×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Водачът на лейбъристите Киър Стармър ще бъде новият премиер на Великобритания
  • Отварят още един участък от магистрала „Струма“
  • Тревога в Гърция за гръмотевични бури и градушки
  • Откриха три гроба под Бетонния мост в Пловдив
  • Бразилската полиция е обвинила бившия президент на страната Жаир Болсонаро в пране на пари
  • „Хамас“ направила значителни корекции в позицията си по освобождаване на заложниците
  • Руските депутати няма да могат да пътуват свободно в чужбина
  • Изслушват Димитър Главчев в парламента
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

25-годишна красавица почина след жестоко падане в асансьор


03 Юли 2024, Сряда, 14:24 ч.
Автор: Флагман

Бащата на младата жена я е потърсил по телефона, но чул, че мобилният апарат звъни в асансьорната шахта

25-годишна жена почина след жестоко падане в асансьора на сградата, в която живее. Инцидентът се е случил в понеделник сутрина в Италия.

Както всеки ден, Клелия Дитано извикала асансьора на етажа си. Вратите се отворили и тя директно влязла вътре, без да забележи, че движещата се кабинка е спряла три етажа по-надолу. 25-годишна жена паднала фатално и починала от удара.

Бащата на младата жена я е потърсил по телефона, но чул, че мобилният апарат звъни в асансьорната шахта. Мъжът се е свързал със службите за спешна помощ.

„Веднага ми стана ясно, че нещо се е случило“, коментира бащата, цитиран от Corriere della Sera. Няколко часа по-късно тялото на Клелия е изнесено навън.

В момента италианските власти разследват как се е стигнало до инцидента.

„Предполагаме, че системата за заключване не работи, тъй като вратата трябва да се отваря само когато кабината е на етажа“, посочва следовател пред местни медии.

„Тя беше слънчево момиче. Имаше много мечти, искаше да получи шофьорска книжка, да бъде независима, да се омъжи. Сега тези мечти са разбити“, коментира бащата на младата жена.

Никога досега не е имало такива проблеми с асансьора.


В категории: Животът


1
Коментара
1
Коментара по темата
1.
Кон с капаци
03.07.2024 16:52:53
3
0
Тъй ще е, като не гледаш къде вървиш.. Тц тц
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Екоминистърът дойде изненадващо в Созопол, показаха му състоянието на остров Св. Кирик Екоминистърът дойде изненадващо в Созопол, показаха му състоянието на остров Св. Кирик Ще се размърда ли най-накрая държавата От майка към дъщеря: 4 важни съвета за любовните срещи От майка към дъщеря: 4 важни съвета за любовните срещи Запознанствата са по-лесни, ако не ги приемаш (или себе си) твърде сериозно Страх от интимност? Ето как да го преодолеем Страх от интимност? Ето как да го преодолеем Признаците, по които да разпознаем, че се страхуваме от близост Зодии, които обичат  да си хвърлят парите на вятъра Зодии, които обичат да си хвърлят парите на вятъра Вие сред тях ли сте  Стотици деца наблюдават зрелищни полицейски демонстрации в Бургас Стотици деца наблюдават зрелищни полицейски демонстрации в Бургас Пред ентусиазираните малчугани работещите в структурите на МВР показаха своето оборудване, автомобили и техника Най-вкусният бананов пай с пухкава заливка, ще искате още и още Най-вкусният бананов пай с пухкава заливка, ще искате още и още Вижте рецептата Как да отблъснем комарите у дома и в градината Как да отблъснем комарите у дома и в градината Можем да отблъснем и да се справим с досадните комари и с натурални средства. Ето как Който много мрънка - остарява бързо Който много мрънка - остарява бързо 4 неща, които ви рязко ви състаряват Само Бог и професионалистите от "Сърце и мозък" спасили живота на Наталия от влакчето на ужасите в Слънчев бряг Само Бог и професионалистите от "Сърце и мозък" спасили живота на Наталия от влакчето на ужасите в Слънчев бряг Тя вече е извън опасност и вече е в съзнание, приведена е в гръдна хирургия до пълното й възстановяване Гери-Никол бясна, бившият й глези новата с "Порше" Гери-Никол бясна, бившият й глези новата с "Порше" ММА боецът Дани Илиев влюбен в екзотична секси лекарка
10 ясни знака, че на хоризонта се задава глобална война 10 ясни знака, че на хоризонта се задава глобална война САЩ, Русия, Украйна, Иран, Хизбула, Израел - много варианти и малко алтернативи за мир Майка загина пред погледа на децата си, след като оплете дрехите си в кабела на кабинков лифт и падна от 150 м височина Майка загина пред погледа на децата си, след като оплете дрехите си в кабела на кабинков лифт и падна от 150 м височина На мястото на инцидента веднага бил изпратен хеликоптер, както и планински спасители, които след продължително търсене открили тялото ѝ Най-голямата морска надпревара на над 50 килови яхти ще се проведе тази събота в Бургас Най-голямата морска надпревара на над 50 килови яхти ще се проведе тази събота в Бургас Рали „Ветроходство и приятели“ е единствената в България регата, в която може да участва всеки желаещ ветроходец, доброволец и екипаж Гривни за 50 бона, а маникюрът – тотал щета Гривни за 50 бона, а маникюрът – тотал щета Освен че си е направила видимо нескопосана ноктопластика, Тита скоро не я е подновявала и ноктите й доста са израснали в основата О, боже! Тя е жената на най-богатия в света О, боже! Тя е жената на най-богатия в света Тунингованата Лорън Санчес шокира с целулитно тяло Изцепката с трибагреника я докара до антидепресанти Изцепката с трибагреника я докара до антидепресанти Единствената ѝ компания била майка ѝ, като само с нея се отпускала да говори Беше една от най-красивите, а днес прилича на мъж Беше една от най-красивите, а днес прилича на мъж След като моделката стана на 50 е предприела не една или две пластични корекции, за да се подмлади, но не й се е получило, а напротив Едва не загуби живота си в катастрофа Едва не загуби живота си в катастрофа Футболен турнир в Бургас стартира в тон с европейското Футболен турнир в Бургас стартира в тон с европейското Двубоите ще се играят на Спортен Комплекс "Звездичка Арена" , "Диалог Арена" и игрищата в Университет "Проф.д-р Асен Златаров" Това е новият премиер на Великобритания Това е новият премиер на Великобритания 58-ият министър-председател Киър Стармър произнесе първата си реч
Иво СИРОМАХОВ Иво СИРОМАХОВ Партия "Величие" трябва да се прекръсти на "Том и Джери"
Виц на деня Виц на деня - Скъпа вече сме женени, кажи колко мъже си имала?
- Обаче няма да се сърдиш!
- Добре, няма.
- 7.
- В смисъл... аз съм 7-ми?
- Не ти си 4-ти.
Виц на деня Виц на деня - Иване, къде си?
- Играя си с децата на двора.
- Прибирай се веднага вкъщи, аз съм дала 1000 лева за компютър, той ще ми играе на ДВОРА.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Аз чуждото го не ща, само моето си искам - на когото и да е то
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори