×
Вкусно ИЗБОРИ 27.10.2024 г. Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

"Биляна Делукс" е в топ 5 на магазините за алкохол в Европа (СНИМКИ)


"Биляна Делукс" е в топ 5 на магазините за алкохол в Европа (СНИМКИ)
Новият търговски обект в близост до най-известния ни курорт – Слънчев бряг, е следващото стъпало в развитието на компания с над 30-годишна история
12 Юли 2024, Петък, 15:50 ч.
Автор: Флагман.Бг

Тук ще откриете истински находки за всеки бюджет

Не са много местата създадени с такова разбиране и прецизност, изненадващи дори експертите от света на изисканите напитки. Новият магазин „BILYANA" Deluxe в Несебър, направи силно впечатление на Костадин Мицин, винен експерт и търговски директор в БНК ООД – официален вносител на топ брандовете Албер Бишо и Шато Десклан.

„Заради спецификата ми на работа, съм обиколил целия свят и съм влизал в най-известните и елитни магазини за алкохол. Затова без колебание мога да заявя - „BILYANA“ е в топ 5 на тези специализирани места в Европа. Тук откриваме не просто разнообразие от продукти, а картина на света, представяща уникалните за всеки регион напитки-шедьоври на дестилерията и винопроизводството ”, категоричен е Костадин Мицин.

„Всеки Бранд Амбасадор би се гордял да види своя продукт в селекцията на магазин „BILYANA“, коментира Костадин Мицин. Той има безспорна висока експертиза, с над 20 години опит зад гърба си. Той е и сред най-разпознаваемите хора в България, когато говорим за необятната тема „Вино“. Бил е  жури в националния формат „Вино на годината“, провел е стотици обучения в страната и има голям принос за развиването на вино културата в България. Имал е честта и привилегията да се учи от  най-известните уайнмейкъри в Италия и Франция, сред които – Патрик Леон (Шато Мутон Ротшилд), Ален Серво (Албер Бишо), Жаки Бартелме (Шато Албер Ман), д-р Емилио Ротоло (Скиопето), Стефано Пола (Андрола) и др.

На бара за презентации в „BILYANA“ експертът Костадин Мицин (вляво) презентира пред гости вина от френски и италиански тероари. В дегустационния подбор бе и розе Дес Клан, създадено от 100% самоток на гроздови зърна сортове Гренаш, Рол и Сира, брани и слектирни с изключителна прецизност в Шато Desclans в месността Кот дьо Прованс.

Във винения хъб на „BILYANA“ сами ще се убедите, че е концентрирано многообразие без аналог. В енотеката ще откриете впечатляваща колекция от редки и отлежали вина от различни краища на света, съхранявани при идеални условия.

Розето е напитката, която много хора свързват с лятото и това е напълно нормално, тъй като вината изглеждат изключително свежо със своя цвят и ненатрапчив плодов аромат. Розето е  пивко и леко вино. Всичко това го прави предпочитано за консумация през топлите месеци. В магазин „BILYANA“ ще откриете вашето розе с цвят на залез.
Енотеката е заредена с разфасовки от 250 мл. до бутилки от 15 литра 
Тези бестселари са задължителни за винената листа на много престижни ресторанти. Но тук можете да ги закупите на преференциални цени
Розовият цвят на това пенливо вино е прекрасен, а вкусът му по нищо не отстъпва на доказаните брандове. За предпочитащите да консомират напитки с 0,00% алкохол, бутилките на French bloom са истинска находка
За търсещите подходящ подарък за личен или корпоративен прзник, магазин „BILYANA” в Несебър е точното място
Всички налични бутилки червено вино Ред Чърч Гранд Соверейн са собственост на магазин „BILYANA“. А отлежалото на дъното на морето Dogma Bleck Sea, е достойна находка за всеки ценител

Влизайки в „BILYANA“, дори за лаиците става ясно, че се намират в едно много специално място. Веднага ще ви направи впечатление дегустационният кът. Кожените мебели в стил „Честърфилд“ са еталон в интериора и всеки ги асоциира с изискана среда и декадентски стил на живот. Тук тази класика също остава вярна на себе си и предразполага към следващата стъпка… може би отваряне на една от селектираните бутилки Macallan или японските брандове HIBIKI и Yamazaki. В „BILYANA“ ще откриете пълната селекция от легендарните напитки, любими на ценителите.

В зоната за най-виск клас питиета 40-годишният Glenfiddich сюрпризара. Той е предоставен екслкузивно на Bilyana Deluxe. Тук всеки запознат загубва дар слово, защото дори за запалените колекционери е изтинско предизвикателство да я получат.

Пътешествието на всеки посетител в този свят на изтънчените напитки може да започне и от редовете с висококачествените „Grey Goose”, “Mayfair”, “Ramsbury” и още над 200 марки водка – бестселъри и лимитирани серии, които можете да откриете единствено тук и никъде другаре България. От магазина подчертават, че не говорим единствено за висок ценови клас. В „BILYANA” ще откриете истински находки за всеки бюджет.

Тези, за които напитката през този и всеки друг сезон е ДЖИН, също ще открият любими, нови и неочаквани предложения. Най-голямата компилация в България се намира в  „BILYANA“. Над 150 вида джин привличат с оригинални опаковки и богатство от цветове и вкусове

Друга шарка, рисуваща пъстрата картина, за която ни говори и Костадин Мицин, са анасоновите напитки. Узото не е само Plomari, видя репортер на Флагман.бг. Тук разнообразието също е впечатляващо.

В същия ценови клас, като най-популярния бранд узо в България, ще откриете и друга висококачествена напитка - „Витос“. Това узо е много красиво, със своите шест различни вариации на етикет, меко и леко на вкус
Вече не е необходимо да пътувате до Италия за да опитате качествено Лимончело. Сладкият ликьор, със своята свежест, е сред предпочитаните напитки през лятото. В „BILYANA” ще го откриете и то е „Bottega”, “Strega”, crema “Cellini” и много други

Гърция, Франция, Шотландия, Япония… ето, че се приближихме и до Италия, местейки погледа си от ред на ред. 

Селекцията ГРАПА е изненада за разбирачите и предизвикателство за тези, които все още се учат да ценят тази гореща течност от Апенинския полуостров.

Грапата е огън питие, предизвиква ви и да се умелите

Околосветското пътешествие в „BILYANA“ продължава с часове - 1800 вида вина, 200 вида водка, 150 вида джин, 800 вида уийски, са само част от предложенията. За помощ се доверете на компетентния и обучен екип от консултанти. Всеки от тях ще ви насочи към най-подходящата за Вас напитка, с която да изненадате любим човек или да доставите наслада на самите себе си.

Остава да ви кажем единствено Наздраве, Cheers, Salud, Prost, Kanpai, Santé, Viva….

Разгледайте и още интересни предложения в ГАЛЕРИЯТА ни. Селекциите джин, ром, коняк, текила, ликьори, уиски, пенливи вина... ще ви замаят главата още преди да сте решили, от кое първо да опитате.

За никого не е тайна, че „BILYANA“ е лидер на пазара в Слънчев бряг, Несебър и региона. Семейната компания е с над 30-годишна история и има изградени дългогодишни партньорски отношения с дистрибутори и производители на алкохол от цял свят. Ето защо, цялата фасада е брандирана от Glenfiddich. Високо бюджетното изпълнение е подарък за новия обект. Лейбълът прави този жест, който символизира доверието между двете компании и сигурност в успеха на ексклузивния Deluxe проект.
Bilyana Deluxe сe намира на главния път посока Стадиона, ул. „Хан Крум“ 49, 8230 Несебър

 




В категории: Бизнес , Несебър


Разкри дали са заедно
Разкри дали са заедно 06/10/2024, Неделя 16:40 0
Сняг заваля на Мусала
Сняг заваля на Мусала 06/10/2024, Неделя 16:02 0
България Всички новини
Сняг заваля на Мусала Сняг заваля на Мусала Според прогнозата на НИМХ над планините облачността ще бъде променлива, по-значителна над Родопите и над централните и източни дялове на Стара планина Ф-Студио: Тодор Байчев от „БСП Обединена Левица“ обясни защо трябва да се гласува Ф-Студио: Тодор Байчев от „БСП Обединена Левица“ обясни защо трябва да се гласува Негласувайки, хората стимулират производството на следващи извънредни избори, казва вторият в листата на коалицията Тодор Байчев Лекар съветва кога е най-подходящо да се ваксинираме Лекар съветва кога е най-подходящо да се ваксинираме Октомври е месецът, в който трябва да подсилим имунитета си за есенно-зимния сезон Глиган албинос е отстрелян от ловна дружинка (СНИМКА) Глиган албинос е отстрелян от ловна дружинка (СНИМКА) Местни авджии обясняват, че не помнят досега глигански трофей в бяло Пари за Девата, а Рибите да внимават, защото рискът да загубят е голям Пари за Девата, а Рибите да внимават, защото рискът да загубят е голям  Хороскоп за деня – 6 октомври 2024, неделя  Хванаха с дрога Марто Машата, който заплаши да забие нож в гърлото на 3-годишния си син Хванаха с дрога Марто Машата, който заплаши да забие нож в гърлото на 3-годишния си син През 2017 г. Мартин Жеков държа заключени в апартамента си близо 20 часа малкото си момченце и собствената си майка 6 причини, поради които мъжете напускат жена, дори тя да изглежда перфектна 6 причини, поради които мъжете напускат жена, дори тя да изглежда перфектна Мъжете често ценят своята независимост и когато усетят, че една връзка отнема свободата им, започват да мислят за изход 7 знака, че мъжът ви винаги ще бъде верен 7 знака, че мъжът ви винаги ще бъде верен Много хора гледат назад към минали връзки с приятни спомени, а някои дори поддържат приятелства с минала любов. Но мъдрите хора се пазят от прекалено много общуване с бивши Тези зодии са най-добрите бивши Тези зодии са най-добрите бивши Имате късмет, ако сте били във връзка с тях Рецепта за веган брауни с банан и тахан Рецепта за веган брауни с банан и тахан Здравословен сладкиш
Ревнивец с нож уби културист с 10 удара в гърдите Ревнивец с нож уби културист с 10 удара в гърдите Мария открива трупа на любимия си, потънал в кръв Тръмп се завръща на мястото, където едва не бе убит Тръмп се завръща на мястото, където едва не бе убит На митинга ще присъства и милиардерът Илон Мъск „Тойота“ прекратява спонсорството за прояви на ЛГБТ „Тойота“ прекратява спонсорството за прояви на ЛГБТ Това се случи след разкрития, че тя финансира кампании за смяна пола на децата Загърбиха ли враждата си Загърбиха ли враждата си За момента публично известната среща между тях е само една - през 2019 г Край на кастрациите! Ще има ваксина Край на кастрациите! Ще има ваксина яма упойка, нито хирургическа процедура, само обикновена инжекция Стоян Копривленски готви нов подвиг в Япония, вече е световна звезда! Стоян Копривленски готви нов подвиг в Япония, вече е световна звезда! Победата е 4-а поредна за Стоян Копривленски в Япония под банера на K-1 Изповяда се за дрогата Изповяда се за дрогата Според хитмейкъра по това време той се е чувствал сякаш умира Разведе се заради турски милионер Разведе се заради турски милионер Турският богаташ е на 35 години и е един от най-заможните в Истанбул И Гърция не може да се справи с българската мафия И Гърция не може да се справи с българската мафия Журналистическо разследване разкрива, че тези престъпни организации проникват в местния бизнес, включително в нощни клубове и туристически предприятия, като често използват фалшиви самоличности Раздели се с богатото си гадже Раздели се с богатото си гадже За раздялата на Бети с бизнесмена Борислав Борисов започна да се шушука още в началото на септември
Румен Радев, президент Румен Радев, президент Няма пряка заплаха за България от конфликта в Близкия изток, но рискът от терористични атаки се повишава Виц на деня Виц на деня - Мамо, тука мирише на парфюма на тати! - възкликна малкият Иванчо, докато с майка му минаваха покрай кръчмата... Виц на деня Виц на деня - Докторе, с разстройство мога ли да пия ракия?
- Аз с вода я пия, ама щом така ти харесва...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Гостите разбраха намека, че е време да си ходят, едва когато станах да отвържа кучето.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева-Бакалова
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори