×
Вкусно ИЗБОРИ 27.10.2024 г. Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Тайната й е разкрита: Ето как Поли Паскова изглежда вечно млада


24 Юни 2024, Понеделник, 11:20 ч.
Автор: Флагман.бг

Фолклорната прима е броила сумата от 250 долара за уникалната добавка

Фолклорната прима Поли Паскова ще се подмладява с китайска добавка от най-ново поколение, за която разкрива самата изпълнителка наскоро. Преди броени дни певицата се завърна от двуседмично турне в Китай и Южна Корея с фолклорния ансамбъл „София 6“ и го определя като своя осъществена мечта. Това й е второ ходене до Пекин, но този път е успяла да разгледа и други градове като Тиендзин, където живеят 13 милиона души.

"Два часа пътувахме в самия град и нямаше никакво задръстване, както и хора по улиците. Това ме учуди много. Дали работят или нещо имаше, не знам. Огромни сгради, впечатляваща икономика, но ми липсваше небето – всичко е смог, не се вижда нито слънце, нито нищо. Пях пред 9 хиляди души, трябваше и реч да държа на сцената, беше много вълнуващо. Бяха превели заглавната песен на новия ми албум „Красиви 100 неща“ на китайски, а речта ми – на китайски, монголски и руски, тъй като присъстваха хора от цял свят.

Изпълнението ми беше заснето и само за една седмица имаше 100 хиляди гледания. Останалата част от програмата също беше на много високо ниво, имаше шоу с ветрила", споделя Поли пред "Телеграф". И добавя още:

"В Тиендзин ги водили в къщата на много известен китайски генерал, който имал 2-3 брака и накрая се оженил за млада жена, която го дарила със син. В дома си имал дискотека с ложи, с пилон за танцьорки, машини за хaзарт.

Докато разглеждали порцеланови къщи, всяка от които струва по няколко милиона, мъж от групата им изчезнал – казал, че отива да ги чака в автобуса, а като пристигнали, го нямало. Жена му се разплакала, помислила, че са го отвлекли, и викнали полиция, но за 5 минути с камери го намерили в кое такси се е качил и къде е отишъл."

Атракции

С лайнер тя е кръстосвала пет дни в Северно китайско море и в Жълто море. На него са били 3000 души, от които 37 българи. Там също изпяла две песни и събрала всички присъстващи на хоро. "Казахстанците бяха 200 души и също много добре се представиха, но нас ни запомниха, блеснахме енергийно.

Един китаец каза: "България е държава, която излъчва светлина и искам да отида да я видя. Разменихме много контакти", споделя тя. Ето и нейния разказ за атракционите:

"Ходихме до шестия по големина град, който се намира между Хирошима и Нагасаки. Посетихме храма на учението, където се молят на Буда да даде знания на хората. Бяхме в един магазин, от който си купихме уникални добавки за подмладяване. 250 долара струва и се пие 6 месеца.

Там най-много пазарувахме, защото имаше страхотни неща за здравето – за кожа, за стави, ензими. Хапнахме и оригинално суши", издава още Паскова.

Голяма атракция било и Джеджу – най-големият от 330 острова, известен като загаснал вулкан, от рода на Великденските острови.

"Много хора в Южна Корея, като се пенсионират, отиват да живеят там. Китайците са инвестирали само в един увеселителен парк 2 милиарда долара. Най-големият хотел е с 2100 стаи. Целият остров е под егидата на ЮНЕСКО и всеки заслужава да го види.

Бяхме на един водопад, 22 м висок, който са го нарекли, че събира небето и земята, както и в една пещера от застинала лава, която е с 8 км проход, но само една част е отворена за туристи. Там са известните жени гмуркачки, които събират бисери, хенио се казват, влизат до 15 м дълбочина и успяват да издържат доста време – това е един от основните бизнеси.

Друга атракция е „Секс в градината“ – скулптури на фигури в най-различни секс пози. Много разкрепостено население, младоженци там се женят от цял свят. Фришоповете в Корея са огромни и продават уникална козметика – водеща в света, със стволови клетки, кремове с пектиди, с охлюви, с пчелни продукти, да се чудиш кое да вземеш. Сигурно 2000 евро съм дала там, защото тук в Европа не можеш да ги намериш“.

Армагани

В Южен Китай сервирали на Поли Паскова един от типичните си специалитети – супа с костенурка.

"Сякаш жива я бяха сварили, ококорила едни очи, че сърце не ми даде да я опитам. В Северен Китай кухнята по-прилича на нашата. Там ядохме патица по пекински, в чайна ходихме. Бяхме и на Олимпийския стадион.

За втори път ходих и до Великата китайска стена, където българи са оставили много символи и знаци. Нашите хора са я правили и при големия потоп са тръгнали насам.

Всеки човек, където отива, не е случайно, защото някога е бил там и трябва или нещо да вземе, или да остави на това енергийно място. Тези пътища са предначертани и знам, че българите занесохме много положителна енергия“, казва певицата. С цели 4 куфара армагани тя се е завърнала от Китай.

"За децата взех най-много техника, която тук е много скъпа. Луксозни машинки за бръснене 4 броя с по три въртящи колелета, флашки, външна памет, много хубави тонколони – малки, но звучат като големи. Много подаръци за приятели. Обичам да правя хората щастливи, като се връщам от чужбина, и правя списък на кой какво трябва дам, защото е хубаво да доставяш радост.

Средният ми син сега ми е обещал да ме заведе в Япония, той знае японски и вече е бил поне 10 пъти в 15 града. Вече е водил големия ми син и снахата, сега е мой ред", добавя звездата.

През ноември й предстои пътуване до Шанхай, а преди това ще ходи до Казахстан – има концерт през август в Алма Ата и покрай него ще разгледа прочутите каньони.

Празнува рожден ден на СПА

Тази година Поли Паскова е решила да отпразнува рождения си ден малко по-различно, като заведе децата на СПА във Велинград.

"Това място ми е любимо, там има най-много извори в Родопите и ще останем на почивка за няколко дни. Това ще е моята почерпка за тях, нещо по-различно.

"Благодаря ви, приятели, за прекрасните пожелания! Нека и аз да си пожелая нещо! На този светъл ден рожден си пожелавам щастието да бъде в мен! Радостно сърцето ми да пее! И усмивка на лицето ми да грее! Здрава, весела, засмяна и от слънчеви лъчи огряна, любов сърце да ми огрява! И винаги добра да си остана!

И за всички нас, приятели добри, да дойдат по-щастливи дни, мир и радост по Земята! Да ни радват и децата! Ангел светъл от небето да ни води там, където мъдро по пътя да вървим и душата своя да спасим“, казва за личния си празник звездата. На 29 юни пък със съпруга си Павлин ще празнуват заедно общия си имен ден на Св. св. Петър и Павел след концерта й за празника на Павликени в летния театър.

"Очаквах, че с напредване на годините ще имам по-спокоен живот, а той става все по-динамичен. Затова съм си поставила задача да освободя пространство около себе си и да се поставя малко по-напред в класацията, че няма да продължа дълго с това темпо. За да бъда полезна на другите, трябва да се погрижа и за себе си. Имам чувството, че времето се разтяга, за да свърша всичко“, добавя Паскова.

Събра се с баскетболни легенди

Наскоро Поли Паскова се събра с колежките си, с които някога играеха баскетбол.

"Те често се събират, а сега ме поканиха и мен на обяд. С някои съм се чувала по телефона, някои разговори са продължавали по 4 часа. Така бързо мина времето, откакто не играем. Всеки е поел по пътя си и се е реализирал.

Всички ние сме толкова организирани и дисциплинирани от спорта. Поли Цекова каза, че става в 6 ч. сутринта, за да ходи на фитнес, после следват задачите й, всичко по час. При мен е същата динамика. Ние се справяме, защото сме се научили да бъдем отборни играчи, а не егоисти.

Сега преоткривам някои от колежките си, тъй като тогава сме били почти деца. Вече сме минали през много неща и се радвам, че животът пак ни събра. Сашка Александрова 20 г. живееше в Италия и два пъти ме кани на гости във Венеция. Като имах концерт в Лион, ме посрещна баскетболната гилдия.

Спортът се поддържаме навсякъде. Няма да забраня един случай, като бях на турне в Америка. В Сиатъл при мен дойде един баскетболист от Левски. Купонясвахме, а после снимката ни излезе във вестник. Майка му ми се обади и каза, че е мислела, че е умрял, тъй като от 9 г. не й се е обаждал, та ми искаше контактите му. В Лос Анджелис три колежки ме посрещнаха, в Чикаго пък дойдоха братята фехтовачи Етрополски“, сподели още певицата.


В категории: Лайфстайл


2
Коментара
Флагман.БГ 10 фрази, характерни за жените гаднярки 10 фрази, характерни за жените гаднярки 28/09/2024, Събота 22:00 0
Флагман.БГ Така се приготвя туршия само със сол Така се приготвя туршия само със сол 28/09/2024, Събота 21:00 0
Флагман.БГ Прибраха я в Психото Прибраха я в Психото 28/09/2024, Събота 20:00 1
Флагман.БГ Тя се събра със Слави Трифонов Тя се събра със Слави Трифонов 28/09/2024, Събота 19:40 1
2
Коментара по темата
2.
Търси си причина
24.06.2024 12:57:39
1
3
Да пие мъжко мляко уж че младее.от него то ако беше тъй,Азис щеше да е пеленак
1.
DR
24.06.2024 12:06:37
2
2
Не виждам да е вечно млада...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Средната чиста заплата при влизането ни в еврозоната ще е 1000 евро Средната чиста заплата при влизането ни в еврозоната ще е 1000 евро Нетната средна заплата в България е четири пъти по-ниска от в Германия, а работната седмица при нас е дори по-дълга 10 фрази, характерни за жените гаднярки 10 фрази, характерни за жените гаднярки „Съжалявам, ама не съжалявам“… - това фалшиво извинение можете да чуете от жени, които не искат да бъдат държани отговорни за това, че са наранили някого 3 начина да спечелите сърцето на добър мъж 3 начина да спечелите сърцето на добър мъж Уважавайте го Като в Северна Корея: Водеща в Ливанската телевизия плаче, докато съобщава за смъртта на Хасан Насрала Като в Северна Корея: Водеща в Ливанската телевизия плаче, докато съобщава за смъртта на Хасан Насрала Лидерът на терористичната организация „Хизбула“ бе убит при израелски въздушен удар в нощта срещу събота 4 зодии, които понасят най-тежко скръбта 4 зодии, които понасят най-тежко скръбта Дали сте сред тях Така се приготвя туршия само със сол Така се приготвя туршия само със сол Вижте как Преизбраха Любо Ганев начело на федерацията по волейбол Преизбраха Любо Ганев начело на федерацията по волейбол Той ще я ръководи през следващите 4 години Бабата на прегазеното дете Дора Пембето ридае неутешимо, влязла в магазина и оставила момиченцето пред вратата Бабата на прегазеното дете Дора Пембето ридае неутешимо, влязла в магазина и оставила момиченцето пред вратата Детето изскочило внезапно на пътя, гледката била ужасяваща, разказват местни  НАП извади на тезгяха нива на цената на чифт дънки НАП извади на тезгяха нива на цената на чифт дънки Това е и най-евтиният имот, който може да се намери на сайта на агенцията Прибраха я в Психото Прибраха я в Психото Гергана се закани да "пръсне черепа" на певицата Дара Екимова
Кои висши лидери и командири на „Хизбула“ са убити или са станали мишена на израелски удари Кои висши лидери и командири на „Хизбула“ са убити или са станали мишена на израелски удари През последните месеци Израел нанесе много тежки удари на „Хизбула“ Продадоха на търг писмо с първата германска марка за 440 000 евро Продадоха на търг писмо с първата германска марка за 440 000 евро Това е единственият подобен екземпляр Турция и Германия спорят за дюнера, ЕК се намеси Турция и Германия спорят за дюнера, ЕК се намеси Турция поиска преди време от Европейския съюз защитен статут за дюнер кебапа, тъй като рецептата на популярното в Германия ястие, се различава значително от традиционния вариант "Хизбула" потвърди смъртта на Хасан Насрала "Хизбула" потвърди смъртта на Хасан Насрала Израел съобщи по-рано за ликвидацията на лидера на организацията Кашпировски се завърна Кашпировски се завърна На първата сесия са отишли 300 души, които не само са могли да „поздравят“ именития феномен, но и да си купят стоки, произведени под марката Kashpirovsky - торби със сол, които имали „мощен психологически ефект“ Осъдиха го на 865 години затвор Осъдиха го на 865 години затвор Магистратите бяха безжалостни към строителя на рухналата сграда, в която згинаха 96 човека Спаси новото предаване на Маги Халваджиян Спаси новото предаване на Маги Халваджиян Добре, че е Рачков Умира от глад Умира от глад Едва се изхранва в Игри на волята Култов висаджия, братовчед на Васко Илиев, не може да си плати парното Култов висаджия, братовчед на Васко Илиев, не може да си плати парното Топлофикация е запорирлала сметките на фирмата му Влиза в хитово предаване на Нова тв Влиза в хитово предаване на Нова тв Галена ще е част от Пееш или лъжеш
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ Законите у нас не могат да зависят от телефонни обаждания Виц на деня Виц на деня - Как спиш нощем, като знаеш, че има хора, които те мразят?
- Спя без гащи, за да ми е по-лесно да ме целуват...
Виц на деня Виц на деня - Ако беше по хубав, щях да дойда на среща.
- Ако бях по хубав, щях да поканя сестра ти!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Мили деца, учете! Вие сте бъдещето на Германия, Великобритания и Щатите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева-Бакалова
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори