×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Словения застава начело на Съвета за сигурност на ООН през септември
  • Важно за пациентите: Личните лекари все още нямат достъп до електронното ни здравно досие
  • Учебен самолет излезе от пистата при кацане в района на Истанбул
  • Японският премиер Фумио Кишида ще посети Южна Корея
  • Почина американският актьор, режисьор и певец Джеймс Дарън
  • САЩ конфискуваха личния самолет на президента на Венецуела Мадуро
  • Австрийските авиолинии възобновяват полетите си до Тел Авив и Техеран
  • Честит рожден ден на президента на веригата Макс файт Любен Джубрилов
  • Президентът: Иван Гарелов осъзнаваше отговорността си и не отстъпи пред ангажимента към истината и мисията да служи на обществото с критични и безпристрастни позиции
  • Приятно ще е времето по морето
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ислямът марширува в централен Лондон, хиляди мигранти превзеха Лийдс (ВИДЕО)


Ислямът марширува в централен Лондон, хиляди мигранти превзеха Лийдс (ВИДЕО)
В четвъртък Лийдс се оказа без полиция, под властта на мигрантските тълпи.
Ключови думи: лийдс, флагман, лондон
19 Юли 2024, Петък, 15:47 ч.
Автор: Божидар БОЖКОВ

Полицията заряза най-големия град на графство Западен Йоркшир на произвола на съдбата

В разстояние само от един ден два знакови английски града – столицата Лондон, и Лийдс, дал името на един от най-известните британски отбори от Премиършип, се оказаха превзети от хилядни мигрантски тълпи. В първия случай полицията охраняваше шествието, предвождано от зеленото ислямистко знаме, и помоли местните хора да избягват центъра на Лондон, за да не пречат. В другия - органите на реда, след като видяха каква орда се е изправила срещу тях, просто избягаха, зарязвайки Лийдс на произвола на съдбата. В кръвта на кметовете и на двата града няма и капка английска кръв. Градоначалник на Лондон е пакистанецът Садик Хан, а на Лийдс – нигерийската имигрантка Абигейл Катунг.

Пакистанецът Садик Хан е кмет на Лондон

В сряда 17 юли цялата централна част на Лондон бе блокирана по заповед на кмета Хан, като всички учреждения и обществени услуги там бяха затворени, за да се отвори простор за хиляди мюсюлмани, които да преминат в поход, отбелязвайки празника си Ашура. Тълпата бе предвождана от зеленото ислямистко знаме на свещената война срещу неверниците, на което е изписано „Няма друг бог освен Аллах и Мохамед е неговият пророк“.

 

Огромното знаме на шахада с надписа „Няма друг Бог освен Аллах и Мохамед е неговият пророк“ се вее над централната станция на метрото в Лондон „Марбъл арч“, само на 2 километра от кралския дворец и резиденцията на британския министър-председател.

Шествието мина по най-знаковите лондонски улици „Оксфорд“, „Даунинг стрийт“ – където е и резиденцията на министър-председателя, „Риджънт“, „Хеймаркет“, „Уайтхол“ и площад „Трафалгар“. Централната метростанция „Марбъл арч“ също бе затворена. В един момент знаменосецът се покатери върху нея и развя зеленото знаме с шахидските заклинания, за да бъде видяно от всички. Британските медии или не отразиха това събитие, или му отделиха по три реда като нещо всекидневно, не правещо впечатление никому.

 

 Целият център на Лондон бе специално затворен заради ислямското шествие.

В четвъртък 18 юли друга хилядна мигрантска тълпа пък превзе Лийдс, най-големият град на графство Западен Йоркшир, и започна да мародерства на воля. Там кметско разрешение за подобна проява нямаше, но нямаше и отпор срещу действията им.

Кметицата на Лийдс Абигейл Катунг е нигериска имигрантка.

С внушителната си бройка мигрантите – предимно бангладешци и пакистанци, но също и афганистанци, малко араби и африканци, първо респектираха полицаите и те започнаха да бягат през глава, зарязвайки колите си и града на произвола на съдбата. След това ордата прогони и линейките. Накрая започнаха да трошат прозорци, полицейски и лични автомобили, градски автобус, също зарязан от избягалия шофьор, и да палят наред.


Хилядите мигранти бяха за няколко часа пълновластни господари на Лийдс.

В днешните дописки по случая британските медии не дават яснота каква е причината за мигрантските погроми в Лийдс. Цитирана е министърката на вътрешните работи от либерал-глобалистката Лейбъристка партия Ивет Купър, която казва „Ужасена съм от шокиращите сцени и атаките срещу полицейски автомобили и обществения транспорт в Лийдс. Размирици от такова естество нямат място в нашето общество.“

Ивет Купър

 

След изборите през май т. г. едно от първите действия на новото британско либерал-глобалистко правителство бе да преустанови изпълнението на единственото решение на предходния консервативен кабинет за екстрадиране на мигранти от Руанда в родината им.
 


В категории: Политика


Дичо удари 100 кила
Дичо удари 100 кила 03/09/2024, Вторник 19:44 3
82
Коментара по темата
82.
ДПС
22.07.2024 16:01:59
10
0
Това чака и вас, гяури.
Нулгаристан е вече нашо!
Аллах е велик.
81.
Пиночет
22.07.2024 09:42:29
0
15
колко низко може да падне един Народ , воден от педераси и лезбийки и други обратни. Пакистанец, нигерийка и друга такава папла4 да управляват !РЕЗИЛ !
80.
алах
22.07.2024 08:14:35
0
10
аз съм вашия бог хомосексоалист и обичам да праскат отзад
79.
сашо
21.07.2024 20:32:26
3
1
до 78 - ти си егати психопата
78.
Ще ви обесня
21.07.2024 00:35:03
6
5
5 ДЕЦА СА ОТНЕТИ НЕЗАКОННО ОТ РУМЪНСКО СЕМЕЙСТВО КАДРИТЕ ГИ ИМА В ТИК ТОК ВСИЧКИ РАЗБРАХМЕ НЕ Е ОТ РЕЛИГИЯТА ЦЕЛИЯ КВАРТАЛ СЕ ВЪЗПАЛЯВА И ЕФЕКТА Е ТОЗИ...А ИНАЧЕ ПАПАТА ТЛАСКА КЪМ СВЕЩЕНА ВОЙНА ЧРЕЗ МЕДИИ И ИНФОРМАЦИОННИ ПЛАТФОРМИ КАТО НАСТРОЙВА ТЕЗИ ПРОЕКТИ ХРИСТИЯНСТВО И МЮСЮЛМАНСТВО ДА СЕ СБЛЪСКАТ ВЪВ ЕВРОПА БЪЛГАРИТЕ ДА СЕ ПРИБИРАТ ВЕЧЕ ПТИЦИТЕ СПРЯХА ДА ЛЕТЯТ ЗА ЕДНА НОЩ ПРЕТЪРПЯ СЕ СРИВА В СИСТЕМАТА ТВА БЕШШЕ ПЪРВОТО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ВРЕМЕ Е
77.
До 76
20.07.2024 19:04:52
15
7
Нямаше да задаваш по този начин въпроса, ако не беше пропаднало лайно ти самият. Ако не бяха руснаците нямаше да можеш да цапаш на кирилица говняно човече, защото щяхме да сме част от Турция. Ти си туморен израстък и ако имаш деца- най-вероятно са същите отрепки като теб. Зъболекари, зъботехници, брокери, IT, някакви подобни лайна който мерят всичко с валутни знаци. Задели няколко хилки и дай шанс на велика Русия като туристическа дестинация, ако не ти се разтреперват коленцата при мисълта. И друго нещо- такива Андрешковци като теб ги чака най-неприятната съдба, когато останките от Европа се превърнат в халифат. Спинкай сладко ;)
76.
Дидо
20.07.2024 17:06:00
8
10
И защо трябва да ходя в пропадналата Русия?Аз не лягам и ставам с копейки и Путин в главата и устата - добре съм си уредил живота тук и сега си бера плодовете - пътувам по света, и си ям, и си пия и се забавлявам...А трева не съм пушил от 1999 година...
75.
Дидо
20.07.2024 17:02:35
0
9
Ти си толкова прост, че не можеш да дъвчиш и да ходиш едновременно, защото недоразвития ти мозък блокира, ако изпълнява повече от две неща едновременно!...И напъните ти за обида са толкова и дебилни, и първобитни, и жалки, и смешни - също като теб!;-) Не се мъчи да мислиш много, че ще ти прегрее изнежената главичка!
74.
до дилДо, застаряващия тревоман
20.07.2024 16:39:29
10
1
Ако не куките, турците ще ти потрошат тролската наркоманска физиономия. Отиди в Русия, ако не те е страх, защото такива като теб ги е страх и от сянката ви, и тогава ръси мозъци къде какво как що било, разбра ли мършляк? Джендър сакат, само хабиш ток, вода и кислород
73.
Дидо
20.07.2024 15:13:39
5
10
Мюслите и в трите държави са между 4 и 9 %, а само в любимата ти кочинка, Масква, са 15 % от населението!!Има си официални и неофициални статистики, но ти явно си толкова неграмотен, че друг език, освен руски, не знаеш, защото се вижда, че и българския ти е втори...Аре бегай да си допиеш, че явно само в това те бива, невежо приматче!!!
72.
Каддафимаксинг
20.07.2024 14:51:48
14
0
С тези свинчуги, в които се превърнаха европейците през последните 40 години, работа не може да се върши. Те гледат да се наплюскат, да напълнят касичката и да си начешат егото. Демократи, републиканци, джудисти, самбисти, който и да е на власт резултатът е един и същ- педерастия, джентрификация, наркомания, безкрайни войни против неизгодните. Мюсюлманите може да изглеждат диви, но вижте как беше в Либия например (преди помиярската коалиция от западни нещастници да съсипе всичко), където от 50 враждуващи племена 1 човек със силна ръка и с цената на няколко хиляди жертви (като боклуците умрели в Белене) превърна Либия в държава от световна величина. Мюсюлманите общества имат механизъм за самопочистване и строги закони.
Ислямът е бъдещето, защото не може мечът или писалката на неверниците да пречупи волята на Бог.
Спасявайте се ...
71.
До диЛдо
20.07.2024 14:26:05
11
6
Мюсюлманите в Германистан, Францинистан, Англонистан са повече от местните.
Аре бегай у лево, мършо недоклатена.
70.
*********
20.07.2024 14:22:21
3
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
69.
Ееейй
20.07.2024 13:26:53
6
9
Тъпи мастии сте и искате да станем като тези "бели държави", но идея си нямате колко незначителни сме без гръб от Русия. Нито някой ще им търси отговорност на мюсюлманите, нито ще мечтаете да влязат в релси както в Русия, единствено може да се надявате да не стане като в Сирия с терористите от 'ислямска държава', защото нито Турция нито Русия ще хаби ресурс да ни спасява точно нас. Нещастници.
68.
До 67
20.07.2024 13:22:59
0
4
Като имаш мозък за една копейка какво може да напишеш... ХАСАНЕ?!
67.
Хасан Сакскобурготски
20.07.2024 13:03:26
2
2
Еб@ти малоумните червенотиквеничковчета.
66.
до диЛдо
20.07.2024 12:09:22
19
6
Лек, ти си вярваш в каквото вярваш и няма сила, която да ти афектира вярванията. Само малко инфо за контекст- в Кавказ винаги хората са с особен нрав и наистина не е добра идея да се базика с тях човек. В Русия останали (узбеки, таджики, тюркмени и т.н. да ги наречем "обикновени мюсюлмани") вървят на групички и се държат прилично, защото скинарите са им най-малкия проблем. "Руски разпит" (3дни/72ч арест и бой по меките тъкани), депортация, ин инциденти и т.н. има богато меню от последствия. Например извършителите на теракта в Крокус, тези маймуночовеци, които едва ли са помирисвали Коран в живота си, може да се надяват на дълги години живот в затвор "Черен делфин" (чукни в гугле, интересно е) ако стигнат до там. А в Европа, ако не ги убият по време на задържането, ще си джиткат в някой 4 звезден затвор с храна, каквато над 1/3 от работещите в Европа не могат да си позволят извън затвора. 180 градусова разлика от Европа. Ахх Европа... успех..
65.
Ийон Тихи
20.07.2024 10:39:08
12
6
Браво, много хубава новина. Упадъка на запада трябва да приветстваме.
64.
Дидо
20.07.2024 10:05:11
13
24
По-ниски от тревата ли????>> В Дагестан,която е част от Руската Федерация, на 23 Юни ТАЗИ ГОДИНА МЮСЛИ атакуват няколко църкви и синагоги и УБИВАТ 21 души и раняват други 46...Това, че нашите т.н. медии не споменват нищо е друга бира....Любимата ти Русия, цървуле!!!!
63.
До дидо
20.07.2024 07:31:11
22
15
ФАКТИТЕ говорят, че обрязаните маймуни в цяла Гейропа дерибействат, а в Русия са по-ниски от тревата.
62.
Дидо
20.07.2024 07:09:04
8
18
До тоя каун с Лично Мнение 60........В Русия Ердо и Путин през 2015 г. откриха НАЙ-ГОЛЯМАТА ДЖАМИЯ на Европейския континент!А Москва е града с НАЙ-ГОЛЯМО НАСЕЛЕНИЕ от мюсли, пак на Европейския континент...Така че по-полека с такива гръмки "лични мнения" щото фактите говорят друго!!!!
61.
Важното
20.07.2024 01:53:18
8
12
Е "велко"Британия да дава ракети на украйна , зада унищожават християните .
Учете английски
60.
Лично мнение
20.07.2024 00:53:08
19
22
Единствената стабилна държава, където християнските ценности означават нещо е Русия. В Сирия, Ливан, Египет има християнски малцинства разбира се, но това е друга тема. Европа заслужено ще бъде завладяна отвътре от мюсюлманите, но не с насилие, а чрез демографски процеси. ЕС ни такова таковата повече от който и да е цар, канцлер, император или военачалник.
И Господ знае най-добре :)
59.
XX
20.07.2024 00:47:39
3
16
Много е добре това което става във Великобритания. Да припомня, че Димитър Попов легализира ДПС под натиск И от Лондон.
58.
Тези
20.07.2024 00:32:47
2
8
Румънските цигани са приели исляма и викат Алах Абакар. Ех ,неграмотници прости , брадясали румънските циганета с арабски символи по знамената. Малко пелтечат и го лапат с треперещ език чалмите. Бели като снежинки приличат на негрите от Алабама по пигментацията резаците.
57.
до 54 "румънци" или "роми"
20.07.2024 00:10:38
1
7
Май си сбъркал превода: "румънци" или "роми", по нашенски цигани?
Това беше коментар от Пол Джоузеф Уотсън с красноречиви видео (ползвайте субтитри с превод на български, пропуснете рекламата от 3 до 5 мин):
"Истината за бунта в Лийдс"
https://www.youtube.com/watch?v=M86jEDw7Qcs
Погледнете и коментарите - само 17% са белите граждани в Лийдс. Подобно е положението в Манчестер, Бирмингам, Лондон, където 2/3 от жителите са етнически малцинства.
Преброяването в Англия и Уелс през 2021 г. показа, че 10 милиона души, или една шеста от населението, са родени извън Обединеното кралство. През 2010 г. демографът Дейвид Коулман направи анализ, който прогнозира, че белите британци ще станат малцинство до 2066 г. Тъй като имиграцията се е увеличила драстично оттогава, тази цифра вероятно ще бъде преразгледана доста по-рано.
Друга определяща черта на постнационалната британска държава е анархо-тиранията , нарастващата загуба на способността на държавата да поддържа реда и закона и неспособността да преследва най-елементарните престъпления, съчетана с все по-тираничната полицейска власт в гражданското общество и потискането на на свободите, които някога са били приемани за даденост.
56.
Nobody
19.07.2024 23:47:51
7
8
Флагмат не внушавайте глупости.Размириците в Лийдс бяха предизвикани от румънски цигани.Многодетно семейство си биели децата и социалните им ги прибраха и от там тръгва всичко.
55.
алооо до 54
19.07.2024 22:58:11
2
17
Затова ли на един от клиповете няколко "румънци" с бради на чист румънски ревя алах ...
54.
Каракачански
19.07.2024 22:44:47
9
10
По между другото, погромите в Лийдс бяха дело на румънци, но статията е написаната, така че да внуши, че е дело на мюсюлмани.
53.
Така така
19.07.2024 22:20:06
3
18
Брекзит, гониха източно европейските работници, били им завзели .. бъдещата велика джамахирия.... Изгонихте християните и мюслитата атакуват, това не са възпитаните европейци, тея режат глави за слава на дявола си, който иска кръв и убийства.
52.
Мда
19.07.2024 21:59:46
2
24
По-добре да бяха ги завзели германците през втората световна война, отколкото тези маймуни.
Чърчил сигурно е доволен, че скоро ще Лондон ще стане столица на ислямска джамахирия бритиш бурка-нистан.
51.
*********
19.07.2024 20:27:35
3
10
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
50.
*********
19.07.2024 20:12:02
21
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
49.
Xxx
19.07.2024 20:07:42
2
29
В Лийдс протестите са заради отнето дете,полицията яде шамарите и избяга,чакат баретите сега.Иначе Лондон вече не е Лондон който беше преди 7-8 години!Министър мюсюлманин,кмет мюсюлманин…резултата е чалма град!
48.
Дар ес-Салам
19.07.2024 20:04:33
15
16
Това не са мюсюлмани, а шиити. Нали сте големи фенове на Иран, когато става въпрос за геополитика и по диктовка от Москва.
47.
ИСТИНА
19.07.2024 19:36:18
14
14
ТОЗИ МОМЪК БОЖИДАР БОЖКОВ ПИШЕ ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ НЕБИВАЛИЦИ-........МНОГО ПЪТИ СЪМ БИЛ ВБЕСЕН ОТ УМОТВОРЕНИЯТА МУ--------ЗАЩО ЛИ ГО ПУБЛИКУВАТ ТОЗИ НЕУМЕН НЕХОМОСАПИЕНС
46.
Карчев
19.07.2024 19:09:28
6
11
Да ви оплодят жените дано. А вас да направят геьове.
45.
Целта
19.07.2024 19:06:33
9
41
Целта е християнството да се унищожи до край! Вече загубихме семейството,приятелство,морал и чест. Тези талибани изповядват фалшив Бог и упражняват насилие. Тази каша се чисти само с масово трепане на всички до един,който са в Европа
44.
Дърт комунист хомосексуалист, рибар и танкист
19.07.2024 18:38:28
11
12
Англия се разпада! Първите 2 милиона бежанци от Албиона се отправиха към Русия на лодки в Балтийско море.
Путин чака новите руснаци с хляб и сол.
43.
Фекрет Стораро
19.07.2024 18:33:55
4
22
Билгарите сте донре, ама вав Германя си такова мамата. Там даже и ний сливенските джангали не смеем да се покажеме.
42.
мл капитан
19.07.2024 18:21:29
0
9
старше майор и главен генерал другари политалози сьщо ги патрахахме и сасиха. за тфа цеал жевот сме кревондели и лъйбъйръйстиций.
41.
*********
19.07.2024 18:19:22
0
10
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
40.
777
19.07.2024 17:58:44
4
51
Ричард Лъвското сърце от Англия се превърна в Ричард страхливото либерално дупе.
От едни чалми да бягат, вместо да изкарат сабите и сеч на неверниците.
Адолф бързо щеше да се справи с тази напаст на ислямската измет. В газовите камери и на сапун.
39.
Zapoznat
19.07.2024 17:57:57
6
36
Англия падна, дами и господа, нашествието на африканци и азиатци към Европа от пророчеството на Ванга е в действие! Трябват повече хора като Динко и Перата да пазят границите, а вие ги заплюхте!

Хора, нещата стават страшни, а ние с отворени обятия приемаме тези примати!

Едно време хората са се събирали по границите и са пазели своите земи от нашественици. За да не стане така и при нас, опичайте си акъла. Само ние самите можем да се избавим, а не да чакаме на този и на онзи!!!
38.
Сандо
19.07.2024 17:51:42
7
25
Путин да пуска ракетата тва не е остров тва е ада
37.
Марк Твен
19.07.2024 17:40:01
35
14
Алхамдулиллах! Слава на аллах, че не са РУZZZZНАЦИТИИ.
Z
36.
Православен
19.07.2024 17:39:08
21
47
Две черни маймуни ги свалили от клоните на дърветата и ги направили градоначалници, какво да им пука за бялото християнско население.
Отгледаха ги чалмите и чернилките в Европа, защо не си стоят в азиатската и африканската кочина?
В определени квартали на големи европейски страни полиция не влиза там важат техните правила.
Либералната сган ще унищожи континента с тази ислямска измет.
Рицарите на Болдуин се излагат, пак българския хан Тервел трябва да спасява континента от полумесеца.
35.
До Флагман
19.07.2024 17:35:40
5
17
Безредиците в Лийдс са заради отнето от румънско семейство дете!Те и комшиите са излезли на протест който се разраства до бунт заради включилите се стотици хора!
34.
Шенген
19.07.2024 17:27:56
2
31
А, тези б0клуци, които ни натресоха с N- брой полети, заради химерата: сухопътен Шенген, тук някой наясно ли какви ги вършат??
А, онези, уж "легалните" в мигрантските центрове??
Нали си спомняте какво стана на 08.03. тази година? Как скачаха и бих@ наши младежи?
А в Странджа, нали доброволци им чистиха боклуците по негегалните пътеки??
33.
Ха ха
19.07.2024 17:26:21
0
23
На баржи по Темза към Оакистан .....скоро ще има реконкиста
32.
Ую хую
19.07.2024 17:25:22
1
58
Поздрави от баба ви Меркел!!! Това е началото още!!!
31.
До 27
19.07.2024 17:23:34
1
54
Най-обичам мигранти да ми говорят на "вие в България". Хахах. Професоре, не сме 80-те години, много от нас много добре знаем колко чудничко е при вас... И за пакистанските банди за изнасилване, и за мушкането с ножове, което се е превърнало национален спорт... Предпочитам да си живея при расистите, отколкото децата ми да бъдат тъпкани като пуйки от сганта от Близкия Изток, южна Азия и Африка. Жив и здрав.
30.
*********
19.07.2024 17:21:24
14
13
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
29.
Scrooge McDuck
19.07.2024 17:20:19
1
39
Ей професора оди се пери, ако знаеш какво означава това. Аз бях преди четвърт век там и работих във финансовата сфера. Тук съм представител на западни фирми от същия сектор. Ходя редовно Тами с всяка година става по зле. Най големите отдавна не са в градовете, а в малки естейтс. Никой не е расист, а реалист!
28.
Черноморски
19.07.2024 17:15:53
0
47
Имам работници от наще кафяви апахи не по мое желание разбира се. Та по голямата част от тях са били гастарбайтери по Европа и ми донасят, че арабелите са превзели всичко. Нашенските паразити тук скачат на българи, ама отвъд граница са по ниски от тревата, че уния чалми ги мачкат на секундата.
27.
Професорът
19.07.2024 17:11:59
74
21
Много са си добре англичаните.
Не е случайно, че от цял свят се натискат да идват.
И индийците празнуват тяхното ди вали. Въобще мулти културно общество. Близо 200 000 българи живеят. Преди години от кмета на Лондон имаше поздравителен надпис на български език на метро станцията на Wiod Green, където е концентрирана голяма българска общност.
Няма расизъм за разлика от България или поне в Лондон не съм усетил нито веднъж етническа или каквато и дискриминация към мен. А българите са расисти.
Но плюйте и злобейте за ваша сметка е.
26.
минувач
19.07.2024 17:09:30
3
5
https://dnes.dir.bg/svyat/angliysko-predgradie-se-prevarna-v-stsena-na-masovi-bezreditsi-video

Не е лошо да се коментира с факти, Божков
25.
Дрън дрън ярина
19.07.2024 17:02:31
33
17
Къв го дириш в Англия и изобщо на Запад
Отивай в Раша
24.
Троянски конь
19.07.2024 17:00:10
4
31
Пуснете ни, пуснете ни, ще ви работим без пари...бам земи ся
23.
Takowata
19.07.2024 16:59:57
2
68
Таковахте мамата и идентичността на Европа с тая мигрантска сган. Европа бе това, което бе, заради християнството…
22.
Нашенецо
19.07.2024 16:58:07
3
13
Я сакам да живеем като еропеец
21.
Така така
19.07.2024 16:50:14
12
36
Един ден ще си платите за всички зверства, шибани английски свине.
20.
Дааааа
19.07.2024 16:46:53
3
42
Нашите българи им мият гъзовете докато грабят родината им, но тези ще ги оправят мнооого добре, помнете.
19.
ВИДИМО ДОВОЛЕН
19.07.2024 16:43:43
35
23
Народа е най доволен от президента Първанов които подписа за членството ни в НАТО и благодарение на това държавническо решение Русия не може да на нападне както нападна на Украйна
18.
БРАВООООО !
19.07.2024 16:42:59
13
38
Подпалете цяла Англия, разбила, унищожила, грабила страните и континентите ви, избила народите ви.
17.
Обща култура - леш ( леща)
19.07.2024 16:42:46
1
34
и Лийдс, дал името на един от най-известните британски отбори от Премиършип
------
Божка, ако беше чел повече навремето, щеше да знаеш с какво и откога е известен Лийдс, а не да ми плямпаш за футболни отбори
16.
СПБ
19.07.2024 16:36:39
20
44
Тия не могат да се справят с един митинг.....тръгнали да оправят света!!!Смешници!!!!Гледам и се чудя .....тия дето се ...по_раха.....те ли ще смажат руснаците?
15.
Франция
19.07.2024 16:28:39
10
90
Французите си отглеждат араби и африканци да ги таковат. Испанците си отглеждат мароканци . Германците са миш-маш. Италианците и те се набълбукаха със мигранти чалгаджии от Африка и от къде ли не. Опитват и България да я натъпчат със всякакви ама не успяват. И дано да не успеят.
14.
anon
19.07.2024 16:22:22
3
46
квото почукало такова се обадило
13.
Крадлива
19.07.2024 16:15:53
5
77
Мързелива Англия ще си плати затова че живее толкова години с грешни пари !
12.
Велкро
19.07.2024 16:14:28
5
94
Островните плодове на инцест изливаха тонове помия по всички източноевропейци и не ни брояха за хора около Брекзит, докато те самите си отглеждаха радикални ислямисти през всичките тези години. Изобщо не ми дреме за този гнусен остров.
11.
паткан
19.07.2024 16:08:55
1
92
Искат някой да им работи евтино - на ви сега.
И по лошо ще става.
Боклукът може да смени кофата , но винаги си остава боклук
10.
*********
19.07.2024 16:08:41
3
21
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
9.
Илиев
19.07.2024 16:08:02
4
44
Третата световна война ще е между араби и ционисти в Световен мащаб,а именно там ще се въведе за християните понятието "Антихрист"
8.
Хахахах
19.07.2024 16:05:37
25
51
Мечтата на жълтопаветната помия-да ги онождат арабески!
7.
Васко
19.07.2024 16:03:42
48
91
Aнглия бомбардира София. Бай Чърчил разправял, че искал София да бъде картофена нива. Колко золуми са ни правили в историята, винаги са били против Русия и нас. Винаги са подкрепяли турците. Само мюслите ще ги оправят. Тия въшки са приключили отвсякъде.
6.
Краут
19.07.2024 16:02:11
5
140
Нагледен пример защо при никакви обстоятелства не трябва да се допуска арабска миграция в България. Тези хора не са годни за живот в светски държави
5.
Бай Димо
19.07.2024 16:01:17
111
69
Инглезите си получиха заслуженото. 200+ години изсмукваха природните богатства на Индия, Пакистан, половин свят колонизираха и експлоатираха. Дойде и тяхното време. Да слагат чалмите, да приемат волята на Аллаха. Джамии да никнат на тяхна територия, а бозавите инглезки да турят фереджета. Ей сега ще си платя за гяволъка и за тъпата си империя.
4.
Ха ха ха
19.07.2024 16:00:51
79
101
И тия седнали да призовават за война с Русия. Те градовете си не могат да опазят. Полицията стана за смях и с право. Голям бяг му тътриха.
3.
гхгхг
19.07.2024 15:59:15
11
109
Някой гастербайтер няма ли да се включи от Лондонстан да ни обясни какви селяни сме в България и колко е прекрасно във Великобритания?
2.
Толерантност
19.07.2024 15:56:43
38
45
Красота! Аллаху Акбар, Европистан!
1.
V
19.07.2024 15:54:47
85
105
Европа е загубена кауза
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Фенът на "Нефтохимик" Симеон Златев с двугодишна забрана да посещава мачове, ще положи и 140 часа безвъзмезден труд Фенът на "Нефтохимик" Симеон Златев с двугодишна забрана да посещава мачове, ще положи и 140 часа безвъзмезден труд Той не е дал обяснения за постъпката си, която можеше да причини сериозни проблеми, ако ракетата бе уцелила някого Знаците, че партньорът ви има проблеми с доверието Знаците, че партньорът ви има проблеми с доверието Болезнената липса на доверие може да разруши връзката ви Най-добрите стратези сред зодиите Най-добрите стратези сред зодиите Характерът им е уникална комбинация от прозорливост, интелигентност и стратегическо мислене Хит в ресторантите - панирано кисело мляко Хит в ресторантите - панирано кисело мляко Вижте как се приготвя Мотористът Хабил оцеля по чудо, правят му две операции, за да спасят крака му Мотористът Хабил оцеля по чудо, правят му две операции, за да спасят крака му 27-годишният бургазлия се озова в канавката след каскада с бясна скорост край с. Индже войвода "Бойно разгръщане от мотопомпа"  – гвоздеят на национален турнир на пожарникарите, организиран в Бургас "Бойно разгръщане от мотопомпа" – гвоздеят на национален турнир на пожарникарите, организиран в Бургас Очаквайте зрелищна надпревара на 5 септември на стадион „Лазур“ Капитанът на "Нафтата" отива в "ЦСКА 1948" Капитанът на "Нафтата" отива в "ЦСКА 1948" Това е поредно признание за качеството на футболистите и техните умения и талант Мощни магнитни бури ни удрят и през септември, ето точните дати Мощни магнитни бури ни удрят и през септември, ето точните дати Метеоролозите казват, че те ще бъдат с различна интензивност в началото, средата и края на месеца Трима кметове повеждат листите на ГЕРБ в Бургас, Ст.Загора и В.Търново Трима кметове повеждат листите на ГЕРБ в Бургас, Ст.Загора и В.Търново И тримата са дългогодишни успешни управници, предани на своите съграждани и действително стават не само за министри, но и за министър-председатели Направете тази вечеря и всичко ще изчезне за броени минути Направете тази вечеря и всичко ще изчезне за броени минути Вижте рецептата
Макрон се спря за премиер на Франция на Тиери Боде - поддръжник на ЛГБТ браковете и мигрантите Макрон се спря за премиер на Франция на Тиери Боде - поддръжник на ЛГБТ браковете и мигрантите Тиери Боде, на 62 години, е малко известен на широката общественост. Той винаги е оставал в сянка Има ли развитие след инцидента в Генералното консулство на България в Дубай Има ли развитие след инцидента в Генералното консулство на България в Дубай Служителите са се върнали към изпълнение на служебните си задължения, а консулското ни представителство отново работи Гърция и Турция търсят транспортен коридор, заобикалящ България Гърция и Турция търсят транспортен коридор, заобикалящ България Страната ни беше порицана заради хаоса на границите Фон дер Лайен избра ключовите фигури в състава на новата Европейска комисия Фон дер Лайен избра ключовите фигури в състава на новата Европейска комисия След като председателят на Комисията определи състава си, кандидатите ще преминат през изслушвания за утвърждаване в Европейския парламент през септември и октомври. Пусна се по секси бански за ЧРД - 58 очевидно са новите 28 Пусна се по секси бански за ЧРД - 58 очевидно са новите 28 И тази година актрисата не изневери на традицията си да отбележи специалния ден по бански Това са най-ефективните методи за борба с комарите Това са най-ефективните методи за борба с комарите Вижте тези съвети  Хотелиер: До 40-50% са намаленията на туристическите пакети през септември Хотелиер: До 40-50% са намаленията на туристическите пакети през септември Тя е управител на 7 хотела в Свети Влас и Слънчев бряг, като е създател и на Асоциация на туристическия бизнес в България Защо наемат техника, мебели и дори дрехи, а не си ги купуват Защо наемат техника, мебели и дори дрехи, а не си ги купуват Съседите ни предпочитат да наемат вещи от първа необходимост, вместо да ги купят Дрогиран направи нещо ужасно Дрогиран направи нещо ужасно Той уби трима души тази нощ в града, намиращ се в Югозападна Турция, сред които 16-годишна девойка, предават световните агенции Без да иска запали кучето си Без да иска запали кучето си Безумното признание блондинката прави по време на своята вечер в кулинарното шоу, в която трябваше да влезе в ролята на готвач в специалния мини сезон на "Черешката"
Татяна Дончева Татяна Дончева От доста време в политическия живот се събират всякакви ентусиасти Виц на деня Виц на деня Жена към мъжа си:
- Аз не те прекъсвах, докато ме слушаше... сега и ти не ме прекъсвай, когато ти говоря.
Виц на деня Виц на деня - Бабо, луд съм по нея, но тя не ме харесва.
- Така е, като не ядеш!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Внуците попитаха баба си, как е живяла като малка? Тя им събра телефоните, изключи интернета и ги прати да плевят градината.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори