×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Мания за величие обзе „Величие” или просто никой не иска да изпусне кокала


Мания за величие обзе „Величие” или просто никой не иска да изпусне кокала
 В този филм няма добри и лоши, просто всички са луди
02 Юли 2024, Вторник, 17:30 ч.
Автор: Виктория ГЕОРГИЕВА

Епизод пореден от сагата „Величие в побългарен вариант”, вземете си една купа с фъстъчки

През последните дни разколът, който заплашва Църквата ни, се пренесе и на политическата сцена, по-точно, напълно завладя най-новата формация в Народното събрание – „Величие”. Докато все още редица анализатори и избиратели се чудят и маят как въобще формацията успя да събере близо 100 000 гласа, партията е на път да се разпадне.

Кои са „Величие?”

Две са основните лица, стоящи зад този безспорен успех. Единият съосновател е Николай Марков, който е генерал-майор, но т.к. „полковник” го наричали всички и този прякор му бил останал през годините, затова той с готовност разрешава да му казват така. Марков е бивш служител на Националната служба за охрана и асистент в Нов български университет.

Другият съосновател е доста по-популярният още преди влизането си в НС - Ивелин Михайлов, чието име се свързва с успешния туристически атракцион "Исторически парк - Неофит Рилски".

Още в първите дни след неочаквания за мнозина резултат на изборите, те се превърнаха и в медийни любимци – къде заради безспорния си успех, къде заради облика си, предизвикващ истинско забавление – както сред журналистите, така и сред зрителите. По време на различни интервюта с тях, около двамата обстановката беше чисто битова – чаши с алкохол, фъстъчки, неглиже облекло, а самият им изказ също постоянно предизвика смесена вълна от искрен смях, възмущение, та даже и отвращение.

Ивелин Михайлов препоръча на ПП "Величие" да подкрепи кабинета на ГЕРБ (ОБНОВЕНА!)

Трус във "Величие": Ивелин Михайлов обяви, че е заплашван от Николай Марков

Светкавична реакция на Николай Марков: В дни на изпитания умните мълчат, глупавите говорят!

Председателката на "Величие" си търсела субсидията, живеела в барака с външна WC

За разлика от непретенциозния стайлинг, амбициите им бяха доста по-сериозни - ще реализират политиките, които до този момент не са изпълнени, чрез работата си в НС ще контролират изпълнителната власт, ще съживят икономиката на страната. Е, на въпроса как, отговорите бяха по-скоро в сферата на пожелателното, но свикналият на какви ли не обещания и лъжи суверен, нямаше как да се впечатли, дори не намери сили да се възмути от поредната порция обещания, а просто предпочете да последва примера на двамата и да си сипе едно уиски, намествайки се удобно на дивана, от който да проследи сапунения сериал.

И като започнаха цирковете, та цял месец

Първа сцена започна с фалстарт за Ивелин Михайлов. Неуспели още да се порадват на успеха си, те бяха погнати почти веднага от НАП, която разпореди данъчни проверки на фирми свързани с Михайлов и неговия „Исторически парк“, след като разследване на сайта Bird разкри, че дружествата са натрупали над 650 хиляди задължения към приходната агенция.

Оправданието на съоснователя на „Величие” гласеше, че защото имал да прави нещо друго с парите, не ги внасял веднага в хазната, но после плащал с лихвите. Така процедирал от години, така правели и много фирми и той не виждал проблем, но успокои всички, че до 2 седмици щял да плати всички задължения, да затвори фирмите и да уволни хората, като по този начин  държавата ще се лиши от милиони приходи на година.

Последва втора част, в която отново Михайлов беше главно действащо лице. Той заяви, че цялата партия е била притискана с компромати да подкрепи кандидатурата на ГЕРБ за председател на Народното събрание Рая Назарян. Затова Николай Марков бил закъснял за първото заседание на 50-я парламент, в резултат на което не успял да положи клетва и се наложило да напусне пленарната зала. Тъкмо по това време имало среща, на която са отправяни заплахи, свързани със запорите заради просрочени задължения върху имотите на Михайлов. Кой го е заплашвал, не стана ясно, но тепърва предстояха още по-големи изпълнения, на които и професионален циркаджия би завидял.

След вдигането на завесата в трета част се разбра, че всички депутати от партията подкрепиха Анна Александрова от ГЕРБ да оглави комисията по изготвяне на парламентарния правилник, което накара Михайлов да заяви, че може да са „пробити”, заплашвайки, че от партията могат да изключат някои членове на парламентарната си група, ако те продължат да гласуват заедно с ГЕРБ и ДПС.

Тази заплаха беше последвана от признанието му, че е решил да направи... молебен, в който всички депутати от „Величие” да дадат обет пред Бог, че ще изпълнят обещанията за хората. Завесите паднаха...

Действие четири - последва реакция на Николай Марков, който поиска Михайлов да се извини на него и на депутатите от партията, тъй като авторитетът им бил ощетен, още повече, че основателят на „Исторически парк” само формално е само член на партията и няма как да изключва когото и да е, обоснова се „полковникът”. И Михайлов се извини.

И ако уважаемият избирател реши, че шоу програмата е свършила, дойде вчерашният ден (бел.авт. – 01.06), пред който дори сценарист на комедиен сериал с криминални елементи би замълчал, потънал в завист. Първо сутринта, в социалната мрежа Х (Туитър), Михайлов посъветва депутатите да подкрепят кабинет на ГЕРБ с премиер Росен Желязков. Призивът беше поместен в официалния му профил, който даже е верифициран със синя отметка, което постави под съмнение последвалото оправдание, че акаунтът му е бил хакнат.

Вчера пък обяви, че е бил заплашван от депутати на "Величие", които го предупредили, че „ако нещо не се е случило както те го искат, ще бъда унищожен и ще се задействат процеси, при които няма да има точка в света, в която да се скрия".

Сърцераздирателно послание към Марков отправи и ютубърът Кирил Кирилов - Киро Брейка, активно агитирал за "Величие" по време на предизборната кампания. „Не те ли досрамя да ми се обадиш, бе, полковник - искам сега всички да чуят - и когато попитах дали искаш да кажеш, че аз съм взел пари, ти отговаряше: "Не съм казал такова нещо.”

Брейка също заяви, че Марков го е заплашвал. "Нали, тънко, меко казано - да ги оставя да работят, защото той (Марков) знаел на кого и как са давани пари. С две приказки - той ще накисне Ивелин,  че е давал пари на някой, които после са дадени на мен".

За да се стигне до днес (бел.авт. 02.07), когато Михайлов обвини директно „полковника”, че му бил оказвал натиск му прехвърли ръководството на партията. Даже имало запис, в който се чува как членове на "Величие" казват, че "ще подкрепят програмно правителство", а пък  Марков му казал, че има предложение, според което можело да поемат даже някакво министерство, ако подкрепят някакво правителство, за което впоследствие се разбрало, че ще е на ГЕРБ и ДПС.

Марков все още не е коментирал отправените към него обвинения, само в профила си във Facebook изля няколко мъдрости: „В дни на изпитания умните мълчат, глупавите говорят" и "Високите дървета ги брулят силни ветрове".

И пак става въпрос за едни пари

И за да е пълен циркът, а всички да се чудят какво, по дяволите, се случва, стана ясно, че председателят на "Величие" Албена Пекова се е обаждала на стационарен телефон на Администрация в Народното събрание, за да пита... кога ще се изплаща партийната субсидия. Да, добре прочетохте!

Обяснили ѝ каква е процедурата, че държавната партийна субсидия се изплаща на тримесечие и следва в края на август, началото на септември, първата част от около 200 000 лева да бъде преведена, след което чистосърдечно Пекова разказала личната си история - има належаща нужда от парите, защото преди три години била продала единствения си имот за 84000 евро, които инвестирала в „Исторически парк” обещание от Ивелин Михайлов за красива къща с 2 декара двор и от онзи момент нататък била принудена да живее в полусрутена барака с външна тоалетна.

Тук вероятно е редно да помълчим. Или поне избирателите на „Величие”, вкарали в Народното събрание тумба луди. Както можем да интерпретираме популярния лаф – всеки луд с номера си, а „Величие” излязоха с цяла програма. Или пък в тази история на всеки нормален човек му е доста трудно да определи кой добър, кой лош, кой луд или пък всички са луди, затова най-добре и той, следвайки примера на доскорошните съюзници, да си вземе една купа с фъстъчки и да проследи поредния епизод от сагата „Величие в роден вариант”. Така и така, заслугата въпросните да са в Народното събрание, а не в специализирано заведение, е именно на уважаемия избирател.

 


В категории: Политика


Флагман.БГ Извънредно! Украинец се удави на плажа в Китен Извънредно! Украинец се удави на плажа в Китен 04/07/2024, Четвъртък 17:25 4
38
Коментара по темата
38.
До 31
04.07.2024 08:06:44
0
3
Тънкият момент на тези избори е ,че стана ясно ,че в България има само 100000 малоумници.Този Ивелин не дължи пари само на мен.А колкото до педерастията и Русия можеш по всяко време да заминеш за Русия и там да се думкаш защото обикновенно тези който мразят хомосексуалните са най-големите педали.
37.
Факти
03.07.2024 20:25:38
2
7
Малки уточнения към авторката....
1. Марков е уволнен от НСО дициплинарно с чин подполковник! За да бъде полковник му трябват поне 5 години още стаж, една звезда на пагона и ръководна длъжност, която няма.
Не е никакъв Генерал майор, моля ви не се подигравайте с пагоните.
2. Защо пропускате факта, че Николай Марков на местните избори обикаляше студията и агитираше за листите на ПП-ДБ, а в Бургас навсякъде хвалеше Бачийски. Това ясно показва, неговата ценностна система.
3. Защо забравяте факта, че Марков като охрана в НСО бе набутан да охранява хората на СДС?
4. Забравяте факта, че преди 10 години започна нов политически проект с Алекси Алексиев, знакова фигура дисидент от СДС вече покойник. Заедно плюеха и говореха открито за новите либерални Европейски ценности и против Русия!
5. Николай Марков преподава в НБУ (Люпилнята за агенти на Америка за България) , спонсорирана от фондациите на Сорос. Как мислите се допускат хора/преподаватели с различна идеология и мислене там?
6. Марков в няколко интервюта разказва, че е ходил в Американското и Британското посолство за разговори...
Така, че Марков няма нищо общо с Русия, по скоро с Америка...

А за пирамидата на Ивелин Михайлов, трябва да си финансов инвалид за да продължаваш да твърдиш, че това не е измама съшита с бели конци!
36.
До 35
03.07.2024 18:21:07
5
6
Ти си твжко увреден в главата. С терористи и изнасилвачи не се преговаря, ще бъдат изметени от Украйна и цялата им кочина ще се разпадне, а Путлер в затвора.
35.
spirit
03.07.2024 16:55:52
4
0
Тежко болните български евроатлантици се изпохапаха като "бесни кучета в НС" и се провалиха. Правителството на ГЕРБ и част от ДПС не мина.
98 депутати гласуваха "за", 138 бяха "против", а двама се въздържаха.15 депутати от ДПС не го подкрепиха и етническата партия се разцепи.
А истината,че атлантизмът в ЕС е тежко болен виждаме и в последния доклад на на Европейския съвет на външна политика.Българският скептицизъм преди срещата на върха на НАТО рефлектира и в НС.
Българският скептицизъм към НАТО пролича в днешното проучване на ЕСВП проведено от Datapraxis, YouGov, Norstat, Alpha Research и Rating Group.
90% в България се противопоставят на изпращането на войски срещу Русия.
„Европа трябва да подтикне Украйна към преговори за мирно споразумение с Русия“, преобладават най-много в България с 61%,в Гърция са втори с (59%) и Италия (57%). „Колебаещите се държави“ включват Франция, Испания, Нидерландия (36% срещу 31%), Германия.
България, Гърция и Италия са с мнозинство — съответно 63%, 54% и 53%, които смятат, че увеличаването на доставките на боеприпаси и оръжия за Украйна от нейните съюзници е „лоша идея“. Само 24% от анкетираните в България смятат, че „увеличаването на доставките на боеприпаси и оръжия за Украйна“ е добра идея.
Голяма част от европейците не са подготвени да харчат повече за отбрана, въпреки войната в Украйна. В България, 25% от българите подкрепят увеличаването на бюджета за отбрана, докато 40 % са против.
В България 63% смятат, че военната сила на Русия е „голяма пречка“ пред Украйна да си върне територията; 14% я виждат като „умерена пречка“, 4% я смятат за „малка пречка“ и само 3% смятат, че „изобщо не е пречка“. Гражданите тук са сред най-скептичните относно възможността за политическа промяна в Русия през следващите две години.
Скептицизмът за Украйна в ЕС е най-висок сред обществата в Германия (54% „лоша идея“ срещу 31% „добра идея“),в България (50% срещу 26%), Чехия (48% срещу 36%) и Франция (40% срещу 36%).
34.
Михаил Ивелинов
03.07.2024 13:15:45
1
6
Още в началото на статията фалшива информация.
1. Под.полковник Марков не е съосновател на "Величие", той се присъединява доста по-късно.
2."Другият съосновател е доста по-популярният още преди влизането си в НС - Ивелин Михайлов" - Михайлов не е депутат и не е бил какндидат за депутат.
33.
Terremoto Kid
03.07.2024 11:33:09
0
4
Чък Лори пасти да яде
32.
Неутралния
03.07.2024 10:45:18
2
12
Само да добавя, че всичко което става във величие, поне е прозрачно и видимо.
И някои неща пак са лъжа в тази статия.
Предпочитам подобни партии, прозрачно да се разпадат или успяват, отколкото статуквото, за което нищо не знаем и всичко е само на теория, без доказателства......
31.
Боцмана
03.07.2024 08:55:08
6
12
А така, хляб и зрелище за дебилите!!
Само, че има един тънък момент!!
Тези минимум 100000 души, които дадоха своя глас за Величие!
Защото това са поне 70000 български семейства, които искат нещо ново, нещо което да тласне страната ни далеч от прословутите евроатлантически ценности, педерастията, самоцелната омраза към Русия, феодализирането на страната и т.н!!
В момента това пропада заради личните страхове и амбиции на един пълничък умел манипулатор- Николай Марков!
Винаги има такива мърши около успелите хора, в случая Ивелин Михайлов. А неговата грешка е, че му се е доверил. Защото Величие е факт много преди тази мърша да се появи и закрепи към него!!
Най-вероятно ще "сготвят" Ивелин, защото будни и успели хора в България не са удобни!
Нужни са такива безполови мекотели, като повечето под мен в коментарите!
Само че, пак се повтарям, зад Величие са поне 70000 български семейства жадни за промяна!!!
Викат ни секта, пирамида, малоумници и какво ли не!
Е помните ви думата, ще дойде време когато тази пирамида ще се забие с 300 в дебелите охранени задници, които поетичната авторка на статията горе, обилно и усърдно ближе с ентусиазъм!!
Ние сме малоумниците, А тези които чакат Пеевски и Борисов да се погрижат за децата ни НЕ, така ли???
30.
Хахахаха
03.07.2024 06:38:46
4
13
Не зная до кога имбецилите в България ще имат право да гласуват. Тези двамата са абсолютни боклуци. Личеше си от ден първи. Измамници, които дори не се прикриват! Българите 80% са прости задници. То не беше величие, вгъзраждани, яне янев, сидеров....толкова прост народ.... толкова прост! Бедни сте защото сте прости! А сте прости, защото така си избирате вече почти 40 години!
29.
До автора
03.07.2024 02:18:49
6
20
Момиче, оправи си правописните и граматическите грешки. След като завършите ти и колегите ви БСУ, вземете се запишете при някой начален учител, та да ви понаучи на туй-онуй.
28.
Географията е съдба
03.07.2024 00:20:31
0
6
Олигархичният модел се характеризира с това, че собствеността директно манипулира властта. Управлява този, който има пари. Днешната политическа система в България е олигархична. Тя е резултат от процеси, протекли през последните 35 години.
„Олигархата в съвременна България е ужасно отблъскваща, но закономерна форма на управление, като се има предвид развитието на българската политика през последните години. С такова криминално и крайно несправедливо и нехуманно начало на прехода, нямаше какъв друг резултат да се получи, вертикалните лифтове в обществото не работят, а стълбите, по които можеш да се изкачиш на по-горно ниво, са блокирани и задръстени… и няма път нагоре без торба пари:
„Днес няма никакво значение дали си умен, способен и трудолюбив… ако си се родил беден, вероятно ще си умреш беден. Така е било през феодализма, така е и днес. Но има лъч надежда, защото българският олигархичен елит вече е навлязъл в последната си фаза на деградация. Системата и нейните представители са силно отблъскващи и формираха обществото по свой образ и подобие. Така стигнахме до момента, в който нито те вече могат да живеят с това общество, нито обществото вече може да ги търпи. Целият въпрос, на езика на политическата технология, сега е как да се отблокират и активират тези вертикални лифтове в българското общество, които позволяват на човека да мечтае за по-добър живот. Защото в съвременна България можеш да се „реализираш“ само ако си хубавица или имаш торба с пари“.
27.
4та национална катастрофа
03.07.2024 00:16:06
2
4
България няма политика, битката за властта, ресурсите и представянето на еманация на демокрацията, е меко казано смешно. Ние наблюдаваме гърчовете на едно приключило общество. България е периферна територия на същия този европейски проект – никакви хора няма да се върнат в България, никаква реиндустриализация няма да има и никакви промени няма да има на сегашното жалко състояние на страната, докато тя се намира в качеството си на количество и на треторазряден периферен елемент в Европейската империя. Външни сили формират нашето общество. А отвътре субектността се спасява по единично.
26.
оффф...
02.07.2024 23:22:45
0
12
"вчерашният ден (бел.авт. – 01.06)"
Познаваме го авторът. Толкова си може
25.
Вики,
02.07.2024 22:41:28
7
9
Отново си страхотна!!! Браво!!!
24.
24
02.07.2024 22:37:05
16
7
путлерска измет двамата
23.
Фекрет Стораро
02.07.2024 22:31:20
0
7
До 19 дай номер на дилара ти бро
22.
Брус Лий
02.07.2024 22:22:25
11
3
Само черна нинджа може да убие черна нинджа
21.
Според мен
02.07.2024 21:35:56
14
11
Блядовете нема да ги бъди и нащи руски кавали също
20.
Жълтопаветен Еврогейпарадчик
02.07.2024 21:33:50
20
7
Забравихте да оплюете Възраждане в коментарите! Това не е нормално!
19.
Juniour Masters
02.07.2024 21:18:10
15
3
ЕДИН ОТ НАЙ-ВАЖНИТЕ МЕСЕЦИ В ИСТОРИЯТА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО ЗАПОЧВА! През месец Юли небето ще покаже две много важни знамения. Първо ще се разбере дали Венера ще започне своя цикъл нормално или ще покаже, че предстои нова глобална политическа, военна и финансова криза. В този контекст, след като за всички по света стана ясно, че Байдън не може да бъде сериозен противник на Тръмп, ако освен не манипулират изборите отново по грандиозен начин, и след като Макрон разбра, че не може да управлява както си иска, след като загуби катастрофално изборите във Франция, вече започна Зазоряването на Мира относно конфликта между Русия и Украйна. Това е така, защото Тръмп обеща за пореден път, че ако бъде избран ще постигне много бърз мир между Путин и Зеленски, а вече стана ясно, че Франция няма да изпраща войски в Украйна. По този начин започва да се сбъдва прогнозата ми от края на миналата година, където обясних, че след около 6 месеца - т.е. през Лятото на 2024 ще започне края на войната в Украйна.

Разбира се, има доста противодействащи сили и може да се окаже, че ако Венера закъснее радикално с 20-30-40 дни и заедно с това планираната среща на НАТО, точно по време на най-опасния съвпад през месец Юли - съвпадът на Марс и Уран, провокира и изисква от НАТО директна намеса във войната, то тогава ще се навлезе директно в сценария на Трета Световна Война. Оценявам шанса за такава война и развитие на нещата за под 3%.

Ето защо, през първата седмица на Юли ще започне систематичното наблюдение на Венера с просто око (без бинокли и телескопи, и в нормални земни условия, а не по планини и места с перфектна атмосфера) и това в конкретен смисъл на думата е най-важната дейност на всеки сериозен астролог.

Ще завърша поста с идеята, че в първите 5 дни на месеца се образува пентаграмна структура между Меркурий, Нептун, Плутон и двете кармични токи от Лунната орбита, която структура показва, че Космосът съзнателно работи за лекуването и пречистването на човечеството от социални болести, войни и геополитически паразитиращи процеси, идващи от тъмното минало на човешката раса.

Тази фигура, ако попада върху важни места в хороскопа ще активира пречистващи и регулиращи процеси в човека.

18.
Ко ко речи
02.07.2024 21:11:55
10
4
Миндовата кучка си ближеше куйрука на шилотои и гледаше към изгряващото слънце
Снощи беше шетала из селото и изяде две кокошки от курника на пияния Васил
17.
До 16
02.07.2024 20:22:57
5
22
Много си прав. Опозицията иска първите 2 партии и трети заблуден да операт пешкира, а те да си вдигнат рейтинга за следващите избори. С чужда пита, майчин помен. Ама народа е прост, но не чак толкова. Знаем ги какви шмекери са и онези.
16.
Страхът е голяма шубе
02.07.2024 20:08:02
4
33
Всички искат да има правителство, но не смеят да признаят открито.
Адски много се надяват “Величие” да подкрепи кабинета на ГЕРБ-СДС и да се скрият зад широкия гръб на Николай Марков. Той ще бъде опетнен, те ще бъдат чистите и принципните. Свои и чужди ще го разпъват на кръст, макар скришом да са доволни и да им се ще да го почерпят.
Нито една парламентарно представена партия няма сили и желание за нови предсрочни избори през есента: партийните активисти са ужасно уморени и демотивирани, избирателите са досадени и апатични. На цялото президентско войнство дори не му се иска нов вот, понеже не е готово с овладяването на БСП и обединението в ляво. Всички имат нужда от време.
15.
русомизиец
02.07.2024 19:58:06
3
5
Бре, много падофили и норкоси дращят тук!?
14.
Sektata upotrebi Markov da
02.07.2024 19:38:43
5
4
vlezne v parlamenta.Sega borbata e da lapnat subsidiata i da si reshat finansovite problemi.
13.
И Радев е за правителството
02.07.2024 19:28:37
3
27
По време на консултациите пред всяка една от партиите аз повдигах въпроса за тяхното предложение за формула и за съставяне на кабинет, защото това е целта на изборите. Партиите да съставят кабинет и да поемат отговорност за управлението на страната“, каза държавния глава.
12.
.....MАЛКО ОСТАНА НА....
02.07.2024 19:20:24
29
10
...МУТРЕНСКОТО УПРАВЛЕНИЕ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 30 ГОДИНИ.
ДАВАЙ, ДОНАЛД.
11.
Национал
02.07.2024 19:01:57
6
19
Ами те Величията в тази партия са две! Значи с право ги наричат партия Двуличие. Шизофренна е ситуацията там.
10.
До хейтърите
02.07.2024 18:58:36
18
46
Нали всички стре против 7-те избори след БГ Майдана?
Видя се че проектите на Радев не стават за нищо, работят като Копринката за много кеш!
Подкрепа за правителството на ГЕРБ ще реши проблемите, създадени от Радевите шмекери!
Всяка отговорна политическа сила, включително Възраждане, трябва да постъпи национално отговорно и да подкрепи правителството, иначе пак служебно и т.н. до пълно унищожение на България!
9.
G
02.07.2024 18:51:01
45
13
Не споделям идеите на Величие, програмата, действията им...СМЕШНИ МИ БЯХА но,
ВСЯКО НЕЩО СИ ИМА ГРАНИЦИ.
СПРЕТЕ С МАНИПУЛАЦИИТЕ ЗА ТОЗИ "ПОЛИТИЧЕСКИ СУБЕКТ" ИЛИ, КАКТО И ДА СЕ НАРИЧА.

ВСЯКА АНТИ РЕКЛАМА Е НАЙ
ДОБРАТА РЕКЛАМА.

СПРЕТЕ МУТРЕНСКИТЕ ИНТРИГИ.
МАЛКО ВИ ОСТАНА.
8.
Цирк 7/8
02.07.2024 18:40:15
3
16
Римският папа излиза с извънредно Urbi et Orbi по повод заседанието на "Величие", насрочено за 18.00 ч българско време. Съветът за сигурност на ООН провежда закрито заседание заради тревожните вести, че Ивелин водел Подполковника на евтини ресторанти...
Земя като една човешка длан - едно "Величие" е нужно само.
Един е Кирчо шебека Променков от Жълтогушите лапачи и Шишо dudukoff е неговият пророк.
7.
До Запознат
02.07.2024 18:39:55
9
40
То си пише: Виктория Георгиева - една от шепицата наистина стойностни, талантливи и знаещи журналистки, чиито текстове си заслужава да се четат. И не е, разбира се, от този тук екип, за столична медиа работи.
6.
СЕМ
02.07.2024 18:38:31
45
14
Флагмани, много сте долни.
Г-жо Георгиева, Вие също.
5.
русомизиец
02.07.2024 18:25:37
26
27
Много мразя наркодилъри, педофили и русофили.
4.
САМО ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА
02.07.2024 18:18:27
63
26
Крайно време е да станем, президентска република и всички партийни помияри да отидат в небитието.
3.
Запознат
02.07.2024 18:12:41
41
41
Флагмани, прекалено добре написана и структурирана статия за "стандарта" , който налагате години. Кой в София Ви я пусна само да я препостите ? Одобрена ли е от ГЕРБ , на чиято хранилка сте години ?
Колко време ще Ви отнеме да изтриете коментара ми?
Все и тересни въпроси
2.
Михайлов
02.07.2024 17:54:22
44
32
В прословутия си клип днес (около 1:12:00) Михайлов се обърна към цитирам "основните ръководители на страната г-н Борисов, г-н Пеевски и г-н Прокопиев" с молба за "спадане на натиска върху бизнеса и народа" и ги призова: ''дайте да видим в каква посока тръгваме". Така ли ще се бори Михайлов с мафията, с молби?
1.
Киро Брейка
02.07.2024 17:41:19
50
35
ГЕРБ-ДПС вкараха тези клетници от Нищожество, за да може Тиквата да направи с тях "трик" и да осигури на престъпниците в партията си власт. Как мислите - тази пропаднала тьотка, дето си е продала апартамента и е дала парите на понци-фараона Илиан, дали е адекватна да кове законите на страната?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Той изпя култовия хит "Радка пиратка" през миналия век, а едва сега мина под венчилото Той изпя култовия хит "Радка пиратка" през миналия век, а едва сега мина под венчилото Съпругата му е от Горна Оряховица и е известна като най-добрата рибарка в целия регион Любимата на този бивш министър се фука с рокля за 2 бона Любимата на този бивш министър се фука с рокля за 2 бона Дългокраката блондинка, която неведнъж е засичана с аксесоари за десетки хиляди, и този път бе изтупана в цветна рокля на австралийската марка „Зимерман“ Инфаркт покосил украинецът на Южния плаж в Китен Инфаркт покосил украинецът на Южния плаж в Китен Починалият е на 71 години, пристигнал е в България на почивка със съпругата си Скача броят на неграмотните младежи в 36% от областите у нас Скача броят на неграмотните младежи в 36% от областите у нас Това представлява риск за икономическото развитие на някои региони Извънредно! Украинец се удави на плажа в Китен Извънредно! Украинец се удави на плажа в Китен Инцидентът е станал малко след 16 ч. Министърът с емоционално обръщение към полицаите: Не мога да ви обещая лесна битка, но имате безусловната ми подкрепа Министърът с емоционално обръщение към полицаите: Не мога да ви обещая лесна битка, но имате безусловната ми подкрепа Благодаря ви, че избрахте ваша кауза да е спокойна и сигурна България, за мен е чест да вървя рам до рамо с вас, се казва в него Арестуваха убиеца на лихваря Паруш, скарали се след скандал за пари Арестуваха убиеца на лихваря Паруш, скарали се след скандал за пари Първо е имало побой, след което е последвало стрелба След пушене на вейп: 15-годишно момиче получи гърч След пушене на вейп: 15-годишно момиче получи гърч Лекарите предупреждават родителите да наблюдават децата си, за да не употребяват такива модерни електронни цигари, които са опасни за тяхното здраве Митничари бръкнаха в гащите на пътничка, откриха 58 000 евро Митничари бръкнаха в гащите на пътничка, откриха 58 000 евро Тя пътувала от Германия за Турция през България Тузарски Рейндж Роувър се помля на АМ „Тракия”, на известна фигура от Пловдив е (ОБНОВЕНА) Тузарски Рейндж Роувър се помля на АМ „Тракия”, на известна фигура от Пловдив е (ОБНОВЕНА) На място има екип на полицията, а участъкът е обезопасен с предупредителни конуси, за да виждат от далеч останалите шофьори, че на пътя има опасност
Какво става с тази световноизвестна звезда? Отмени концерт заради здравето си Какво става с тази световноизвестна звезда? Отмени концерт заради здравето си Много съжалявам, каза певицата "Политико": Тръмп прави сделка с Путин, спира Украйна за НАТО? "Политико": Тръмп прави сделка с Путин, спира Украйна за НАТО? Конгресменът от Републиканската партия Дон Бейкън заяви пред репортери, че Тръмп е казал: "Ако Украйна победи, каква ще е ползата? Ужас! Над 450 души се натровиха от краставици със салмонела Ужас! Над 450 души се натровиха от краставици със салмонела Партидата краставици е изтеглена от пазара Торите губят властта, бивш главен прокурор вероятно ще е новият премиер на Великобритания Торите губят властта, бивш главен прокурор вероятно ще е новият премиер на Великобритания Очаква се лейбъристите ще спечелят 428 от 650-те места в парламента Ад край Покровск и Торецк, украински бойци бият тревога заради мощни атаки Ад край Покровск и Торецк, украински бойци бият тревога заради мощни атаки  Руснаците се опитвали да ги пробият с пехота и дронове, разчитали предимно на масирани пехотни атаки Доналд Тръмп води пред Джо Байдън според нови проучвания Доналд Тръмп води пред Джо Байдън според нови проучвания Това е най-голямата преднина на Тръмп в проучване на "Таймс"/Сиена от 2015 г. Тази порно звезда излиза предсрочно в пенсия, имала страшни болежки Тази порно звезда излиза предсрочно в пенсия, имала страшни болежки Култовата актриса не можела да стане от леглото след снимки Тази държава удължава работната седмица? Шест дни за икономически растеж Тази държава удължава работната седмица? Шест дни за икономически растеж Шестдневната работна седмица ще помогне в борбата с недекларирания труд ЕС ще въведе мита върху всички онлайн стоки от Китай ЕС ще въведе мита върху всички онлайн стоки от Китай Ще падне сегашната безмитна ценова бариера от 150 евро 25-годишна красавица почина след жестоко падане в асансьор 25-годишна красавица почина след жестоко падане в асансьор Бащата на младата жена я е потърсил по телефона, но чул, че мобилният апарат звъни в асансьорната шахта
Бойко Борисов Бойко Борисов Новият Пеевски в парламента е Костадин Костадинов Виц на деня Виц на деня - Как се казва дъщеря ти?
- Пенка, ама и викаме Бумеранг.
- Защо?
- Три пъти се омъжва и пак се връща.
Виц на деня Виц на деня - Как се нарича мента и мастика заедно?
- Облак.
- А поотделно?
- Това вече е разкъсана облачност.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Тя така се наведе, че цялото ни приятелство отиде на кино...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори