×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Принц Уилям и Кейт Мидълтън - „стълбовете“ на „нестабилната“ монархия


Принц Уилям и Кейт Мидълтън - „стълбовете“ на „нестабилната“ монархия
Кейт Мидълтън присъства на годишния парад на Trooping the Colour със съпруга си и трите им деца, упрекнаха я, че не изглеждала болна
28 Юни 2024, Петък, 20:50 ч.
Автор: Флагман.бг

Принцесата на Уелс е „силата зад трона“, тя се подготвя да бъде кралицата, която да подкрепя принц Уилям, твърдят чуждите медии

Нова теория за шестмесечното отсъствие на Кейт Мидълтън от обществения живот се разпространява в социалната мрежа X. Интернет потребителите заподозряха съпругата на принц Уилям, че симулира рак, пише News.com.au.

Конспиративната теория започна да се разпространява след скорошната публична поява на принцесата на Уелс. Тя присъства на годишния парад Trooping the Color със съпруга си и трите им деца. Снимките на усмихната Катрин с шапка и рокля, без видими признаци на косопад и изглеждаща точно, както през декември миналата година, за някои хора са категорично доказателство за измама. Те обвиняват 42-годишната принцеса, че зад фасадата на битката с рака се опитва да скрие нещо съвсем друго.

Редица потребители твърдят, че принцесата лъже за химиотерапията, защото иска да прикрие факта, че си е правила лифтинг на лицето. Това обаче съвсем не е така, според чуждите медии.

Всъщност, Кейт Мидълтън дори и да е изглеждала добре на парада, зад прекрасната й външност се крие съвсем друго нещо. За всички е ясно, че в момента монархията е измъчена от здравна криза и може би принцът и принцесата на Уелс са ключовите фигури за спасяването й, поне така смятат някои кралски експерти.

Дворецът няма план за справяне със здравословните проблеми на няколко старши членове, включително Кейт Мидълтън, а това буди тревога

Крал Чарлз III, който веднъж изрази желанието си за отслабена монархия, стана свидетел как няколко ключови членове на кралското семейство бяха пратени "в тъча". И той, и Кейт Мидълтън се борят с рак, а сестра му - принцеса Ан, която е дясната му ръка, е хоспитализирана заради мозъчно сътресение - има загуба на паметта.

Принц Андрю (Той е втори син и трето дете на кралица Елизабет II и съпруга ѝ принц Филип) пази нисък профил. Херцогът и херцогинята на Съсекс - принц Хари и Меган Маркъл продължават да живеят в Калифорния, след като напуснаха през 2020 г. кралството.

Уилям и Кейт, безспорно са най-обичаните членове на кралското семейство, наистина са стълбовете, върху които се крепи бъдещето на монархията“, каза Кристофър Андерсен, автор на „Кралят“, пред Fox News Digital.

Принц Уилям, по-големият син на крал Чарлз III и покойната принцеса Даяна, е наследник на британския трон

Ако някой от тях започне да се клати, всичко може да се срине. В момента Кейт е най-уязвима. Земята под Кейт се измества по много начини. Само времето може да покаже дали тя може да устои здраво".

Кралският писател Кейти Никъл наскоро написа във Vanity Fair, че дворецът „не е имал план за игра“ след опустошителната двойна диагноза рак за краля, на 75 години, и неговата снаха, на 42 години.

„Това не беше публичен скандал или криза като абдикация. Въпреки това, това принуди Чарлз да преосмисли по отношение на неговата отслабена монархия и как най-добре да служи на хората. Могъщата къща Уиндзор, която неотдавна имаше най-дълго управлявалия монарх в света - кралицата Елизабет, изведнъж изглеждаше много уязвима", пише Никъл.

Кралица Елизабет II, най-дълго управлявалият монарх на Англия, почина през 2022 г. Тя беше на 96 г. Принц Уилям и принцеса Кейт 

Кристофър Андерсен изтъкна, че както кралят, така и по-големият му син Уилям подкрепят напълно едно слабо Обединено Кралство Великобритания и Северна Ирландия, в което само избрана група от висши кралски особи ще изпълняват задълженията на короната. Но след като Ан се „присъедини към редиците на засегнатите здравословно висши кралски особи“, това накара двореца да преосмисли стратегията.

Андерсен вярва, че всички очи са насочени още повече към Уилям сега като наследник на трона. Колкото до Кейт, изглежда всички очакват със затаен дъх официалното й завръщане в обществения живот.

Простата истина е, че кралското семейство не може да бъде сведено до няколко главни човека, без риск да не се случи нищо с някои от тях“, обясни Андерсен.

„В продължение на повече от 70 години "Уиндзорите" имаха дълголетници до почти до абсурдна степен. Кралица Елизабет II живя до 96 години, а съпругът й принц Филип беше на 99 години, най-дълголетният кралски мъж в историята.

Кейт Мидълтън обяви на света, че има рак в предварително записано съобщение, споделено през март 2024 г.

„Кралицата майка пиеше любимия си джин и Dubonnets чак до края на удивителната възраст от 101 години. Висши кралски членове изглеждаха на практика безсмъртни, а три поколения бъдещи монарси… чакаха времето си".

„Трудно е да обвиняваме служителите на двореца, че нямат план за справяне с едновременните диагнози рак на крал Чарлз и принцеса Кейт, още по-малко с оттеглянето на толкова ценен поддържащ играч като кралската принцеса“, продължи Андерсен. „Отборът домакин изчерпва възможностите си", допълва той.

Британският телевизионен оператор и фотограф Хелена Чард каза пред Fox News Digital, че след като Кейт се възстанови напълно и е готова да се върне на работа, обществеността отново ще се почувства по-спокойна за бъдещето на монархията.

Енигматичната и елегантна принцеса на Уелс е неразделна част от бъдещето на монархията“, каза тя. „Всички й пожелават пълно възстановяване. Тя просто се нуждае от още няколко месеца лечение на рак и спокойствие, за да бъде напълно във форма и добре. Когато се върне към редовната си работа, ще сме забравили за битките за здравето и крехкия разказ за разпада на монархията"

Кралският експерт Ричард Фицуилямс казва: „Принцът и принцесата на Уелс са бъдещето на монархията след брака им. След тях, техните деца… Кейт има звездна сила, красота, уравновесеност и всеотдайност. Тя и Уилям имат много специален знак като двойка. Тя подкрепя обучението в ранна детска възраст и това е важна кауза.

„Злополуката на принцеса Ан тази седмица показва какво може да се случи, съвсем неочаквано“, сподели Фицуилямс. „Тя беше тази, която съвсем наскоро каза, че една отслабена монархия е непрактична. Зависи какво се иска от кралското семейство.“ Няколко експерти се съгласиха, че не всички кралски особи притежават същата звездна сила като принца и принцесата на Уелс. Все пак те се смятат за най-желаните кандидати, които да се намесят и помогнат на Кралството.

Принц Едуард и съпругата му Софи правят каквото могат, за да помогнат в ситуацията“, каза Андерсен. "Принцеса Беатрис и принцеса Юджини (внучки на кралица Елизабет) също може да бъдат помолени да се включат, което би било иронично, като се има предвид, че Чарлз някога обмисляше да лиши дъщерите на Андрю от техните титли като част от плана си за намаляване на монархията. Не е изненадващо, че Андрю гневно възрази срещу това.

Принцеса Беатрис - вляво, и принцеса Юджини, дъщерите на принц Андрю - биха могли да се намесят, за да помогнат на старшите кралски особи и заедно да преодолеят проблемите в монархията

„Все пак никой от тези по-млади кралски особи няма звездната сила да замени Кейт, ако по някаква причина тя не е на разположение и се случи нещо със здравословното й състояние“, добави Андерсен.

Само принц Хари, чийто статус в социологическите проучвания се променя, може да има силата да разпали нещата отново и да поддържа купона – ако по някакъв начин успее да си проправи път обратно към благоволението на краля и Уилям. Но това е засега няма как да стане - нито крал Чарлз, нито принц Уилям искат да отстъпят и да го върнат обратно.“

Херцогът и херцогинята на Съсекс живеят в Калифорния с двете си деца.

Чарз предложи други членове на кралското семейство да се включат - дори и да нямат титли. Като например - дъщерята на сестра му - Зара, съпругът й Майк и синът им Питър „Те добавят интерес, забавление и жизненост към всички поводи. Сигурен съм, че тяхната кралска позиция може да бъде предоговорена, ако е необходимо", смятат кралските автори.

Внучката на Елизабет II - Зара Тиндал, дъщерята на принцеса Ан, е омъжена за бившия ръгбист Майк Тиндал
Крал Чарлз III маха, докато официално се сбогува с японския император Нарухито и императрица Масако в Бъкингамския дворец в Лондон на 27 юни 2024 г.

Но има надежда за кралските особи и натискът върху принца и принцесата на Уелс да бъде облекчен. На 15 юни кралското семейство показа символично единство по време на Trooping the Color, като застана един до друг на балкона на Бъкингамския дворец. Събитието беше първото появяване на Кейт, откакто тя разкри през март, че е подложена на химиотерапия. Андерсен не вярва, че бъдещето на монархията е мрачно. Въпреки това, старшите кралски особи ще имат много работа.

„Кралството по-крехка ли е от всякога? Хората сякаш са забравили дните след смъртта на принцеса Даяна, когато британският народ беше толкова ядосан от привидно безчувственото безразличие на кралица Елизабет, че монархът трябваше да се извини на своите поданици и да се преклони пред смъртта на Даяна. Сега пределено е време на изпитание за монархията и несъмнено предстоят трудни дни.

„Сигурно има дни, в които на крал Чарлз му се иска никога да не бе чувал за термина „отслабнала монархия“. Монархията е отслабена за него и то по начини, които той никога не би могъл да си представи. Ако се случи нещо с него и Кейт кралството може да се разпадне", прогнозират чуждите медии.

Асошиейтед прес допринесе за този анализ.

*Превод: Флагман.бг


В категории: Животът


Автор
3
Коментара
3
Коментара по темата
3.
дааа
28.06.2024 23:30:36
5
6
Прокълнати изчадия, творения на кръвосмешението, мнооого има да си плащате
2.
До 1
28.06.2024 23:05:04
2
7
Точно това обмислят в момента, в коя ферма по скоро да отидат да берат, дали аспержи или на ягоди и малини... ':)
1.
пффффф
28.06.2024 22:56:13
7
8
Царски търтеи, паразити,захващайте се да берете аспержи не чакайте на българите да ви робуват само
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Украинец спретна див екшън в центъра на Бургас, полицията се чуди какво да го прави Украинец спретна див екшън в центъра на Бургас, полицията се чуди какво да го прави Да се напиеш до такава степен, че да не можеш да кажеш името си Знаят ли бургазлии кой е Лени Кравиц (ВИДЕО) Знаят ли бургазлии кой е Лени Кравиц (ВИДЕО) Ето какво показа анкетата на Флагман Възрастната украинка на плажа в Бургас просто паднала на пясъка и починала Възрастната украинка на плажа в Бургас просто паднала на пясъка и починала Тя излизала от морето, което днес е под зелен флаг, но се държала неадекватно на брега, секунди след това се строполила Ивелин Михайлов препоръча на ПП "Величие" да подкрепи кабинета на ГЕРБ (ОБНОВЕНА!) Ивелин Михайлов препоръча на ПП "Величие" да подкрепи кабинета на ГЕРБ (ОБНОВЕНА!) Моментът бил такъв, че трябвало национално обединение Извънредно! Откараха мъж с линейка от ул. „Цариградска” в Бургас Извънредно! Откараха мъж с линейка от ул. „Цариградска” в Бургас Извършва се оглед Възможно ли е да загинеш в такова влакче на ужасите? Дъщеричката е видяла как майка ѝ полита към земята Възможно ли е да загинеш в такова влакче на ужасите? Дъщеричката е видяла как майка ѝ полита към земята Малкото момиченце настоявало двете да се качат на атракциона Как Росен Желязков ще ни управлява с оставка в джоба? Как Росен Желязков ще ни управлява с оставка в джоба? Кандидатът за премиер от ГЕРБ заговори за изтезание на демокрацията Бойко Борисов призна, че дори да мине в парламента, кабинетът „Желязков“ ще има кратък живот Бойко Борисов призна, че дори да мине в парламента, кабинетът „Желязков“ ще има кратък живот Не че някой ще го събори, просто ние ще излеземе от него, разкри лидерът на ГЕРБ Желязков получи мандата, предложи Любен Дилов и Ивелина Василева за министри Желязков получи мандата, предложи Любен Дилов и Ивелина Василева за министри Папката му беше връчена от президента Румен Радев Знаците показват, че ГЕРБ пак няма да състави правителство? Знаците показват, че ГЕРБ пак няма да състави правителство? Влизаме в нов цикъл на нестабилност и избори, пророкува бившият губернатор на Пловдив Дани Каназирева 
Издирват 9 души в руините на пощенски клон в Харков Издирват 9 души в руините на пощенски клон в Харков Властите потвърдиха смъртта на един служител след руската атака, ранено е и 8-месечно бебе Кандидатка за власт хвърли дрехите си по време на реч Кандидатка за власт хвърли дрехите си по време на реч Видеоклиповете на необичайното изпълнение се разпространиха в социалните мрежи като горски пожар Тя избяга от Украйна, но вярва, че ще помогне на Киев с ... гърдите си Тя избяга от Украйна, но вярва, че ще помогне на Киев с ... гърдите си Сексапилната Анастасия, която продава голите си снимки, мечтае дори в Москва да се пазарува с гривни Красавица измисли подла схема и ограби семейството си Красавица измисли подла схема и ограби семейството си Тя вкара дори брат си в затвора, но измамата й е разкрита Агония за украинците в Красногоровка, на руснаците помага и „баба Яга“ Агония за украинците в Красногоровка, на руснаците помага и „баба Яга“ Руснаците превзеха и Сокол, а „Другая Украина“ коментира, че от есента влаковете ще бъдат заменени от ... каруци Стилияна Николова се връща с четири златни медала от Кайро Стилияна Николова се връща с четири златни медала от Кайро Следващото ѝ състезание ще бъде в Румъния Ад в Латвия! Горят бензиновози на НАТО и военен заводи Ад в Латвия! Горят бензиновози на НАТО и военен заводи Пламъци погълнаха и частното предприятие „Latvijas Finieris“ в Рига Взрив окървави Измир, четирима са загинали, а ранените са най-малко 35 Взрив окървави Измир, четирима са загинали, а ранените са най-малко 35  Има щети по 11 жилищни сгради Перверзник нахлу в две къщи и се пъхна в леглата на спящи жени Перверзник нахлу в две къщи и се пъхна в леглата на спящи жени Неканеният гост събличал дрехите и бельото си, но дамите се разкрещели и той избягал Градът на мъртвите съществува? Археолози откриха нещо шокиращо Градът на мъртвите съществува? Археолози откриха нещо шокиращо  Град Асуан е бил важен търговски пункт в древността, основан е преди повече от 4500 години
Рая Назарян Рая Назарян Българската православна църква винаги е правила достоен избор Виц на деня Виц на деня - Ало, обаждам се за плевнята ми!
- Тук е ракетна база! Не сте попаднали където трябва!
- Не, не, вие не попаднахте където трябва!
Виц на деня Виц на деня - Каква е мисълта на всеки мъж?
- При толкова много жени, как на мен ми се падна най проклетата?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Ако един мъж ви гледа само в очите, можете да сте сигурни, че всичко останало вече е огледал!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори