×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Водачът на лейбъристите Киър Стармър ще бъде новият премиер на Великобритания
  • Отварят още един участък от магистрала „Струма“
  • Тревога в Гърция за гръмотевични бури и градушки
  • Откриха три гроба под Бетонния мост в Пловдив
  • Бразилската полиция е обвинила бившия президент на страната Жаир Болсонаро в пране на пари
  • „Хамас“ направила значителни корекции в позицията си по освобождаване на заложниците
  • Руските депутати няма да могат да пътуват свободно в чужбина
  • Изслушват Димитър Главчев в парламента
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Разрив между Пеевски и Доган! Сокола настоява ДПС да не подкрепя правителство с мандат на ГЕРБ


Разрив между Пеевски и Доган! Сокола настоява ДПС да не подкрепя правителство с мандат на ГЕРБ
Има разрив в отношенията между Делян Пеевски и Ахмед Доган, каза Рамадан Аталай
Тема в развитие
виж още
скрий
03 Юли 2024, Сряда, 09:01 ч.
Автор: Флагман.бг

Надявам се колективно да се вземе решение и да уважат почетният ни председател, каза Рамадан Аталай

ПГ на ДПС в момента решава дали да подкрепи правителството на ГЕРБ. Има разпореждане от почетния председател Ахмед Доган да не се подкрепя кабинета „Желязков“. Това каза в „Тази сутрин“ по бТВ Рамадан Аталай. Той сподели, че не той е превратаджия в движение, а самият му председател Делян Пеевски като изтъкна, че има разрив в отношенията между него и Сокола. 

„Доган предлага да не подкрепяме правителството поради това, че не сме поканени на разговори, не са подписани коалиционни споразумения, не са описани програми и няма никаква визия за развитието на държавата“, заяви Аталай. 

Той сподели, че след разговора му с Делян Пеевски в петък, са се развили бурни събития. Дотогава бил наричан от председателя на партията приятел. „След това станахме превратаджии. Кой е такъв обаче, като под натиск и със сила се опитваш да промениш мнението на обществеността, включително и на членовете на общинските съвети?“, попита Аталай.

„По всяка вероятност има обещания за служби. Така се случи със заместник-областният председател в Пловдив. Когато вече областната структура с т.нар. областен председател решиха, че трябва да свалят доверието от мен, имаше поголовен натиск“, добави той.

На въпроса дали Пеевски уволнява без знанието на Доган той отговори, че новият председател се разпореждалл с партията като с лична фирма и отстранявал хората, които са близки на Сокола. Това не го казвам само аз, но и почетният ни председател, подчерта той.

„Спорът не е между мен и Делян. Той е принципен за това как може да се управлява партията“, уверява Аталай. 

„Позволявам си с разрешението на Доган да ви предоставя имейлът, който той е изпратил на Делян Пеевски. В него пише, че при създалата се ситуация ДПС трябва да има ясно изявени председатели както за партията, така и за парламентарната група – Чакъров и Пеевски, което означава съпредседателско участие в преговорния процес. Общите решения трябва задължително да са с два подписа. В евентуално коалиционно правителство всичко трябва да се лигитимира с подписите на двамата съпредседатели“, обясни той.

След този имейл прекъснали контактите с Доган и при срещата си с Делян Пеевски депутатът го помолил да направи всичко възможно да възстанови взаимоотношенията и контактите си с него. Настоявал дори пред него да се обади на основателят на ДПС. 

„Прекъсването на принципните действия и едноличното управление притеснява Доган. Не функционират органите на партията – централният съвет и оперативното бюро.“, каза още Аталай.  


В категории: Политика


Флагман.БГ Изхвърлиха ги от квартирата Изхвърлиха ги от квартирата 05/07/2024, Петък 16:00 1
11
Коментара по темата
11.
Asss
03.07.2024 11:39:22
0
2
И най -големите боклуци могат да свършат нещо полезно за хората . ПееФ ще разбие ДПС така , както Корни размаза великата БСП
10.
*********
03.07.2024 11:20:35
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
9.
До 7
03.07.2024 10:48:03
0
4
Да… в легнало положение с краката напред! Той не може просто ей така да изхвърчи, ще бъде убит!
8.
Добри
03.07.2024 10:47:08
1
9
Дрън дрън Соколски приказки. Много години Доган беше свикнал да управлява от сцената или задкулисно, но думата му да е закон. Тъй като е бандит от класа, сложи друг бандюга на председателското място. Да, ама дебелото момче си е просто крадец и реши да открадне най - милото на Сокола и с авера си Боко от зайчарника да доразкостят държавата. Доган се усети, че му крадат власта и подменят хората му и скочи.
Сега, ако иска да върне и властта си и достойнството пред съпартийци и гласоподаватели на ДуПиСе, да вземе да изкара на показ кирливите ризи на Делян през годините. После ще лъснат и тези на Банкянския, и дано след това България тръгне напред.
7.
Zаедност Ортакьой
03.07.2024 10:30:00
1
9
Рамадан Аталай сина му Ревин Аталай и съдружника им Цвенан Цветанов(екс ГЕРБ мвр министър) печелят поръчка от 200 МИЛИОНА ЛЕВА за строеж на ограда ро БГ-Турската граница с цена 4÷5 ПЪТИ над пазарните цени тоес ощетили да БГ хазна със минимум 140 МИЛИОНА лева
И това е само 1 сделка
Представите си видните ДРСлидери какви огромни средсгва лапат от и смучат от БЕДНИЯ бг народ
Хиледи такива сделки с Язовири,изнсен милиони кубици Дървен материал,ЕС субсиди за милиарди в Земеделие,Далавери с ТЕЦове ВЕЦове студен резерв,БУСфирми Строителство Източване на милиард от Здравеопазване,трафик на цигари наркотици,обществени поръчки в Турско езични общини
БЪЛАРСКИЯ народ е превзет от 1 ОПГ мафиотска шайка на която като по Османско робсгво ПЛАЩА нон стоп кръвен данък ДЕВШЕРМЕ на еничарите щато видиш ли ТЕ били гаря
анция за Етнически мир и евлоатлантическо ориенталски рахат на Държавата което НЕ може и НЕ требва дя продължава ако не искаме стопяване и демографски срив на БГ народ
Не може да поливаш обилно "плевели-табак" и дя чакаш добра реколта от плодове и зеленчуци
Точно тва прави БГ държава полива ПЛЕВЕЛА на ДПС
6.
Чичо
03.07.2024 10:12:08
1
17
Става интересно. Да видим, Дебелия дали ще изхвърчи от партията.
5.
Всички сме дъ пъ съ
03.07.2024 10:04:13
4
13
Доган може да е мафиот, но вижда, че държавата отива на зле под ръководството на буци, гуци и компания. И е прав! Само слепец не би видял.
4.
Марк Твен
03.07.2024 09:45:09
0
10
3. Сещаме се. На това разчитаме, за това работим, за това мечтаем. Сараите да паднат. Това е едничко и задължително условие, фундаментално, за излизане от блатото. Логика всяка оставете. Разсъждавайте си на глас, но кой да мисли има! Този който действа.
3.
Николай Марков
03.07.2024 09:24:58
3
18
Май ще излезе прав като каза ,че до лятото няма да има ДПС . Някой сеща ли се за тези негови думи предвид всичката помия ,която се бълва от всички медии .
2.
Общо взето
03.07.2024 09:22:42
1
16
Доган не е основател на ДПС . Когато кумчо вълчо остарее става за мезе на чакалите .
1.
МТ
03.07.2024 09:20:29
1
12
"Става нещо. Нещо се случва."
"Ще ги бием в тяхната собствена игра. Собтствена игра. Игра. Граа-Граа!"
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Граничните задържаха на софийското летище трима монаси, близки на Далай Лама, зовем Главчев незабавно да се намеси Граничните задържаха на софийското летище трима монаси, близки на Далай Лама, зовем Главчев незабавно да се намеси Стотици бургазлии и гости на града очакват с нетърпение визитата им заради уникални 3-дневни събития, свързани с духовността на Хималаите Старозагорският ТИР сякъл пътя на градския автобус в Бургас, навлязъл рязко в буслентата (ВИДЕО) Старозагорският ТИР сякъл пътя на градския автобус в Бургас, навлязъл рязко в буслентата (ВИДЕО) На място на инцидента е директорът на „Бургасбус” ЕООД Зомбори и Бабинова оженени тайно? Зомбори и Бабинова оженени тайно? Актрисата намекна, че вече  ще носи двойна фамилия - Бабинова-Зомбори Карнобатски бизнесмен опита  да завземе държавно летище, струпа бали слама на пистата Карнобатски бизнесмен опита да завземе държавно летище, струпа бали слама на пистата В късния следобед вчера, без да попита представителите на Земеделска кооперация "Житен край", които поддържат обекта, поставил няколко дузини бали и днес аеропортът осъмна в граждански протест Извънредно! ТИР блъсна градски автобус в Бургас, има пострадали Извънредно! ТИР блъсна градски автобус в Бургас, има пострадали Инцидентът стана на бул. "Тодор Александров" Кметът на Несебър представи проекта за благоустройството на кв. "Възела" в Слънчев бряг Кметът на Несебър представи проекта за благоустройството на кв. "Възела" в Слънчев бряг В плановете на общината са залегнали детска и спортна площадка, фитнес на открито и кът за тихи игри; ще бъде изпълнен проект за ново улично осветление и оформяне на пешеходни зони Искате ли да видите най-гигантските охлюви Искате ли да видите най-гигантските охлюви Експозиционен център "Флора Бургас" ще бъде домакин на изложба на гигантски африкански охлюви Колко ще спечели за месец Колко ще спечели за месец Заработва колосалната сума от 145 хил. лева Как живее днес жената от двулевката Как живее днес жената от двулевката Хората трябва с гордост да приемат еврото, казва Кина Гърбова Защо се скараха Защо се скараха „Свързва ни добро приятелство, бяхме и съдружници. Всеки поотделно постигна, каквото искаше, не успяхме обаче да открием формулата да го направим заедно“, заяви популярният актьор
Изцепката с трибагреника я докара до антидепресанти Изцепката с трибагреника я докара до антидепресанти Единствената ѝ компания била майка ѝ, като само с нея се отпускала да говори Беше една от най-красивите, а днес прилича на мъж Беше една от най-красивите, а днес прилича на мъж След като моделката стана на 50 е предприела не една или две пластични корекции, за да се подмлади, но не й се е получило, а напротив Едва не загуби живота си в катастрофа Едва не загуби живота си в катастрофа Футболен турнир в Бургас стартира в тон с европейското Футболен турнир в Бургас стартира в тон с европейското Двубоите ще се играят на Спортен Комплекс "Звездичка Арена" , "Диалог Арена" и игрищата в Университет "Проф.д-р Асен Златаров" Това е новият премиер на Великобритания Това е новият премиер на Великобритания 58-ият министър-председател Киър Стармър произнесе първата си реч Какво е наследството на тази мъртва звезда от "Приятели" Какво е наследството на тази мъртва звезда от "Приятели" Над 120 млн. долара  20 хил. евро глоба за гръцки хотел, привличал клиенти с папагали 20 хил. евро глоба за гръцки хотел, привличал клиенти с папагали Това било неправомерна експлоатация на птици Спряха бус с мигранти Спряха бус с мигранти В момента се работи по случая, допълват от ОД на МВР Подиграваха й се заради килограмите в "Ергенът", но днес е неузнаваема Подиграваха й се заради килограмите в "Ергенът", но днес е неузнаваема Запомнената заради по-големите си размери риалити звезда дълго време не можеше да си намери партньор, но ето, че най-накрая съдбата й се усмихна Българската шопска салата - доматите от Турция, краставиците от Гърция, лукът от Китай Българската шопска салата - доматите от Турция, краставиците от Гърция, лукът от Китай Шопската салата се харесва на всички гости от чужбина заради вкуса на продуктите, с които е приготвена. Но - продуктите за нея се намират трудно, защото повечето са за износ
Иво СИРОМАХОВ Иво СИРОМАХОВ Партия "Величие" трябва да се прекръсти на "Том и Джери"
Виц на деня Виц на деня - Скъпа вече сме женени, кажи колко мъже си имала?
- Обаче няма да се сърдиш!
- Добре, няма.
- 7.
- В смисъл... аз съм 7-ми?
- Не ти си 4-ти.
Виц на деня Виц на деня - Иване, къде си?
- Играя си с децата на двора.
- Прибирай се веднага вкъщи, аз съм дала 1000 лева за компютър, той ще ми играе на ДВОРА.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Аз чуждото го не ща, само моето си искам - на когото и да е то
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори