×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Семейна лятна почивка на първа линия в Слънчев бряг


Семейна лятна почивка на първа линия в Слънчев бряг
Secrets Sunny Beach (вляво) е Adults Only (+18), Dreams Sunny Beach (вдясно) е за цялото семейство. И двата се отличават с обширни озеленени площи и зашеметяващи дизайнерски басейни
09 Юли 2024, Вторник, 12:28 ч.
Автор: Флагман.Бг

Хотелите са първа линия на самия плаж

Inclusive Collection, част от World of Hyatt, разполага с два от най-ексклузивните хотели в известния черноморски курорт: Secrets Sunny Beach (+18) и Dreams Sunny Beach. И двата хотела са с привилегировано местоположение на плажа, но услугите им са ориентирани към различни групи: двойки и приятели - в Secrets Sunny Beach (+18), и семейства – в Dreams Sunny Beach.

България  стана една от най-търсените дестинации в Източна Европа за изключително добре прекарано лято на брега на морето, като част от тази заслуга се дължи на Слънчев бряг, най-големия курорт в страната.

Разположен на брега на Черно море и с изглед към Несебър, красивия 3000-годишен български град, обявен от ЮНЕСКО за обект на световното културно наследство, Слънчев бряг се радва на чудесен микроклимат, благоприятстван от живописните му пейзажи и близостта до Стара планина.

Като дестинация за много туристи от Източна Европа, Слънчев бряг се отличава с космополитното си предлагане, с нощните си клубове и с морския си туризъм, тъй като се намира само на 3 километра от Свети Влас, най-голямото яхтено пристанище по цялото българско крайбрежие.

В тази успешна дестинация има два хотела, които след включването им през 2023 г. в луксозната верига Inclusive Collection, част от World of Hyatt, се превърнаха в два от най-търсените в района. Става дума за Secrets Sunny Beach Resort & Spa (+18) само за възрастни, с 335 стаи, и за семейно ориентирания Dreams Sunny Beach Resort & Spa, с 597 стаи.

Престижът на международното гостоприемство:

И двата хотела се отличават с изящна архитектура, но най-вече с привилегированото си местоположение - на първа линия на бял пясъчен плаж, който се простира на 8 км брегова линия. Огромно преимущество са обширните озеленени площи и множеството на брой красиви басейни с различен дизайн.

Secrets Sunny Beach Resort & Spa (+18) се откроява с красивия  инфинити басейн с воден бар в стила на големите карибски курорти, за да се насладите на изискан коктейл, релаксирайки с изглед към Черно море. Dreams Sunny Beach Resort & Spa разполага с 6 басейна, предназначени за различни посетители, отседнали там, с басейни за бебета и семейни игри, както и със забавен аквапарк с пързалки и други водни игри.

Но услугите, които различават тези два изискани хотела, показващи високото качество на международна верига като Inclusive Collection, част от World of Hyatt, са високото ниво на гастрономическо предлагане и престижният Preferred Club.

Гастрономията на Secrets Sunny Beach Resort & Spa (+18) разполага с 5 ресторанта и 5 бара, а на Dreams Sunny Beach Resort & Spa - с 6 ресторанта и 6 бара. Secrets Sunny Beach Resort & Spa (+18) е посветен на международната и средиземноморската кухня чрез добре познатия си ресторант "Portofino", както и ресторант "Oceana", специализиран в приготвянето на риба и морските дарове.  Dreams Sunny Beach Resort & Spa е известен с азиатското предложение на своя ресторант "Himitsu" и богатата българска кухня на ресторант "Sofia Gastro".

На всички тези удоволствия можете да се насладите благодарение на услугата Unlimited-Luxury® на хотелите Dreams Resorts & Spa и Secrets Resorts & Spa, която предлага най-доброто обслужване в своята категория  -  гурме ресторанти и първокласни алкохолни напитки, безкраен брой дневни и нощни дейности, наред с много други предимства.

Secrets Sunny Beach Resort & Spa Preferred Club Room

Що се отнася до Preferred Club, това е една от отличителните характеристики на хотелите Secrets Sunny Beach Resort & Spa (+18) и Dreams Sunny Beach Resort & Spa. Представлява опция за настаняване, която дава достъп до стаи с най-доброто местоположение,

оборудвани с допълнителни удобства и услуги, като например консиерж, меню с възглавници или ранно настаняване и късно напускане (в зависимост от наличността) и други. Освен това предлага

и възможност за използване на ексклузивния салон Preferred Lounge, в допълнение към други ексклузивни зони само за клиенти от тази категория, като например солариум.

Ако това лято планирате да се насладите на почивката си в най-големия курорт в България, не се колебайте! Secrets Sunny Beach Resort & Spa (+18) и Dreams Sunny Beach Resort & Spa са най-добрата алтернатива за почивка за двойки или приятели, както и за семейни почивки. Ние ви очакваме!

ЛЯТО В НАЙ-ГОЛЕМИЯ БЪЛГАРСКИ КУРОРТ: СЛЪНЧЕВ БРЯГ

Насладете се на най-доброто международно гостоприемство

Secrets Sunny Beach Resort & Spa (+18)

Настаняване в двойна стая с Unlimited-Luxury® от 258 евро на вечер 

Dreams Sunny Beach Resort & Spa

Настаняване в двойна стая с Unlimited-Luxury® от 268 евро на вечер

За Inclusive Collection, част от World of Hyatt: 

Inclusive Collection, част от World of Hyatt, притежава най-голямото портфолио от луксозни All-Inclusive курорти в света, предлагани под 10 различни бранда. Всеки от тях ни позволява да изживеем различен момент от съществуването си, приемайки и отразявайки определен начин на живот: Импресия от Secrets, Hyatt Ziva®, Hyatt Zilara®, Zoëtry® Wellness & Spa Resorts, Secrets® Resorts & Spas, Breathless Resorts &

Spas®, Dreams® Resorts & Spas, Hyatt Vivid Hotels & Resorts, Alua Hotels & Resorts® и Sunscape® Resorts & Spas.  

Колекцията Inclusive, която понастоящем включва 120 курорта и повече от 38 000 стаи в 31 дестинации в 12 държави, непрекъснато издига концепцията за ваканционно гостоприемство на по-високо ниво на лукс, като награждаваните имоти предлагат висококачествено настаняване и изключителни местоположения.  За повече информация посетете www.hyattinclusivecollection.com.


В категории: Лайфстайл , Несебър


България Всички новини
Народопсихология ли е пиенето и друсането преди шофиране на автомобил в България Народопсихология ли е пиенето и друсането преди шофиране на автомобил в България Тенденцията се запазва въпреки строгите наказания - на някои хора просто не им дреме и карат пияни и дрогирани „Хайде да го направим“: 3 причини за спонтанен секс „Хайде да го направим“: 3 причини за спонтанен секс Краткият, непланиран интимен контакт може да ви даде много енергия Причините мъжете да игнорират жените въпреки чувствата си Причините мъжете да игнорират жените въпреки чувствата си Един от вариантите мъжете да игнорират жените, към които отявлено са проявили интерес и са запалили техния е, че крият нещо 5 зодии, които изглежда винаги имат лош късмет 5 зодии, които изглежда винаги имат лош късмет Ето кои са те  Зеленчукова запеканка със специален сос: Бърза вечеря пълна с витамини Зеленчукова запеканка със специален сос: Бърза вечеря пълна с витамини Ето как да я приготвите Не бързайте да се разделяте с тези панталони, остават хит и през есента! Не бързайте да се разделяте с тези панталони, остават хит и през есента! Раираната вещ се превърна във фаворит на модерните дами през топлия сезон „Фрапорт“ отлага затварянето на летище Бургас? „Фрапорт“ отлага затварянето на летище Бургас? В летателната програма за зимните месеци са заложени редовни полети до Лондон Автомобил с мигранти катастрофира при гонка, има ранени Автомобил с мигранти катастрофира при гонка, има ранени Шофьорът не се е подчинил на полицейско разпореждане и е предизвикал ПТП 15 първокласници прекрачиха училищния праг в Росен, получиха подаръци от кмета на Созопол 15 първокласници прекрачиха училищния праг в Росен, получиха подаръци от кмета на Созопол Директорът на ОУ „Христо Ботев“ Станка Коева пък ги захрани с пита и мед, след като припомни, че за 159-ти път се открива учебната година в селото Александър Илиев е новият директор на "Морска администрация" Бургас Александър Илиев е новият директор на "Морска администрация" Бургас Той заменя на поста кап. Живко Петров, който стана зам.-министър 
Защо българите спряха да ходят в Одрин Защо българите спряха да ходят в Одрин Отчитат спад на посетителите от нашата страна, но пък очакват ръст на посещенията през есента Стрелецът по Тръмп написал книга "Свободни сте да убиете Тръмп" Стрелецът по Тръмп написал книга "Свободни сте да убиете Тръмп" Бившият президент е описан като "глупак" и "шут" заради безредиците на Капитолия от 6 януари 2021 година Луд фен се навря под полата й Луд фен се навря под полата й Усмивката падна от лицето на Шакира, когато хвана натрапника в крачка Хиляди украинци в чужбина се отказват от гражданство Хиляди украинци в чужбина се отказват от гражданство Законът насърчава мъжете да се завърнат и да воюват Медведев се усъмни, че Украйна е наела Райън Уесли Рут да убие Тръмп Медведев се усъмни, че Украйна е наела Райън Уесли Рут да убие Тръмп Ето какво каза той Експлозия в центъра на Кьолн Експлозия в центъра на Кьолн Има пострадали Смартфони в клас - какви са правилата в балканските държави Смартфони в клас - какви са правилата в балканските държави ЮНЕСКО препоръча забрана на използването им от учениците в училищата Кой е задържаният за опит за убийство на Тръмп Кой е задържаният за опит за убийство на Тръмп Служители на органите на реда съобщиха, че мъжът, който е насочил пушката и е бил арестуван, е Райън Уесли Раут, 58-годишен, от Хаваите Близо 300 затворници избягаха от нигерийски затвор след наводнения Близо 300 затворници избягаха от нигерийски затвор след наводнения Сред тях има членове на ислямистката милиция Боко Харам 30 ранени при удар по блок в Харков 30 ранени при удар по блок в Харков Сред пострадалите има и деца
Румен Радев, президент Румен Радев, президент Когато Пеевски рискува живота си за България, нека искат оставки. Виц на деня Виц на деня В дискотека:
- Бейби, искаш ли да правим с*кс?
- Уау, какво нахалство! Направо останах без думи!
- Е, нищо де, само кимни с глава!
Виц на деня Виц на деня Звъни тъщата на зетя:
- Синко, идвай, жена ти ражда. Има три пръста разкритие.
- Това нищо не е, така ми я дадохте.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Мили деца, учете! Вие сте бъдещето на Германия, Великобритания и Щатите.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори