×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Нашето правителство няма да е манастирска сглобка, а отбор от експерти, твърди Тошко Йорданов


Нашето правителство няма да е манастирска сглобка, а отбор от експерти, твърди Тошко Йорданов
Ще поканим хора и от ПП-ДБ, и от БСП - има експерти във всички партии, убеден е Тошко Йорданов
22 Юни 2024, Събота, 09:38 ч.
Автор: Флагман.бг

Ако стигне до нас третият мандат, ние сме готови с това, което трябва да направим, там имаме достатъчно време да проведем спокойно необходимите разговори с всички партии, посочи Тошко Йорданов 

"Нищо не струваше по простата причина, че ние си имаме разграфени действия със съответния тайминг какво трябва да направим. Ние гласувахме за всички, така че работата да тръгне. Всички партии ще минат на консултации. Това е логичният подход, затова го и направихме. Иначе щяхме да стоим още вътре, да се заяждаме всяка партия за нещо. Междувременно на депутатите се плаща, независимо че влизат за по 20 минути", коментира пред Bulgaria ON AIR депутатът от "Има такъв народ" (ИТН) Тошко Йорданов.

Думите му идват на фона, че президентът Румен Радев започва консултации с представители на парламентарните групи от 24 юни. Стои въпросът в коя партия ще отиде третият мандат.

"Ако не ни го даде, а отиде в друга политическа партия, твърдо отиваме на избори и това в някаква степен ще е решение на президента, и негова отговорност. Ако стигне до нас третият мандат, ние сме готови с това, което трябва да направим, там имаме достатъчно време да проведем спокойно необходимите разговори с всички партии", допълни Йорданов.

Според него има експерти както в ИТН, така и в другите партии, с които може да се състави експертно правителство.

"Няма да кажем "това правителство ще бъде доминирано от ИТН" и с това да убием самата идея за експертност. И в ДБ има много добри експерти, и в БСП има. Тук ще опре до това дали депутатите и партиите са в парламента страната да има управление и стабилност, защото едно експертно правителство, подкрепено от по-голям кръг партии, ще има необходимата стабилност.  И няма да е някаква сглобка между манастирски дворове с патронажа на покойния Алексей Петров", коментира той и допълни:

"Липсата на правителство нанася и щети върху хората заради липсата на работещи институции".

"От наша страна ултиматуми не е имало. Или водиш разговори с евентуални твои партньори, преценявате заедно кой човек ще свърши най-добра работа в даден сектор, или другото - наричаме го експертен кабинет, а слагаме който си искаме.  Има във всяка една партия експерти. Лошото, когато няма правителство е, че държавата блокира. Това ѝ нанася и финансови щети.Не може хранителните стоки в България да са с 50% по-скъпи от тези в Италия или Франция", посочи Йорданов.


В категории: Политика


Флагман.БГ 13-годишна роди от брат си 13-годишна роди от брат си 03/07/2024, Сряда 16:40 1
18
Коментара по темата
18.
Мими
22.06.2024 16:32:07
0
4
малък Тошко, малккото ДПС, малкото ДС ама голяма субсидия, не че са гладни ама да има за гуруто Славчо
17.
...
22.06.2024 16:15:50
0
8
Фасада няма, а и в главата няма! Шат на пратката главата!
16.
Aз съм
22.06.2024 15:33:38
0
6
Тея си играят с народа...може би искат да видят докъде му стига глупостта.
А тези мишоци от ИТН не им дреме всъщност за държавата а да си правят гяхното шоу.
15.
292
22.06.2024 14:45:58
0
7
Тошко, баш експерта ви го видяхме - Мики Маус, дето заедно с "крадлив дедо" ни оправиха за 800 дни. И не стига това, ами насред бостана засадиха тиква, от която и днес ни пъпеш, ни диня може да вържа плод.
14.
Въпрос към (с)малък тошко
22.06.2024 14:04:39
0
9
малък тошко,защо на ИТН им викат малкото ДПС ?
13.
7887
22.06.2024 12:32:14
0
10
Скрий се ве,цървул! хаха
12.
Бургазлията
22.06.2024 11:54:43
0
10
Малкото ДПС!
11.
Дааа
22.06.2024 11:54:34
1
3
До 10. И моето мнение е такова.
10.
я
22.06.2024 11:50:16
1
12
Тошко какво експертно правителство ще правите като само един се появява по телевизията да ви рекламира а останалите от къде от магазините за шнорхели от шоуто на Слави които до този момент са разнасяли само кафе стига с ифантилните ви хрумвания това не е една вечер от шоуто в смях и закачки и бездарни вицове ние сме хора българи и искаме да ни управляват свестни и можещи политици а не да се учат и да не вдяват до края на мандата си какво трябва да правят като ония предишните с ментални увреждания и мераци за пътуване стига се опитвате да осъществите сънищата си на наш гръб нещастници проклети
9.
Дааа
22.06.2024 11:49:27
0
5
Умрел си за чуждите съкращения. Като нищо не правели, защо забивал бизнеса?! Че все още е пълно с чавдарчета, които се правят на демократи, а накрая става див капитализъм, е ясно! Ще видиш обаче тогава конкуренция, сега тук да мрънкаш е лесно!
8.
Повярвах
22.06.2024 11:48:09
0
8
Да, с гербави и свинчови експерти....0
7.
Хо хо хо
22.06.2024 11:14:06
10
5
Уморена кака Лена с амбиции заредена , като хищна хиена устремена.
А в тъз пица, що има само пица, ве?
Куролация, аланго, литмус, толеранция, Сицилианската долина. По клинична пътека клизма ще правят инструментално на леля Асена.
Орално ще го поемат с треперещ език, шумкарите на Сорос . Миро рогоносеца ще гледа на Киро пелтека детето. Психологически трилър от промяната, който се фокусира върху нестабилното или делюзионно психическо състояние на героите.Често повествованието се води от гледната точка на съответния психически напрегнат герой, разкривайки неговите изкривени възприятия, или показва взаимоотношенията между няколко обсесивни или патологични герои. Психологическите трилъри често включват елементи на любовна драма , екшън чупене на чаши и бутилки или на криминалния жанр - много кеш в чували и самосвали.
6.
така така
22.06.2024 11:05:53
5
10
Че до сега 50 правителства не бяха ли експерти вътре? Представям си така наречените експерти каква помия ще сътворят..... Време е да станем президентска република и да съкратим наполовина цялата администрация която така или иначе нищо не прави освен да гласува под строй!!
5.
Юлиян Вучков 2
22.06.2024 11:03:35
1
15
Тодар Африканчето, слугата на Слави Няматакъв- Трифонов щял да прави експертно правителство! Малкият Мук, с големите уши така на сериозно се е възприел, че, когато дрънка врели- некипели не прави никаква връзка с главата, която носи на крехките си раменца! На Славчо Турбофолка писарушките и кикиморите са силни само в пребоядисването и натрисането от една в друга парламентарна група! И в сложните пируети - днес тъй, утре точно наобратно! И в рецитирането на писани от други началници злостни, просташки излияния! Експерти са по клатенето на дърветата в гората! Но знае ли се?! Клекнаха на Тиквата и Магнита, отдавна Слави целува цървулите на Боко и разиграва цирк след цирк! Може и вече да не държат дружбата си в нелегалност, а да я скрепят и с параф в Гражданското или в някой Селсъвет! Ех, Слави, ех, Трифонов! Я си изуй гащите да видим дали вече не си си обръснал и задника! За другия началник- Ахмед ефенди, Соколето!През няколкото години на лупингуване, шмекеруване и слугуване пораст- наха ви единствено ушите! И болното его! Мисленето, момчета, е за умните хора! При вас се получава едно яростно напъване, но резултатът е все един и същ - много миризлив, хем комичен, хем трагичен! Май не толкова заради този или онзи, а заради ратаите на Слави Няматакъв-Трифонов и подобни Родината е в политзастой последните години! По реване и оплакване, по т.нар. джендърски номера и удари под кръста, задминаха товаришчите Радев и Нинова, Боко Тиквата и Пеевски! Днеска тъй, утре тъй, вдругиден пък ей тъй! Альо, Славчовци, Балабановци, Тодоровци, Сиромаховци и прочие полуграмотни, сами четящи своите небивалици писарушки, егото ви задмина отдавна това на "изродения" Копейкин! Този поне не шикалкави като вас! Скрийте лозунга си:"С турбофолк, празни приказки и шменти-капели към светли бъднини!" И после и вий си покрийте, и останете само като едно тъмнокафяво срамно литературно петно в летописите на Родината !
4.
Дааааа
22.06.2024 10:05:13
0
14
Не всички, ама техните фенове са така. Бабите да викат Момчето, момчето, дядовците да се правят, че не знаят защо, поколението да замазва, че това било патриотизъм, и хоп ИТН пак ще папка :D Те после - с връзки сме, с връзки сме... Обикновено по неразкрита за другите клинична пътека!
3.
Някой си
22.06.2024 09:59:54
0
21
Правителство на политически трупове?!
Стига бе, ама верно ли?!
2.
Макак африкански
22.06.2024 09:54:48
1
29
Тошоооо във парламента всички дУпетати трябва да са експерти! Само в българският сте еднокнижници!
На разБойко бушонската схема искаш да правиш. Когато един “експерт” се оака, и после да кажете той не е партиен, ние не носим отговорност за него, нали?
1.
Даааа
22.06.2024 09:51:45
0
31
И ти, и менторът ти ще сте главни експерти! 3ти член във всяко семейство, втора майка и баща. Е тогава вече по-зле няма накъде да е!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кралят на чистачите бизнесменът Бачорски ще става татко Кралят на чистачите бизнесменът Бачорски ще става татко Двамата с жена му Анастасия преживяха трагичен спонтанен аборт наскоро Шеф на Нова телевизия се обеси в тоалетната (ОБНОВЯВА СЕ) Шеф на Нова телевизия се обеси в тоалетната (ОБНОВЯВА СЕ) Д. В. е част от управленския борд на медията и работата му е била свързана с приходите, за които се очаква да са с 60 млн.лв. по-малко за настоящата година от предходната Украйна е получила 2 милиарда евро финансиране от МВФ Украйна е получила 2 милиарда евро финансиране от МВФ Траншът е част от текуща кредитна програма в размер на около 15 милиарда евро Тежка катастрофа край Пазарджик, мъж е заклещен в кола Тежка катастрофа край Пазарджик, мъж е заклещен в кола Той е контактен И този ТВ водещ ще си присажда коса в Турция И този ТВ водещ ще си присажда коса в Турция Водещият на централните вечерни новини трудно преживява факта, че оплешивява Борисов: В третия мандат може да има нещо между ПП-ДБ и "Възраждане" Борисов: В третия мандат може да има нещо между ПП-ДБ и "Възраждане" Да си мерим приказките всички, призова той   Снахата на тази певица май наду пазвата Снахата на тази певица май наду пазвата Ивет Кочова (вляво) си сложи силикон, Алисия (вдясно) направи същото години по-рано Турски шофьор скри близо 9 хил. кутии с цигари в  LED панели и опита да мине границата ни Турски шофьор скри близо 9 хил. кутии с цигари в LED панели и опита да мине границата ни Водачът е бил спрян МП Лесово Кирил Петков се похвали от трибуната на НС: Повече хора гласуваха за мен лично, отколкото за Борисов! Кирил Петков се похвали от трибуната на НС: Повече хора гласуваха за мен лично, отколкото за Борисов! Той се обърна към избирателите си да се извини, но реално изказванията му бяха насочени към другите политици в залата Гласуват кабинета "Желязков" Гласуват кабинета "Желязков" Росен Желязков представя структура и състав на правителството
Тази държава удължава работната седмица? Шест дни за икономически растеж Тази държава удължава работната седмица? Шест дни за икономически растеж Шестдневната работна седмица ще помогне в борбата с недекларирания труд ЕС ще въведе мита върху всички онлайн стоки от Китай ЕС ще въведе мита върху всички онлайн стоки от Китай Ще падне сегашната безмитна ценова бариера от 150 евро 25-годишна красавица почина след жестоко падане в асансьор 25-годишна красавица почина след жестоко падане в асансьор Бащата на младата жена я е потърсил по телефона, но чул, че мобилният апарат звъни в асансьорната шахта Най-малко 6 са жертвите на "Берил" Най-малко 6 са жертвите на "Берил" Ураганът връхлетял Карибите с над 240 км/ч, очаква се да помете и Ямайка Атака с безекипажни катери срещу руското черноморско пристанище Новоросийск Атака с безекипажни катери срещу руското черноморско пристанище Новоросийск Движението по Кримския мост бе спряно временно Хусите обстрелвали израелския град Хайфа Хусите обстрелвали израелския град Хайфа До момента няма реакция от страна на Израел Байдън бил уморен, ще се откаже ли от битката с Тръмп за Белия дом? Байдън бил уморен, ще се откаже ли от битката с Тръмп за Белия дом? Президентът на САЩ разкри причината за неуспешния дебат със съперника си, а от партията му започнали да си задават въпроси за неговото здраве Чудо: Българин падна от 7-я етаж в Италия и оцеля Чудо: Българин падна от 7-я етаж в Италия и оцеля Колата смекчила удара му Берил връхлетя Карибите с 240 километра в час Берил връхлетя Карибите с 240 километра в час Ураганът удари островите с най-високата 5 степен Тиха война в лагера на демократите след дебата между Байдън и Тръмп Тиха война в лагера на демократите след дебата между Байдън и Тръмп Президентите в САЩ не могат да бъдат подведени под каквато и да била отговорност, коментира Симеон Гаспаров
Даниел МИТОВ, зам.-председател на ГЕРБ Даниел МИТОВ, зам.-председател на ГЕРБ В проектокабинета "Желязков" има силни фигури, които могат да решават проблеми от първия ден Виц на деня Виц на деня Учителката:
- Кажете ми противоположното на "Децата правят грешки в тъмното"!
Иванчо:
- Грешките в тъмното правят деца...
Виц на деня Виц на деня - Защо борецът държи нож в хладилника?
- За да има подръка хладно оръжие!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато те съблича мъж - това е любов, когато крадец - това е престъпление, а когато те съблича държавата - това е закон.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори