×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Делото „Дебора“ е пренасочено за 30 юли
  • Двама души загинаха при поройни дъждове в Турция
  • От днес се подават заявления за кандидатстване на учениците след 7 клас
  • Четирима души пострадаха при катастрофа на пътя Русе-Бяла
  • Израелски танкове щурмуваха квартали на Газа
  • Силна буря удари Словения
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Коя е следващата 100Х криптовалута?


Коя е следващата 100Х криптовалута?
Ключови думи: криптовалута, Pepе, Dogwifhat
05 Юли 2024, Петък, 12:24 ч.

 

Много често в крипто средите се чуват редовни призиви за “новата 100Х криптовалута”, като за това има резон - много от криптовалутите скочиха повече от 100 пъти, а някои от най-пресните примери са Pepe и Dogwifhat.

Докато много инвеститори са привлечени от криптовалутите поради техните иновации и технологии, може да се каже, че основната привлекателност е потенциалът за големи печалби. В резултат на това все повече и повече хора търсят следващата 100Х криптовалута.

Купете Pepe Unchained

Какво значи 100Х криптовалута?

Преди да се потопим по-дълбоко в темата, нека дефинираме какво точно означава 100Х криптовалута. Това е криптовалута, която има ръст в цената си от 100 пъти. Възвръщаемостта в случая е от 10000%. Например превръщането на $10,000 в $1 милион или $1000 в $100 000 би се считало за 100Х възвращаемост. 

Много хора намират за невъзможно да устоят на перспективата да открият следващата 100Х криптовалута. Но широкият и често нестабилен свят на криптовалутите изисква изчислена стратегия. Постигането на такава астрономическа възвръщаемост изисква идентифициране на крипто активи с огромен потенциал за растеж и инвестиране в тях в точното време.

Трябва да оцените фактори като популяризирането на криптовалутата, значителната подкрепа на общността на проекта и основната технология, размера на пазара, индустрията, към която се стреми, и факта, че е листвана на значими борси. Всички тези фактори биха могли да допренесат цената на една валута да скочи 100 пъти.

Има ли примери за подобни криптовалути?

Dogecoin беше първият меме койн, създаден още в края на 2013 г. Чрез подкрепата на голяма онлайн общност, която включва Илон Мъск, Марк Кюбан и Снууп Дог, стойността на меме токена се повиши неимоверно много.

Най-високата достигната цена за всички времена е $0,7376, а най-ниската такава - $0,00008547. Възвръщаемостта на инвестициите за ранните инвеститори е била около 89 841% към септември 2021 г.

Друг пример за 100Х криптовалута е Dogwifhat (WIF), който е друг меме койн, вдъхновен от Doge. Токенът стартира през ноември 2023 г. на блокчейна Solana и беше незабавен хит сред феновете на меме койни.

Първата му регистрирана цена беше $0,000001366. Стойността му скочи до безпрецедентен връх в края на март 2024г., надхвърляйки $4,85.

Има ли нови криптовалути с потенциал за голям ръст?

Инвеститорите винаги са нащрек за следващия голям скок в стойността сред по-малко известните криптовалути. С потенциална възвръщаемост, варираща в огромни граници, инвеститорите винаги търсят койни, които биха могли да умножат инвестицията от 50 до 100 пъти.

Shiba Shootout

Shiba Shootout се очертава като завладяващ претендент, ако сте в търсене на 100Х крипто проект. Той събра $493,000 до момента в своята предпродажба, което е добър знак, че има инвеститорско доверие.

 

В момента токенът е в предварителна продажба и ако купите и стейкнете $SHIBASHOOT днес, ще получите над 2000% годишна доходност. Той също така предлага реферална програма, при която за всяка нова регистрация и референтът, и новият член получават $SHIBASHOOT токени.

Друг начин да печелите $SHIBASHOOT токени е чрез споделяне на крипто истории. Това са само малка част от предимствата на този проект. Текущата цена на тази потенциална криптовалута е $0,0194.

Купете Shiba Shootout

Pepe Unchained

Друг топ меме токен със 100-кратен потенциал за растеж е Pepe Unchained ($PEPU). Благодарение на качествата си от слой 2, Pepe Unchained предлага високи скорости на транзакции и намалява транзакционните разходи.

Едновременно с това намалените транзакции по основната мрежа намаляват и таксите за газ. По този начин притежателите на токени могат да приберат по-голям дял от наградите. Намалените разходи позволяват на Pepe Unchained да предлага и огромни награди за залагане.

Поради тези причини Pepe Unchained може да скочи със 100 пъти след предварителната си продажба. В момента токенът е на цена от $0.0082596.

Купете Pepe Unchained

Solama

Solama е друг интересен крипто проект, който има потенциал за голям ръст. Той вече скочи с 50Х, което е знак, че една част от потенциала е реализирана. Solama си остава един от перспективните меме койни, а дори 2Х скок в цената ще го направи 100Х токен. 

Solama вече успя да влезе в списъка на множество борси като Bitmart, Bitrue, CoinEx и MEXC. Благодарение на своята ангажирана общност и постоянните усилия, крипто проектът набра достатъчно сили, за да вдъхне доверие на инвеститорите, които вярват, че нов голям скок е постижим.
Тук проблемът е, че според някои анализатори големият ръст вече е направен, което го прави една идея по-малко перспективен от другите две криптовалути в списъка.

Купете Shiba Shootout


В категории: Бизнес


Коментари
Мълния удари самолет
Мълния удари самолет 08/07/2024, Понеделник 11:21 0
Флагман.БГ Какво си татуира на ръката тази българка Какво си татуира на ръката тази българка 08/07/2024, Понеделник 10:11 8
Флагман.БГ Загина най-известният български екстрасенс Загина най-известният български екстрасенс 08/07/2024, Понеделник 10:00 1
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Лудост! Шофьор хвърчи с 285 км/ч на АМ "Тракия" Лудост! Шофьор хвърчи с 285 км/ч на АМ "Тракия" Полицаите не спират такива, а онези с голфове, астри и пежота, глобяват ги за фарове или аптечки, гневни са потребители в социалните мрежи  Тя е дъщеря на президента и ще изгрее като любимата на Гунди Тя е дъщеря на президента и ще изгрее като любимата на Гунди Дарина Радева е звездата в новия български филм Да свалиш рускиня беше 1 точка, а скандинавка - 5 точки Да свалиш рускиня беше 1 точка, а скандинавка - 5 точки Спомените на един спасител Дете пострада при катастрофа с пиян шофьор на пътя Бургас-Варна Дете пострада при катастрофа с пиян шофьор на пътя Бургас-Варна Детенцето е син на водача на хондата и е седяло в обезопасителното столче на задната седалка, получило е натъртвания Млад мъж почина в ареста при мистериозни обстоятелства Млад мъж почина в ареста при мистериозни обстоятелства От полицията в Ямбол казват само, че момчето е задържано в събота и няколко часа по-късно е починало Какво си татуира на ръката тази българка Какво си татуира на ръката тази българка Показа се на плажа и шокира мнозина  Загина най-известният български екстрасенс Загина най-известният български екстрасенс Почина при катастрофа  Проговори майката на пребития студент от охранител в Созопол, ще го хранят цял месец със сламка Проговори майката на пребития студент от охранител в Созопол, ще го хранят цял месец със сламка  Биячът още се издирва  Китайските ментета поскъпват? Налог ще спасява потребителите от злополуки Китайските ментета поскъпват? Налог ще спасява потребителите от злополуки Богомил Николов от Асоциация „Активни потребители“ предупреди, че електроуредите, купени от Интернет, може да ви запалят къщата Извънредно! Екшън до Морската градина на Бургас, изнесоха с линейка млад мъж Извънредно! Екшън до Морската градина на Бургас, изнесоха с линейка млад мъж Пострадалият изглежда много пиян, уточнява се как е пострадал 
Льо Пен заговори за бъдещето след изненадващата загуба на крайната десница Льо Пен заговори за бъдещето след изненадващата загуба на крайната десница Тя коментира, че вижда в резултата от изборите във Франция семената на утрешната победа Туск щастлив от победата на левите, а депутат коментира, че сега Франция може да се утеши само с Мбапе Туск щастлив от победата на левите, а депутат коментира, че сега Франция може да се утеши само с Мбапе "Най-лошото беше избегнато", заяви Нилс Шмид, външнополитически говорител на социалдемократите на канцлера Олаф Шолц  Бой и палежи във Франция след победата на левицата Бой и палежи във Франция след победата на левицата Маскирани бандити предизвикаха сблъсъци с полицията и насилие в няколко града Скорпионът да внимава със заблудите, а Лъвът да си пести енергията! Скорпионът да внимава със заблудите, а Лъвът да си пести енергията! Хороскоп за деня – 8 юли 2024, понеделник Изненадващи резултати на изборите във Франция Изненадващи резултати на изборите във Франция Нито един блок няма да има мнозинство "Промяната" отхвърли идеята на ДСБ за "технически кабинет" "Промяната" отхвърли идеята на ДСБ за "технически кабинет" ДБ заговори за правителство "Анти-Пеевски", но ПП реши, че няма условия за създаване на кабинет Паркинсон специалисти посетили Белия дом заради Байдън 9 пъти за година Паркинсон специалисти посетили Белия дом заради Байдън 9 пъти за година Дебатът между президента и Доналд Тръмп преди дни отключи серия от атаки към действащия държавен глава, който довчера се ползваше с преференции в медиите, въреки липсата му на когнитивни способности Новият Биг Брадър ще е по-различен отвсякога Новият Биг Брадър ще е по-различен отвсякога Водещи ще бъдат Башар Рахал и Александра Богданска Защо пребиха двама полицаи в затънтено село в Северозапада Защо пребиха двама полицаи в затънтено село в Северозапада Полицаите били блъскани и удряни по главата и гърба Голям пожар нанесе щети на складовете на "Българска роза" Голям пожар нанесе щети на складовете на "Българска роза" Наложи се временно да бъде спрян влакът София – Бургас
Доц. Георги БЪРДАРОВ Доц. Георги БЪРДАРОВ 40% от България е "демографска пустиня" Виц на деня Виц на деня - Помниш ли кога ти е било най-обидно в живота?
- Когато един ден бях на работа и получих СМС от съседа, да правя по-тихо с*кс!
Виц на деня Виц на деня Скъпа, защо си гола?
- Представи си, че това ми е еротичното бельо.
- Да беше го изгладила малко, а...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук След 6 месеца КАТ започват акция "ЗИМА". А за акция "ДАВА", ще почакаме...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори