×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Васил Едрев откри новия плувен комплекс "Аква Дрийм" в Айтос


Васил Едрев откри новия плувен комплекс "Аква Дрийм" в Айтос
Вярвам, че днес слагаме началото на един нов за града ни спорт – плуването, каза кметът
10 Юли 2024, Сряда, 14:30 ч.
Автор: Флагман.БГ, Снимки: Народен приятел

Комплексът е продължение на политиката на Община Айтос за реновиране на старата спортна база и изграждане на нови спортни съоръжения, каза кметът на общината

Водосвет за здраве и успехи отслужи енорийски свещеник Ромил Георгиев на откриването на Плувен комплекс "Аква Дрийм" в Айтос на 10 юли т.г. Кметът на община Айтос не скри задоволството си от реализираната инвестиция и възможностите, които комплексът предоставя на айтозлии за отдих и спорт. Според него, партньорството с наемателя на комплекса Николай Андреев е чакана от години инициатива.

На мястото на разрушените градски басейни са изградени две нови водни съоръжения. Единият от басейните е „малък олимпийски“ с размери  25 на 12.5 м, другият е детски, с диаметър 5 м. В тях айтозлии и гостите на града се разхлаждат от началото на м. юни. Те са и основание за началото на един нов за Айтос клуб, с насоченост плувни дисциплини.

„Комплексът е продължение на политиката на Община Айтос за реновиране на старата спортна база и изграждане на нови спортни съоръжения. Вярвам, че днес слагаме началото на един нов спорт – плуването“, заяви на откриването градоначалникът.

Свещеник Ромил Георгиев отслужи водосвет по повода

Николай Андреев благодари на кмета и администрацията за изключителното съдействие и разбиране, и очерта три основни приоритета в бизнес стратегия си. „Взел съм под наем обекта за 10 години, инвестицията е доста голяма, и вярвам че комплексът има потенциал за развитие. Планирам изграждането на Аква парк през следващата година. Поел съм и благотворителна инициатива – тренировки с цел рехабилитация на деца с опорно-двигателни проблеми. Една от целите е създаването на спортен клуб по плуване, на база на интереса към този спорт.“, заяви за Андреев.

Лентата прерязаха кметът и Николай Андреев. На събитието присъстваха Председателят на Общински съвет Айтос Красимир Енчев, Началникът на Военен клуб - Айтос Иван Иларев, общински съветници, представители на спортни клубове, много деца и граждани.

От името на Клуба по борба, президентът Ружди Ахмед благодари на Андреев за жеста към младите борци на Айтос. Всеки вторник, децата от клуба провеждат тренировките си в Градската градина. След „сухите“ тренировки в градината, момчетата на треньора Октай Хасан са получили лична покана от Андреев да продължат подготовката си на басейните в Плувния комплекс. Стана ясно, че Андреев също е бил борец, а сега в СКБ „Айтос“ тренира синът му.

На откриването беше и Вероника Василева – треньор по плуване, младата айтозлийка, която има компетентностите да тренира децата с опорно-двигателни проблеми. Щастлива е, че най-сетне и Айтос има водни съоръжения и желаещите да тренират не са малко. „Много млади семейства водят децата си, най-малките са на три години“, казва Вероника и благодари на Андреев за прекрасната база за провеждане на тренировките.

Професионалисти са и двамата спасители, които демонстрираха плувните си умения – и двамата са част от бургаски отбор по водна топка.




В категории: Айтос , Спорт


Флагман.БГ Мисли си само за едно Мисли си само за едно 28/07/2024, Неделя 22:00 0
Флагман.БГ 5 упражнения за стегнати бедра 5 упражнения за стегнати бедра 28/07/2024, Неделя 21:40 0
Светлана вече не е Гущерова 28/07/2024, Неделя 20:00 0
13
Коментара по темата
13.
Хитлер
13.07.2024 10:48:19
2
2
Помаците и циганите хора ли са хахахахах
12.
Георгиев
11.07.2024 20:03:51
1
7
Здравейте!
Чета коментарите, мисля си за изтритите или грешно написаните и си мисля-колко ли от нас биха тръгнали да рискуват и влагат пари?
Басейна е за всички и питам, а не сме ли всички ХОРА, ЧОВЕЦИ и имащи нужда от това съоръжение!
Успех, младежо!
11.
Любопитен
11.07.2024 02:04:23
0
3
Братя роми могат ли да влизат
10.
*********
10.07.2024 21:45:36
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
9.
Алекс
10.07.2024 21:37:19
0
9
Поздравления за смелостта, находчивостта и смелостта на това младо момче да направи нещо хубаво за АЙТОС!
Нека има и други като него.
Късмет!
8.
НРБ
10.07.2024 18:32:36
6
3
С Айшету ши идими да съ плъцикъми пу шилвари .
7.
Айтос герб
10.07.2024 18:22:32
2
2
Айтоските гербаджии с и брикчии джендъри
6.
*********
10.07.2024 17:29:28
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
5.
*********
10.07.2024 17:28:03
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
4.
Селянинът с колелото
10.07.2024 15:31:57
0
9
Второ поколение граждани се присмива на четвърто.
3.
aitos selsko parti
10.07.2024 14:54:09
5
11
AquaMangals
2.
Бургас
10.07.2024 14:48:13
16
11
Айтос най големите селяндури
1.
Румен
10.07.2024 14:41:42
0
18
Кач пара входа?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ракетната криза ни връща в Студената война, предупреди Путин Ракетната криза ни връща в Студената война, предупреди Путин Москва ще отговори на Вашингтон реципрочно   Дългогодишен служител в туризма: Няма хора, младите не искат да работят Работим само с възрастни жени, горките, те са изморени, казва той Трябва ли някой да се убие в тази дупка, за да бъде затворена най-после, питат бургазлии Трябва ли някой да се убие в тази дупка, за да бъде затворена най-после, питат бургазлии Жители от района до бл. 15 предупреждават, че е въпрос на време някой да пострада Жители на жк „Възраждане“ не искат етажен паркинг при Краснодар, а къде ще паркират? Жители на жк „Възраждане“ не искат етажен паркинг при Краснодар, а къде ще паркират? Комплексът страда от липса на паркоместа от години – откакто собствениците на стотиците еднофамилни къщи ги превърнаха в кооперации, които обаче нямат гаражи, нито подземни паркинги Има ли замърсяване на въздуха в с. Гара Елин Пелин Има ли замърсяване на въздуха в с. Гара Елин Пелин Регионалната инспекция по околната среда и водите (РИОСВ)–София е започнала измерванията вечерта на 25 юли Вижте всички български плажове, които имат „Син флаг“ за чистота и удобства Вижте всички български плажове, които имат „Син флаг“ за чистота и удобства Голяма част са в област Бургас Иво Аръков: Бях утайка, намерих комфорт в дрогата и алкохола, стигнах и до булимията (ВИДЕО) Иво Аръков: Бях утайка, намерих комфорт в дрогата и алкохола, стигнах и до булимията (ВИДЕО) Бях отхвърлен от всички, имах чувството, че съм най-ненужният елемент на тази планета, споделя актьорът Опити за измама: Жители на Гара Елин Пелин декларират повече щети от реално нанесените Опити за измама: Жители на Гара Елин Пелин декларират повече щети от реално нанесените 30 къщи са посетени от местната власт Изследвания сочели, че Камала Харис била на крачка да настигне Тръмп, но дали е така Изследвания сочели, че Камала Харис била на крачка да настигне Тръмп, но дали е така Разликата била под 2%, въпреки атентата срещу бившия държавен глава, който драстично повиши шансовете му Трагедията е неописуема: Четири станаха жертвите на взривовете край Елин Пелин Трагедията е неописуема: Четири станаха жертвите на взривовете край Елин Пелин Днес на местопроизшествието са открити две силно обгорели тела
Отмениха тренировка на Олимпийските игри заради ешерихия коли в река Сена Отмениха тренировка на Олимпийските игри заради ешерихия коли в река Сена Обилните дъждове, които се изсипаха над Париж в последните два дни, са увеличили наличието на бактерията Британски медии гърмят: Баща е ужасен, завел е педофил на семейна почивка по погрешка в България  Британски медии гърмят: Баща е ужасен, завел е педофил на семейна почивка по погрешка в България  Те го приютили във ваканционния си имот Кървав ад с четири трупа в Лондон: Сред жертвите е и 18-г. българин Любен Кървав ад с четири трупа в Лондон: Сред жертвите е и 18-г. българин Любен Те са немерени мъртви в ранните часове на неделя сутрин от полицията в размазана кола на шосе A436 В Ullenwood, близо до Cheltenham Мигранти избягаха с джетове от турски курорт до гръцки остров Мигранти избягаха с джетове от турски курорт до гръцки остров Те наели атракцията и изчезнали   Кола се вряза в пешеходци и уби 8 души Кола се вряза в пешеходци и уби 8 души Властите на този етап на съобщават дали става дума на умишлен акт или за пътен инцидент Шарън Стоун се страхува да не бъде убита от фен Шарън Стоун се страхува да не бъде убита от фен Страхът у актрисата възниква след разговор със Силвестър Сталоун Коя е причината цените на колите втора ръка да растат Коя е причината цените на колите втора ръка да растат За 10 години употребяваните автомобили са поскъпнали с цели 60% Семейство Симпсън предсказва следващия американски президент Семейство Симпсън предсказва следващия американски президент Първата жена президент е показана още през 2000 г. Проливни дъждове причиниха скъсване на язовирна стена в Русия Проливни дъждове причиниха скъсване на язовирна стена в Русия Властите евакуираха няколко близки селища Арестуваха българи за оскверняване на Мемориала на Холокоста в Париж Арестуваха българи за оскверняване на Мемориала на Холокоста в Париж Престъплението е станало на 14 май
Асен ГЕНОВ, анализатор Асен ГЕНОВ, анализатор Ваканцията на депутатите ще засили отвращението на хората Виц на деня Виц на деня Една жена се гледа в огледалото и казва на съпруга си:
- Чувствам се дебела и грозна, и сбръчкана. Имам нужда от комплимент.
- ОК, зрението ти е перфектно!
Виц на деня Виц на деня В аптеката:
- Може ли 20 презе*ватива?
- А торбичка ще желаете ли - пита аптекарката?
- Е, тя не е чак пък толкова грозна!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Прощавайте, защо сините сливи са червени?
- Защото са зелени!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори