×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 2 800 безработни започват работа по регионални програми по заетост
  • Четвърти случай на заразен човек с птичи грип в САЩ
  • Иран избра деветия си президент
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Къде мога да намеря информация за криптовалути с потенциал?


28 Юни 2024, Петък, 12:24 ч.

 

Крипто пазарът е известен със своята непредсказуемост и е истинско предизвикателство да се предвиди със сигурност коя криптовалута ще експлодира.

Както знаете, инвеститорите винаги търсят следващото потенциално крипто, от което да забогатеят. И така следва въпросът, как се намира криптовалута, която ще скочи в бъдеще? Тук ще ви запознаем с места, където можете да намерите солидна информация, която да ви помогне да изберете правилната криптовалута.

Купете PlayDoge

Telegram

Telegram, широко разпространено безплатно приложение за съобщения, придоби значителна популярност, особено сред феновете на крипто и NFT. То позволява на потребителите да създават или да се присъединяват към групи, обикновено наричани „телеграм групи“ или „телеграм канали“, улеснявайки споделянето на съобщения, обмена на медии и разнообразни дискусии.

Значението на Telegram се простира отвъд това да бъде комуникационна платформа; неговите мерки за сигурност, по-специално криптирането, го отличават от конкуренцията. Тази функция е жизненоважна в крипто пространството, където поверителността е от първостепенно значение, осигурявайки сигурни и надеждни разговори.

Telegram, считан за основен инструмент за крипто ентусиастите, служи като относително анонимна платформа за крипто общността за обсъждане на новини, споделяне на анализ на пазара и обмен на идеи за търговия. 

Освен това Telegram се използва от крипто проекти за директна комуникация с тяхната инвеститорска общност, което позволява на екипите да споделят важни актуализации и да образоват новодошлите за тяхната екосистема.

Нишови сайтове

Да бъдем напълно информирани за криптовалути може да се окаже предизвикателство. Не само, че новините около криптовалутата се променят с всяка минута, но също така може да бъде трудно да се отсее достоверната информация от измамите. Много крипто инфлуенсъри например разпространяват информация онлайн без подходяща проверка на фактите.

И въпреки че няма “най-добри” обективни сайтове за новини в криптото, някои нишови сайтове са си спечелили респект в индустрията. Четенето на статии в надеждни крипто нишови сайтове е надежден начин да изследвате тази нова индустрия. 

Ако не сте сигурни относно закупуването на дадена криптовалута, можете да използвате ресурсите и информацията на тези уебсайтове, за да прецените дали си струва инвестицията. Можете да научите за различни аспекти на крипто екосистемата в нишовите уебсайтове, които могат да ви помогнат да вземете информирани решения за това кога, как и дали трябва да заложите на избрани криптовалути.

Кои са най-добрите криптовалути с потенциал в момента?

Има хиляди различни криптовалути, което може доста да затрудни избора ви за инвестиция. Ако нямате достатъчно време или желание да направите собствено подробно проучване на пазара, ние ще ви представим нашите топ предложения за най-добрите криптовалути с потенциал в момента.

PlayDoge

$PLAY е официалният токен на новата крипто игра PlayDoge, изградена на Binance Smart Chain. Моментната му цена по време на предварителната продажба е $0,00513. Токенът $PLAY може да бъде стейкван за допълнителни пасивни приходи.

Токенът $PLAY има общо предлагане от 9,4 милиарда токена, от които 50% са заделени за предварителната продажба на PlayDoge. Допълнително се отделят по 12,5% за всеки от средствата за маркетинг и проекти. 11,5% са запазени за борсова ликвидност, 7% са разпределени за награди на общността, а 6% са заделени за награди за стейкване.

Купете PlayDoge

Pepe Unchained

Pepe Unchained ($PEPU) е най-новата мания при меме криптовалутите. Отличителната черта на $PEPU е неговата верига от слой 2.

Блоковите вериги от слой 2 са вторични рамки или протоколи, изградени върху съществуваща блокова верига от слой 1, като Ethereum. Те радикално подобряват скалируемостта, скоростта и ефективността на първичния блокчейн. Те играят ключова роля в осигуряването на по-голям обем транзакции при по-ниски разходи.

Предварителната продажба предлага токени $PEPU на потенциално най-ниските цени. Текущата му цена е $0,0080641. След като токенът дебютира на крипто борсите, се очаква меме токена да увеличи значително стойността си.

Купете Pepe Unchained

WienerAI

$WAI е един от добрите нови меме койни, съчетаващ две горещи тенденции в крипто индустрията: мемета и изкуствен интелект. Средствата, събрани при предварителна продажба, ще отидат за разработване на бот за търговия с изкуствен интелект, който да помогне на инвеститорите да увеличат максимално своите печалби, като правят точни прогнози. Най-хубавото е, че този инструмент няма никакви такси.

$WAI следва стандарта за токени ERC-20, тъй като мрежата Ethereum позволява бързи транзакции (15 TPS средно, в сравнение със 7 TPS на биткойн).

В момента $WAI е достъпен на цена от $0.000723 в предварителната продажба, която до момента е събрала близо $6.5 милиона. Ранните инвеститори също така могат да стейкват своите токени с до 549% APY.

Купете WienerAI


В категории: Животът


5
Коментара
5
Коментара по темата
5.
До 2
28.06.2024 19:33:46
0
0
Пич, криптото е по-добре от хазарта. Аз съм завъртял сигурно 50-100 бинки (на плюс съм 2-3, което не е много на фона на цялата занимавка, ама е тръпка). Един мой чукна в едно нашенско онлайн казино 50К на Авиатора. Е познай дали си ги взе - то не бяха верификации, разни ПМ и накрая го блокираха. Тука поне не си 100% вътрешен, понякога и вадиш.
4.
CryptoMan
28.06.2024 16:14:49
1
3
Яко хейт по шиткойните. Аз съм търгувал с поне 60-70 шиткойна и съм направил над 130К печалби за година и половина. Много ясно, че 70% не стават за нищо. Но ако от тия поне 1 излезе на печалба, ще избие другите. Божа работа дали ще излезе, ама те и за Пепе и Бонк говореха врели-некипели, пък хората милиони направиха. Вкарвайте в имоти. По 150 по 200 хиляди евра. И плащайте на банките. Пък ние "балъците" ще си фармим. От 3-те токена мога да кажа със сигурност, че 2 от тях са добри. Това Wiener не го знам, звучи ми обречено от началото, ама PlayDoge си е добро попадение. Другото Pepe още не съм го проучил, ама дава добро APY, сигурно ще вкарам $200-300 да си пробвам късмета. За повече му е рано. @ Sh17CoinMaster вземи намали АИ-то малко. Биткойн го издоиха кравите, с тоя ЕТФ теглят заем да го дъмпят и да трупат - актив за бонаци. Солана скочи вече. Ако търсиш "СЕРИОЗНО" нещо, само Avalanche & Polkadot може нещо да излезе в следващите месеци.
3.
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
28.06.2024 15:50:57
1
0
АЛО "ДЖУРНАЛИСТА" ЩО МИ ПРЕМАХНА ПОСТА БЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ХАХА ТЪРГАШИ СТЕ ВИЕ НЕ ЖУРНАЛИСТИ ХАХАХА
2.
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
28.06.2024 15:48:07
1
0
хаХАХА СТАТИЯ ЗА ИДИОТИ ПОДКОКУРОСТВАЩА ГИ ДА СИ ХВЪРЛЯТ КИНТИТЕ В ЕДИН ХАЗАРТ !!!!!!!ЕСТЕСТВЕНО НЕБЕЗВЪЗМЕЗДНА ПУБЛИКАЦИЯ ХАХА !!!!!!!!!!
1.
Sh17CoinMaster
28.06.2024 15:18:13
3
2
И трите проекта посочени в тази статия са дроб.
BITCOIN, SOLANA, ARWEAVE & RENDER са най-качественото и най-доброто в света на дигиталните активи.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Последният мохикан на ъндърграунда в Бургас се завърна - по-силен и по-респектиращ отвсякога Последният мохикан на ъндърграунда в Бургас се завърна - по-силен и по-респектиращ отвсякога 55-годишният Диян Гайтанов е изтърпял 5-годишната си присъда за престъпление отпреди няколко десетилетия Гъсти облаци дим обхванаха АМ "Тракия", шофирайте внимателно Гъсти облаци дим обхванаха АМ "Тракия", шофирайте внимателно В района на 186 км са се запалили сухи тревни площи и дървета, сигнализират водачи Ако познавате Валентин или Валя, задължително им се обадете днес Ако познавате Валентин или Валя, задължително им се обадете днес Трябва да почерпят за имен ден Дами, действайте! Спрягат този красавец за Ергенът 4 Дами, действайте! Спрягат този красавец за Ергенът 4 Стилиян Сариев - пловдивчанинът с атрактивна визия Това е най-модерният порт, а четвърта година се затлачва Това е най-модерният порт, а четвърта година се затлачва Ситуацията около варненското яхтено пристанище "Карантината" прилича на филм на Доньо Донев Пенсиите у нас са шест пъти по-малки от тези в Германия Пенсиите у нас са шест пъти по-малки от тези в Германия В Гърция взимат над 1000 евро, във Франция - над 1500 евро Всички съседи ни дишат прахта: България в топ 20 по средно IQ Всички съседи ни дишат прахта: България в топ 20 по средно IQ Южна Корея заема първото място Спасители скочиха срещу монокините, не одобряват нудистките ни плажове Спасители скочиха срещу монокините, не одобряват нудистките ни плажове Край Приморско плажуващите нямат притеснения от нудистите Тази певица става все по-слаба, феновете й вече са много притеснени Тази певица става все по-слаба, феновете й вече са много притеснени Краката на Галена са като солети, казват почитатели на фолкаджийката Кървав екшън по морето! Криминоген уби млад мъж в к.к. "Слънчев бряг" Кървав екшън по морето! Криминоген уби млад мъж в к.к. "Слънчев бряг" Жертвата е наръгана с нож в областта на гърдите
Всеки, който има Айфон, трябва да прочете тази статия Всеки, който има Айфон, трябва да прочете тази статия Измама поставя на риск над 1.46 милиарда „айфона“ в цял свят Байдън се оправда, че е бил болен на дебата с Доналд Тръмп Байдън се оправда, че е бил болен на дебата с Доналд Тръмп Той нарече представянето си "лош епизод" Италия ще ви даде хиляда евро, за да живеете в Тоскана Италия ще ви даде хиляда евро, за да живеете в Тоскана От офертата могат да се възползват всички европейски граждани Цената на фрапето на плажа в Гърция започна да "горчи", чадъри и шезлонги се плащат отделно Цената на фрапето на плажа в Гърция започна да "горчи", чадъри и шезлонги се плащат отделно Чакат масови съкращения на работниците по морето Потвърдиха първи за 2024 г. случай на западнонилска треска в Гърция Потвърдиха първи за 2024 г. случай на западнонилска треска в Гърция При пациента са регистрирани леки симптоми на енцефалит, които са започнали в края на юни 10 ясни знака, че на хоризонта се задава глобална война 10 ясни знака, че на хоризонта се задава глобална война САЩ, Русия, Украйна, Иран, Хизбула, Израел - много варианти и малко алтернативи за мир Майка загина пред погледа на децата си, след като оплете дрехите си в кабела на кабинков лифт и падна от 150 м височина Майка загина пред погледа на децата си, след като оплете дрехите си в кабела на кабинков лифт и падна от 150 м височина На мястото на инцидента веднага бил изпратен хеликоптер, както и планински спасители, които след продължително търсене открили тялото ѝ Най-голямата морска надпревара на над 50 килови яхти ще се проведе тази събота в Бургас Най-голямата морска надпревара на над 50 килови яхти ще се проведе тази събота в Бургас Рали „Ветроходство и приятели“ е единствената в България регата, в която може да участва всеки желаещ ветроходец, доброволец и екипаж Гривни за 50 бона, а маникюрът – тотал щета Гривни за 50 бона, а маникюрът – тотал щета Освен че си е направила видимо нескопосана ноктопластика, Тита скоро не я е подновявала и ноктите й доста са израснали в основата О, боже! Тя е жената на най-богатия в света О, боже! Тя е жената на най-богатия в света Тунингованата Лорън Санчес шокира с целулитно тяло
Иво СИРОМАХОВ Иво СИРОМАХОВ Партия "Величие" трябва да се прекръсти на "Том и Джери"
Виц на деня Виц на деня - Скъпа вече сме женени, кажи колко мъже си имала?
- Обаче няма да се сърдиш!
- Добре, няма.
- 7.
- В смисъл... аз съм 7-ми?
- Не ти си 4-ти.
Виц на деня Виц на деня - Иване, къде си?
- Играя си с децата на двора.
- Прибирай се веднага вкъщи, аз съм дала 1000 лева за компютър, той ще ми играе на ДВОРА.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Аз чуждото го не ща, само моето си искам - на когото и да е то
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори