×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Градушка унищожи реколтата в Ваксево


Градушка унищожи реколтата в Ваксево
Ледените зърна са с големината на орех. Доматите на хората в кюстендилското село са унищожени
28 Юни 2024, Петък, 08:06 ч.
Автор: Флагман.Бг

 Хората масово нямат застраховки на имотите си, но и не разчитат на помощ

Градушка с големината на орех унищожи продукцията на десетки семейства в село Ваксево, община Невестино, област Кюстендил, съобщава БНТ. 

Природната стихия е станала преди два дни, хората обаче продължават да се борят с щетите. Описано ли е вече всичко повредено и унищожено ще как се справят хората там.

В рамките на 50 минути градушката унищожила продукцията на цялото село. Хората масово нямат застраховки на имотите си, но и не разчитат на помощ.

"Никой не е идвал за описване на щетите, просто имаме помощ от община Невестино за ликвидиране на щетите. Кметът веднага реагира, изпрати техника, започваме да разчистваме", каза Юлия Исидорова - кмет на село Ваксево.

Извън унищожената реколта няма сериозни щети по инфраструкурата - няколко къщи са със счупени керемиди, има и напукани стъкла на коли.


В категории: Животът


Коментари
Голям пожар край Мъглиж
Голям пожар край Мъглиж 30/06/2024, Неделя 19:40 0
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Бой в пловдивския затвор, пандизчия креснал на мъж, че е педофил и заплашил да му разбие главата Бой в пловдивския затвор, пандизчия креснал на мъж, че е педофил и заплашил да му разбие главата Свидетел на грозните сцени станал надзирател Ергенът Виктор разкри тайна, искал да си тръгне като Алек Младенов без дама Ергенът Виктор разкри тайна, искал да си тръгне като Алек Младенов без дама В слушалката ми казаха "Избери Виктория" и ги послушах, но сглупих, признал мачото пред приятели Олимпийски медалист стана шампион по плажна борба край Несебър Олимпийски медалист стана шампион по плажна борба край Несебър Имаше адреналин, беше ми интересно, но и се бях подготвил, споделя Георги Великов след триумфа в базата на НСА  Издигат Росен Желязков за премиер Издигат Росен Желязков за премиер Депутатът Любен Дилов разкри, че това било желанието на Бойко Борисов, но уточни, че  ситуацията се мени много бързо и може да има и нещо друго Голям пожар край Мъглиж Голям пожар край Мъглиж Изпратено е подкрепление и от Стара Загора И Горан Благоев хули патриарха, не правел разлика между жертва и агресор, а му пеели „Достоен“ И Горан Благоев хули патриарха, не правел разлика между жертва и агресор, а му пеели „Достоен“  Голямо е предизвикателството пред църквата ни с водач като Даниил, коментира историкът Магьосник ли е Бойко Борисов? Математическият даосизъм издава формулата за властта Магьосник ли е Бойко Борисов? Математическият даосизъм издава формулата за властта  Според Витанов третият мандат е проблем на българската политическа система, тъй като малките партии са се вторачили в него с цел да имат облаги Изборът на Даниил за патриарх бил като по учебник на КГБ и заради него игумен напуска църквата Изборът на Даниил за патриарх бил като по учебник на КГБ и заради него игумен напуска църквата Моят патриарх от днес се казва Вартоломей, сподели архимандрит Никанор след като стана ясно кой е наследник на харизматичния Неофит Избягал от турски затвор живя кротко 6 години у нас преди да го хванат Избягал от турски затвор живя кротко 6 години у нас преди да го хванат Мехмедали Молла успял да пресече нелегално границата и през Странджа се добрал до Бургас Вартоломей даде благословията си на патриарх Даниил Вартоломей даде благословията си на патриарх Даниил Архиепископът на Константинопол, който е и вселенски водач на православните, поздрави българите
Красавица измисли подла схема и ограби семейството си Красавица измисли подла схема и ограби семейството си Тя вкара дори брат си в затвора, но измамата й е разкрита Агония за украинците в Красногоровка, на руснаците помага и „баба Яга“ Агония за украинците в Красногоровка, на руснаците помага и „баба Яга“ Руснаците превзеха и Сокол, а „Другая Украина“ коментира, че от есента влаковете ще бъдат заменени от ... каруци Стилияна Николова се връща с четири златни медала от Кайро Стилияна Николова се връща с четири златни медала от Кайро Следващото ѝ състезание ще бъде в Румъния Ад в Латвия! Горят бензиновози на НАТО и военен заводи Ад в Латвия! Горят бензиновози на НАТО и военен заводи Пламъци погълнаха и частното предприятие „Latvijas Finieris“ в Рига Взрив окървави Измир, четирима са загинали, а ранените са най-малко 35 Взрив окървави Измир, четирима са загинали, а ранените са най-малко 35  Има щети по 11 жилищни сгради Перверзник нахлу в две къщи и се пъхна в леглата на спящи жени Перверзник нахлу в две къщи и се пъхна в леглата на спящи жени Неканеният гост събличал дрехите и бельото си, но дамите се разкрещели и той избягал Градът на мъртвите съществува? Археолози откриха нещо шокиращо Градът на мъртвите съществува? Археолози откриха нещо шокиращо  Град Асуан е бил важен търговски пункт в древността, основан е преди повече от 4500 години Франция изправена пред исторически момент Франция изправена пред исторически момент Избирателните секции за първия тур на парламентарните избори във Франция бяха открити в 9ч. българско време Едва ли се предполагали какви опасности крият пластмасовите шишета Едва ли се предполагали какви опасности крият пластмасовите шишета Може да се разболеете от диабет Най-богатият в света е с гаджето си близо до България Най-богатият в света е с гаджето си близо до България Когато не се забавляват във водата или във въздуха, се наслаждават на романтични разходки из острова и вечерни излети
Николай Марков: Николай Марков: Мозъчният тръст и всичко останало във „Величе“ съм аз, няма други! Виц на деня Виц на деня - Ало, обаждам се за плевнята ми!
- Тук е ракетна база! Не сте попаднали където трябва!
- Не, не, вие не попаднахте където трябва!
Виц на деня Виц на деня Когато не мога да заспя, броя до три. Понякога до три и половина. Статус във фейсбук Статус във фейсбук Всички урагани носят женски имена, защото идват топли и влажни, но като отминат взимат всичко пари, коли, къщи...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори