×
Вкусно ИЗБОРИ 27.10.2024 г. Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 320 инцидента на тротинетки само за 6 месеца
  • 20 тежки катастрофи с 22-ма ранени за денонощие
  • 4 октомври - Ден на българския IT специалист
  • Пожари в две руски петролни депа след вероятни удари на украински дронове
  • Окончателни резултати от парламентарните избори в Австрия: Партията на свободата на върха
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Отиде си легенда в българската журналистика


22 Юни 2024, Събота, 11:21 ч.
Автор: Флагман.бг

Напусна ни Георги Ифандиев

Журналистът Георги Ифандиев е починал. Това става ясно от постове на негови близки и приятели в социалните мрежи. Ифандиев дълго време е боледувал от рак на панкреаса и не е успял да се пребори за живота си.Георги Ифандиев работи във вестник „Вечерни новини“, вестник „Софийски новини“, издание на Агенция „София прес“, вестник „Футбол“, откъдето е уволнен в края на 1988 г.

След 1989 г. работи във вестниците „Софийски вести“, „Вести“, „Демокрация“, „Подкрепа“, „Българска корона“, „Експрес“ и „Балканите днес“.През 1990 г. издава първия частен спортен вестник „Шампион“. През 1993 г. издава антикомунистическия вестник „Огледало“. От 2009 г. пише за електронната медия „Форумът“.

Бил е тв водещ на публицистичното предаване „Между редовете“ по телевизия СКАТ и на предаването „Диагноза“ по кабелната телевизия Евроком България. Имаше свой сайт „Диагноза. нет“. Автор е на много книги, между които: „Сянката на Цион“ в пет тома, „Световното правителство: Каква е цената на човечеството“, „Спомени за изгубения живот“, „Чудовището“, „Името на звяра“, „Хитлер в Патагония”.


В категории: Животът


Проговори за развода
Проговори за развода 04/10/2024, Петък 20:20 1
8
Коментара по темата
8.
победа и здраве
22.06.2024 19:17:03
1
2
По принцип съм съгласен с догматиката ви. и всяко gоеtterdаеmmerung е похвално. истината е грозна курва от която всеки си затваря очите. но има нещо отвъд истината а това именно е победата. знанието (да, и Знанието) може и да ни улови, но когато залога е свободата - свободата non intelligere, sed ridere, detestari - няма нещо което да не е позволено дори и против собствената ни преценка. Не можем да съдим Тях, без които нямаше да ни има, нито като народ, нито като етнос, нито като култура!......
Ако го познавахте - моите съболезнования. както казваше - бъдете здрави и се усмихвайте!
7.
до 6
22.06.2024 18:09:32
0
4
"Разочаровани" и "бивши" масони не съществуват. Има само действащи и мъртви масони. Е, може да се поспори и дори да се приеме, че първите 3 нива се състоят действително от меркантилни и низки личности, масовата мръсна пяна на обществото, членуващи единствено за престиж, собствена изгода, кариера, социален живот, които може и да нямат точна представа за целите на високите нива...Личности като изброените от вас не са на тези нива обаче! На тях каузата им е известна и са убедени в нея.
6.
победа и здраве
22.06.2024 16:22:32
2
14
до долния: Какъв кремъл, какви пет лева? Да, съгласен съм че в последните години тръгна да говори с/у Левски, Савата и Ботьов, но пък преди това имаше рубрики където Савата стоеше зад него и много се гордееше с миналото ни. Никой не отрича че са били масони, но да не забравяме че и Ницше също е бил такъв, преди да се разочарова в тях. От собствената си рода мога да кажа, че ние всички обичаме Левски, макар че той да е убил слугата на прапрапрадядото. Дядката не е искал да дава пари за Делото, изпратил е слугата си (турчин) да му съобщи И АПОСТОЛА МИ с ПЪЛНО ПРАВО ГО Е ЛИКВИДИРАЛ. ТАКА СЕ ПРАВИ. Много често публични разобличаващи фигури като Ифандиев тр да се КРИЯТ зад дадени ФАЛШИВИ опорки за да не станат съвсем неудобни.
5.
Жестоката истина
22.06.2024 15:04:07
6
5
Георги Ифандиев (бог да го прости) бе противоречива личност!
Мога да разделя дейността му на два периода:
1. Антикомунистически период, когато изнесе доста данни относно престъпленията на комунистите. От него време съм запазил доста ценна информация по темата, за което изпитвам известно уважение към неговото личност.
2. Антиционистки период, през който се занимаваше да громи световното еврейство, масоните и приписваното им "световно правителство в сянка". Той се присъедини към изгодната за Кремъл теза, че "всички са маскари" и няма смисъл да се гласува. Използваше любимата си фраза - "пак натиснаха им бутона".
Ифандев (и репресираното комуне Янко Янков) застъпваха тезата, че Левски, Ботев (и др.) са бандити и разбойници и пр. и пр.
Затова, за доброто - поклон! За останалото - мълчание!
Мир на праха му!
4.
Светла ти Памет
22.06.2024 13:54:32
1
13
Георги заедно с Янко Янков и Свинтила бяхте големи умове.
Нека вашата кончина падне върху главите на тия дето ви умориха.
Амин
3.
R I P
22.06.2024 13:17:55
1
16
Царство ти небесно, Жоре, беше голям човек, мъж и българин!
2.
валци :(
22.06.2024 11:52:57
1
26
Почивай в мир Професоре .
1.
победа и здраве
22.06.2024 11:51:10
4
61
Най-великият! Анти-семит и Анти-ционист като никой друг освен мен! Поклон ! П.П. мръсната чифуто-чандалска сган го отрови !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
6 знака, че той не държи на вас 6 знака, че той не държи на вас Пише ви съобщения, но не намира време да се видите 6 причини, заради които винаги ще сте шаферка, но не ѝ булка 6 причини, заради които винаги ще сте шаферка, но не ѝ булка Избирате грешния човек отново и отново Ето кои са най-желаните жени според зодията Ето кои са най-желаните жени според зодията Жените Близнаци са майстори на комуникацията и притежават бърз ум, който може да очарова всеки, когото срещнат Рецепта за кюфтенца в сладко-кисел сос - Нику Данго Рецепта за кюфтенца в сладко-кисел сос - Нику Данго Вкусно предложение от японската кухня 9 грешки, които вегетарианците допускат 9 грешки, които вегетарианците допускат Най-типичните грешки, които хората допускат при този вид хранене България преди 100 години - тогава или сега сме по-добре? България преди 100 години - тогава или сега сме по-добре? Исторически е доказано, че търпението на българина не е безкрайно, както и че ракията и виното винаги са били по джоба на всеки Ще следим членове на СИК, които напускат поста си веднага след подписа в началото на изборния ден Ще следим членове на СИК, които напускат поста си веднага след подписа в началото на изборния ден Призовавам членовете на СИК да се отнасят коректно и отговорно към задълженията си в комисиите, да не се появяват чак в края на изборния ден само да се подпишат на протоколите, каза председателят на РИК-Бургас Фани Семерджиева Димитър Маринов идва в Бургас за предпремиера на филма за Гунди Димитър Маринов идва в Бургас за предпремиера на филма за Гунди Не пропускайте „Гунди- Легенда за любовта“ на 12 октомври в Културен дом НХК Разкриха схема за избягване плащането на данъчни задължения Разкриха схема за избягване плащането на данъчни задължения Намерени и иззети са над 9 000 артикула, носещи знаците на защитени търговски марки Новата синоптичка на Nova с тяло на богиня Новата синоптичка на Nova с тяло на богиня Известната инфлуенсърка Деница, носителка на титлата „Мис България“ през 2011 г., е виден модел на „Визаж“
Барак Обама ще води кампания за Камала Харис Барак Обама ще води кампания за Камала Харис Обама и съпругата му Мишел подкрепиха кандидатурата на Камала Харис за президент още през юли Гърция дава 10 000 евро, ако се преместите ето тук Гърция дава 10 000 евро, ако се преместите ето тук Примамват мераклии с безлихвени заеми, данъчни облекчения и помощи Престъпник нахлу с взлом в чужда къща: Изпра, изчисти и сготви Престъпник нахлу с взлом в чужда къща: Изпра, изчисти и сготви 36-годишният Дамян Войнилович беше осъден на 22 месеца затвор в Кралския съд на Кардиф този четвъртък за необичайното престъпление Ще става дядо Ще става дядо Рапърът Еминем влиза в нова роля в живота си Издъхна едва на 20 години, но спаси живота на четирима с даряване на органите си Издъхна едва на 20 години, но спаси живота на четирима с даряване на органите си Винаги е казвал, че ако нещо му се случи, би искал да даде шанс на други да живеят, каза майка му Нагъл до безобразие Нагъл до безобразие Изнудва ЦСКА за 1,2 млн.лева Загазиха здраво Загазиха здраво Съд в Тексас съди тик ток Разминахме се с Апокалипсиса след атака по АЕЦ Курск Разминахме се с Апокалипсиса след атака по АЕЦ Курск За щастие на Русия и на Европа летателният апарат е свален над Курчатов Абдала Бу Хабиб: Хасан Насрала е убит, защото искаше мир, а Нетаняху – война? Абдала Бу Хабиб: Хасан Насрала е убит, защото искаше мир, а Нетаняху – война? Оказва се, че мирът в Близкия изток не е бил и не е част от плановете на Израел Кристал помага на Овена срещу стреса, а Козирогът да внимава с авантюрите! Кристал помага на Овена срещу стреса, а Козирогът да внимава с авантюрите! Хороскоп за деня – 4 октомври 2024, петък 
Румен Радев, президент Румен Радев, президент Няма пряка заплаха за България от конфликта в Близкия изток, но рискът от терористични атаки се повишава Виц на деня Виц на деня - Мамо, тука мирише на парфюма на тати! - възкликна малкият Иванчо, докато с майка му минаваха покрай кръчмата... Виц на деня Виц на деня - Докторе, с разстройство мога ли да пия ракия?
- Аз с вода я пия, ама щом така ти харесва...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Гостите разбраха намека, че е време да си ходят, едва когато станах да отвържа кучето.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева-Бакалова
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори