×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честит първи учебен ден!
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Той ме ограби, остави ме без дрехи и храна, реве Светлана Гущерова


18 Юли 2024, Четвъртък, 15:04 ч.
Автор: Флагман.бг

Слушайте интуицията си, общувайте открито и не се страхувайте да потърсите помощ, ако се окажете в подобна ситуация - написа блондинката

Светлана Гущерова най-после призна цялата истина за лихварите, дълговете и отношенията й с мъжа й Християн Гущеров. Блондинката призна, че мъжът й е затънал в дългове и я е оставил без храна и дрехи, пише Lupa.bg.

„Скъпи момичета, искам да ви дам един съвет, основан на моя горчив опит. Никога не се доверявайте сляпо на мъже, независимо от любовта, която демонстрират. За съжаление, някои мъже се възползват от доверието ви, за да ви измамят или ограбят. Те могат да ви изоставят без дрехи, храна, да ви вкарат в дългове към лихвари, без да се грижат за децата ви.

Искам да ви разкажа за моя собствен опит с такъв измамник и за последиците от това, че живях с него, както и за дълговете, които той натрупа. Важно е да помните, че не всички мъже са такива. Но е от съществено значение да бъдете бдителни и да не се доверявате на сляпо.

Слушайте интуицията си, общувайте открито и не се страхувайте да потърсите помощ, ако се окажете в подобна ситуация. Вярвам, че споделянето на моята история може да ви помогне да вземете по-информирани решения и да се предпазите от подобни преживявания.“

 


В категории: Животът


14
Коментара по темата
14.
ЩеркатаНаОтварачката
18.07.2024 22:30:18
0
4
А ти като го иСмами, че децата са от него не си иСмамница така ли? И сега като си получи заслуженто, пак него изкарваш виновен за мрАстотиите, които си правила зад гърба му с любоФниците ти, а ти си мислеше, че той е проУст и няма да разбере, какво си правила а?
13.
Истината
18.07.2024 20:37:20
0
6
Ако ти трябват пари - намери си работа. Ама то като никога не си работила и единствените ти умения са креватните...Нормалните самостоятелни и интелигентни майки ходят на работа
12.
На Отварачката майка й
18.07.2024 18:54:14
0
11
Вместо да реве като настъпано мече, да рони крокодилски сълзи и да се оплаква от Гущерчето Християнчо, тази Дулсинея нека каже колко юнака е ошетала на това кипро диванче! Навремето света обърна да измести Отварачката от кревата му и се кипреше и кикимореше, сякаш е хванала Господ за шлифера, а не туй онуй на тулупа, пардон, синчето на Гущеров! Та колко ли тайни знае, колко ли тайни крие това диванче, с цена сигурно колкото гарсониерка в крайните квартали?!
11.
до 3
18.07.2024 18:26:34
0
14
Как пък въпросната личност не се омъжи за строител или тираджия?
10.
Баба Радка
18.07.2024 17:57:22
0
13
На баба кикимората! Съвети взе да дава и тя! До оня ден се държеше като ощипана, високомерно, като другата кикимора, на Симеон Сакснезнамкойси Две щерката Калинка Малинка, наричаща себе си княгиня, ама на кое княжество и тя не знае! Все пак на Калинчето дедо й, и прадедо й са били царе на тогавашното царство България, преди 70 и кусур години! (Що бели, поразии и мизерии са натворили на Татковината е друг въпрос!) Тази карикатура е срам тотален за мошеника на едро и дребно Симеон, ама на него не му пука! Гледа да си върне имотите дарени му от слуги и ратаи. Затова ни се натресе! Та щерка му напушена, нашмъркана и спиртосана все пак е позната на мало и голямо, покрай татка си и пиянските си изцепки! А Светланушка е само една от списъка на мандолините, шетали в кревата на Християнчо Гещерчето! Нищо повече! Затворена страничка в дневничето на татювото синче. Но не е късно да замота нечия друга празна тиква, пардон, глава, тъй като явно притежава все пак някакви умения в креватната акробатика! Не реви, Светочка, че те е оставил без роклички и бельо! Търси други мишоци, доде все още не си станала стара, очукана от кой ли не чанта, като Баба си Радка!
9.
Хахаха
18.07.2024 17:39:32
0
10
Булка те да не са ясновидки мари да беше опънала баща му друга работа,тоя е пълен ташак
8.
zlatotarska4ka
18.07.2024 17:38:13
0
16
Когато безпаричието влезе през вратата, любовта илита през прозореца. Га иеде кифтеата нь рива. Дядото поне сам да си беше направил внуците, тия дебелосерци отиват на трудовата борса.
7.
Flagmanist
18.07.2024 16:10:14
2
19
Няма ва.. Тя ражда четери деца, единствено и само заради финансовите бонуси, които получават... За милинка на всяко дете, сигурно е била готова и десет да народи, ама я се секна постата
6.
стига
18.07.2024 16:05:29
0
35
Не правете простите известни
5.
....
18.07.2024 16:02:04
0
37
Беше много добър като имаше пари.
4.
nemmesis
18.07.2024 15:58:29
0
33
Това е небезизвестната Гонзовица! А тоя плужек Гущеров,първа го обра Мара Отварачката ,а сега -Гонзовица!Гонзовица се е омъжила за него само заради парите му,по-точно заради парите на баща му -Добромир Гущеров,който е наистина много добър бизнесмен!А пък тоя Християн Гущеров-само го погледнете и веднага ще разберете за какво Гонзовица се е омъжила за него!
3.
Според мен
18.07.2024 15:50:07
31
12
Ако Светлана гонеше парите щеше да роди 1 дете за оправдание и да спре. Нямаше да роди 4. Знаете ли какво е за една жена да изкара 4 бремености и 4 раждания. И после грижа за 4 деца. Не бързайте да лепите етикети, че е златотърсачка.
2.
Мда
18.07.2024 15:49:41
0
28
Колко такива примери има, но напоследък забелязвам мои познати живеят с жени, които не харесват да не казвам "обичат" че ще е силно преувеличено, заради пари и се унижават, а ти жено след 4 деца сега ли го разбра що за безразсъден глупак е. Но някак жена да е с мъж за пари е по-разбираемо, но обратното е жалко.
1.
родител
18.07.2024 15:24:56
0
45
Светлана да си отговори на въпроса:По любов ли се омъжи за Гущеров??????
Така е мили момичета,не всичко е пари в този живот,не ти ли е на сърце човека до теб,не го ли харесваш поне на външен вид,нямаш ли чуства,бягай далече от такива олигофренчета които се тупат в гърдите,че имат пари ,Ноооо благодарение на бащите им,но всичко си има край!
Дано дядото се смели и да ти праща пари за децата!!!
Как можа да се подлъжеш,че и толкова деца да създадеш,но пусти пари какво ли не давате за тях,сега да ти е яка гърбината!
Хубаво момиче,как не го разбра?!!!!!
Не беше ли по добре да се омъжиш за едно по обикновено момче, но симпатяга ,/не че тоя е нещо повече от обикновените момчета/да си го обичаш истински и да си живееш живота!?!?!?!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Народопсихология ли е пиенето и друсането преди шофиране на автомобил в България Народопсихология ли е пиенето и друсането преди шофиране на автомобил в България Тенденцията се запазва въпреки строгите наказания - на някои хора просто не им дреме и карат пияни и дрогирани „Хайде да го направим“: 3 причини за спонтанен секс „Хайде да го направим“: 3 причини за спонтанен секс Краткият, непланиран интимен контакт може да ви даде много енергия Причините мъжете да игнорират жените въпреки чувствата си Причините мъжете да игнорират жените въпреки чувствата си Един от вариантите мъжете да игнорират жените, към които отявлено са проявили интерес и са запалили техния е, че крият нещо 5 зодии, които изглежда винаги имат лош късмет 5 зодии, които изглежда винаги имат лош късмет Ето кои са те  Зеленчукова запеканка със специален сос: Бърза вечеря пълна с витамини Зеленчукова запеканка със специален сос: Бърза вечеря пълна с витамини Ето как да я приготвите Не бързайте да се разделяте с тези панталони, остават хит и през есента! Не бързайте да се разделяте с тези панталони, остават хит и през есента! Раираната вещ се превърна във фаворит на модерните дами през топлия сезон „Фрапорт“ отлага затварянето на летище Бургас? „Фрапорт“ отлага затварянето на летище Бургас? В летателната програма за зимните месеци са заложени редовни полети до Лондон Автомобил с мигранти катастрофира при гонка, има ранени Автомобил с мигранти катастрофира при гонка, има ранени Шофьорът не се е подчинил на полицейско разпореждане и е предизвикал ПТП 15 първокласници прекрачиха училищния праг в Росен, получиха подаръци от кмета на Созопол 15 първокласници прекрачиха училищния праг в Росен, получиха подаръци от кмета на Созопол Директорът на ОУ „Христо Ботев“ Станка Коева пък ги захрани с пита и мед, след като припомни, че за 159-ти път се открива учебната година в селото Александър Илиев е новият директор на "Морска администрация" Бургас Александър Илиев е новият директор на "Морска администрация" Бургас Той заменя на поста кап. Живко Петров, който стана зам.-министър 
Защо българите спряха да ходят в Одрин Защо българите спряха да ходят в Одрин Отчитат спад на посетителите от нашата страна, но пък очакват ръст на посещенията през есента Стрелецът по Тръмп написал книга "Свободни сте да убиете Тръмп" Стрелецът по Тръмп написал книга "Свободни сте да убиете Тръмп" Бившият президент е описан като "глупак" и "шут" заради безредиците на Капитолия от 6 януари 2021 година Луд фен се навря под полата й Луд фен се навря под полата й Усмивката падна от лицето на Шакира, когато хвана натрапника в крачка Хиляди украинци в чужбина се отказват от гражданство Хиляди украинци в чужбина се отказват от гражданство Законът насърчава мъжете да се завърнат и да воюват Медведев се усъмни, че Украйна е наела Райън Уесли Рут да убие Тръмп Медведев се усъмни, че Украйна е наела Райън Уесли Рут да убие Тръмп Ето какво каза той Експлозия в центъра на Кьолн Експлозия в центъра на Кьолн Има пострадали Смартфони в клас - какви са правилата в балканските държави Смартфони в клас - какви са правилата в балканските държави ЮНЕСКО препоръча забрана на използването им от учениците в училищата Кой е задържаният за опит за убийство на Тръмп Кой е задържаният за опит за убийство на Тръмп Служители на органите на реда съобщиха, че мъжът, който е насочил пушката и е бил арестуван, е Райън Уесли Раут, 58-годишен, от Хаваите Близо 300 затворници избягаха от нигерийски затвор след наводнения Близо 300 затворници избягаха от нигерийски затвор след наводнения Сред тях има членове на ислямистката милиция Боко Харам 30 ранени при удар по блок в Харков 30 ранени при удар по блок в Харков Сред пострадалите има и деца
Румен Радев, президент Румен Радев, президент Когато Пеевски рискува живота си за България, нека искат оставки. Виц на деня Виц на деня В дискотека:
- Бейби, искаш ли да правим с*кс?
- Уау, какво нахалство! Направо останах без думи!
- Е, нищо де, само кимни с глава!
Виц на деня Виц на деня Звъни тъщата на зетя:
- Синко, идвай, жена ти ражда. Има три пръста разкритие.
- Това нищо не е, така ми я дадохте.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Мили деца, учете! Вие сте бъдещето на Германия, Великобритания и Щатите.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори