-много ТУРСКАТА икономика и алмията от 100.000 ТУРСКИ ТШРА правещи купища пари и плащащи 2,5 ПЪТИ по МАЛКО на Българската хазна от колкокото за същите километри в Сърбия и Хърватска
Така БОЙКО за 12 год на власт е спестил 1,2 МИЛИАюрДА лева на комшиите Турци
вместо да ИМА за бг пенсионери,работещи,деца има пара за турчетата от Турция
Крайна време е за ВДИГНАТ драстично поне 2 ПЪТИ такси за транцитно премиваващи Турски ТИРове
44.
Е на това е !
20.07.2024 17:18:23
1
24
Интересно, коментарите 90% са против Борисов а на изборите винаги ГЕРБ са победители. И системата на гласуване промениха и нови партии се създадоха и пак същото. Нещо не ми се връзва.
43.
ОФФФ
20.07.2024 17:16:53
0
17
Няма отърване явно -засега .Както историята потвъждава-всяко начало има край, въпроса е на кой колко му е писано в зависимост от безочието съчетано със слепота или търпението.
42.
българин
20.07.2024 17:11:02
23
1
Който гроб копае,сам пада в него!!!
Всички знаем и виждаме,че Бойко Борисов направи много за държавата, и той е най подготвения политик който може да подобри състоянието на българите в момента!!!!
Но не е удобен на много хора,които се страхуват,затова някои партийни лидерчета под командването на някои други му правят мръсотии!!!
Но хората го искат,тива е истината,колкото и да не им е приятно!!!!!
41.
Избори до дупка
20.07.2024 17:00:59
2
21
Много го е страх от президенстската република и Радев! Бе не те харесват хората, бе, разбери го. 70 процента не гласуват, 30 гласуват с отвращение - общинската администрация и наредените да грабят. Хората искат такива, които им пука за другите, не за далаверите и заплата да стават депутати. Пък вие такива нямате в листите си.
40.
севда арнауткьой
20.07.2024 16:50:31
2
14
За да им за налода КЕЛЕПИР
и обществен МИР
Боко в Зиарбекир
Дотан в Кашмир
А най-добре при бай Ставри без мас да го гаври
39.
работа работа работа
20.07.2024 16:42:21
3
19
Това което Толупа мафиот е ОТКРАДНАЛ(ошлевил с 200 ,6 милиона българи) НИКОЙ друг НЕ е правил дори османците за 500 год робство
Казва го рупора на Демократическата Рартия на САЩ "Foreign Policy"
Бойко ТОПмахиот ва Балканите надминал по мафиотски схечи косовския премиер Хашим Тачи прочут наркомафиот и главорез разследван от межд.съд м Хага
Бойко 2-ри по богатство на Балканите с 5 милиарда евра с
лед премиера мафиот на Чернагора Мило Джуканович с 12 милиарда $ в швейцарски и итиански банки

БОЙКО и ГЕРБ ткова мното са направи (ача ЛОШО) че при 12год им управление ГЕНОЦИДНО Българшя е намаля
а с 1,8 МИЛИОНА дущи(по дании на World Fact Book-
ЦРУ и НСИ-Нац.Статистически Институт)
38.
Не
20.07.2024 15:59:30
5
20
боко, последни за теб и гроб!
37.
Юлиян Вучков 2
20.07.2024 15:49:28
2
35
Чел недочел една единствена книга през живота си, а именно "Винету и овчарчето Калитко" от Асен Разцветников, с килийно образование, знаещ само един език - развален български с подчертано селски акцент, но с незаслужен чин ГЕНЕРАЛ, Тиквата Боко пак дава наставления на малоумните, пророкува на бабите, плаши плашливите, изповядва се на глухонемите, пак открива топлата вода... Уж огнеборец по професия, a проспа последните пожари, може би защото трябваше да отговаря на неудобни въпроси за окрадената хазна и липсата на елементарно оборудване за бившите си колеги! Заради него и останалите "юнаци" те пълзят с 50-60-годишни зилове по запалените баири и просят помощ от комшии и кой ли още не! Борисов, защо българите събират капачки?! За линейка, за хеликоптер, за тежко болен, за сиромаси, останали без дом от огън и порои, за....! В ТОЧНО ТОЗИ МОМЕНТ БОРИСОВ СЕ СЪБУЖДА И ДЪРЖИ РЕЧИ ЗА СВЕТЛО БЪДЕЩЕ И ПРОСПЕРИТЕТ! И ТОВА АКО НЕ Е НАГЛОСТ И ПОДИГРАВКА С НАРОДА, ЗДРАВЕ МУ КАЖИ! БОРИСОВ, НЯМА ЛИ ДА ДАДЕШ И ТИ НЯКОЯ КАПАЧКА ЗА ОБЩОТО ДЕЛО, БОРИСОВ?! СВИДЯТ ТИ СЕ?! ПАЗИ, БОЖЕ, СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДНЕ, БОРИСОВ!
36.
СМЯХ
20.07.2024 15:42:38
2
26
КАЗАХА ЛИ ВИ ГО ВЕЧЕ И ОФИЦИАЛНО?! ПОСЛЕДНИ ИЗБОРИ. ВЗЕМАТ ВЛАСТА С ДОГАН И КРАЙ. ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ИМА ИЗБОРИ. ХОРАТА И БЕЗ ТОВА НЕ ГЛАСУВАТ, А ТИКВИТЕ СИ ИКАТ БАНИЦАТА С ФЕСОВЕТЕ.
35.
истината
20.07.2024 15:29:57
2
24
Абе Той (на снимката) не управляваше ли България поне 13 г ?? или бъркам?
34.
Тулупа
20.07.2024 15:29:50
4
24
ИЗЧАДИЕ НА АДА
ГНИДА ПРОДАЖНА
ПОДЛОГА АЛЧНА
МИТРО МАФИОТСКА...В ЗАТВОРА ТИ Е
МЯСТОТО,БОКЛУК НЕЩАСТЕН
ИЗРОД МРЪСЕН
33.
диагноза
20.07.2024 14:37:34
3
44
Изкуфял дъртак с алцхаймер, паркинсон и сифилис.
Айде изчезни с 200
32.
Gerb
20.07.2024 14:22:24
34
11
Прав е човека преди да дойде на власт, не бяхме виждали асфалт, нямаше пътища. Благодарение на него ние днес строим магистрала след 3 месеца / ок. СТАРА ЗАГОРА/ремонтираме как да има пари.
31.
До 4 Капитана пунда осрана
20.07.2024 14:05:58
10
7
Целият ти род до девето коляно да отидете в гробищата.
30.
...ПС
20.07.2024 13:57:03
1
24
... писаното за Борисов с пълна сила важи и за всички "политически субекти" "управлявали" (разбирайте- съсипали България) в най новата ни история, от 1989 г досега.
Без Изключения.
29.
Боко Истинов
20.07.2024 13:53:45
1
48
Толкова много смях и неразбирателство има в тази статия, че човек може да се чуди на български език ли е написана.

“Трябва реална политика за демографията!“

Та тя - “демографията” започна през твоето управление Боче:
1) централизация - София.
2) герберско назначение в държавния сектор.
3) рекет на фирми и бизнеси, които не се отчитат на ГЕРБ.
4) външна намеса - даде на американците да взимат важни политически решения и разшири влиянието на ДПС и Турция в България.
5) поставен прокурор и зависима съдебна с-ма от ГРОБ и ДПС.
6) “сключен брак” с Шиши и Доги ага, който доведе до монополизация във всички сектори на българската икономика.
И още много и много, мога да продължавам да изброявам…
Ама българина иска Боци и Шиши да ги управляват, такава е нагласата на “уж” суверена.
28.
Боко Тиквата
20.07.2024 13:50:00
2
44
Върнете ме на власт,че има още за крадене.
27.
J J
20.07.2024 13:41:32
1
44
Г-н Борисов,
стига вече с този популизъм и словесна еквилибристика.
Всяко нещо си има граници.
26.
Отец Григорян
20.07.2024 13:38:43
1
59
Приятели, Боко Тиквата се събуди! Проспа пожарите в, които пожарникарите с допотопна техника се бореха с огнената стихия! А за да е допотопна техниката огромна вина има той, неговите правителства и депутати! Толкова години на крадене и разсипия, на безхаберие и корупция и през царско време не е било! Построи с народни пари Турски поток и го подари на гуруто си Путин, хвърли едни милиарди за самолети, които я видим, я не, милиарди потънаха в далаверите покрай магистралите и софийското метро и къде ли не! Напълниха двора на МВР-то със прескъпи коли, а няма и лев за пожарникарите! Борисов, Пеевски, Симеон, Костов и другите "герои"! Къде потънаха народните пари?!
25.
До 1
20.07.2024 13:33:01
1
18
И най високи данъци и такси !
24.
Ужас
20.07.2024 13:28:46
2
44
Хубав моабет си прави в Пловдив.
Помня какво говореше 2007г.,как ще се ....
И така си остана всичко да чака до днес.
Като почнаха с цецо да сурвакат,Да крадат да се обогатяват... и прас 2024г. Се превърнаха в десни.
Колко години е във властта,имаше цялата власт да направи закони,реформи ама ...не
Тояга за вас нищо друго.
23.
оффф...
20.07.2024 13:25:13
2
39
Приказки за рибите.
Как ще са дясна партия като предлагат социалистически закони???
22.
Сарая
20.07.2024 13:17:12
3
41
Бойко вече незнаел кой е Пеевски !
21.
Боче кухото
20.07.2024 13:09:30
1
48
ГалИла ли е севда инкасото ритоня на господин черепа или не? Делю фактурата узакони ли на майка си палата?
20.
Е да
20.07.2024 13:07:52
2
44
"Повече компромиси с народа, обществото и политическата система не бива да се прави"-
нахален тулуп "евро атлантик" като се цепиш от народа -къде ще идеш-у затвора да гниеш!!!!
19.
Батко
20.07.2024 13:01:32
0
40
Специално в Турция, ако не искаш да плащаш и да караш по магистралите, можеш да ползваш другите алтернативни пътища, защото са перфектни , а не като в България !
18.
Бай ганьо
20.07.2024 13:00:41
3
51
Не, тъпа тикво. Вашият път не е в дясно. Той е към затвора.
17.
Коя е тази Севда,
20.07.2024 12:50:44
5
51
кой е Абе...Кой му вярва на този?!
16.
XX
20.07.2024 12:31:07
9
9
Бульхарске жекиджии и про'с'тасе, стига сте врякали, никой няма да бъде вкаран в затвора. Вие ще си броите стотинките, ще пиете евтина ракия и ще лъскате злобарки.
15.
XX
20.07.2024 12:27:33
29
9
Аш първи подкрепям Борисов. Той е умел и далновидин пулитик. Жатова щи глашувам пак жа него.
14.
Абе,
20.07.2024 12:27:17
10
39
Буци/Буда,няма ли отива вече при Бай Ставри?! В дясното крило...
13.
anon
20.07.2024 12:20:56
3
60
видяхме кво са направили - пожари, безводие а те купуват бмв-та 340i за полицията...
12.
ХХ
20.07.2024 12:20:52
22
38
До 7

"Първата задача на Борисов беше да купи и опростачи медиите, след което с помощта на продажните Мисирки-журналисти и СОЦИОЛОЗИ започна да манипулира и опростачва Системата." - ми нали сами гласувате за "европейско развитие"? Какво ревеш?!
11.
виньо винетков
20.07.2024 12:20:10
9
7
то пък една космическа сума 40 евро- цяла година юруш
10.
292
20.07.2024 12:17:50
2
57
Генераторът на тъпотии се включи на мах.
9.
*********
20.07.2024 12:13:19
4
13
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
8.
циганин
20.07.2024 12:10:13
1
28
Искам всеки месец да има избори за да вземам по 100 лева.
7.
Nostradamus
20.07.2024 12:08:39
5
65
Първата задача на Борисов беше да купи и опростачи медиите, след което с помощта на продажните Мисирки-журналисти и СОЦИОЛОЗИ започна да манипулира и опростачва Системата.
Това да купи социолозите беше за него лесно, като да каже някоя простотия в ЕС.
И последваха вече големите неща : Обезличаване на Образованието, Съдебната система, Полицията, Прокуратурата, далавери в митниците, кражба от парите на Здравната каса, Колосални кражби от Еврофондовете, от Бюджета, от Псевдо-Саниране, от Спортни залички и Некачествени Магистралки, Велоалейки и Постоянни имитации на ремонти във всички общини с ГЕРБЕРСКИ кметове.
6.
Боко
20.07.2024 12:08:10
5
66
Боко цяла България гори ти се скрил в миша дупка и ръсиш простотии и ти се смеят май власта я искаш само да пълниш чекмежето.
5.
XX
20.07.2024 12:06:00
19
49
Борисов да каже, че и подкрепят Урсулата, войната в Украйна и 24те европейски пола.
4.
Капитана
20.07.2024 12:04:06
20
73
Нещастник ами винетката какво е?Ти на тази пародия Тракия магистрала ли и викаш?Колко милиарда потънаха там, боклук безпоподобен?Който гласува за този измекярин му пожелавам да му измре семейството.Нямам думи за този безочлив наглец!
3.
ТБС
20.07.2024 12:00:16
5
44
ТоА па, пак се опитва да ни умори, в пряк и преносен смисъл. Ама е прав, че това дето го сътвориха за 20 години, няма кой да го ремонтира, а другите продажни решения, няма да ги коментираме.
2.
Факмето
20.07.2024 11:59:29
4
52
Вербална диария.
1.
Това, което ГЕРБ е направил, никой не го е направи
20.07.2024 11:59:00
9
99
А какво направи Герб за 12 години :
За 12 г управление на Герб, със скритата подкрепа на Дпс, България постигна следното :
1.Най-разбита пътна мрежа в ЕС.
2.Най-ниски доходи в ЕС
3.Най-застаряващо население в ЕС
4.Най-бързо обезлюдяващо население в ЕС
5.Най-мръсен въздух в ЕС
6.Най-високи нива на битова престъпност в ЕС
7.Най-неефективна образователна система в ЕС
9.Най-неефективна пранораздавателна система в ЕС
10.Липса на спасителни хеликоптери и на Спасителна морска служба
11. Липса на газова диверсификация
12.Нито една проведена реформа,в нито един отрасъл .
В следствие на тези и други щети,които България понесе,през управлението на Герб, България изостана икономически дори от страни като Румъния, която беше догонваща страна .
Дванадесет години стигат ! Времето е наше!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Древното знание го носим в кръвта си, кодирано е в гените ни преди да се родим в свещена България Древното знание го носим в кръвта си, кодирано е в гените ни преди да се родим в свещена България Не забравяйте тъмните периоди от историята, но е време да променим вибрациите на 9 септември, призова авторът на „Лъч светлина – озарението“ Старци пропищяха, запорират им пенсията, без да знаеят Старци пропищяха, запорират им пенсията, без да знаеят Заради банкова тайна не оставят несеквестируема сума Има нов любовник Има нов любовник Заради него певицата си позволява да връзва тенекии, дори и на музикалния си продуцент Радост за „акулите“, биха „Марица“ Радост за „акулите“, биха „Марица“ Едва в 80-ата минути футболистите стигнаха до гол в Милево и то след дузпа Ядем все повече палмова мазнина без да знаем Ядем все повече палмова мазнина без да знаем Националният съвет по храните се събира на заседание, за да обсъди допълнителни регулации за имитиращите продукти Кметът на Сунгурларе инж. Димитър Гавазов даде символичен старт на гроздобера Кметът на Сунгурларе инж. Димитър Гавазов даде символичен старт на гроздобера Самодейки от НЧ „Просвета 1882“ направиха „мачкане“ на грозде в 100-годишната шарапана Чудовищна катастрофа отне живота на 26-годишен мъж (СНИМКИ) Чудовищна катастрофа отне живота на 26-годишен мъж (СНИМКИ) Колата се врязала в стълб Корумпирани политици с вълчи апетит влизат в парламента, тръби президентът Корумпирани политици с вълчи апетит влизат в парламента, тръби президентът Ако общество се снишава пред явните безобразия, е обречено на разпад, предупреди той Майка сътвори пълно безумие с децата си, едното е с опасност за живота Майка сътвори пълно безумие с децата си, едното е с опасност за живота В момента в болницата се лекува още едно дете, натровено с препарат за животни Огнен ад на магистрала „Струма”, автобус се запали в движение Огнен ад на магистрала „Струма”, автобус се запали в движение Пожарът е обхванал част от двигателния отсек на превозното средство 
Порно звезда, преспала с 300 мъже за година, плаща 450 000 данъци Порно звезда, преспала с 300 мъже за година, плаща 450 000 данъци Русокосата фурия вдигна летвата и обяви, че иска да спи с 600 души Булка хвана младоженеца в изневяра, но не отмени сватбата и отиде в Крит на меден месец с приятел Булка хвана младоженеца в изневяра, но не отмени сватбата и отиде в Крит на меден месец с приятел Двойката била заедно от 12 години и след раздялата 31-годишната адвокатка се чувствала опустошена Кмет се забърка в сексскандал Кмет се забърка в сексскандал Сниман е в леглото с две жени Ще останат ли САЩ и съюзниците без Интернет заради руски саботаж? Ще останат ли САЩ и съюзниците без Интернет заради руски саботаж? Русия застрашава комуникацията на целия свят Украйна загуби Красногоровка и започва решаващата битка за Покровск Украйна загуби Красногоровка и започва решаващата битка за Покровск ВСУ бягат от полуобкръжение, 50 военни убити при удар по хотел в Запорожие  Каратанчева на финал във Виена Каратанчева на финал във Виена Българската тенисистка е на крачка от първата си титла на сингъл  Измамник завлече клиенти с $4 млрд Измамник завлече клиенти с $4 млрд Арестуван е в Истанбул Пътници изживяха най-големия си кошмар в самолет, шестима са пострадали Пътници изживяха най-големия си кошмар в самолет, шестима са пострадали Инцидентът е станал в самолет, пътуващ от Истанбул, Турция, за Тайпе, Тайван Кахраманмараш пак се разтресе Кахраманмараш пак се разтресе Земетресението е регистрирано в 9:31 ч. Епицентърът му е бил в град Пазарджък, а дълбочината – 7 километра Без телефон в клас и в Гърция Без телефон в клас и в Гърция Учениците могат да носят мобилните си телефони в училище, но трябва да ги държат в чантите си през целия учебен ден
Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Интригата в БСП се развива трайно неблагоприятно за Корнелия Нинова

Виц на деня Виц на деня Малко момченце към майка си:
- Мамо, ако аз съм теленцето, а ти кравата, тати бикът ли е?
- Баща ти е вола, бика живее в съседната улица!
Виц на деня Виц на деня - Бабоо, падна ми зъбчето.
- Няма страшно, сложи го под възглавничката, утре ще намериш левче.
- Ако сложа ченето на дядо, колко левчета ще намеря?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Работохолизмът е оправдание за това, че ти липсва здрав разум да бъдеш мързелив...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори