×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Земетресение с магнитуд 2.9 е регистрирано в района на Девин
  • Патриарх Даниил отслужва литургия за 6 месеца от кончината на патриарх Неофит
  • Продължава регистрацията за изборите
  • България е сред държавите с над средния икономически растеж в ЕС
  • Ето какво време ни очаква днес
  • Опелото на известния български журналист Иван Гарелов ще се състои днес от 15.00 часа в храма „Свети Седмочисленици" в столицата
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

5 безотказни начина да скапете успешна връзка


20 Юли 2024, Събота, 22:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Ето кои са те

Струва ви се, че дългогодишният ви партньор ви е в кърпа вързан и това ви дразни? Имате усещането, че нещата циклят в отношенията? Липсва ви усещането за драма, за интрига, за неразбирателство? Искате да внесете напрежение, дразнене, кавга?

Ако не знаете как – ви предлагаме няколко безотказни начина за скапване на връзката. Предложенията ни могат да ви помогнат да доведете до нови нива на непоносимост всякакъв вид романтични отношения, независимо дали става дума за свежа любовна история или дългосрочен брак. И всичко това – без да се налага да прибягвате до доказаните, но тежки и заредени с чувство на вина и омраза „убийци“ на отношенията, като изневяра или отказ да се поемат родителски задължения.

Ето 5 ежедневни трика, които със сигурност ще накарат любимият човек да избяга. Или най-малкото ще го отвратят. В най-лошия случай той просто ще се отдалечи на безопасно разстояние от вас:

1. Опитвайте се упорито, редувайки тактиките, да промените партньора
Макар че по-често жените са шампионките в спортната дисциплина „да променим мъжа и да го оформим по свой маниер“, немалко мъже също са добри в хващането на половинката и мачкането на личността й като пластилин. Уви, подобно „оформяне“ не може да се случи без доза манипулация, а понякога и насилие. Или казано по научному: без „брейнуишинг“, „майндфъкинг“ и най-вече без любимия на всички нарцисисти „газлайтинг“ няма да стане.
Имайте предвид, че промяната на партньора и превръщането му в някой, когото да харесвате повече, е коварно и неблагодарно занимание: понякога, за да го промените, ще трябва да преживеете голяма поредица от конфликти. Но пък за сметка на това е много енергоемко: от ядосване, че той или тя не иска да се промени и не отговаря на очакванията ви – няма да ви остава много сила за истински щастливи изживявания свързани със самите вас.

2. Тревожете се непрекъснато за мнението на останалите
Както гласи поуката от първата връзка на Дженифър Лопес и Бен Афлек – мнението на околните (в звездния случай „околните“ са папараците, но в живота на обикновения, обвързан простосмъртен обикновено става дума за съседите и роднините) – е най-активният трети в една връзка.
Ако започнете да се тревожите (и се тревожите интензивно и неуморно) за това какво си мислят другите хора за вашите отношения, много скоро ще се докарате до лудницата. Но преди да се случи това, със сигурност ще опънете достатъчно силно личните си отношения, така че е възможно връзката и да не издържи, докато полудеете напълно.
От невинни въпроси, подметнати вечер преди лягане, като „Какво ли си мисли сестра ти за мен?“, до съждения от сорта на „Приятелите ти не ме харесват, затова никога няма да общувам повече с тях“, вариантите да намесим трети лица във връзката си са безброй. И сред тях няма безопасни, гаранция.

3. Бъдете винаги обидени и огорчени
Показвайте го. Задържайте обидите. Ако няма достатъчно обиди – намерете и подчертайте. Дръжте се като тежко фрустрирани. Бъдете онзи, на когото околните постоянно дължат нещо. Кипвайте внезапно, обзети от яд, недооценяване и истинска, автентична обида. Култивирайте негативни емоции. Търсете ги съзнателно. И не прощавайте грешки.
Слагайте бариери пред интимността, като се засягате наново или си припомняте стари наранявания. Мултиплицирайте раните си и не им позволявайте да зараснат. Не можете дори да си представите колко много драматизъм ще придаде това на иначе спокойната ви връзка!

4. Не позволявайте на партньора да избяга от миналото си
Събуждайте миналото с коментари. Концентрирайте се върху поведението на партньора в детството и младостта. Върху пропуските, допускани от родителите му, върху минусите в образованието му, върху слабите му страни като ученик, студент и млад работещ. Задължително му напомняйте негативите и провалите на негови минали отношения. Използвайте като поука опита му, за да покажете, че той е абсолютно неспособен да поддържа читави отношения. Не му позволявайте да направи разумен и обмислен избор и да продължи напред. Не забравяйте: не позволявайте и на самите себе си дори за миг да се отпускате и да вярвате, че вие сте направили правилния избор.
Когато започнете да залагате емоционални мини, закотвени в миналото, ще видите колко бързо връзката ви ще започне да избухва ден след ден…

5. Винаги побеждавайте в споровете. Подхранвайте его, което трябва да се наложи
Да мислиш за себе си е полезно – това ще ви уверят всички гурута в социалните медии. Послушайте ги и се постарайте даже да надхвърлите съветите им. Опитайте се да подхраните егото си като не допускате да губите в спорове, никога не отстъпвайте, налагайте си мнението по всички въпроси и винаги бъдете прави. Нищо не разрушава връзката по-добре от невъзможността на партньора да изкаже мнение или да се наложи. Мачкайте го! Отличните резултати са ви в кърпа вързани!

Еми, тва е, в общи линии… Желаем ви успех в провала!


В категории: Лайфстайл


1
Коментара
Има нов любовник
Има нов любовник 07/09/2024, Събота 19:00 4
Флагман.БГ Радост за „акулите“, биха „Марица“ Радост за „акулите“, биха „Марица“ 07/09/2024, Събота 18:47 2
1
Коментара по темата
1.
Кондо Коня
20.07.2024 23:32:12
0
5
Всичко е точно и много добре казано от автора, но ще си позволя една дребнава и дразнеща забележка. Съвсем в стила на тези, сега провалят връзката си го казвам, но не мога да мълча, ако някой кълчи българския език.
Не се казва еми, а ами това е в общи линии. Може също Е, ами това е в общи линии.
Но е хубаво написано иначе. Поздравления!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Древното знание го носим в кръвта си, кодирано е в гените ни преди да се родим в свещена България Древното знание го носим в кръвта си, кодирано е в гените ни преди да се родим в свещена България Не забравяйте тъмните периоди от историята, но е време да променим вибрациите на 9 септември, призова авторът на „Лъч светлина – озарението“ Старци пропищяха, запорират им пенсията, без да знаеят Старци пропищяха, запорират им пенсията, без да знаеят Заради банкова тайна не оставят несеквестируема сума Има нов любовник Има нов любовник Заради него певицата си позволява да връзва тенекии, дори и на музикалния си продуцент Радост за „акулите“, биха „Марица“ Радост за „акулите“, биха „Марица“ Едва в 80-ата минути футболистите стигнаха до гол в Милево и то след дузпа Ядем все повече палмова мазнина без да знаем Ядем все повече палмова мазнина без да знаем Националният съвет по храните се събира на заседание, за да обсъди допълнителни регулации за имитиращите продукти Кметът на Сунгурларе инж. Димитър Гавазов даде символичен старт на гроздобера Кметът на Сунгурларе инж. Димитър Гавазов даде символичен старт на гроздобера Самодейки от НЧ „Просвета 1882“ направиха „мачкане“ на грозде в 100-годишната шарапана Чудовищна катастрофа отне живота на 26-годишен мъж (СНИМКИ) Чудовищна катастрофа отне живота на 26-годишен мъж (СНИМКИ) Колата се врязала в стълб Корумпирани политици с вълчи апетит влизат в парламента, тръби президентът Корумпирани политици с вълчи апетит влизат в парламента, тръби президентът Ако общество се снишава пред явните безобразия, е обречено на разпад, предупреди той Майка сътвори пълно безумие с децата си, едното е с опасност за живота Майка сътвори пълно безумие с децата си, едното е с опасност за живота В момента в болницата се лекува още едно дете, натровено с препарат за животни Огнен ад на магистрала „Струма”, автобус се запали в движение Огнен ад на магистрала „Струма”, автобус се запали в движение Пожарът е обхванал част от двигателния отсек на превозното средство 
Порно звезда, преспала с 300 мъже за година, плаща 450 000 данъци Порно звезда, преспала с 300 мъже за година, плаща 450 000 данъци Русокосата фурия вдигна летвата и обяви, че иска да спи с 600 души Булка хвана младоженеца в изневяра, но не отмени сватбата и отиде в Крит на меден месец с приятел Булка хвана младоженеца в изневяра, но не отмени сватбата и отиде в Крит на меден месец с приятел Двойката била заедно от 12 години и след раздялата 31-годишната адвокатка се чувствала опустошена Кмет се забърка в сексскандал Кмет се забърка в сексскандал Сниман е в леглото с две жени Ще останат ли САЩ и съюзниците без Интернет заради руски саботаж? Ще останат ли САЩ и съюзниците без Интернет заради руски саботаж? Русия застрашава комуникацията на целия свят Украйна загуби Красногоровка и започва решаващата битка за Покровск Украйна загуби Красногоровка и започва решаващата битка за Покровск ВСУ бягат от полуобкръжение, 50 военни убити при удар по хотел в Запорожие  Каратанчева на финал във Виена Каратанчева на финал във Виена Българската тенисистка е на крачка от първата си титла на сингъл  Измамник завлече клиенти с $4 млрд Измамник завлече клиенти с $4 млрд Арестуван е в Истанбул Пътници изживяха най-големия си кошмар в самолет, шестима са пострадали Пътници изживяха най-големия си кошмар в самолет, шестима са пострадали Инцидентът е станал в самолет, пътуващ от Истанбул, Турция, за Тайпе, Тайван Кахраманмараш пак се разтресе Кахраманмараш пак се разтресе Земетресението е регистрирано в 9:31 ч. Епицентърът му е бил в град Пазарджък, а дълбочината – 7 километра Без телефон в клас и в Гърция Без телефон в клас и в Гърция Учениците могат да носят мобилните си телефони в училище, но трябва да ги държат в чантите си през целия учебен ден
Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Интригата в БСП се развива трайно неблагоприятно за Корнелия Нинова

Виц на деня Виц на деня Малко момченце към майка си:
- Мамо, ако аз съм теленцето, а ти кравата, тати бикът ли е?
- Баща ти е вола, бика живее в съседната улица!
Виц на деня Виц на деня - Бабоо, падна ми зъбчето.
- Няма страшно, сложи го под възглавничката, утре ще намериш левче.
- Ако сложа ченето на дядо, колко левчета ще намеря?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Работохолизмът е оправдание за това, че ти липсва здрав разум да бъдеш мързелив...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори