×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Стилияна Николова се връща с четири златни медала от Кайро


Стилияна Николова се връща с четири златни медала от Кайро
С резултат 34.800 Стилияна Николова завоюва златото на топка на международния турнир "Pharaohs Cup" 2024 в Кайро
30 Юни 2024, Неделя, 18:20 ч.
Автор: Флагман.Бг, снимка: БТА

Следващото ѝ състезание ще бъде в Румъния

Абсолютната европейска шампионка по художествена гимнастика от „Будапеща 2024” Стилияна Николова спечели златните медали на финалите на всичките четири уреда на международния турнир "Pharaohs Cup" 2024 в Кайро, Египет.

Възпитаничката на Валентина Иванова завоюва титлите на обръч с резултат от 36.350 точки, на топка с 34.800, на бухалки с 34.700 и на лента с 32.100 точки.

Българката се класира за финалите с най-високи резултати в квалификациите на четирите уреда.

Следващото ѝ състезание ще бъде Световната чалъндж купа в Клуж-Напока, Румъния от 12 до 14 юли, след което ѝ предстоят Олимпийските игри в Париж.


В категории: Спорт


Коментари
Флагман.БГ От 7 юли: Новите коли идват с „черна кутия” От 7 юли: Новите коли идват с „черна кутия” 02/07/2024, Вторник 16:20 0
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Връщат ДДС за фитнес и туроператори Връщат ДДС за фитнес и туроператори По-ниската ставка за ресторантьорите обаче остава, тя ще важи до края на годината Нарязаната Дебора май няма да стане певица, наложи се да започне работа Нарязаната Дебора май няма да стане певица, наложи се да започне работа Тормозеното момиче от Стара Загора слага мигли в столично студио От 7 юли: Новите коли идват с „черна кутия” От 7 юли: Новите коли идват с „черна кутия” Интелигентен софтуер за скоростта ще възпрепятства  водачите да не нарушат ограниченията по пътя Каква глоба ще плати Емрах Стораро за изцепката с пистолета Каква глоба ще плати Емрах Стораро за изцепката с пистолета Преди дни малкият син на Тони Стораро се разходи с пистолет по Черноморието КЗК не откри виновни за бензиновата паника преди 2 години КЗК не откри виновни за бензиновата паника преди 2 години "Сакса" и "Инса" вдигнали цените над 3 лв. "интелигентно" и за кратко, установи комисията Страдате от разширени вени? Консултирайте се със специалист безплатно! Страдате от разширени вени? Консултирайте се със специалист безплатно! Съдови хирурзи преглеждат безплатно през целия юли в университетска болница „Дева Мария“ в Бургас Две зодии, които не обичат да си почиват, мислят само за работа Две зодии, които не обичат да си почиват, мислят само за работа Ето кои са те  Два тира се размахаза на АМ "Тракия", затварят движението по аутобана Два тира се размахаза на АМ "Тракия", затварят движението по аутобана Инцидентът е станал в района на 158 км., в посока столицата Покана за публично обсъждане на годишен отчет за изпълнение на бюджета на Община Бургас Покана за публично обсъждане на годишен отчет за изпълнение на бюджета на Община Бургас Публичното обсъждане ще се проведе на 11.07.2024 година (четвъртък), от 17.30 часа, в Заседателната зала №1 Патриарх Даниил с майка учителка и баща полковник от ДС Патриарх Даниил с майка учителка и баща полковник от ДС Смолян се гордее със своя земляк
Чудо: Българин падна от 7-я етаж в Италия и оцеля Чудо: Българин падна от 7-я етаж в Италия и оцеля Колата смекчила удара му Берил връхлетя Карибите с 240 километра в час Берил връхлетя Карибите с 240 километра в час Ураганът удари островите с най-високата 5 степен Тиха война в лагера на демократите след дебата между Байдън и Тръмп Тиха война в лагера на демократите след дебата между Байдън и Тръмп Президентите в САЩ не могат да бъдат подведени под каквато и да била отговорност, коментира Симеон Гаспаров Удар по украинско летище, шест самолета унищожени Удар по украинско летище, шест самолета унищожени Нидерландия обаче скоро ще достави на Киев първите от обещаните 24 изтребителя Ф-16 Издирват 9 души в руините на пощенски клон в Харков Издирват 9 души в руините на пощенски клон в Харков Властите потвърдиха смъртта на един служител след руската атака, ранено е и 8-месечно бебе Кандидатка за власт хвърли дрехите си по време на реч Кандидатка за власт хвърли дрехите си по време на реч Видеоклиповете на необичайното изпълнение се разпространиха в социалните мрежи като горски пожар Тя избяга от Украйна, но вярва, че ще помогне на Киев с ... гърдите си Тя избяга от Украйна, но вярва, че ще помогне на Киев с ... гърдите си Сексапилната Анастасия, която продава голите си снимки, мечтае дори в Москва да се пазарува с гривни Красавица измисли подла схема и ограби семейството си Красавица измисли подла схема и ограби семейството си Тя вкара дори брат си в затвора, но измамата й е разкрита Агония за украинците в Красногоровка, на руснаците помага и „баба Яга“ Агония за украинците в Красногоровка, на руснаците помага и „баба Яга“ Руснаците превзеха и Сокол, а „Другая Украина“ коментира, че от есента влаковете ще бъдат заменени от ... каруци Стилияна Николова се връща с четири златни медала от Кайро Стилияна Николова се връща с четири златни медала от Кайро Следващото ѝ състезание ще бъде в Румъния
Даниел МИТОВ, зам.-председател на ГЕРБ Даниел МИТОВ, зам.-председател на ГЕРБ В проектокабинета "Желязков" има силни фигури, които могат да решават проблеми от първия ден Виц на деня Виц на деня Учителката:
- Кажете ми противоположното на "Децата правят грешки в тъмното"!
Иванчо:
- Грешките в тъмното правят деца...
Виц на деня Виц на деня - Защо борецът държи нож в хладилника?
- За да има подръка хладно оръжие!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато те съблича мъж - това е любов, когато крадец - това е престъпление, а когато те съблича държавата - това е закон.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори