×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Какво послание отправи британската принцеса към света


22 Юни 2024, Събота, 08:20 ч.
Автор: Флагман.бг

Пусна зашеметяваща нова снимка, на която позира под дърво

Целият свят и Великобритания говорят за едно – Кейт Мидълтън. Шест месеца принцесата на Уелс отсъстваше от обществения живот. Тя обаче зарадва почитателите преди церемонията Trooping the Color, като сподели нови актуализации за здравето си на фона на продължаващата битка с рака. Тя публикува изявление, за да каже на феновете си, че постига „добър напредък“.

Пусна зашеметяваща нова снимка, на която позира под дърво. Облечена в шикозни дънки, елегантен блейзър и тениска, Кейт изглеждаше в добро настроение, докато гледаше в далечината, косата й беше прибрана зад ухото, за да разкрие чифт семпли перлени обеци Annoushka.Кейт не се появява за пръв път с тях. През цялото си време в кралското семейство често е предпочитала бижута, които носят фино значение и скрити послания, а много от най-обичаните й предмети са предназначени да почетат конкретна кауза, място или човек.

Принцесата избра да носи именно перли. Те са символ на борбата й с рака.Принцеса Даяна също залагаше на перлите. Освен това, бижутерите от Марахлаго обясниха, че перлите също „се разглеждат като символ на превръщането на нещо негативно в нещо положително“. Надяваме се, че все по-често ще виждаме Кейт на публични места.

Източник: blitz.bg


В категории: Лайфстайл


10
Коментара
Флагман.БГ Снахата на тази певица май наду пазвата Снахата на тази певица май наду пазвата 03/07/2024, Сряда 15:00 2
Флагман.БГ Уимбълдън - фаворитите и новите звезди Уимбълдън - фаворитите и новите звезди 03/07/2024, Сряда 14:38 0
10
Коментара по темата
10.
Задължително
22.06.2024 11:57:04
1
1
Го местя .
9.
Гост 666
22.06.2024 11:56:16
3
1
Не съм поданик на Британия и не ме интересува тая . Нищо ,че е болна по светът има и други болни. И как няма да е бил а с това мешане на роднинска кръв в кралските семейства . Принц Филип баща грък майка датчанка , внучка на Виктория . Сменена да Илия дане се разбере и на Иван на учи ,че са германци след 1 световна . Който го интересува в нета има доста интересни неща .
8.
ТЕ СА ИЗВЕСТНИ
22.06.2024 11:53:32
0
2
В цял свят и цял свят им се кланя,пък ти си един анонимен,неизвестен,никому ненужен бай никой и когато пукнеш,никой няма и да си спомня дори,че те е имало......боклук...!!!

до зрител 7
7.
Зрител
22.06.2024 11:18:00
4
2
Не я знам коя е тази, това семейство като Сауди ли са 200000+ на брой? Кралицата умря неотдавна, онзи балсамираният приживе Филип ли беше и него си го прибраха дяволите. Ама да мрат всичките бе. Тези (за английските става дума, не за Сауди) са в най-добрите случаи безполезни, а в по-голямата част от времето- вредни. Някой друг месец или година като пукне сегашния ушатия дано не ни занимават ПО ЦЯЛ ДЕН СЕДМИЦИ НАРЕД със сълзливи глупости и микродетайли покрай цялата история...
6.
До 5
22.06.2024 10:30:28
2
3
А ти бягай в първи кслас да те научат как се говори и дано мозъчето ти не остане на същото ниво, на което е било и е сега, за да разчбереш какво ти се казва. То добре, че проблемът ни е някой да е искал да ни превърне в картофена нива, а не в твоята на такива като теб простотия, които не могат да поведат един нормален разговор, а сеят цинизми и, моля ви се, тръгнали да дават тон на България! Надявам се да ти се е изчерпал репертоара и да спреш, докъдето стигна пълната ти излагация.
5.
До 3
22.06.2024 09:56:16
5
2
Каква Турция бе лайнар? Нерде Ямбол нерде Стамбул? Турците или турски национален герой да са казвали че трябва да се превърне в картофена нива България? Да са държали огромна част от света дълги векове като колонизатор-хегемон? Като умря гнусното куче, дето искаха да й помелят ковчега, в пещера ли живееше да видиш и чуеш че по цял ден говорят за погребението на тая вампирка, която никой не мислеше че ще умре някога? Да те насерат кокошките абдал смотан! Бягай да береш ягодите и да им переш лайната на тези гъбясали пияници ингилизите
4.
По-полека, N3,
22.06.2024 09:36:49
1
2
ама...ти си нан път да затриеш цяла Турция заради Османската империя, бе! Къде си ти с твоето "теле", по което цял ден говорят за една световна личност/при мен е отвреме-навреме, кога прочитано, кога не/...Хайде, гони си кучето по къра, с явно любимия ти израз Ай.Сик. Тииииир!
3.
До две ама
22.06.2024 09:16:24
5
2
Я чиба бе! Няма нация по света с повече кръв по ръцете и забъркали повече лайна, отколкото която и да е друга. От тях специално българите нищо добро не сме видяли. Ама я по цял ден да гледаме "по телето" какво ще кажат за кралицата, дали наистина е починала, как ще се проведе погребалното шествие, с какво ще е облечен новият главен покемон чарзъл... Ай.Сик.Тиииииир!
2.
До N1
22.06.2024 08:50:32
3
6
Може и да не си пишиеш името, то се разбира, че си животно...Ти чувал ли си за съпричастност и емпатия към човешката болка? Очевидно такива неща теб не те засягат, не може ли просто да си затвориш устата и да не коментираш публично/с каруцарски език и гпраматически грешки/?
1.
Ivan Jivotnoto
22.06.2024 08:41:32
5
5
Бе кво ме занимавате с таа английска вмирисана уруспия бе!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тежка катастрофа край Пазарджик, мъж е заклещен в кола Тежка катастрофа край Пазарджик, мъж е заклещен в кола Той е контактен И този ТВ водещ ще си присажда коса в Турция И този ТВ водещ ще си присажда коса в Турция Водещият на централните вечерни новини трудно преживява факта, че оплешивява Борисов: В третия мандат може да има нещо между ПП-ДБ и "Възраждане" Борисов: В третия мандат може да има нещо между ПП-ДБ и "Възраждане" Да си мерим приказките всички, призова той   Снахата на тази певица май наду пазвата Снахата на тази певица май наду пазвата Ивет Кочова (вляво) си сложи силикон, Алисия (вдясно) направи същото години по-рано Турски шофьор скри близо 9 хил. кутии с цигари в  LED панели и опита да мине границата ни Турски шофьор скри близо 9 хил. кутии с цигари в LED панели и опита да мине границата ни Водачът е бил спрян МП Лесово Кирил Петков се похвали от трибуната на НС: Повече хора гласуваха за мен лично, отколкото за Борисов! Кирил Петков се похвали от трибуната на НС: Повече хора гласуваха за мен лично, отколкото за Борисов! Той се обърна към избирателите си да се извини, но реално изказванията му бяха насочени към другите политици в залата Гласуват кабинета "Желязков" Гласуват кабинета "Желязков" Росен Желязков представя структура и състав на правителството Жена от Сливен задигна над 6 бона от склад в жк. "Славейков", промъкнала се през отворен прозорец Жена от Сливен задигна над 6 бона от склад в жк. "Славейков", промъкнала се през отворен прозорец 23-годишната е криминално проявена, задържана е за срок до 24 часа Изключиха Рамадан Аталай от парламентарната група на ДПС Изключиха Рамадан Аталай от парламентарната група на ДПС Пеевски вече има 44 депутати, а Ахмед Доган – двама, коментира политическия анализатор Илхан Андай Пеевски се опълчи на Доган за правителството на ГЕРБ Пеевски се опълчи на Доган за правителството на ГЕРБ ДПС се управлява от своя председател, каза той и не отговори на въпроса дали е разцепил партията
ЕС ще въведе мита върху всички онлайн стоки от Китай ЕС ще въведе мита върху всички онлайн стоки от Китай Ще падне сегашната безмитна ценова бариера от 150 евро 25-годишна красавица почина след жестоко падане в асансьор 25-годишна красавица почина след жестоко падане в асансьор Бащата на младата жена я е потърсил по телефона, но чул, че мобилният апарат звъни в асансьорната шахта Най-малко 6 са жертвите на "Берил" Най-малко 6 са жертвите на "Берил" Ураганът връхлетял Карибите с над 240 км/ч, очаква се да помете и Ямайка Атака с безекипажни катери срещу руското черноморско пристанище Новоросийск Атака с безекипажни катери срещу руското черноморско пристанище Новоросийск Движението по Кримския мост бе спряно временно Хусите обстрелвали израелския град Хайфа Хусите обстрелвали израелския град Хайфа До момента няма реакция от страна на Израел Байдън бил уморен, ще се откаже ли от битката с Тръмп за Белия дом? Байдън бил уморен, ще се откаже ли от битката с Тръмп за Белия дом? Президентът на САЩ разкри причината за неуспешния дебат със съперника си, а от партията му започнали да си задават въпроси за неговото здраве Чудо: Българин падна от 7-я етаж в Италия и оцеля Чудо: Българин падна от 7-я етаж в Италия и оцеля Колата смекчила удара му Берил връхлетя Карибите с 240 километра в час Берил връхлетя Карибите с 240 километра в час Ураганът удари островите с най-високата 5 степен Тиха война в лагера на демократите след дебата между Байдън и Тръмп Тиха война в лагера на демократите след дебата между Байдън и Тръмп Президентите в САЩ не могат да бъдат подведени под каквато и да била отговорност, коментира Симеон Гаспаров Удар по украинско летище, шест самолета унищожени Удар по украинско летище, шест самолета унищожени Нидерландия обаче скоро ще достави на Киев първите от обещаните 24 изтребителя Ф-16
Даниел МИТОВ, зам.-председател на ГЕРБ Даниел МИТОВ, зам.-председател на ГЕРБ В проектокабинета "Желязков" има силни фигури, които могат да решават проблеми от първия ден Виц на деня Виц на деня Учителката:
- Кажете ми противоположното на "Децата правят грешки в тъмното"!
Иванчо:
- Грешките в тъмното правят деца...
Виц на деня Виц на деня - Защо борецът държи нож в хладилника?
- За да има подръка хладно оръжие!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато те съблича мъж - това е любов, когато крадец - това е престъпление, а когато те съблича държавата - това е закон.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори